Western Conference Semifinal Round - Oklahoma City Thunder (1) vs (5) Dallas Mavericks
Συντονιστής: Captains
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Είδα την τελευταία φράση ορμώμενος από αυτό που έγραψες. Ήταν φάουλ του SGA. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 19, 2024 12:32 pmΝίκη με ανατροπή οι Mavericks και χάρις στις 2 βολές του Washington 2" πριν τη λήξη. Η τελευταία κατοχή των Mavericks σηκώνει πολυ συζήτηση - προσωπικά θεωρώ πως έχουν λόγω να νιώθουν αδικημένοι οι Thunder. Στα λοιπά πολύ καλός ο Doncic για 3 περιόδους, καθοριστικότατοι οι Jones Jr. και Lively, από τους Thunder ματσάρα ο Shai Gilgeous-Alexander βοήθησαν και οι υπόλοιποι όμως τελικά δεν ήταν αρκετό.
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πάλι νομίζω ότι ούτε φάουλ ήταν (είναι πολύ υπερβολικό το σφύριγμα), μου θυμίζει τότε στη Φούσκα που είχαν δώσει κάτι ανάλογο στον Butler κόντρα στους Bucks όταν και έψαχναν να δουν την άσπρη μύγα σε μια ίδια φάση. Νομίζω όμως ότι προηγείται νταμπλ-ντριμπλ (βήματα) από τον Doncic, εκεί στέκομαι περισσότερο σαν λάθος. Δεν έχουν σημασία αυτά αφού πέρασε η πιο έμπειρη και πιο έτοιμη ομάδα στους τελικούς της Δύσης.ggr έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 19, 2024 3:42 pmΕίδα την τελευταία φράση ορμώμενος από αυτό που έγραψες. Ήταν φάουλ του SGA. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 19, 2024 12:32 pmΝίκη με ανατροπή οι Mavericks και χάρις στις 2 βολές του Washington 2" πριν τη λήξη. Η τελευταία κατοχή των Mavericks σηκώνει πολυ συζήτηση - προσωπικά θεωρώ πως έχουν λόγω να νιώθουν αδικημένοι οι Thunder. Στα λοιπά πολύ καλός ο Doncic για 3 περιόδους, καθοριστικότατοι οι Jones Jr. και Lively, από τους Thunder ματσάρα ο Shai Gilgeous-Alexander βοήθησαν και οι υπόλοιποι όμως τελικά δεν ήταν αρκετό.
Εντωμεταξύ τον ρωτούν (τον Shai) 3 φορές στη συνέντευξη αν πιστεύει ότι είναι φάουλ και αν είδε τη φάση ξανα ή αν θα την ξαναδεί και προς τιμήν του είπε " δε θα τη δω, αφού έκανα λάθος, έπρεπε να τον αφήσω να σουτάρει και όχι να του κάνω φάουλ" αυτό δείχνει την πάστα/ποιότητα του συγκεκριμμένου παίκτη.
Για τους Thunder σαν κατακλείδα η χρονιά είναι σούπερ επιτυχημένη, θα είναι εδώ και του χρόνου. Σαν ρόστερ τους λείπει ένας παίκτης για να πάρουν το πρωτάθλημα, όχι απαραίτητα σταρ, ένας μάλλον πιο αξιόπιστος περιφερειακός από τον Giddey.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
OK, κατάλαβα τι εννοείς. Για τους Thunder θα συμπληρώσω ότι θέλουν και έναν δυνατό ψηλό. Ο Τσετ παραειναι αδύνατος για να σηκώσει μόνος του το βάρος.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 19, 2024 4:33 pmΕγώ πάλι νομίζω ότι ούτε φάουλ ήταν (είναι πολύ υπερβολικό το σφύριγμα), μου θυμίζει τότε στη Φούσκα που είχαν δώσει κάτι ανάλογο στον Butler κόντρα στους Bucks όταν και έψαχναν να δουν την άσπρη μύγα σε μια ίδια φάση. Νομίζω όμως ότι προηγείται νταμπλ-ντριμπλ (βήματα) από τον Doncic, εκεί στέκομαι περισσότερο σαν λάθος. Δεν έχουν σημασία αυτά αφού πέρασε η πιο έμπειρη και πιο έτοιμη ομάδα στους τελικούς της Δύσης.
Εντωμεταξύ τον ρωτούν (τον Shai) 3 φορές στη συνέντευξη αν πιστεύει ότι είναι φάουλ και αν είδε τη φάση ξανα ή αν θα την ξαναδεί και προς τιμήν του είπε " δε θα τη δω, αφού έκανα λάθος, έπρεπε να τον αφήσω να σουτάρει και όχι να του κάνω φάουλ" αυτό δείχνει την πάστα/ποιότητα του συγκεκριμμένου παίκτη.
Για τους Thunder σαν κατακλείδα η χρονιά είναι σούπερ επιτυχημένη, θα είναι εδώ και του χρόνου. Σαν ρόστερ τους λείπει ένας παίκτης για να πάρουν το πρωτάθλημα, όχι απαραίτητα σταρ, ένας μάλλον πιο αξιόπιστος περιφερειακός από τον Giddey.
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άδικο για την Οκλαχόμα όπως εξελίχθηκε το ματς αλλά όταν είσαι μπροστά 17 πόντους στα μέσα της 3ης κ έχεις προβάδισμα 5-9 πόντους στη 4η, ως και 4-5 λεπτά πριν τη λήξη, φταις κι εσύ που δεν "κλείδωσες" τη νίκη. Βέβαια στο τελευταίο 5λεπτο έγιναν διάφορα "κουφά" όπως τα 2/2 3ποντα του Washington, το 3ποντο με δύο αναπηδήσεις στη στεφάνι του Ίρβινγκ, το Τζορντανικό καλάθι στη λήξη του χρόνου του Jones, το φάουλ στα 2,5" του Washington, ε δεν τα λες κ λίγα. Φαίνεται ότι δεν ήταν η ώρα της Οκλαχόμα εφέτος για να κάνει το βήμα παραπάνω -όχι ότι κ μέχρι εδώ που έφτασε δεν ήταν επιτυχία. Κλειδί για τον αποκλεισμό, ήταν πιστεύω η επικράτηση του Νταλας στη ρακέτα όπου ο υπερβολικά αδύναμος για τη θέση (ιδιαίτερα ταλαντούχος κατά τα άλλα) Χόλμγκρεν, στάθηκε αδύνατο να τα βάλει με τους ψηλούς των Μαβς. Αν οι Θάντερ είχαν κάνει το προφανές, να βάλουν δηλ κ 2ο ψηλό στη 5άδα τους, ακόμα κ τον Jaylin Williams, εκτιμώ ότι θα είχαν περάσει, γιατί σαν ομάδα είναι καλύτερη από τους Μάβερικς. Τέλοσπάντων, με τα αν δε βγάζει κανείς άκρη.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο