Αυτό είπε ο Barkley και συμφωνώ. Έχουμε παίξει καλύτερα ως τώρα αλλά η απειρία μας έφερε πίσω στη σειρά. Κοίτα, το γεγονός ότι δεν μασησαν, πάλεψαν και έμειναν ζωντανοί, μόνο θετικό είναι για το μέλλον.ssoulliss έγραψε: ↑Τετ Απρ 30, 2025 3:53 pmΈπρεπε να είχε λήξει η σειρά 4-1 υπέρ μαςggr έγραψε: ↑Τετ Απρ 30, 2025 3:03 pmΕίχα προαίσθημα και ευτυχώς οι θεοί του μπάσκετ έδωσαν παράταση σε αυτή τη σειρά, για χάρη των old school οπαδών του ΝΒΑ. Άλλο ένα κλειστό παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα, με ξύλο, μανουρα και δυνατές άμυνες. Οι Pistons έμειναν ζωντανοί και οι Knicks απέτυχαν να κλείσουν τη σειρά, όπως και πέρσι.
Τι θα γίνει από δω και πέρα, έξι ή εφτά παιχνίδια; Θα ήθελα εφτά αλλά πιστεύω ότι η Νέα Υόρκη θα κλείσει τη σειρά στο επόμενο.. Αλλά ας όψεται κάτι η απειρία, κάτι η κλάση του Towns και κάτι λίγο από το non call του προηγούμενου αγώνα.
ECFR - New York Knicks (3) vs (6) Detroit Pistons
Συντονιστής: Captains
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με τον κοντό τους τόσο άστοχο και πάλι το πάλεψαν οι Νικς. Δεν κατάλαβα -κ νομίζω κ κανείς άλλος- γιατί ο Θιμποντό ρίσκαρε να μείνει στο τέλος χώρις τον Μπράνσον στο παρκέ - δεν έπαιρνε τάιμ άουτ κ χωρίς διακοπή δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή. Τέλοσπάντων, οι Νικς θα περάσουν, μάλλον με 4-2 και αυτό δεν είναι απλή πρόβλεψη αλλά βεβαιότητα (το ότι θα περάσουν περισσότερο και λιγότερο το σκορ)!
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τέλος η σεζόν, τέλος δυστυχώς η σειρά με τους Knicks να κερδίζουν με 116-113. Η ομάδα είχε δυο μέτριες περιόδους (την πρώτη και την τρίτη) αντίθετα έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στη δεύτερη και στην τελευταία. Κάλυψε διψήφιες διαφορές και στις δύο, με αποκορύφωμα να μπούμε στο τελευυταί δίλεπτο με +7 (112-105) κάνοντας ένα σερί 27-9. Εκεί κολλήσαμε, αστοχήσαμε, χάσαμε κατοχές μόνοι μας και δυστυχώς η εμπειρη ομάδα των Knicks μας τιμώρησε. Δεν υπάρχει παράπονο, όλοι έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν και πάμε για του χρόνου.
Εάν από Wisconsin μεριά τεθεί θέμα ανταλλαγής, νομίζω ότι έχουμε τα ανταλλάγματα για να κάνουμε κάτι καλό του χρόνου.
Εάν από Wisconsin μεριά τεθεί θέμα ανταλλαγής, νομίζω ότι έχουμε τα ανταλλάγματα για να κάνουμε κάτι καλό του χρόνου.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μου βγήκε και το άλλο προαίσθημα, αν και ήταν δυσάρεστο. Τέλος η χρονιά για το Ντιτρόιτ σε ένα ματς όπου ξεκίνησαν πίσω στο σκορ, ανέτρεψαν τη διαφορά και έφτασαν τη Νέα Υόρκη στο δεύτερο δωδεκαλεπτο, έμειναν πάλι πίσω, πέρασαν μπροστά στο τέλος αλλά στις clutch καταστάσεις μίλησε ο Brunson. Κρίμα που δεν κατάφεραν να χαρίσουν μια εντός έδρας νίκη στο κοινό τους. Δεν πειράζει όμως. Η χρονιά ήταν εξαιρετική, η ομάδα πάλεψε όλα τα ματς των πλέι οφ και, αν γίνουν οι σωστές κινήσεις, ο δρόμος είναι μόνο προς τα πάνω.
Η πρόκριση της δεύτερης αγαπημένης ομάδας, μετριάζει την πικρία του αποκλεισμού. Δεν τους βλέπω όμως καλά τους Knicks. Μακάρι να ζορισουν τη Βοστώνη αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Θα χάσουν στα τέσσερα ή στα πέντε ματς.
