NBA Finals 2025 - Oklahoma City Thunder vs Indiana Pacers

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 833
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 06, 2025 4:54 pm

SteveNashidis έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 4:50 pm
ggr έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 4:39 pm

Υ.Γ. Τουλάχιστον, εδώ βλέπουμε μπάσκετ χωρίς τοξικότητα.
Τι εννοείς χωρίς τοξικότητα; Μόνοι τους παίζουν οι Ιντιάνα;;; :banana: :banana: :banana:

Το φως νίκησε το σκοτάδι.
Το μπάσκετ το ξύλο.
Το πάθος την σκοπιμότητα.

Όποια νικήσει θα κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο και το δικαιούται η Ιντιάνα.

Εγινα γραφικός το ξέρω αλλά και εγώ πανηγύρισα το σουτ του Χαλιμπαρτον απέναντι στις clutch βολές του SGA.
Με την τοξική κατάσταση που περιγράφεις, περιμένω στο Game 2 ο ιδιοκτήτης των Pacers να μπει με κωλοδάχτυλα στο Paycom Center, τη στιγμή που οι μανιασμένοι φίλοι των OKC θα του βρίζουν εν χορώ την κόρη. :banana: :mrgreen: ... Διδάσκουμε πολιτισμό σε όλο τον κόσμο οι άτιμοι. :cool:

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3270
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Ιουν 06, 2025 5:13 pm

Airman έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 4:54 pm
SteveNashidis έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 4:50 pm

Τι εννοείς χωρίς τοξικότητα; Μόνοι τους παίζουν οι Ιντιάνα;;; :banana: :banana: :banana:

Το φως νίκησε το σκοτάδι.
Το μπάσκετ το ξύλο.
Το πάθος την σκοπιμότητα.

Όποια νικήσει θα κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο και το δικαιούται η Ιντιάνα.

Εγινα γραφικός το ξέρω αλλά και εγώ πανηγύρισα το σουτ του Χαλιμπαρτον απέναντι στις clutch βολές του SGA.
Με την τοξική κατάσταση που περιγράφεις, περιμένω στο Game 2 ο ιδιοκτήτης των Pacers να μπει με κωλοδάχτυλα στο Paycom Center, τη στιγμή που οι μανιασμένοι φίλοι των OKC θα του βρίζουν εν χορώ την κόρη. :banana: :mrgreen: ... Διδάσκουμε πολιτισμό σε όλο τον κόσμο οι άτιμοι. :cool:
Εντωμεταξυ έχει μπει μέσα ο Μπαμπάς του Χαλιμπαρτον και βρίζει παίκτες.

Το ΝΒΑ φέτος είναι πιο μπροστά από εμάς.

Και μάλιστα οι Pacers εφάρμοσαν και ποινές αθλητικού δικαστή ΕΣΑΚΕ. Του επέβαλαν μεγάλη ποινή απαγόρευσης αλλά αυτή κράτησε μέχρι την επόμενη σειρά.

Που 'ναι ο Alexander? Oεο?που είναι ο Alexander?

Δεν θα γίνεται Sonics ποτέ..... Θαντεριανεεεεε

2
2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
fklmta77

Reactions: 25
Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιουν 06, 2025 9:59 pm

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 10:27 am
Εχει μελλον η σειρα ακομα,μπορει να εγινε το 0-1 αλλα οι Θαντερ ειναι σκληρο καρυδι. Να ειμαι ειλικρινης,θα προτιμουσα να το παρουν οι Πεισερς, που ειναι ομαδα με ιστορια ,παρα οι Θαντερ που μπορει να εχουν κανει σουπερ σεζον φετος και να το αξιζουν αλλα μου ειναι αδιαφοροι σαν ομαδα.
9/10 Το ίδιο προτιμούμε πιστεύω. Η Ιντιάνα με όσα έχει κάνει ως τώρα στα πλέι οφ, αν το πάρει τελικά, θα είναι μια από τις ωραιότερες ιστορίες που έχουν υπάρξει στο ΝΒΑ.

0
fklmta77

Reactions: 25
Αγαπημένος παίκτης: KAWHI

Παρ Ιουν 06, 2025 10:06 pm

Εντάξει μωρέ….ομαδάρα είναι, αλλά είναι και να σε θέλει ολόκληρο το αστρικό σύμπλεγμα!!!δες πχ το τρίποντο με ταμπλό του Miles Davies στο τελευταίο τετράλεπτο, από τις 45° που και ο ίδιος δεν το πίστευε και γύρναγε γρήγορα πίσω…..απλά κάποια πράγματα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!
[/quote]

Δεν το συζητάμε, προφανώς και τους θέλει η μπάλα και μάλιστα πολύ. Αλλά το κυνηγάνε και οι ίδιοι μέχρι εκεί που δε πάει και έχουν και χαρακτήρα από ατσάλι. Και επιπλέον, λόγω του διευρυμένου ροτέισον, οι βασικοί τους είναι σχετικά ξεκούραστοι στο φινάλε των παιχνιδιών. Αυτό αποτελεί τεράστιο αβαντάζ και εξηγεί σε μεγάλο βαθμό αυτό που βλέπουμε από την αρχή των πλέι οφ, από αυτή την ομάδα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1608
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Δευ Ιουν 09, 2025 9:39 am

Οι Θάντερ με εμφατικό τρόπο έκαναν το 1-1 στους τελικούς. Ο SGA έκανε ακόμη καλύτερο ματς, μοίρασε μαεστρικά τις μπάλες στην επίθεση. Ο Chet ήταν πιο επιθετικός και βοήθησε την ομάδα του να έχει μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Από τους Πέισερς ο Τέρνερ ήταν ο κορυφαίος και δεν έφτανε. Οι Χαλιμπέρτον και Σιάκαμ κινήθηκαν σε ρηχά νερά, ειδικά ο πρώτος σκόραρε τους περισσότερους του πόντους ενώ είχε κριθεί ο αγώνας. Η Ιντιάνα πήρε αυτό που ήθελε και μπορεί να πάρει τον τίτλο στην έδρα της σε περίπτωση που την υπερασπιστεί.

3
3 Εικόνα
abovetherim

senior
Reactions: 241
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 09, 2025 10:39 am

mixalisgate7 έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 9:39 am
Οι Θάντερ με εμφατικό τρόπο έκαναν το 1-1 στους τελικούς. Ο SGA έκανε ακόμη καλύτερο ματς, μοίρασε μαεστρικά τις μπάλες στην επίθεση. Ο Chet ήταν πιο επιθετικός και βοήθησε την ομάδα του να έχει μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Από τους Πέισερς ο Τέρνερ ήταν ο κορυφαίος και δεν έφτανε. Οι Χαλιμπέρτον και Σιάκαμ κινήθηκαν σε ρηχά νερά, ειδικά ο πρώτος σκόραρε τους περισσότερους του πόντους ενώ είχε κριθεί ο αγώνας. Η Ιντιάνα πήρε αυτό που ήθελε και μπορεί να πάρει τον τίτλο στην έδρα της σε περίπτωση που την υπερασπιστεί.
Σωστός. Αναμενόμενο αποτέλεσμα, ψιλοαδιάφορο ματς, οι πιθανότητες ήταν 99-1 για άσσο ή δεύτερο μπρεικ. Έχω την εντύπωση ότι οι Πέισερς δεν φόρτσαραν καν, πήραν αυτό που ήθελαν στο πρώτο παιχνίδι και τώρα πάνε στο γήπεδό τους. Αν θέλουν αν πάρουν το πρωτάθλημα πρέπει να κάνουν νίκες. Δεν γίνεται αλλιώς.

