Α’ ΕΣΚΑ (2022 - 2023) - PLAY OFF - ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΔΟΥ
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 255
- Προειδοποιήσεις:
1
HolargosBC
59 λ. ·
Η συνέχεια της αναμέτρησης του HolargosBC με τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης, ύστερα από τη διακοπή του αγώνα λόγω των επεισοδίων, ορίστηκε για την Τετάρτη 12/4 στις
22:00.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, από το χρονικό σημείο που σταμάτησε (Β' δεκάλεπτο 3:56), με το σκορ στο 35-42 υπέρ των φιλοξενούμενων.
59 λ. ·
Η συνέχεια της αναμέτρησης του HolargosBC με τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης, ύστερα από τη διακοπή του αγώνα λόγω των επεισοδίων, ορίστηκε για την Τετάρτη 12/4 στις
Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, από το χρονικό σημείο που σταμάτησε (Β' δεκάλεπτο 3:56), με το σκορ στο 35-42 υπέρ των φιλοξενούμενων.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Το Έτερος Εγώ τελείωσε, δυστυχώς ο τρίτος κύκλος ήταν κατώτερος των προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί από τους δύο πρώτους (όχι δεν ήταν κακός, ήταν κατώτερος του τι περιμέναμε) και έτσι γυρίσαμε στα γήπεδα.
Ένα από τα βασικά σχόλια που είχα κάνει στο φίλο Ν.Ι. μετά το τέλος του πρώτου αγώνα ήταν ότι ο Χολαργός θα κερδίσει πολύ πιο εύκολα εκτός έδρας την Ιωνία από ότι εντός, όπως και έγινε. Βασικά, αυτό έγινε επειδή βελτίωσε κατά πολύ την άμυνά του στα δύο γκαρντ Θωμαή και Μαυροειδάκο, στις αλλαγές, στις αλληλοκαλύψεις αλλά και μέσα στη ρακέτα. Πολλά κλεψίματα από τους φιλοξενούμενους και πολλά λάθη από τους γηπεδούχους. Αποβλήθηκε και ο Ζήβας κάποια στιγμή με ντισκαλιφιέ, συνολικά πολύ καλή η διαιτησία με επικεφαλής της κα Τσαρούχα η οποία μάλλον άμα θέλει σφυρίζει καλά, γιατί προχθές στην Καρδίτσα δεν ήθελε.
Ματς-περίπατος γενικά που δεν έχει πολλά να σχολιάσεις πέρα από το ότι όταν ο Χολαργός παίξει στο 65-70 τοις εκατό είναι 15-20 πόντους πάνω από Ιωνία-Πανελλήνιο-Αγίους. Και μπράβο τους επίσης που δεν το άφησαν το παιχνίδι σε κανένα σημείο και δεν έπαιξαν ρόλο στη μάχη Πανελληνίου-Ιωνίας για τη 2η θέση.
Κατάμεστη από νωρίς η Νέα Ιωνία, με πολύ μπασκετικό κόσμο, παίκτες, προπονητές, παράγοντες όπως ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ και φίλους και των δύο ομάδων ανάμικτους στις κερκίδες και δεν ακούστηκε το παραμικρό, τουλάχιστον εκεί που καθόμουν εγώ, περίπου στο κέντρο.
Διακριτική παρουσία της αστυνομίας από την αρχή, παράξενο για ματς ΕΣΚΑ, αλλά είχε εξήγηση. Στο ημίχρονο δεν μπήκε και δεν βγήκε κανείς πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις, πρώτον γιατί το κλειστό δεν χωρούσε άλλους και δεύτερον γιατί όπως έλεγε ο πρόεδρος της Ιωνίας και η αστυνομία, είχαν μαζευτεί απ' έξω κάποιοι από τη Λυκόβρυση και έψαχναν κάποιους του Χολαργού και ήθελαν να μπουν.
Δεν ξέρω αν ισχύει, δεν πιστεύω όμως ότι από την Ιωνία να λένε ψέματα, αλλά δεν τους είδα και με τα μάτια μου για να το επιβεβαιώσω. Στο τέλος δεν ήταν κανείς πάντως.
Αν ισχύει είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό για να μην πω θλιβερό και θα πρέπει κάποιοι παράγοντες εκεί στα Β.Π. να αρχίσουν να τραβάνε αυτιά αντί αποδεδειγμένα να τα χαϊδεύουν.
