Για ανέλυσε το λίγο παραπάνω αυτοAndre_Miller έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 03, 2025 9:32 pmΑντετοκούμπο και Σενγκούν μαζί; Το σπεϊσινγκ δεν θα είναι λίγο προβληματικό;
WCFR - Houston Rockets (2) vs Golden State Warriors (7)
Συντονιστής: Captains
- berry
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 0
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
Και ο Αντετοκούμπο και ο Σενγκούν χρειάζονται σουτέρ γύρω τους για να αποδώσουν τα βέλτιστα. Θα μου απαντήσεις βέβαια πως ο Σενγκούν μια χαρά συνυπάρχει με τον Αμήν γιατί να μην τα καταφέρει και με τον Αντέτο;berry έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 03, 2025 10:14 pmΓια ανέλυσε το λίγο παραπάνω αυτοAndre_Miller έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 03, 2025 9:32 pm
Αντετοκούμπο και Σενγκούν μαζί; Το σπεϊσινγκ δεν θα είναι λίγο προβληματικό;
Δεν ξέρω...
1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3017
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το Μέμφις παίζει όλη τη χρονιά άμυνα για τα πανηγύρια κ λογικό ήταν να φύγει από τον α γύρο. Οι Ρόκετς, ωστόσο, παίζουν κανονικό ξύλο και έχουν κ αθληταράδες στο ροτέισον, συνεπώς το να τους πετάξει κανείς έξω δεν είναι και τόσο εύκολο. Στα 7 ματς τα κατάφεραν οι Ουόριορς.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 05, 2025 11:01 amΔεν ήμουν φαν του μπάσκετ Μεμφις, Ρόκετς και Οκλαχόμα από την αρχή της χρονιάς. Το θεωρούσα φλύαρο μπάσκετ και στα δύσκολα δεν θα είχε την ίδια αποδοτικότητα.
Οι δύο αποκλείστηκαν και έμεινε η Οκλαχόμα.
0
-
- Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν το small ball των Ουόριορς δεν αντέχετε μία φορά, το να προκριθεί ο Dillon Brooks, o J.Green και ο Sengun και να πάνε σπίτια τους ο Κάρι κ ο Μπάτλερ, δεν θα αντέχονταν δέκα. Δεν ξέρω τί μπορεί να κάνει ο D.Green απέναντι σε μία τριάδα ψηλών που του ρίχνει κατ' ελάχιστο ένα κεφάλι αλλά αυτό μένει να το δούμε. Τουλάχιστον και για την ώρα, αποδόθηκε μπασκετική δικαιοσύνη.
ΥΓ: Ο Μπ.Χιλντ, κατά τα άλλα σεσημασμένος σουτέρ, δεν είχε δείξει ως σήμερα ότι μπορεί να κάνει τέτοια εμφάνιση , με 9/11 3ποντα, σε ένα Game 7. Η συνέχεια των πλέι οφ θα δείξει αν αυτό ήταν ένα πυροτέχνημα ή τον είχαμε παρεξηγήσει.
ΥΓ: Ο Μπ.Χιλντ, κατά τα άλλα σεσημασμένος σουτέρ, δεν είχε δείξει ως σήμερα ότι μπορεί να κάνει τέτοια εμφάνιση , με 9/11 3ποντα, σε ένα Game 7. Η συνέχεια των πλέι οφ θα δείξει αν αυτό ήταν ένα πυροτέχνημα ή τον είχαμε παρεξηγήσει.
2
2

-
- Reactions: 220
- Προειδοποιήσεις:
1