Μετριότητα? Εξωγήινος ήταν. Και ακόμη δεν έχουμε δει τιποτε.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 28, 2023 10:34 amΔεν τον παρακολούθησα! Έχει βελτιωθεί τόσο πολύ ή του ταιριάζει το NBA? Ευρώπη μέχρι πέρσι ήταν μετριότητα!yorgos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 27, 2023 8:40 amΑν αφαιρέσει κανείς τα επιθετικά φάουλ του Wemby (που είναι θέμα εμπειρίας που αποκτά κανείς πολύ γρήγορα) το παιδί είναι έτοιμος all star και είναι εντυπωσιακό και το impact του στην άμυνα. Επίσης πολύ σοβαρός και συγκεντρωμένος, he's on a mission, να γίνει κατσίκα.
San Antonio Spurs
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4268
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 1470
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Έχεις δίκιο. Τον θυμάμαι από Ευρωλίγκα. Είδα στατιστικά τώρα!yorgos έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 28, 2023 11:29 pmΜετριότητα? Εξωγήινος ήταν. Και ακόμη δεν έχουμε δει τιποτε.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 28, 2023 10:34 am
Δεν τον παρακολούθησα! Έχει βελτιωθεί τόσο πολύ ή του ταιριάζει το NBA? Ευρώπη μέχρι πέρσι ήταν μετριότητα!
0
- yorgos
- Reactions: 4268
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
2
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
Κάπου άκουσα ότι καλύτερα νούμερα από 38 πόντους και 10 ριμπάουντ έχει μόνο ο David Robinson σαν rookie. Αν θυμάμαι καλά ό Robinson είχε πάει στο ναυτικό και ήταν rookie 23-24 χρονών, όχι 19! Και είναι το 5ο του παιχνίδι! Πλέον δεν βάζω στοίχημα ότι δεν θα παίξουν play off οι Spurs, απλά και μόνο επειδή δημιουργεί φοβερές ανισορροπίες το σύστημά τους, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Είδα και τον αγώνα με τους Clippers, που χάσανε με 40. Είχαν 25 λάθη και 37% ευστοχία. Απέναντι σε μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της λίγκας. Έτσι θα έχαναν και οι Celtics. Ο ίδιος ο Wemby είπε σε συνέντευξη μετά τον αγώνα με τους Suns ότι το πιο σημαντικό μάθημα που έχει πάρει ως τώρα είναι ότι μια διαφορά 20 πόντων είναι σχεδόν τίποτα στο ΝΒΑ.
Πολύ το χαίρομαι που πλέον θα έχω 2 ομάδες να παρακολουθώ στο ΝΒΑ, τους Bucks και τους Spurs.
Είδα και τον αγώνα με τους Clippers, που χάσανε με 40. Είχαν 25 λάθη και 37% ευστοχία. Απέναντι σε μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της λίγκας. Έτσι θα έχαναν και οι Celtics. Ο ίδιος ο Wemby είπε σε συνέντευξη μετά τον αγώνα με τους Suns ότι το πιο σημαντικό μάθημα που έχει πάρει ως τώρα είναι ότι μια διαφορά 20 πόντων είναι σχεδόν τίποτα στο ΝΒΑ.
Πολύ το χαίρομαι που πλέον θα έχω 2 ομάδες να παρακολουθώ στο ΝΒΑ, τους Bucks και τους Spurs.
2
2

- SteveNashidis
- Reactions: 3092
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 79
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.eurohoops.net/en/nba-news/1 ... spurs-nba/
Απαράδεκτη δήλωση. και μόνο που αναφέρεται η λέξη απόλυση για ένα τυπογραφικό λάθος, είναι τραγικό. Δεν εκπλήσσομαι βέβαια, αφού με όλους τους νάρκισσους εκατομμυριούχους πιτσιρικάδες που έχουμε μπλέξει, θα ακούσουμε τα ίδια και χειρότερα. Γι' αυτό το ΝΒΑ κατάντησε όπως κατάντησε.
Απαράδεκτη δήλωση. και μόνο που αναφέρεται η λέξη απόλυση για ένα τυπογραφικό λάθος, είναι τραγικό. Δεν εκπλήσσομαι βέβαια, αφού με όλους τους νάρκισσους εκατομμυριούχους πιτσιρικάδες που έχουμε μπλέξει, θα ακούσουμε τα ίδια και χειρότερα. Γι' αυτό το ΝΒΑ κατάντησε όπως κατάντησε.
3
3