0
ggr

allstar
Reactions: 170
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Δευ Ιουν 09, 2025 2:46 pm

Δε νομίζω να περίμενε κανείς να γίνει το 0-2, ούτε οι ίδιοι οι Pacers. Τώρα πρέπει να υπερασπιστούν την έδρα τους, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο, καθώς η Οκλαχόμα είναι πολύ καλή ομάδα. Μακάρι να κάνουν το 1-3 οι Pacers.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 662
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Ιουν 09, 2025 3:12 pm

Πρέπει να είμαι ο μόνος, από αυτούς που γράφουμε για ΝΒΑ, που θέλω να το πάρουν οι Thunder. Παρόλο που έχω σε εκτίμηση την ομάδα των Pacers και οι οποίοι δείχνουν το δρόμο - μάλλον - για το πως θα πάει το σπορ τα επόμενα χρόνια, εν τέλει δεν μπορώ να δω πως θα καταφέρουν να πάρουν παραπάνω από 1 παιχνίδι στα εναπομείναντα. Το χθεσινό παιχνίδι, πράγματι δε σηκώνει και πολύ ανάλυση αφού οι Pacers πήραν αυτό που ήθελαν από προχθές. Μεθαύριο, λοιπόν, τα σπουδαία! :bball:

4
4 Εικόνα
Andre_Miller

junior
Reactions: 53
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Δευ Ιουν 09, 2025 3:40 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 4:36 pm
Airman έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 11:28 am
Αισθάνομαι ότι στο 1ο ημίχρονο οι Pacers τα βρήκαν σκούρα με την άμυνα των γηπεδούχων.
Στο Β μέρος άλλαξαν κάπως το τροπάριο, ανέβασαν το ρυθμό και τους ένοιαζε περισσότερο να εκτελέσουν, ώστε να μην επαναλάβουν τα τόσα λάθη του 1ου μέρους.

Αυτό δε που γίνεται στο τελευταίο 5λεπτο είναι η επιτομή του mentality που έχει χτίσει αυτή η ομάδα. Πλανάται μία αύρα στον αέρα ότι θα μπουν όλα τα κρίσιμα σουτ. Από όλους. Δεν υπάρχει πριμαντόνα. Θα βγουν όλοι μπροστά, ο καθένας όταν πρέπει.

Νιώθω ότι οι Pacers παρουσιάζουν στο παρκέ ό,τι πιο σύγχρονο μπορούμε να δούμε στο άθλημα.
Εντάξει μωρέ….ομαδάρα είναι, αλλά είναι και να σε θέλει ολόκληρο το αστρικό σύμπλεγμα!!!δες πχ το τρίποντο με ταμπλό του Miles Davies στο τελευταίο τετράλεπτο, από τις 45° που και ο ίδιος δεν το πίστευε και γύρναγε γρήγορα πίσω…..απλά κάποια πράγματα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!
Πράγματι, το τρίποντο με ταμπλό του θρύλου της τζαζ, αποβιώσαντα 30 χρόνια και βάλε, είναι αδιαμφισβήτητα προϊόν επικλήσεων σε Χθόνιες Αφρικανικές Θεότητες :fire: :twisted:

1
1 Εικόνα
Andre_Miller

junior

Δευ Ιουν 09, 2025 3:43 pm

ssoulliss έγραψε:
Πρέπει να είμαι ο μόνος, από αυτούς που γράφουμε για ΝΒΑ, που θέλω να το πάρουν οι Thunder. Παρόλο που έχω σε εκτίμηση την ομάδα των Pacers και οι οποίοι δείχνουν το δρόμο - μάλλον - για το πως θα πάει το σπορ τα επόμενα χρόνια, εν τέλει δεν μπορώ να δω πως θα καταφέρουν να πάρουν παραπάνω από 1 παιχνίδι στα εναπομείναντα. Το χθεσινό παιχνίδι, πράγματι δε σηκώνει και πολύ ανάλυση αφού οι Pacers πήραν αυτό που ήθελαν από προχθές. Μεθαύριο, λοιπόν, τα σπουδαία! :bball:
Η σειρά είτε θα είναι σκούπα από εδώ και πέρα η θα πάει σε 7 παιχνίδια, δεν βλέπω μέση οδό :lol:

