Σε φιλικό που έγινε στο «Τρίτσης» μεταξύ Χολαργού και Νέας Ιωνίας με πλήρη ρόστερ και από τους δυο (10 μέρες πριν το ρεπό τους, έπαιξαν και άλλο ένα φιλικό στο ρεπό τους αλλά σε αυτό η Νέα Ιωνία κατέβηκε με 9 έχοντας εκτός 5 βασικούς και χωρίς ψηλούς) η Νέα Ιωνία το πήρε το παιχνίδι!! Φυσικά ήταν φιλικό αλλά το λέω επειδή είναι ομάδα εντελώς απρόβλεπτη για το καλύτερο αλλά και να τα κάνει μαντάρα (όπως έχασε από Λυκόβρυση).Popay έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 22, 2022 1:58 pmΔεν νομίζω που τίθεται θέμα Γ εθνικής για Νέα Ιωνία και γενικότερα για τις ομάδες του 1 ομίλου
Σε αυτόν τον όμιλο όλοι κυνηγάνε την σωτηρία και σε αυτήν την φάση την είσοδο στην τετράδα που θα τους την δώσει...
Ο Χολαργός από τν άλλο όμιλο αδιαφιλονίκητο φαβορί για την Γ και τελικά αν ανέβει και δεύτερος ο Πανελλήνιος....
Εγώ είδα το Ευνικος-Αθηναικος ματς πο κρίθηκε στο τέλος στις λεπτομέρειες ο Ευνικος με απουσίες παλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αθηναϊκός το Εκμεταλευτικε και δείχνει να μπορεί να διεκδικήσει τετράδα...
Έχει και μεγάλα κορμιά για να μαρσάρει τους παίχτες του Χολαργού και Πανελλήνιου (εχτές ξεκίνησε με 5αδα όλους πάνω από +1.90m).
Τώρα πραγματικά και εγώ πιστεύω ότι με Χολαργό δεν θα έχει τύχη, αλλά η ΚΑΛΗ Νέα Ιωνία τον Πανελλήνιο μπορεί να τον χτυπήσει, μια και από ότι βλέπω ο Πανελλήνιος έχει δυσκολευτεί σε αρκετά παιχνίδια.