Γ ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ 2020-2021 2ος ΟΜΙΛΟΣ
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 0
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρωτέας-Ατταλος:1.....έχει πάντα σκληρό σύνολο ο Πρωτέας νομίζω φέτος μπορεί και το παραπάνω
Πολιτεία-Εθνικος:1.....είναι πολύ δύσκολο γήπεδο και νομίζω ότι ο εθνικός δεν θα τα καταφέρει
Φοίβος-Κιβωτος:2....νομίζω η ήττα από την ΑΕΚ μπορεί να ειναι και η μοναδική που θα κάνει
Βυρωνας-Κρονος:1....καλές μεταγραφές έκανε ο Βύρωνας και είναι από τα ματς στην έδρα του που πρέπει να τα πάρει
Αριων-Αθλητης:1.....δεν έχω εικόνα καθαρά λόγω εδρας
Πολιτεία-Εθνικος:1.....είναι πολύ δύσκολο γήπεδο και νομίζω ότι ο εθνικός δεν θα τα καταφέρει
Φοίβος-Κιβωτος:2....νομίζω η ήττα από την ΑΕΚ μπορεί να ειναι και η μοναδική που θα κάνει
Βυρωνας-Κρονος:1....καλές μεταγραφές έκανε ο Βύρωνας και είναι από τα ματς στην έδρα του που πρέπει να τα πάρει
Αριων-Αθλητης:1.....δεν έχω εικόνα καθαρά λόγω εδρας
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Εθνικός-Φοιβος:2.....πρεμιέρα για τον εθνικό νομίζω θα είναι πιο έτοιμοι οι φιλοξενούμενοι
Αθλητής-Βυρωνας:2....κακοί έδειξαν οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα νομίζω Βύρωνας έστω και δύσκολα
Τριφυλλιακος-,Πρωτέας:1....αν γίνει λόγω του κρούσματος στο γήπεδο ντέρμπι θα είναι οριακα
Κρονος-Πολιτεια:1....πιο ποιοτικοί οι γηπεδούχοι
Ατταλος-Αριων:2.....αγριεμενοι οι φιλοξενούμενοι θα πάνε με φόρα
Αθλητής-Βυρωνας:2....κακοί έδειξαν οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα νομίζω Βύρωνας έστω και δύσκολα
Τριφυλλιακος-,Πρωτέας:1....αν γίνει λόγω του κρούσματος στο γήπεδο ντέρμπι θα είναι οριακα
Κρονος-Πολιτεια:1....πιο ποιοτικοί οι γηπεδούχοι
Ατταλος-Αριων:2.....αγριεμενοι οι φιλοξενούμενοι θα πάνε με φόρα
0