0
ggr

allstar

Δευ Ιουν 09, 2025 3:48 pm

ssoulliss έγραψε:
Πρέπει να είμαι ο μόνος, από αυτούς που γράφουμε για ΝΒΑ, που θέλω να το πάρουν οι Thunder.
Όντως πρέπει να είσαι :P :D !!! Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα με κάποιον παίκτη τους, ούτε με το στυλ παιχνιδιού τους. Σαν franchise όμως, δεν μπορώ να τους συμπαθήσω με τίποτα. Στο δεύτερο ματς, εκεί που κάποια στιγμή σκέφτηκα πως ίσως το αξίζουν, είδα τον ιδιοκτήτη στην οθόνη και μου ξαναρθε στη μνήμη το Sonicsgate. Πες το κουσουρι μου αυτό, πες το όπως αλλιώς θες, αν στραβωσω όμως με κάτι, δεν αλλάζω εύκολα οπτική μετά. Αν λέγονταν ακόμη Seattle Supersonics, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.

1
1 Εικόνα
ggr

allstar

Δευ Ιουν 09, 2025 3:50 pm

Andre_Miller έγραψε:
ssoulliss έγραψε:
Η σειρά είτε θα είναι σκούπα από εδώ και πέρα η θα πάει σε 7 παιχνίδια, δεν βλέπω μέση οδό :lol:
Οι Pacers το ξανακαναν αυτό στη σειρά με τους Knicks. Ήταν χαλαροί στο πέμπτο ματς και στο έκτο κυριάρχησαν. Θα είναι διαφορετικοί στο επόμενο ματς. Βέβαια, είναι ριψοκίνδυνο αυτό που κάνουν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 09, 2025 3:52 pm

ssoulliss έγραψε:
Μπα και εγώ με τους Thunders είμαι….δεν είσαι ο μόνος!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 662
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Ιουν 09, 2025 3:54 pm

Andre_Miller έγραψε:
ssoulliss έγραψε:
Μακάρι για να δούμε 7 παιχνίδια, ωστόσο το θεωρώ πολύ δύσκολο - κάποια στιγμή το καντηλάκι σβήνει. :P
ggr έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 3:48 pm
ssoulliss έγραψε:
Πρέπει να είμαι ο μόνος, από αυτούς που γράφουμε για ΝΒΑ, που θέλω να το πάρουν οι Thunder.
Όντως πρέπει να είσαι :P :D !!! Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα με κάποιον παίκτη τους, ούτε με το στυλ παιχνιδιού τους. Σαν franchise όμως, δεν μπορώ να τους συμπαθήσω με τίποτα. Στο δεύτερο ματς, εκεί που κάποια στιγμή σκέφτηκα πως ίσως το αξίζουν, είδα τον ιδιοκτήτη στην οθόνη και μου ξαναρθε στη μνήμη το Sonicsgate. Πες το κουσουρι μου αυτό, πες το όπως αλλιώς θες, αν στραβωσω όμως με κάτι, δεν αλλάζω εύκολα οπτική μετά. Αν λέγονταν ακόμη Seattle Supersonics, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.
Και εμένα αυτό με ενοχλεί, αλλά από την άλλη είναι η καλύτερη ομάδα συνολικά (όχι μόνο στα play-offs) και διαθέτουν τον καλύτερο παίκτη. Άρα ας(να) το πάρουν. :cool:

1
1 Εικόνα
Andre_Miller

junior

Δευ Ιουν 09, 2025 3:55 pm

ggr έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 3:50 pm
Andre_Miller έγραψε:

Οι Pacers το ξανακαναν αυτό στη σειρά με τους Knicks. Ήταν χαλαροί στο πέμπτο ματς και στο έκτο κυριάρχησαν. Θα είναι διαφορετικοί στο επόμενο ματς. Βέβαια, είναι ριψοκίνδυνο αυτό που κάνουν.
Έχουν ρέντα πάντως

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “2025 NBA Playoffs and Finals”