- megapoxy
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
1
Μετά το αρχικό hype για τον Wemby, ήρθαν οι σερί ήττες για το San Antonio και γενικά υπάρχει γκρίνια. Τώρα να έχεις έναν τέτοιο σέντερ (ή 4άρι μιας και αλλάζει ρόλους με τον Collins) και να τον πλαισιώνεις με πλέι μέικερ τον... Sochan που μέχρι πέρσι προοριζόταν ως νέος Rodman και πασχιζει να κατεβάζει τη μπάλα είναι πολύ περίεργο. Ο Γάλλος είναι ακόμα αρκετά "άγουρος", σίγουρα δεν είναι "mentally" έτοιμος ακόμα, κερδίζουν εύκολα φάουλ εναντίον του, τον οδηγούν να σουτάρει ελεύθερα σουτ από μακριά (έχει το χειρότερο ποσοστό από όλους τους παίκτες που σουτάρουν 5+ τρίποντα ανά ματς με 27%) και γενικά έχουν βρει τρόπους να τον οδηγήσουν σε κακές επιλογές σε άμυνα κι επίθεση, έχοντας κακά ποσοστά και στα σουτάκια από 4-5 μέτρα αμαρκάριστος.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Holmgren έχει το πάνω χέρι για ρούκι της χρονιάς, θα μάθουμε και σε λίγες μέρες που θα απονεμηθούν τα πρώτα βραβεία του μήνα ποιος από τους δύο θα πάρει το αντίστοιχο βραβείο στη Δύση.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Holmgren έχει το πάνω χέρι για ρούκι της χρονιάς, θα μάθουμε και σε λίγες μέρες που θα απονεμηθούν τα πρώτα βραβεία του μήνα ποιος από τους δύο θα πάρει το αντίστοιχο βραβείο στη Δύση.
3
3

- ssoulliss
- Reactions: 577
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να το πιάσουμε από το παραπάνω; Από το ότι την ημέρα του της κλήρωσης του draft έκανε γκριμάτσες κατά των Rockets; Δηλαδή τόσο τον χάλαγε να δούλευε με τον Udoka και να έχει δίπλα του σοβαρούς επαγγελματίες/έτοιμους παίκτες; Να το πιάσουμε αγωνιστικά; Μην κάνει βαβά το παιδί, μην παίξει 5 και μας το στεναχωρήσουν, μην παίξει back-to-back κλπ.ssoulliss έγραψε: ↑Τετ Οκτ 05, 2022 11:13 pmΟ Wembanyama μακάρι να μείνει υγιής και να μην έχει τις ατυχίες που είχαν αρκετοί προκάτοχοι του με τελευταίο τον Porzingis. Ταλέντο έχει αβέρτα, το κατέχει το άθλημα η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι μου κάνει για τυχοδιώκτης. Έχει αλλάξει ήδη 3 ομάδες και υποψιάζομαι ότι η ομάδα που θα τον επιλέξει αν δεν τον έχει ευχαριστημένο, δύσκολα θα τον κρατήσει στο ρόστερ της.
Τα generation talents κάνουν τη διαφορά από την πρώτη στιγμή που πατούν το πόδι τους στο παρκέ, όπως ο LeBron, όπως ο Durant κλπ. Αυτός μάλλον θα "οδηγήσει" τους Spurs σε χειρότερο ρεκόρ από ότι πέρυσι.

3
3

- benchwarmer
- Reactions: 1544
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Άσχετα με την όλη συμπεριφορά ή το πραγματικό ταλέντο του Wembanyama, δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλά πράγματα στο υπόλοιπο ρόστερ για τα οποία οι Spurs μπορούν να αισθάνονται αισιόδοξοι. Θα ήθελα πραγματικά να είμαι στο μυαλό του Pop, να καταλάβω τον λόγο που συνεχίζει ή τι πραγματικά πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει τα επόμενα χρόνια που του απομένουν.
0
-
- Reactions: 85
- Προειδοποιήσεις:
0
χρηματα???benchwarmer έγραψε: ↑Δευ Δεκ 04, 2023 5:54 pmΆσχετα με την όλη συμπεριφορά ή το πραγματικό ταλέντο του Wembanyama, δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλά πράγματα στο υπόλοιπο ρόστερ για τα οποία οι Spurs μπορούν να αισθάνονται αισιόδοξοι. Θα ήθελα πραγματικά να είμαι στο μυαλό του Pop, να καταλάβω τον λόγο που συνεχίζει ή τι πραγματικά πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει τα επόμενα χρόνια που του απομένουν.
δεν ξερεις τι υποχρεωσεις εχει/ανοιγματα/ τεκνα , κοκ
0
- Μορφή
- Reactions: 409
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Larry Bird
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον εαυτό μου πιστεύω πως στην ηλικία του ακόμη θα βαράω σουτάκια σε μία μπασκέτα και θα βλέπω ΝΒΑ. Καμία φορά, εκτός από χρήματα, υπάρχει και η παθολογική αγάπη σε αυτό.....benchwarmer έγραψε: ↑Δευ Δεκ 04, 2023 5:54 pmΆσχετα με την όλη συμπεριφορά ή το πραγματικό ταλέντο του Wembanyama, δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλά πράγματα στο υπόλοιπο ρόστερ για τα οποία οι Spurs μπορούν να αισθάνονται αισιόδοξοι. Θα ήθελα πραγματικά να είμαι στο μυαλό του Pop, να καταλάβω τον λόγο που συνεχίζει ή τι πραγματικά πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει τα επόμενα χρόνια που του απομένουν.
0
FIBA sucks!
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 971
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- benchwarmer
- Reactions: 1544
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
5-28 πλέον για τους Spurs, οι οποίοι βαδίζουν ολοταχώς σε μία ακόμη χειρότερη σεζόν και από πέρυσι (22-60). Και αυτό χωρίς να έχουν χάσει κάποιο βασικό στέλεχος της περσινής ομάδας (από τους 8 με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής πέρυσι συνολικά έχει αποχωρήσει μόνο ο Bates-Diop), ενώ βέβαια έχουν φέτος στο ρόστερ και τον Wemby, ο οποίος ΟΚ, overhyped ή όχι, μια χαρά νούμερα έχει και μια χαρά δείχνουν και τα advanced stats του σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Νομίζω πως απλώς είναι ένα πολύ κακό ρόστερ, με τους όποιους ελπιδοφόρους παίκτες υπάρχουν (Keldon Johnson? Vassell? Sochan?) να μην είναι στο επίπεδο που θα πρέπει για να κάνουν το κάτι παραπάνω. Όλοι τους βέβαια είναι πολύ μικροί ακόμα (ο γηραιότερος των 7 πρώτων σε λεπτά συμμετοχής φέτος είναι ο Zach Collins στα...26 του), αλλά κάποια πράγματα νομίζω πως θα έπρεπε να αρχίσουν να φαίνονται. Και αντί για αυτό, ίσως κινούνται και προς τα πίσω...
Από την άλλη, και μόνο η επιλογή του Πόποβιτς να κινηθεί φέτος με βασικό πλέι μέικερ τον Sochan θα είναι (μέχρι αποδείξεως του εναντίου πάντα) από τις πιο ακατανόητες στη σύγχρονη ιστορία της λίγκας.
Από την άλλη, και μόνο η επιλογή του Πόποβιτς να κινηθεί φέτος με βασικό πλέι μέικερ τον Sochan θα είναι (μέχρι αποδείξεως του εναντίου πάντα) από τις πιο ακατανόητες στη σύγχρονη ιστορία της λίγκας.

0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 971
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0