Ένα από τα βασικά σχόλια που είχα κάνει στο φίλο Ν.Ι. μετά το τέλος του πρώτου αγώνα ήταν ότι ο Χολαργός θα κερδίσει πολύ πιο εύκολα εκτός έδρας την Ιωνία από ότι εντός, όπως και έγινε. Βασικά, αυτό έγινε επειδή βελτίωσε κατά πολύ την άμυνά του στα δύο γκαρντ Θωμαή και Μαυροειδάκο, στις αλλαγές, στις αλληλοκαλύψεις αλλά και μέσα στη ρακέτα. Πολλά κλεψίματα από τους φιλοξενούμενους και πολλά λάθη από τους γηπεδούχους. Αποβλήθηκε και ο Ζήβας κάποια στιγμή με ντισκαλιφιέ, συνολικά πολύ καλή η διαιτησία με επικεφαλής της κα Τσαρούχα η οποία μάλλον άμα θέλει σφυρίζει καλά, γιατί προχθές στην Καρδίτσα δεν ήθελε.

Ματς-περίπατος γενικά που δεν έχει πολλά να σχολιάσεις πέρα από το ότι όταν ο Χολαργός παίξει στο 65-70 τοις εκατό είναι 15-20 πόντους πάνω από Ιωνία-Πανελλήνιο-Αγίους. Και μπράβο τους επίσης που δεν το άφησαν το παιχνίδι σε κανένα σημείο και δεν έπαιξαν ρόλο στη μάχη Πανελληνίου-Ιωνίας για τη 2η θέση.
Κατάμεστη από νωρίς η Νέα Ιωνία, με πολύ μπασκετικό κόσμο, παίκτες, προπονητές, παράγοντες όπως ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ και φίλους και των δύο ομάδων ανάμικτους στις κερκίδες και δεν ακούστηκε το παραμικρό, τουλάχιστον εκεί που καθόμουν εγώ, περίπου στο κέντρο.
Διακριτική παρουσία της αστυνομίας από την αρχή, παράξενο για ματς ΕΣΚΑ, αλλά είχε εξήγηση. Στο ημίχρονο δεν μπήκε και δεν βγήκε κανείς πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις, πρώτον γιατί το κλειστό δεν χωρούσε άλλους και δεύτερον γιατί όπως έλεγε ο πρόεδρος της Ιωνίας και η αστυνομία, είχαν μαζευτεί απ' έξω κάποιοι από τη Λυκόβρυση και έψαχναν κάποιους του Χολαργού και ήθελαν να μπουν.
Δεν ξέρω αν ισχύει, δεν πιστεύω όμως ότι από την Ιωνία να λένε ψέματα, αλλά δεν τους είδα και με τα μάτια μου για να το επιβεβαιώσω. Στο τέλος δεν ήταν κανείς πάντως.
Αν ισχύει είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό για να μην πω θλιβερό και θα πρέπει κάποιοι παράγοντες εκεί στα Β.Π. να αρχίσουν να τραβάνε αυτιά αντί αποδεδειγμένα να τα χαϊδεύουν.
0
Ξεκαθάρισε και τυπικά η πρώτη θέση χθες. Όπως επίσης και πρακτικά η δεύτερη. Χολαργός κατευθείαν άνοδος Πανελλήνιος δεύτερος . Στη σφαίρα της φαντασίας υπάρχει μία ελάχιστη πιθανότητα να μην είναι δεύτερος.Στα play out. Όλα δείχνουν ότι πέφτουν 5 Αθηναικές από την Γ Εθνική.Αν επαληθευθεί τότε πέφτουν όλοι από τα πλέυ οφ της Α ΕΣΚΑ εκτός του πρώτου.Αν δεν ανέβει ο Πανελλήνιος στα μπαράζ για την Γ Εθνική τότε πέφτουν όλοι.
