NBA Finals 2025 - Oklahoma City Thunder vs Indiana Pacers

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1608
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 06, 2025 10:14 am

Αν μπορούσα να βάλω ένα τίτλο στον πρώτο τελικό είναι το Oops!... I Did It Again. Οι Πέισερς για δεύτερη συνεχόμενη σειρά κάνουν το break στον εναρκτήριο αγώνα ενώ δεν έχουν το παίξει καλά. Απίστευτη αυτοκτονία από τους Θάντερ. Η Ιντιάνα είχε 24 λάθη, τα 20 από το πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να φύγει από το διπλό.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1608
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Ιουν 06, 2025 10:21 am

Οι Πέισερς έχουν βαλθεί να σπάσουν όλα τα ρεκόρ :shock:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1705
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιουν 06, 2025 10:27 am

Εχει μελλον η σειρα ακομα,μπορει να εγινε το 0-1 αλλα οι Θαντερ ειναι σκληρο καρυδι. Να ειμαι ειλικρινης,θα προτιμουσα να το παρουν οι Πεισερς, που ειναι ομαδα με ιστορια ,παρα οι Θαντερ που μπορει να εχουν κανει σουπερ σεζον φετος και να το αξιζουν αλλα μου ειναι αδιαφοροι σαν ομαδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2977
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιουν 06, 2025 10:33 am

Πόσες φορές ακόμα να γράψω «περισσότερο το έχασαν οι Χ παρά το κέρδισαν οι Πεισερς» φέτος; Θα καταντήσω γραφικός :D Μοιάζουν να έχουν αστερόσκονη, δεν γίνεται αλλιώς.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Andre_Miller

junior
Reactions: 53
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Παρ Ιουν 06, 2025 10:46 am

Νομίζω πως οι βάσεις για το φοβερό καμ μπακ της Ιντιάνα μπήκαν στο πρώτο μέρος, όπου παρόλο που έχαναν συνέχεια την μπάλα, δεν άφησαν τους Θάντερ να σκοράρουν με ευκολία στον αιφνιδιασμό και η διαφορά δεν ξέφυγε.
Η επιμονή αυτής της ομάδας είναι αξιοθαύμαστη, δεν σταματάνε ποτέ :shock:
Έχουμε σειρά!

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 833
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Ιουν 06, 2025 11:28 am

Αισθάνομαι ότι στο 1ο ημίχρονο οι Pacers τα βρήκαν σκούρα με την άμυνα των γηπεδούχων.
Στο Β μέρος άλλαξαν κάπως το τροπάριο, ανέβασαν το ρυθμό και τους ένοιαζε περισσότερο να εκτελέσουν, ώστε να μην επαναλάβουν τα τόσα λάθη του 1ου μέρους.

Αυτό δε που γίνεται στο τελευταίο 5λεπτο είναι η επιτομή του mentality που έχει χτίσει αυτή η ομάδα. Πλανάται μία αύρα στον αέρα ότι θα μπουν όλα τα κρίσιμα σουτ. Από όλους. Δεν υπάρχει πριμαντόνα. Θα βγουν όλοι μπροστά, ο καθένας όταν πρέπει.

Νιώθω ότι οι Pacers παρουσιάζουν στο παρκέ ό,τι πιο σύγχρονο μπορούμε να δούμε στο άθλημα.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1824
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 06, 2025 11:53 am

Πως γίνεται να γίνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα? Αποκλείεται να είναι τυχαίο. Προφανώς κάτι κάνουν καλά και δεν το καταλαβαίνουμε.

0
Fitz

euroleague
Reactions: 398
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Παρ Ιουν 06, 2025 12:18 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 11:53 am
Πως γίνεται να γίνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα? Αποκλείεται να είναι τυχαίο. Προφανώς κάτι κάνουν καλά και δεν το καταλαβαίνουμε.
Εγώ το δίνω πρωτίστως στον Siakam που έχει championship dna. Δεν αφήνει φάση, αυτός δίνει ενέργεια όταν βρίσκονται στο -10, -12. Με τα ριμπάουντ, σκληρή άμυνα, clutch καλάθια μπροστά. Σε όλα τα ματς έτσι πάει. Είναι η φλόγα ρε παιδί μου.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1361
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιουν 06, 2025 12:23 pm

Είναι το μομεντουμ, μεγάλο πράγμα.

Δεν τα κατάφερε ο ρετζι τα ωραία χρόνια και πάει να το πάρει ο χαλιμπαρτον.

Βέβαια από την άλλη θα μου πεις ποιος ρετζι...
Αυτος δεν μπορούσε να μαρκάρει τον bakatsias :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 662
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Ιουν 06, 2025 1:23 pm

Αν κέρδιζαν οι Thunder, πιθανότατα να γράφαμε για την παρουσία του Dort σε άμυνα και επίθεση (τρίποντα και συνεχόμενα επιθετικά ριμπάουντς) αλλά το μπάσκετ είναι ένα πολύ ωραίοα άθλημα που στο τέλος του αγώνα νικητές θα είναι...οι Pacers (σαν κάποτε τους Γερμανούς στη μπάλα) :D :P

3
3 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 06, 2025 4:36 pm

Airman έγραψε:
Αισθάνομαι ότι στο 1ο ημίχρονο οι Pacers τα βρήκαν σκούρα με την άμυνα των γηπεδούχων.
Στο Β μέρος άλλαξαν κάπως το τροπάριο, ανέβασαν το ρυθμό και τους ένοιαζε περισσότερο να εκτελέσουν, ώστε να μην επαναλάβουν τα τόσα λάθη του 1ου μέρους.

Αυτό δε που γίνεται στο τελευταίο 5λεπτο είναι η επιτομή του mentality που έχει χτίσει αυτή η ομάδα. Πλανάται μία αύρα στον αέρα ότι θα μπουν όλα τα κρίσιμα σουτ. Από όλους. Δεν υπάρχει πριμαντόνα. Θα βγουν όλοι μπροστά, ο καθένας όταν πρέπει.

Νιώθω ότι οι Pacers παρουσιάζουν στο παρκέ ό,τι πιο σύγχρονο μπορούμε να δούμε στο άθλημα.
Εντάξει μωρέ….ομαδάρα είναι, αλλά είναι και να σε θέλει ολόκληρο το αστρικό σύμπλεγμα!!!δες πχ το τρίποντο με ταμπλό του Miles Davies στο τελευταίο τετράλεπτο, από τις 45° που και ο ίδιος δεν το πίστευε και γύρναγε γρήγορα πίσω…..απλά κάποια πράγματα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!

1
1 Εικόνα
ggr

allstar
Reactions: 170
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Παρ Ιουν 06, 2025 4:39 pm

abovetherim έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 9:17 am
Στο μπάζερ μπίτερ του Χάλιμπάρτον πρέπει να με άκουσε η ελαφρώς βαρύκοη 80χρονη κυρία του 1ου ορόφου που έβλεπε Παπαδάκη και καλημέρα ελλάδα στο τέρμα του volume και με ανοικτά παράθυρα λόγω ζέστης.
Θα νόμιζε οτι εμείς στον 4ο, κάτι πάθαμε!!!
Φο-βε-ρή Ιντιάνα, ομαδάρα με όλα τα γράμματα κεφαλαία, έκανε 20 λάθη στο πρώτο ημίχρονο, έχανε με 10 κι 15 σε όλο το ματς. Λερναία ύδρα με δέκα κεφάλια, ένα κόβεις τέσσερα βγαίνουν!
Συγνώμη για τον ενθουσιασμό μου ρε παιδιά, αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, αλλιώς βλέπουμε 3χ3 και 1ον1!
Τη μια ο Χαλιμπάρτον, δεν μπορεί αυτός; ο Νέσμιθ. Δεν μπορεί αυτός; ο Σιακάμ. Την αλλη ο Μάθουριν. Σήμερα ξεφύτρωσε ο Τόπιν και έβαλε 5/8 έξω από τη γραμμή.
Στο τελευταίο τάιμ, στη μετάδοση μας έδειξαν τις τρεις φορές στα πλέι οφπου ο Χάλι έχει καθαρίσει στο τέλος και νομίζω, αν είδα καλά, ότι 5 φορές φέτος στα πλέι οφ που το έχουν γυρίσει στο τελευταίο 4-5λεπτο.
Έπος. Δεν περιγράφω άλλο. Χούζιερλαντ και τα μυαλά στα κάγκελα. Μακάρι να το πάρουν τα παλικάρια, το αξίζουν με τα χίλια!
Τα ίδια κι από δω! Μόλις τελείωσα τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση. Στο σουτ του Χαλιμπερτον ξύπνησα τη μάνα μου που κοιμόταν με την ιαχή "ναι μωρη απεθαντη Ιντιάνα!". Θα συμφωνήσω σε όλα. Ματσαρα με τα όλα του. Θέλω πρωταθλήτρια κι εγώ την Ιντιάνα, οι τύποι δεν τα παρατάνε ποτέ. Αυτές τις ομάδες τις σέβομαι, έστω κι αν έχουν κερδίσει ομάδα που υποστηρίζω. Go Pacers!

Υ.Γ. Τουλάχιστον, εδώ βλέπουμε μπάσκετ χωρίς τοξικότητα.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ggr την Παρ Ιουν 06, 2025 4:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 833
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Slow horses 7 έγραψε:
Airman έγραψε:

Εντάξει μωρέ….ομαδάρα είναι, αλλά είναι και να σε θέλει ολόκληρο το αστρικό σύμπλεγμα!!!δες πχ το τρίποντο με ταμπλό του Miles Davies στο τελευταίο τετράλεπτο, από τις 45° που και ο ίδιος δεν το πίστευε και γύρναγε γρήγορα πίσω…..απλά κάποια πράγματα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!
Παιχταρά μου, η τύχη πάντα είναι μέρος του παιχνιδιού . Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ και καλώς ή κακώς ισχύει. Είναι τυχερή ομάδα, όμως σαφέστατα έχει σφυρηλατήσει και τον χαρακτήρα που πρέπει έτσι ώστε όταν βρίσκεται πίσω με μείον 15 να μην το παρατάει, αντιθέτως να αγχώνεται ο αντιπαλος επειδή ακριβώς του γεννά την ανασφάλεια ότι το προβάδισμα δεν θα είναι αρκετό. Τυχη, αλλά και ικανότητα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3270
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Ιουν 06, 2025 4:50 pm

ggr έγραψε:
abovetherim έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 9:17 am
Στο μπάζερ μπίτερ του Χάλιμπάρτον πρέπει να με άκουσε η ελαφρώς βαρύκοη 80χρονη κυρία του 1ου ορόφου που έβλεπε Παπαδάκη και καλημέρα ελλάδα στο τέρμα του volume και με ανοικτά παράθυρα λόγω ζέστης.
Θα νόμιζε οτι εμείς στον 4ο, κάτι πάθαμε!!!
Φο-βε-ρή Ιντιάνα, ομαδάρα με όλα τα γράμματα κεφαλαία, έκανε 20 λάθη στο πρώτο ημίχρονο, έχανε με 10 κι 15 σε όλο το ματς. Λερναία ύδρα με δέκα κεφάλια, ένα κόβεις τέσσερα βγαίνουν!
Συγνώμη για τον ενθουσιασμό μου ρε παιδιά, αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, αλλιώς βλέπουμε 3χ3 και 1ον1!
Τη μια ο Χαλιμπάρτον, δεν μπορεί αυτός; ο Νέσμιθ. Δεν μπορεί αυτός; ο Σιακάμ. Την αλλη ο Μάθουριν. Σήμερα ξεφύτρωσε ο Τόπιν και έβαλε 5/8 έξω από τη γραμμή.
Στο τελευταίο τάιμ, στη μετάδοση μας έδειξαν τις τρεις φορές στα πλέι οφπου ο Χάλι έχει καθαρίσει στο τέλος και νομίζω, αν είδα καλά, ότι 5 φορές φέτος στα πλέι οφ που το έχουν γυρίσει στο τελευταίο 4-5λεπτο.
Έπος. Δεν περιγράφω άλλο. Χούζιερλαντ και τα μυαλά στα κάγκελα. Μακάρι να το πάρουν τα παλικάρια, το αξίζουν με τα χίλια!

Υ.Γ. Τουλάχιστον, εδώ βλέπουμε μπάσκετ χωρίς τοξικότητα.
Τι εννοείς χωρίς τοξικότητα; Μόνοι τους παίζουν οι Ιντιάνα;;; :banana: :banana: :banana:

Το φως νίκησε το σκοτάδι.
Το μπάσκετ το ξύλο.
Το πάθος την σκοπιμότητα.

Όποια νικήσει θα κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο και το δικαιούται η Ιντιάνα.

Εγινα γραφικός το ξέρω αλλά και εγώ πανηγύρισα το σουτ του Χαλιμπαρτον απέναντι στις clutch βολές του SGA.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
ggr

allstar
Reactions: 170
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Παρ Ιουν 06, 2025 4:51 pm

Airman έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Παιχταρά μου, η τύχη πάντα είναι μέρος του παιχνιδιού . Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ και καλώς ή κακώς ισχύει. Είναι τυχερή ομάδα, όμως σαφέστατα έχει σφυρηλατήσει και τον χαρακτήρα που πρέπει έτσι ώστε όταν βρίσκεται πίσω με μείον 15 να μην το παρατάει, αντιθέτως να αγχώνεται ο αντιπαλος επειδή ακριβώς του γεννά την ανασφάλεια ότι το προβάδισμα δεν θα είναι αρκετό. Τυχη, αλλά και ικανότητα.
Ακριβώς. Η ομάδα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Δεν θεωρώ απίθανο να χάσει τη σειρά αλλά θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Κάποιοι προέβλεπαν περίπατο της Οκλαχόμα. Ε, με τίποτα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “2025 NBA Playoffs and Finals”