Η πρόκριση της δεύτερης αγαπημένης ομάδας, μετριάζει την πικρία του αποκλεισμού. Δεν τους βλέπω όμως καλά τους Knicks. Μακάρι να ζορισουν τη Βοστώνη αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Θα χάσουν στα τέσσερα ή στα πέντε ματς.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άμα έρθει ο Γιάνναρος, θα σε πάρω να πάμε στο Ντιτρόιτ για live game streaming. Θα το ανεβάσουμε και στο forum!!ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 1:38 pmΤέλος η σεζόν, τέλος δυστυχώς η σειρά με τους Knicks να κερδίζουν με 116-113. Η ομάδα είχε δυο μέτριες περιόδους (την πρώτη και την τρίτη) αντίθετα έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στη δεύτερη και στην τελευταία. Κάλυψε διψήφιες διαφορές και στις δύο, με αποκορύφωμα να μπούμε στο τελευυταί δίλεπτο με +7 (112-105) κάνοντας ένα σερί 27-9. Εκεί κολλήσαμε, αστοχήσαμε, χάσαμε κατοχές μόνοι μας και δυστυχώς η εμπειρη ομάδα των Knicks μας τιμώρησε. Δεν υπάρχει παράπονο, όλοι έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν και πάμε για του χρόνου.
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βγαίνει και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Ετοίμασε βαλίτσες!!!ggr έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 1:44 pmΆμα έρθει ο Γιάνναρος, θα σε πάρω να πάμε στο Ντιτρόιτ για live game streaming. Θα το ανεβάσουμε και στο forum!!ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 1:38 pmΤέλος η σεζόν, τέλος δυστυχώς η σειρά με τους Knicks να κερδίζουν με 116-113. Η ομάδα είχε δυο μέτριες περιόδους (την πρώτη και την τρίτη) αντίθετα έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στη δεύτερη και στην τελευταία. Κάλυψε διψήφιες διαφορές και στις δύο, με αποκορύφωμα να μπούμε στο τελευυταί δίλεπτο με +7 (112-105) κάνοντας ένα σερί 27-9. Εκεί κολλήσαμε, αστοχήσαμε, χάσαμε κατοχές μόνοι μας και δυστυχώς η εμπειρη ομάδα των Knicks μας τιμώρησε. Δεν υπάρχει παράπονο, όλοι έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν και πάμε για του χρόνου.

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο ομάδα! Δυστυχώς λόγω ώρας ξυπνήματος δεν μπόρεσα να δω πολύ οπότε αυτά που θα γράψω στηρίζονται κυρίως σε κομμάτια που μπόρεσα να δω και φυσικά σε αυτά που γράφατε.
Νομίζω την σειρά πιο πολύ την έχασαν οι Πίστονς πληρώνοντας την απειρία τους παρά την κέρδισαν οι Νικς. Εξού και πιστεύω ότι θα αποκλειστούμε εύκολα στον επόμενο γύρο. Δεν παίξαμε καλά, με κάτι καουμπουλίκια πήραμε κάποια ματς. Ελπίζω (και νομίζω) ότι οι Πίστονς αν συνεχίσουν έτσι χτίζουν επιτέλους κάτι καλό για τα επόμενα χρόνια, να μας χαρίζουν αναλύσεις ssouliss και ggr
Νομίζω την σειρά πιο πολύ την έχασαν οι Πίστονς πληρώνοντας την απειρία τους παρά την κέρδισαν οι Νικς. Εξού και πιστεύω ότι θα αποκλειστούμε εύκολα στον επόμενο γύρο. Δεν παίξαμε καλά, με κάτι καουμπουλίκια πήραμε κάποια ματς. Ελπίζω (και νομίζω) ότι οι Πίστονς αν συνεχίσουν έτσι χτίζουν επιτέλους κάτι καλό για τα επόμενα χρόνια, να μας χαρίζουν αναλύσεις ssouliss και ggr