0
Το χθεσινό ματς Ιωνίας Χολαργού απογοήτευσε αρκετό κόσμο.Άκουσα πολλούς να λένε ότι έχασαν την ώρα τους και ότι δεν ήταν ντέρμπυ. Μετά το πρώτο ματς ,ακούστηκαν κάποιες αιτιάσεις ότι ο Χολαργός είναι απλά μία αθλητική ομάδα και όχι τόσο δουλεμένη.Είχαν να αποδείξουν πράγματα .Το ταλέντο στο ένας ,ένας υπάρχει το τρίποντο το ίδιο. Χθες στην άμυνα απόλυτα συγκεντρωμένοι, ακύρωσαν όλα τα συστήματα της Ιωνίας όπου έπρεπε να περάσουν από κάτω πέρναγαν από κάτω ,όπου δεν έπρεπε να αφήσουν τα σουτ με αλλαγές δεν το άφηναν ,όπου δεν έπρεπε να αφήσουν την δεξιά ντρίπλα δεν την άφηναν.Για ένα μεγάλο διάστημα καλάθι δεν έμπαινε με τίποτα.Όταν η διαφορά μεγάλωσε ,μεγάλωσαν χρονικά και οι επιθέσεις του Χολαργού.Μπράβο στον προπονητή και στους παίκτες. Ο Χολαργός εύκολα θα είχε θετικό αποτέλεσμα και στη πάνω κατηγορία.
Πράγματι ειπώθηκε από την αστυνομία (ισχυρή παρουσία) να μην βγει κανείς στο ημίχρονο .Είχαν μαζευτεί 10-20 περίεργες φάτσες άγνωστες στις δύο ομάδες.
Πράγματι ειπώθηκε από την αστυνομία (ισχυρή παρουσία) να μην βγει κανείς στο ημίχρονο .Είχαν μαζευτεί 10-20 περίεργες φάτσες άγνωστες στις δύο ομάδες.
0
- goodfor
- Reactions: 5
- Αγαπημένος παίκτης: Draz. Petrovic
- Προειδοποιήσεις:
0
Φημολογείται ότι φίλαθλοι του Χολαργού χθες το βράδυ θεάθηκαν έξω από το γήπεδο της Πεύκης
. Πλάκα κάνω φυσικά, δεν θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις.
Ας σοβαρευτούμε λιγο βρε παιδιά. Τελικά οι φιλαθλοι της Λυκοβρυσης βρίσκονται σε δυο σημεία ταυτόχρονα ?
Ο κόσμος είδε το ΒΙΝΤΕΟ με την επίθεση ‘’πράξη 3’’ σε διοίκηση και παίκτες των ‘’δυνάμεων καταστολής’’ & κατάλαβε τη πρεμούρα του Χολαργού να γίνει γρήγορα το παιχνίδι (ο φόβος του -2 και η απώλεια της πρώτης θέσης )Τα συμπεράσματα βγήκαν, ένας που προηγείται γιατί να κάνει επεισόδια. Υπάρχει δόξα το θεό στο «Αντώνης Τρίτσης» χώρος για τους φιλοξενούμενους, η ασφάλεια του γηπέδου γιατί δεν τους οδήγησε εκεί ? και αργότερα να ήρθαν, να σταματήσει το παιχνίδι και να κάνει το καθήκον της.
Ο Χολαργός έχει την καλύτερη ομάδα με διαφορά, δεν έχει ανάγκη από τέτοιες τακτικές, τον γυρίζουν 10 χρόνια πίσω.

Ας σοβαρευτούμε λιγο βρε παιδιά. Τελικά οι φιλαθλοι της Λυκοβρυσης βρίσκονται σε δυο σημεία ταυτόχρονα ?
Ο κόσμος είδε το ΒΙΝΤΕΟ με την επίθεση ‘’πράξη 3’’ σε διοίκηση και παίκτες των ‘’δυνάμεων καταστολής’’ & κατάλαβε τη πρεμούρα του Χολαργού να γίνει γρήγορα το παιχνίδι (ο φόβος του -2 και η απώλεια της πρώτης θέσης )Τα συμπεράσματα βγήκαν, ένας που προηγείται γιατί να κάνει επεισόδια. Υπάρχει δόξα το θεό στο «Αντώνης Τρίτσης» χώρος για τους φιλοξενούμενους, η ασφάλεια του γηπέδου γιατί δεν τους οδήγησε εκεί ? και αργότερα να ήρθαν, να σταματήσει το παιχνίδι και να κάνει το καθήκον της.
Ο Χολαργός έχει την καλύτερη ομάδα με διαφορά, δεν έχει ανάγκη από τέτοιες τακτικές, τον γυρίζουν 10 χρόνια πίσω.

0
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Όπως έχω γράψει πολλές φορές ο Χολαργός είναι ομάδα επιπέδου Β’ Εθνικής, που με έναν καλό ψηλό θα στεκόταν ανετά σε αυτή την κατηγορία.
