Aν ο Ροντμαν μπορουσε να αποδοσει επιθετικα οπως ο Σιακαμ θα μιλαγαμε για το απολυτο 4αρι στην ιστορια του αθληματος!(οκ λιγο υπερβολικος

Συντονιστής: Captains
Aν ο Ροντμαν μπορουσε να αποδοσει επιθετικα οπως ο Σιακαμ θα μιλαγαμε για το απολυτο 4αρι στην ιστορια του αθληματος!(οκ λιγο υπερβολικος
Λάθος μου τότε. Νόμιζα πως ήταν περίπου τα ίδια. Φυσικά εσύ τα ξέρεις καλύτερα, μιας και έχεις μείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ευχαριστώ για την διόρθωση.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 6:36 pmΆντε να είναι medium market το Detroit. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρή αγορά. Η Ιντιάνα είναι πολύ μικρότερη![]()
Καλά το μόνο έξτρα που μπορώ να προσφέρω είναι λίγο τι λέει ο κόσμος στο γήπεδο και στον "δρόμο". Τα υπόλοιπα είναι απλά γενικότερη αίσθηση (που την διασταύρωσα βέβαια πριν πω την εξυπνάδα μου).ggr έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 9:46 pmΛάθος μου τότε. Νόμιζα πως ήταν περίπου τα ίδια. Φυσικά εσύ τα ξέρεις καλύτερα, μιας και έχεις μείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ευχαριστώ για την διόρθωση.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 6:36 pmΆντε να είναι medium market το Detroit. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρή αγορά. Η Ιντιάνα είναι πολύ μικρότερη![]()
Είχαν χάσει τα 2 πρώτα παιχνίδια, το 3ο κέρδισαν.