-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θα ζορίσουν οι Νικς τη Βοστώνη; Αυτό θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τους Σέλτικς που έχουν καμμιά φορά την τάση να κάνουν τα εύκολα δύσκολα. Αλλά ας μην υποτιμάμε τους Νικς, είναι μια ομάδα με πολύ πλήρες ρόστερ, δεν θα είναι τεράστια έκπληξη ακόμα και αν κερδίσουν τους Κέλτες.ggr έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 1:39 pmΜου βγήκε και το άλλο προαίσθημα, αν και ήταν δυσάρεστο. Τέλος η χρονιά για το Ντιτρόιτ σε ένα ματς όπου ξεκίνησαν πίσω στο σκορ, ανέτρεψαν τη διαφορά και έφτασαν τη Νέα Υόρκη στο δεύτερο δωδεκαλεπτο, έμειναν πάλι πίσω, πέρασαν μπροστά στο τέλος αλλά στις clutch καταστάσεις μίλησε ο Brunson. Κρίμα που δεν κατάφεραν να χαρίσουν μια εντός έδρας νίκη στο κοινό τους. Δεν πειράζει όμως. Η χρονιά ήταν εξαιρετική, η ομάδα πάλεψε όλα τα ματς των πλέι οφ και, αν γίνουν οι σωστές κινήσεις, ο δρόμος είναι μόνο προς τα πάνω.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα είναι ότι στην κανονική περίοδο έχασαν όλα τα ματς, τα τρία εκ των οποίων με κάτω τα χέρια. Υποτίθεται ότι η ομάδα στήθηκε για να κοντραρει τους Celtics αλλά δεν φαίνεται να ματσαρει καλά. Ο Νικόλας είπε όλη την αλήθεια, η απειρία του Ντιτρόιτ έχασε τη σειρά. Μια πιο έμπειρη ομάδα θα τους είχε αποκλείσει. Μακάρι να πέσω έξω και να δικαιωθείς εσύ, το εύχομαι ολόψυχα αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει.Andre_Miller έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 3:27 pmΑν θα ζορίσουν οι Νικς τη Βοστώνη; Αυτό θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τους Σέλτικς που έχουν καμμιά φορά την τάση να κάνουν τα εύκολα δύσκολα. Αλλά ας μην υποτιμάμε τους Νικς, είναι μια ομάδα με πολύ πλήρες ρόστερ, δεν θα είναι τεράστια έκπληξη ακόμα και αν κερδίσουν τους Κέλτες.ggr έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 1:39 pmΜου βγήκε και το άλλο προαίσθημα, αν και ήταν δυσάρεστο. Τέλος η χρονιά για το Ντιτρόιτ σε ένα ματς όπου ξεκίνησαν πίσω στο σκορ, ανέτρεψαν τη διαφορά και έφτασαν τη Νέα Υόρκη στο δεύτερο δωδεκαλεπτο, έμειναν πάλι πίσω, πέρασαν μπροστά στο τέλος αλλά στις clutch καταστάσεις μίλησε ο Brunson. Κρίμα που δεν κατάφεραν να χαρίσουν μια εντός έδρας νίκη στο κοινό τους. Δεν πειράζει όμως. Η χρονιά ήταν εξαιρετική, η ομάδα πάλεψε όλα τα ματς των πλέι οφ και, αν γίνουν οι σωστές κινήσεις, ο δρόμος είναι μόνο προς τα πάνω.
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και εμείς είχαμε χάσει πέρυσι εύκολα από τους Σανς στη σεζόν αλλά στα οφς τους σκουπίσαμεggr έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 3:44 pmΤο θέμα είναι ότι στην κανονική περίοδο έχασαν όλα τα ματς, τα τρία εκ των οποίων με κάτω τα χέρια. Υποτίθεται ότι η ομάδα στήθηκε για να κοντραρει τους Celtics αλλά δεν φαίνεται να ματσαρει καλά. Ο Νικόλας είπε όλη την αλήθεια, η απειρία του Ντιτρόιτ έχασε τη σειρά. Μια πιο έμπειρη ομάδα θα τους είχε αποκλείσει. Μακάρι να πέσω έξω και να δικαιωθείς εσύ, το εύχομαι ολόψυχα αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει.Andre_Miller έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 3:27 pm
Αν θα ζορίσουν οι Νικς τη Βοστώνη; Αυτό θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τους Σέλτικς που έχουν καμμιά φορά την τάση να κάνουν τα εύκολα δύσκολα. Αλλά ας μην υποτιμάμε τους Νικς, είναι μια ομάδα με πολύ πλήρες ρόστερ, δεν θα είναι τεράστια έκπληξη ακόμα και αν κερδίσουν τους Κέλτες.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και οι Knicks του 1992 είχαν χάσει όλα τα ματς από τους Bulls, αλλά τους έβγαλαν το λάδι στον δεύτερο γύρο.Andre_Miller έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 4:08 pmΚαι εμείς είχαμε χάσει πέρυσι εύκολα από τους Σανς στη σεζόν αλλά στα οφς τους σκουπίσαμεggr έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 3:44 pm
