ECFR - New York Knicks (3) vs (6) Detroit Pistons

Συντονιστής: Captains

fklmta77

Reactions: 0
Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 02, 2025 4:59 pm

Αν και οι Νικς είχαν το προβάδισμα σε όλο το ματς, αυτοί που στο τέλος αυτοκτόνησαν ήταν οι Πίστονς που πρέπει να έφαγαν σερί 11-1 ή κάτι τέτοιο, στο τέλος, με τον ηγέτη τους Κάνιγκχαμ να χάνει 2 λέι άπ (με το αριστερό χέρι, βέβαια) κ τον Μπράνσον, που στην 4η τα είχε σπάσει, να βάζει τελικά το τρίποντο της νίκης-πρόκρισης. Οι Πίστονς, πάντως, έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι χάνοντας τα περισσότερα ματς στις λεπτομέρειες και στο σουτ. Άξιοι αντίπαλοι, αν μη τι άλλο. Όσο για τους νικητές, δεν έχουν πείσει ιδιαίτερα μέχρι τώρα, παρά την αδιαμφισβήτητη ποιοτική αναβάθμιση του καλοκαιριού. Η σειρά με τους Σελτικς, θα είναι το πραγματικό κρας τεστ γι’ αυτούς. Προσωπικά, δεν τους ξεγράφω αν και οι Σέλτικς μου φαίνονται καλύτεροι.
ΥΓ: Απορία μου είναι γιατί οι Νικς δεν παίζουν καθόλου pick and pop με Μπράνσον και Τάουνς, που είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο strech 5 στο πρωτάθλημα.

1
1 Εικόνα
ggr

allstar
Reactions: 1
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Παρ Μάιος 02, 2025 5:05 pm

fklmta77 έγραψε:
ΥΓ: Απορία μου είναι γιατί οι Νικς δεν παίζουν καθόλου pick and pop με Μπράνσον και Τάουνς, που είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο strech 5 στο πρωτάθλημα.
Εύλογη απορία και όχι μόνο δική σου. Γενικά, η επίθεση τους είναι αρκετά στατική και δεν εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες της βασικής πεντάδας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2472
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μάιος 02, 2025 5:25 pm

fklmta77 έγραψε:
Όλοι την έχουν αυτή την απορία :D

Ο Θιμπς λέει γενικά αφήνει πάρα πολλή ελευθερία στους παίκτες του (ο Τζεφ Τιγκ το είπε σε κάποια φάση) και άρα θα πρέπει να κοιτάξουμε εκεί για το φταίξιμο imo, όχι στον προπονητή. Ο Μπράνσον γενικά κάνει ό,τι θέλει.

Ο Ταουνς σουτάρει λιγότερα τρίποντα από τον Χορφορντ (που παίζει λιγότερα λεπτά).

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Andre_Miller

junior
Reactions: 0
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Παρ Μάιος 02, 2025 6:42 pm

fklmta77 έγραψε:
Την ίδια απορία έχω και εγώ εδώ και χρόνια, ο Τάουνς έχει να παίξει συστηματικά πικ εν ποπ από τον καιρό που είχαμε τον Ρούμπιο στην ομάδα. Και μόλις ήρθε ο Θιμπς του το έκοψε, προσπάθησε να κάνει πλεϊμείκερ τον Λαβίν και τον Ρίκυ τον είχε σποτ απ σούτερ στη γωνία :shock:
Καταλαβαίνεται πως αυτό το εγχείρημα δεν απέδωσε :P Μετά τον τραυματισμό του Λαβίν, ο Ρούμπιο ξαναέγινε βασικός και ο Θιμπς τον άφησε να παίζει όπως ήθελε, οπότε ξαναείδαμε αρκετά πικ εν ποπ με τον Τάουνς. Το επόμενο καλοκαίρι αντάλλαξε τον Ρούμπιο για τον παικταρά τον Τηγκ :lol:

0
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 490
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Μάιος 02, 2025 7:47 pm

Πολύ κακό το μπάσκετ των Νικς, τουλάχιστον στις μέρες μας. Μία αποκρουστικότατη μορφή ISO μπάσκετ με τον Brunson να παίρνει τη μπαγκέτα και να μη τη δίνει. Ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο. Λογικό θα πει κάποιος να δώσει το free στον καλύτερο παίχτη του, αλλά ειλικρινά η αποτύπωση αυτού του πράγματος στο γήπεδο τα ξημερώματα ήταν οικτρή. Το να πληρώνεις τον Τάουνς με ένα συμβόλαιο στις παρυφές των 50 μυρίων ανά έτος για να σου πάρει 10 σουτ στο παιχνίδι, ενώ είναι από τους καλύτερους ψηλούς εκεί έξω, τουλάχιστον σε επιθετικό οπλοστάσιο, είναι στα όρια του cult.
Από την άλλη το Detroit πάλεψε, έκανε αυτό που μπορούσε και σίγουρα κέρδισε το σημαντικότερο, ότι δηλαδή στο μέλλον θα αποτελέσει μία από τις ομάδες με τις οποίες θα ασχολούμαστε.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “2025 NBA Playoffs and Finals”