Μοιάζει λογική η σύνδεση. Το είχα αναρωτηθεί κι εγώ γιατί έτσι είχα χτυπήσει (γάμπα και μετά αχίλλειο), αλλά ούτε τότε ούτε τώρα έχω καταφέρει να βρω ικανοποιητικά στοιχεία που να δείχνουν κάποιο direct causality.
Το γιατί έχουμε περισσότερους τραυματισμούς δεν το ξέρω (ούτε το ΝΒΑ πιθανώς) αλλά αν κάτι είναι διαφορετικό σε σχέση με το παρελθόν, αυτό είναι το πόσο γρήγορα παίζεται το παιχνίδι. Φυσικά και οι μέθοδοι προπόνησης είναι διαφορετικές γι’αυτό δεν μπορείς να πεις απλά «α το βρήκα». Είναι αρκετά δύσκολη η εύρεση τέτοιων συσχετισμών και παίρνει πολλά χρόνια. Δηλαδή θα μπορούσαν να μειώσουν τα παιχνίδια και να δουν τι γίνεται, αλλά αυτό θα πάρει 5 χρόνια (για παράδειγμα) και μπορεί να μην δείξει και τίποτα.
Στα του παιχνιδιού, συμμερίζομαι την άποψη των από πάνω γενικά. Απίστευτο κρίμα. Για τον άνθρωπο πρώτα απ’ολα και την υγεία του αλλά και γιατί θα ήταν εκπληκτικό να πάρει πρωτάθλημα τόσο κοντά στην ψηφοφορία που τον είχε βγάλει πιο υπερεκτιμημένο παίκτη στο ΝΒΑ. Άξιοι πρωταθλητές (για πρώτη φορά στην ιστορία τους - να παίρνω τον ggr με τα νερά μου) οι OKC με λαμπρό μέλλον. Φυσικά έχω γράψει και στο παρελθόν πως μου φαίνεται αδύνατο να μπορούν να κρατήσουν αυτόν τον κορμό μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να κάνουν γενναίες αλλαγές όποτε έρχεται η σειρά κάποιου να πληρωθεί χοντρά ώστε να λαμβάνουν πικς και να συνεχίζουν το τραίνο. Περαστικά στον παικταρά <3