Το 100% η αγωνιστική ποιότητα του Χολαργού βασίζετε στον Καλαϊτζή, κυρίως δημιουργικά αλλά και εκτελεστικά όταν χρειάζεται, παίχτης που αν είχε άλλους 5 πόντους θα στεκόταν και Α1.
Ακόμα ο Χολαργός έχει άλλους 2 παίχτες που θα στέκονταν και στην Α2 πράγμα που του δίνει αυτή την ποιότητα να έχει πάντα μέσα στην ομάδα παίχτες που διαβάζουν καλά το παιχνίδι και δεν πανικοβάλλονται στην πίεση.
Για το χτεσινό παιχνίδι… χτες μπήκε στο ματς η Νέα Ιωνία φουριόζα και βρέθηκε να είναι μπροστά με 8 πόντους στα πρώτα λεπτά.
Μετά το ταιμ-ουτ ο Χολαργός άλλαξε το τσιπακι και άρχισε να παίζεις μια τρομερή άμυνα πολύ καλά διαβασμένη και αυτή έκρινε το παιχνίδι.
Και πάλι οι παίχτες, συνήθεις ύποπτοι, του Χολαργού δεν βάλανε τα τρίποντα γιατί το μαρκάρισμα πάνω τους ξανά δούλεψε … αλλά ο Χολαργός νίκησε με 30 πόντους διαφορά!! γιατί δεν άφησε την Νέα Ιωνία να κάνει το παιχνίδι που της αρέσει όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι (και όχι επειδή τότε ήταν άστοχος) και έπαιξε αυτός με υπομονή για να βρει την καλύτερη επιλογή.
Το γήπεδο κατηφόρισε! Τα γκαρντ της Νέας Ιώνιας κρατούσαν πολύ ώρα την μπάλα στα χεριά και όταν την πάσαραν συνήθως ήταν σκοτωμένη η πάσα. Ολοφάνερα η άμυνα του Χολαργού είχε διαβάσει ότι η πρώτή επιλογή των γκαρντ της Νέας Ιωνίας είναι να επιτεθούν και μετά να πασάρουν, έστελνε τη βοήθεια πάνω τους, και όχι στους ψηλούς όπως έκανε στο πρώτο ματς και έτσι μπόρεσε να κάνει και κλεψίματα και να τους οδηγήσεις σε σκοτωμένες αποφάσεις.
Η διαιτησία πολύ καλή ειδικά από την κ. Τσαρουχά που πολλές φορές εξηγούσε και τα σφυρίγματα της …ιδικά στους παίχτες του Χολαργού σε πιασίματα και τραβήγματα τους μέσα στη ρακέτα.
Εγώ τον Ζηβα τον είχα με μια παρατήρηση και ξαφνικά τον είδα να αποβάλετε. Άκουσα ότι έγινε λόγο λογομαχίας με την Τσαρούχα γιατί δεν πίρε αυτή πάνω της (σαν Α’ διαιτητής) απόφαση άλλου διαιτητή.
Το δικαιολογημένο παράπονο τον φίλαθλων και παραγόντων της Νέας ιώνιας ότι στα παιχνίδια της με Γαλάτσι και Χολαργό τα σφύριζαν 50-50 με διαιτητή Α1, ενώ στο ντέρμπι με Πανελλήνιο που θα έκρινε πολλά το σφύριζαν οι …
ΥΓ – ήρθα όταν ο αγώνας ήταν στο τζαμπολ και βρήκα δύσκολα να κάτσω. Πολύ Αστυνομία για ματς Α’ ΕΣΚΑ και όντος μου το είπε ο φίλος που μπήκε μετά από εμένα (έψαχνε να παρκάρει) είχαν μαζευτεί 15-20 περίεργοι στην πλατεία έξω από το γήπεδο.
Στο ημίχρονο που αυτό ακούστηκε, σε συζήτηση που ήμουν λαθρακουστης ,άκουσα κάτι από παράγοντα / προπονητή σε πηγαδακι, που με βρίσκει 100% σύμφωνο, σχετικά με τα έκτροπα στο Χολαργός - Λυκοβρυση!
< … τι κουραφέξαλα είναι αυτά και να επαναληφθεί το ματς μεθαύριο … αποδεδειγμένα το ματς δεν διακόπηκε λόγο υπαιτιότητας των οπαδών και των δυο ομάδων !! Από τη στιγμή που λόγο βαθμολογίας δεν θα επηρεαστεί και κανείς !έπρεπε να μηδενιστούν και οι δυο ομάδες για αυτό το ματς … >
ο Χολαργός πάλυ θα ανέβαινέ σαν πρώτος, αλλά η ΕΣΚΑ θα είχε δώσει ένα καλό μήνυμα για αποφυγή παροιμιών καταστάσεων στο μέλλον.
Όπως έχω γράψει πολλές φορές ο Χολαργός είναι ομάδα επιπέδου Β’ Εθνικής, που με έναν καλό ψηλό θα στεκόταν ανετά σε αυτή την κατηγορία.
Το 100% η αγωνιστική ποιότητα του Χολαργού βασίζετε στον Καλαϊτζή, κυρίως δημιουργικά αλλά και εκτελεστικά όταν χρειάζεται, παίχτης που αν είχε άλλους 5 πόντους θα στεκόταν και Α1.
Ακόμα ο Χολαργός έχει άλλους 2 παίχτες που θα στέκονταν και στην Α2 πράγμα που του δίνει αυτή την ποιότητα να έχει πάντα μέσα στην ομάδα παίχτες που διαβάζουν καλά το παιχνίδι και δεν πανικοβάλλονται στην πίεση.
Για το χτεσινό παιχνίδι… χτες μπήκε στο ματς η Νέα Ιωνία φουριόζα και βρέθηκε να είναι μπροστά με 8 πόντους στα πρώτα λεπτά.
Μετά το ταιμ-ουτ ο Χολαργός άλλαξε το τσιπακι και άρχισε να παίζεις μια τρομερή άμυνα πολύ καλά διαβασμένη και αυτή έκρινε το παιχνίδι.
Και πάλι οι παίχτες, συνήθεις ύποπτοι, του Χολαργού δεν βάλανε τα τρίποντα γιατί το μαρκάρισμα πάνω τους ξανά δούλεψε … αλλά ο Χολαργός νίκησε με 30 πόντους διαφορά!! γιατί δεν άφησε την Νέα Ιωνία να κάνει το παιχνίδι που της αρέσει όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι (και όχι επειδή τότε ήταν άστοχος) και έπαιξε αυτός με υπομονή για να βρει την καλύτερη επιλογή.
Το γήπεδο κατηφόρισε! Τα γκαρντ της Νέας Ιώνιας κρατούσαν πολύ ώρα την μπάλα στα χεριά και όταν την πάσαραν συνήθως ήταν σκοτωμένη η πάσα. Ολοφάνερα η άμυνα του Χολαργού είχε διαβάσει ότι η πρώτή επιλογή των γκαρντ της Νέας Ιωνίας είναι να επιτεθούν και μετά να πασάρουν, έστελνε τη βοήθεια πάνω τους, και όχι στους ψηλούς όπως έκανε στο πρώτο ματς και έτσι μπόρεσε να κάνει και κλεψίματα και να τους οδηγήσεις σε σκοτωμένες αποφάσεις.
Η διαιτησία πολύ καλή ειδικά από την κ. Τσαρουχά που πολλές φορές εξηγούσε και τα σφυρίγματα της …ιδικά στους παίχτες του Χολαργού σε πιασίματα και τραβήγματα τους μέσα στη ρακέτα.
Εγώ τον Ζηβα τον είχα με μια παρατήρηση και ξαφνικά τον είδα να αποβάλετε. Άκουσα ότι έγινε λόγο λογομαχίας με την Τσαρούχα γιατί δεν πίρε αυτή πάνω της (σαν Α’ διαιτητής) απόφαση άλλου διαιτητή.
Το δικαιολογημένο παράπονο τον φίλαθλων και παραγόντων της Νέας ιώνιας ότι στα παιχνίδια της με Γαλάτσι και Χολαργό τα σφύριζαν 50-50 με διαιτητή Α1, ενώ στο ντέρμπι με Πανελλήνιο που θα έκρινε πολλά το σφύριζαν οι …
ΥΓ – ήρθα όταν ο αγώνας ήταν στο τζαμπολ και βρήκα δύσκολα να κάτσω. Πολύ Αστυνομία για ματς Α’ ΕΣΚΑ και όντος μου το είπε ο φίλος που μπήκε μετά από εμένα (έψαχνε να παρκάρει) είχαν μαζευτεί 15-20 περίεργοι στην πλατεία έξω από το γήπεδο.
Στο ημίχρονο που αυτό ακούστηκε, σε συζήτηση που ήμουν λαθρακουστης ,άκουσα κάτι από παράγοντα / προπονητή σε πηγαδακι, που με βρίσκει 100% σύμφωνο, σχετικά με τα έκτροπα στο Χολαργός - Λυκοβρυση!
< … τι κουραφέξαλα είναι αυτά και να επαναληφθεί το ματς μεθαύριο … αποδεδειγμένα το ματς δεν διακόπηκε λόγο υπαιτιότητας των οπαδών και των δυο ομάδων !! Από τη στιγμή που λόγο βαθμολογίας δεν θα επηρεαστεί και κανείς !έπρεπε να μηδενιστούν και οι δυο ομάδες για αυτό το ματς … >
ο Χολαργός πάλυ θα ανέβαινέ σαν πρώτος, αλλά η ΕΣΚΑ θα είχε δώσει ένα καλό μήνυμα για αποφυγή παροιμιών καταστάσεων στο μέλλον.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Φιλέ μου με το που βγήκε το πρόγραμμα τον play-off έχω γράψει ότι τις 2 ήττες που βλέπω σίγουρες για την Νέα Ιωνία είναι με Χολαργό λόγο διαφορά επιπέδου, αλλά όλες τις άλλες ομάδες σε καλή της μέρα μπορεί να τις παίξει στο ίσα!abovetherim έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 8:46 am.....
Ένα από τα βασικά σχόλια που είχα κάνει στο φίλο Ν.Ι. μετά το τέλος του πρώτου αγώνα ήταν ότι ο Χολαργός θα κερδίσει πολύ πιο εύκολα εκτός έδρας την Ιωνία από ότι εντός,
....
Το πρώτο ματς στο Χολαργό η Νέα Ιωνία πήγε να το κλέψει όπως εξελίχθηκε στην πορεία, γιατί ήταν καλά διαβασμένη, ενώ ο Χολαργός όχι και είχε μπει άνετος και μπλαζέ! και όχι γιατί ο Ιωακειμίδης που βάζει συνήθως 6 τρίποντα έβαλε 4 !!! (χτες έβαλε 1 και σκοτωμένο, αν δεν κάνω λάθος)!
Χτες ο Χολαργός μπήκε διαβασμένος πίεσε εκεί που έπρεπε να πιέσει και άφησε εκεί που ήξερε ότι δεν πάει η μπάλα ή πάει πολύ αργά (λογικά θα είχαν δει και το παιχνίδι Γαλάτσι – Νέα Ιωνία)!!
Λογικό ήταν λοιπόν να νικήσει σαν καλύτερη ομάδα (με το πενταπλάσιο μπατζετ) πολύ πιο ανετά, όπως θα μπορούσε να είχε χάσει και το πρώτο παιχνίδι έτσι όπως είχε μπει να παίζεις τοτε (όχι γιατί δεν του είχαν μπει τα σουτ!! απλά τότε ήταν αδιάβαστος στην άμυνα)!
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Επειδή πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι γράφεις, ποιος διέκοψε το ματς και ποιος όχι, μπορείς να το γράψεις λίγο πιο αναλυτικά σε παρακαλώ;N.I.2022 έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 12:08 pm
Επίσης ποιος κανονισμός και προκύρυξη λέει ότι όταν δεν επηρεάζεται βαθμολογικά κάτι παίρνουμε άλλη απόφαση κι όταν επηρεάζεται άλλη; Ξέρεις τις εκθέσεις των διαιτητών-παρατηρητών (αν υπάρχουν) και τι γράφουν; Ξέρεις ότι με βάση αυτές και τις απολογίες και τα υπομνήματα των ομάδων βγαίνουν οι ποινές; Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες καφενειακές συζητήσεις "έπρεπε για παραδειγματισμό", είναι επικίνδυνες για την ισονομία και τη νομιμότητα, όχι μόνο στο μπάσκετ και την τήρηση των νόμων και των κανόνων, αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία;
Επίσης σου έχω ξαναπεί ότι τα ματς, οι άνοδοι και τα πρωταθλήματα κρίνονται στα γήπεδα και όχι με τιμωρίες και αφαιρέσεις βαθμών, όσο κι αν ήθελα να είναι πρώτος ο Πανελλήνιος.
Για μπάσκετ και γιατί νίκησε η μια ομάδα κι όχι η άλλη, δεν θα συζητήσουμε, έχουμε διαφορετική προσέγγιση του παιχνιδιού, έχει αποδειχθεί σε προηγούμενα ποστ αυτό.
Για το τέλος, λύσε μου μια απορία. Είναι τουλάχιστον η 8η φορά σε ποστ σου που γράφεις "άκουσα εκείνον", "έλεγαν οι άλλοι και το πήρε τ' αυτί μου", "κρυφάκουσα μια συζήτηση" κλπ. Πραγματικά, πας στο γήπεδο και στήνεις αυτί;;;

Όχι τίποτε άλλο αλλά λογικά έχουμε βρεθεί τουλάχιστον 2-3 φορές στο ίδιο γήπεδο, 50-60 άνθρωποι είμαστε κι εγώ δεν τα έχω ακούσει αυτά. Μήπως τα φαντάζεσαι;;;

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αφτί δεν στήνω αλλά και στις συζητήσεις μπαίνω και ακούω τον το τι συζητείτε γύρο μου, και απλά μεταφέρω εδώ την περιχέουσα ατμόσφαιρα.abovetherim έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 2:41 pmΕπειδή πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι γράφεις, ποιος διέκοψε το ματς και ποιος όχι, μπορείς να το γράψεις λίγο πιο αναλυτικά σε παρακαλώ;N.I.2022 έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 12:08 pm
Επίσης ποιος κανονισμός και προκύρυξη λέει ότι όταν δεν επηρεάζεται βαθμολογικά κάτι παίρνουμε άλλη απόφαση κι όταν επηρεάζεται άλλη; Ξέρεις τις εκθέσεις των διαιτητών-παρατηρητών (αν υπάρχουν) και τι γράφουν; Ξέρεις ότι με βάση αυτές και τις απολογίες και τα υπομνήματα των ομάδων βγαίνουν οι ποινές; Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες καφενειακές συζητήσεις "έπρεπε για παραδειγματισμό", είναι επικίνδυνες για την ισονομία και τη νομιμότητα, όχι μόνο στο μπάσκετ και την τήρηση των νόμων και των κανόνων, αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία;
Επίσης σου έχω ξαναπεί ότι τα ματς, οι άνοδοι και τα πρωταθλήματα κρίνονται στα γήπεδα και όχι με τιμωρίες και αφαιρέσεις βαθμών, όσο κι αν ήθελα να είναι πρώτος ο Πανελλήνιος.
Για μπάσκετ και γιατί νίκησε η μια ομάδα κι όχι η άλλη, δεν θα συζητήσουμε, έχουμε διαφορετική προσέγγιση του παιχνιδιού, έχει αποδειχθεί σε προηγούμενα ποστ αυτό.
Για το τέλος, λύσε μου μια απορία. Είναι τουλάχιστον η 8η φορά σε ποστ σου που γράφεις "άκουσα εκείνον", "έλεγαν οι άλλοι και το πήρε τ' αυτί μου", "κρυφάκουσα μια συζήτηση" κλπ. Πραγματικά, πας στο γήπεδο και στήνεις αυτί;;;![]()
![]()
![]()
Όχι τίποτε άλλο αλλά λογικά έχουμε βρεθεί τουλάχιστον 2-3 φορές στο ίδιο γήπεδο, 50-60 άνθρωποι είμαστε κι εγώ δεν τα έχω ακούσει αυτά. Μήπως τα φαντάζεσαι;;;![]()
![]()
Ειδικά χτες που είδα όλο το παιχνίδι από την πλευρά των φίλων του Χολαργού (αν μπορεί να το πει “μεριά” σε αυτό το γήπεδο)!και από ένα σημείο και μετά λόγο και στο ότι είχε ακουστεί για τους περίεργους έξω από το γήπεδο, για αυτο ήταν η κουβέντα!
Εγώ δεν μίλησα για κανένα κανονισμό !! δεν ξέρω καν αν υπάρχει κανονισμός … αλλά θεωρώ αδιανόητο να διακόπτετε αγώνας λόγο ομαδικής βίας και να συνεχίζετε μετρά από 2 μέρες χωρίς να συμβαίνει τίποτα!
Έγραψα ότι μιλούσαν για πιθανή τιμωρία του Χολαργού και ότι χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και ενστάσεις λόγο βαθμολογίας (για αλλοίωση της τελικής βαθμολογίας) θα ήταν παραδειγματισμός (αν το προβλέπουν κάπου οι κανονισμοί) να μηδενιστούν (για το συγκεκριμένο ματς) και οι δυο ομάδες, να μην υπάρχει καμία επιείκεια.
Για εμένα πιστεύω ότι για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ διακοπή οφείλετε μόνο στους μπαχαλακιδες του Χολαργού που πήγαν μετά στο γήπεδο, αλλά για την πρόκληση των επεισοδίων φταίνε οι “γνωστοί” οπαδοί της Λυκοβρυσης (άποψη μου με ότι έχω διαβάσει στις ανακοινώσεις των ομάδων , χωρίς να τα έχει διαψεύσει ο άλλος)!
Πάντος αν δεν υπάρχει σοβαρή τιμωρία λόγο μη υπάρξεις ανάλογου κανονισμού, οπότε μια ομάδα δεν είναι προετοιμασμένη για ένα παιχνίδι να μπαίνουν μέσα 10 μπαχαλακιδες και να το διακόπτουν!!!
Τώρα το πώς βλέπουμε το μπάσκετ, εσύ αν δεν κάνω λάθος εγγραφές ότι στο πρώτο ματς ο Χολαργός ήταν υπερβολικά άστοχος (μονο10 τρίποντα, ενώ έχει βάλει και 16 σε ματς) ενώ η Νέα Ιωνία πολύ εύστοχη (με 10 τρίποντα και αυτή).
Ενώ ήταν τα τρίποντα της μερικά τραβηγμένα αλλά όλα αμαρκάριστα μια και ο Χολαργός έκλεινε και δίπλωνε στη ρακέτα σε αυτό το ματς (το βίντεο υπάρχει ακόμα).
Χτες που ο Χολαργός είχε διαβάσει το παιχνίδι, πίεσε στη περιφέρεια δεν πήραν αμαρκάριστα και έβαλαν μόνο 3 !! (αν δεις ο μέσος ορός της στα τρίποντα είναι 8-11, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία)…αλλά σου έχω ξανά πει οι μέσοι όροι και τα στατιστικά είναι τίποτα και κάθε αγώνας είναι διαφορετικός.
Με αποτέλεσμα ο Χολαργός αν και πιο άστοχος χτες από ότι πρώτο ματς νίκησε με 30αρα.
YΓ 1.Λοιπόν από τα ψάχνεις να δεις το τι κάνω εγώ στο γήπεδο και να γράφεις εξυπνάδες, δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι είχες λάθος στις τοποθετήσεις σου, για τους παράγοντες που συντελέστηκαν στο πρώτό ματς (πάνω κάτω έλεγες ότι οι παίχτες του Χολαργού είχαν μπει να παίξουν ματιασμένοι ).
ΥΓ 2.- ΟΚ ο αγαπημένος σου Πανελλήνιος θα ανέβει και αυτό αριστοποιήθηκε χτες …
– στο παιχνίδι με τους Αγίους μπήκες για να με "τσιγκλήσεις" ότι “έμαθες από πολύ μπασκετικο” ότι η Νέα Ιωνία πήρε κάτι διαιτητικά κουκούτσια το τέλος του ματς !!
για το παιχνίδι με Πανελλήνιο ο φίλος σου τι σου τι σου είπε για την διαιτησία??
Δεν θυμάμαι να εκφέρεις γνώμη!
Μαλλον θα συμφώνησες με τον “φίλο” που μπήκε για μια και μόνο φορά εδώ για να γράψει το απόφθεγμα του !
«τι σκούζουνε στην Νέα Ιωνία … έτσι πρέπει το Μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό> με οποιοδήποτε τρόπο!
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
N.I.2022 έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 3:53 pmΟ φίλος μου ήταν Άγιοι και το είδε, δεν ήταν με τον Πανελλήνιο.abovetherim έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 2:41 pm
ΥΓ 2.- ΟΚ ο αγαπημένος σου Πανελλήνιος θα ανέβει και αυτό αριστοποιήθηκε χτες …
– στο παιχνίδι με τους Αγίους μπήκες για να με "τσιγκλήσεις" ότι “έμαθες από πολύ μπασκετικο” ότι η Νέα Ιωνία πήρε κάτι διαιτητικά κουκούτσια το τέλος του ματς !!
για το παιχνίδι με Πανελλήνιο ο φίλος σου τι σου τι σου είπε για την διαιτησία??
Δεν θυμάμαι να εκφέρεις γνώμη!
Μαλλον θα συμφώνησες με τον “φίλο” που μπήκε για μια και μόνο φορά εδώ για να γράψει το απόφθεγμα του !
«τι σκούζουνε στην Νέα Ιωνία … έτσι πρέπει το Μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό> με οποιοδήποτε τρόπο!
0