Το θέμα είναι ότι στην κανονική περίοδο έχασαν όλα τα ματς, τα τρία εκ των οποίων με κάτω τα χέρια. Υποτίθεται ότι η ομάδα στήθηκε για να κοντραρει τους Celtics αλλά δεν φαίνεται να ματσαρει καλά. Ο Νικόλας είπε όλη την αλήθεια, η απειρία του Ντιτρόιτ έχασε τη σειρά. Μια πιο έμπειρη ομάδα θα τους είχε αποκλείσει. Μακάρι να πέσω έξω και να δικαιωθείς εσύ, το εύχομαι ολόψυχα αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει.![]()
Όμως, η φετινή ομάδα δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα τολμήσω να σου πω ότι η σειρά θα ήταν καλύτερη, αν περνούσε το Ντιτρόιτ. Και 4-0 να έχανε, θα πάλευε πιο πολύ τα παιχνίδια. Οι Knicks θα εξαϋλωθουν και σου το γράφω ως οπαδός τους ( μετά το Ντιτρόιτ είναι η αγαπημένη ομάδα).
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια των Νικς, εσύ που τους παρακολουθείς σίγουρα ξες παραπάνω από εμένα. Εγώ γράφω τελείως υποθετικά. Το ρόστερ των Νίκς είναι πολύ καλό για να μην είναι ανταγωνιστικοί.ggr έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 4:13 pmΚαι οι Knicks του 1992 είχαν χάσει όλα τα ματς από τους Bulls, αλλά τους έβγαλαν το λάδι στον δεύτερο γύρο.Andre_Miller έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 4:08 pm
Και εμείς είχαμε χάσει πέρυσι εύκολα από τους Σανς στη σεζόν αλλά στα οφς τους σκουπίσαμε![]()
Όμως, η φετινή ομάδα δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα τολμήσω να σου πω ότι η σειρά θα ήταν καλύτερη, αν περνούσε το Ντιτρόιτ. Και 4-0 να έχανε, θα πάλευε πιο πολύ τα παιχνίδια. Οι Knicks θα εξαϋλωθουν και σου το γράφω ως οπαδός τους ( μετά το Ντιτρόιτ είναι η αγαπημένη ομάδα).
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι καλό στα χαρτιά, στην πράξη είναι ο ορισμός του pretender. Ας με διορθώσει ο nikolas asteri, αν κάνω λάθος.Andre_Miller έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 4:19 pmΔεν έχω δει πολλά παιχνίδια των Νικς, εσύ που τους παρακολουθείς σίγουρα ξες παραπάνω από εμένα. Εγώ γράφω τελείως υποθετικά. Το ρόστερ των Νίκς είναι πολύ καλό για να μην είναι ανταγωνιστικοί.ggr έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 4:13 pm
Και οι Knicks του 1992 είχαν χάσει όλα τα ματς από τους Bulls, αλλά τους έβγαλαν το λάδι στον δεύτερο γύρο.
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πρετέντερ, όπως κοτέντερ;ggr έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 4:25 pmΕίναι καλό στα χαρτιά, στην πράξη είναι ο ορισμός του pretender. Ας με διορθώσει ο nikolas asteri, αν κάνω λάθος.Andre_Miller έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 4:19 pm
Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια των Νικς, εσύ που τους παρακολουθείς σίγουρα ξες παραπάνω από εμένα. Εγώ γράφω τελείως υποθετικά. Το ρόστερ των Νίκς είναι πολύ καλό για να μην είναι ανταγωνιστικοί.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εσύ παρακολουθείς πολύ παραπάνω από μένα χαχα. Έχουμε μια καλή 5αδα που μπορεί να βγάλει σκληράδα αλλά έχουμε ελάχιστο bench scoring. Δεν λέω ότι δεν παίζουν καλά, το παλεύουν τα παιδιά αλλά είναι πολύ μέτριοι στο net rating. Νομίζω σε σειρά αγώνων με πιο «γεμάτες» ομάδες αυτό θα φανεί (και θα στοιχίσει). Ειδικά οι Σέλτικς έχουν έχουν το μεγαλύτερο bench Net Rating.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο