NBA Finals 2025 - Oklahoma City Thunder vs Indiana Pacers
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1653
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3320
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982
- Reactions: 3561
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαβάζοντας τα στην αρχή λες τι ωραία, να που δεν είναι απαραίτητο να βλέπουμε τελικούς με Λέικερς και Σέλτικς.mixalisgate7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 1:31 amΒγήκαν τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης (fast nationals λέγονται στην Αμερική) για το έβδομο ματς.
Μετά τα ξαναδιαβάζεις.
1.Το 7ο παιχνίδι είχε τους περισσότερους τηλε-θεατές τα τελευταία 6 χρόνια.
- Σε αυτά τα 6 χρόνια δεν υπήρξε 7ο παιχνίδι σε τελικούς,
-Το 7ο αυτό παιχνίδι είναι με διαφορά το 7ο παιχνίδι τελικών με τους λιγότερους τηλε-θεατές, το 2ο είναι από το μακρινό 2005 (Spurs-Pistons)
- To αμέσως προηγούμενο 7ο παιχνίδι τελικών (2016-GSW vs Cleveland) είχε 31 Μ τηλεθεατές!
2. Τα 7 παιχνίδια των τελικών ήταν τα 7 πιο τηλεοπτικά προγράμματα στους τελευταίους 2 μήνες.
-Παρόλο την υψηλή τηλεθέαση του 7 παιχνιδιού οι τελικοί είχαν κατά μ.ο 9% λιγότερες θεάσεις από τους περισινούς και πρέπει να πάμε πίσω στο 2021 για να βρούμε τελικούς με χαμηλότερη τηλεθέαση.
Όχι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα, αν το θέαμα είναι και το ενδιαφέρον είναι υψηλά εγώ είμαι ικανοποιημένος και το NBA δεν θα έχει πρόβλημα με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά τα επόμενα κάτι χρόνια. Αλλά είναι εντυπωσιακό πως βρίσκουν ρεκόρ να εμφανίζουν εκεί που δεν υπάρχουν.
Για την ρήξη του Αχίλλειου νομίζω οι παράγοντες είναι πάνω κάτω γνωστοί για όσους ασχολούνται, το ερώτημα στην περίπτωση του παίκτη είναι κατά πόσο δεν έπρεπε να επανέλθει τόσο γρήγορα μετά τον προηγούμενο τραυματισμό. Ήταν ένα ρίσκο που πήρε/πήραν.
2
1
1