NBA Finals 2025 - Oklahoma City Thunder vs Indiana Pacers

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 13, 2025 1:14 pm

0
abovetherim

senior
Reactions: 241

Σάβ Ιουν 14, 2025 9:56 am

Και να που η Οκλαχόμα απάντησε. Έβγαλε αντίδραση. Πλήρωσε την Ιντιάνα με το ίδιο νόμισμα. Της γύρισε το ματς στο τέλος. Η Ιντιάνα που πάντα είχε την τελευταία περίοδο ως την καλύτερή της, σε αυτό το ματς πάτωσε στα τελευταία 12 λεπτά. Προηγήθηκε με 3-4 πόντους στα 2,5 λεπτά αλλά ο SGA που μέχρι τότε ασφυκτιούσε από την άμυνα των Πέισερς και είχε μόνο 20-22 πόντους το πήρε πάνω του και τελείωσε με 35.
Καθοριστικό να αλλάξει το μομέντουμ το τρίποντο που έβαλε για το προσπέρασμα από τις 45 μοίρες, βοήθησαν και οι ρεφ λίγο με τα φάουλ που τους έδωσαν και που δεν έδωσαν στους άλλους, και κυρίως το καλάθι που έβαλε από τη γωνία αλλά για να ξεμαρκαριστεί και να ανοίξει την απόσταση έκανε 3 βήματα, άλλο ένα και πήγαινε περπατώντας μέχρι Οκλαχόμα.
Το αστείο είναι το ριπλέι που ο ρεφ κοιτάζει τα πόδια του αλλά δεν το βλέπει. Τέλος πάντων.
Καθοριστικές και οι 3 χαμένες βολές του Μάθουριν στο τελευταίο δίλεπτο, αλλιώς είναι να είσαι στο -1 κι αλλιώς στο -4, αλλάζει τελειώς τη συνθήκη σε επίθεση και άμυνα.
Άστοχος ο Χαλιμπάρτον, στο τελευταίο τρίλεπτο καμία προσπάθεια από Σιακάμ, στα δικά μου μάτια εκεί που 3-4 λεπτά πριν από το τέλος το αγκαλιάζουν το ματσάκι, θολώνει το μυαλό τους μόλις μπαίνει το "πρέπει" στην εξίσωση.
Πάμε για το 5ο ματς, το φαβορί πλέον η Οκλαχόμα, αλλά θέλω να πάμε σε 7 ματς και ας το πάρει ο καλύτερος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1608
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 14, 2025 10:10 am

Οι Θάντερ έκαναν το 2-2 χωρίς να παίξουν καλά. Γι' εμένα ο κορυφαίος παίκτης ήταν ο Καρούσο που έκανε τα πάντα και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Ο SGA μπορεί να πέτυχε 35 πόντους και κάποιους κρίσιμους στην τελευταία περίοδο αλλά δεν ήταν καλός, είναι χαρακτηριστικό που τελείωσε το ματς με το 0 ασίστ. Και ο Jalen Williams που σκόραρε πολύ δεν ήταν καλός, ειδικά όταν ήταν χειριστής έκανε αρκετά εύκολα λάθη. Νομίζω για την Ιντιάνα στοίχισε που ο Σιάκαμ δεν σκόραρε στο κλείσιμο του ματς. Μοιραίος ο Μάθουριν στο τέλος, είχε 1/4 βολές και έκανε δυο εύκολα φάουλ ενώ η μπάλα δεν είναι στο παρκέ αναφορά και έδωσε δυο εύκολες μονές βολές στην Οκλαχόμα.

1
1 Εικόνα
ggr

allstar
Reactions: 170
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Σάβ Ιουν 14, 2025 11:30 am

abovetherim έγραψε:
Και να που η Οκλαχόμα απάντησε. Έβγαλε αντίδραση. Πλήρωσε την Ιντιάνα με το ίδιο νόμισμα. Της γύρισε το ματς στο τέλος. Η Ιντιάνα που πάντα είχε την τελευταία περίοδο ως την καλύτερή της, σε αυτό το ματς πάτωσε στα τελευταία 12 λεπτά. Προηγήθηκε με 3-4 πόντους στα 2,5 λεπτά αλλά ο SGA που μέχρι τότε ασφυκτιούσε από την άμυνα των Πέισερς και είχε μόνο 20-22 πόντους το πήρε πάνω του και τελείωσε με 35.
Καθοριστικό να αλλάξει το μομέντουμ το τρίποντο που έβαλε για το προσπέρασμα από τις 45 μοίρες, βοήθησαν και οι ρεφ λίγο με τα φάουλ που τους έδωσαν και που δεν έδωσαν στους άλλους, και κυρίως το καλάθι που έβαλε από τη γωνία αλλά για να ξεμαρκαριστεί και να ανοίξει την απόσταση έκανε 3 βήματα, άλλο ένα και πήγαινε περπατώντας μέχρι Οκλαχόμα.
Το αστείο είναι το ριπλέι που ο ρεφ κοιτάζει τα πόδια του αλλά δεν το βλέπει. Τέλος πάντων.
Καθοριστικές και οι 3 χαμένες βολές του Μάθουριν στο τελευταίο δίλεπτο, αλλιώς είναι να είσαι στο -1 κι αλλιώς στο -4, αλλάζει τελειώς τη συνθήκη σε επίθεση και άμυνα.
Άστοχος ο Χαλιμπάρτον, στο τελευταίο τρίλεπτο καμία προσπάθεια από Σιακάμ, στα δικά μου μάτια εκεί που 3-4 λεπτά πριν από το τέλος το αγκαλιάζουν το ματσάκι, θολώνει το μυαλό τους μόλις μπαίνει το "πρέπει" στην εξίσωση.
Πάμε για το 5ο ματς, το φαβορί πλέον η Οκλαχόμα, αλλά θέλω να πάμε σε 7 ματς και ας το πάρει ο καλύτερος.
Φαίνεται ότι το step back γίνεται με τρία βήματα πλέον... Εντάξει, το καταλάβαμε, πρέπει η σειρά να τραβήξει παραπάνω για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης και να μη φανεί η ανυπαρξία του Σίλβερ που δεν προμοταρησε καθόλου τους τελικούς. Αυτή είναι η αιτία της χαμηλής τηλεθέασης, γιατί τα παιχνίδια είναι φουλ ανταγωνιστικά (εκτός του δεύτερου).
Η Οκλαχόμα απέκτησε προβάδισμα αλλά εγώ δεν ξεγραφω τους Pacers.

2
2 Εικόνα
abovetherim

senior
Reactions: 241

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:21 pm

ggr έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 11:30 am
abovetherim έγραψε:
Φαίνεται ότι το step back γίνεται με τρία βήματα πλέον... Εντάξει, το καταλάβαμε, πρέπει η σειρά να τραβήξει παραπάνω για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης και να μη φανεί η ανυπαρξία του Σίλβερ που δεν προμοταρησε καθόλου τους τελικούς. Αυτή είναι η αιτία της χαμηλής τηλεθέασης, γιατί τα παιχνίδια είναι φουλ ανταγωνιστικά (εκτός του δεύτερου).
Η Οκλαχόμα απέκτησε προβάδισμα αλλά εγώ δεν ξεγραφω τους Pacers.
Μωρέ ούτε κι εγώ, αλλά άλλο 2-2, άλλο 3-1. Εδώ και χρόνια, από την πρώτη του μέρα, ο Σίλβερ έχει αποδείξει ότι το μόνο που κοιτάει είναι το χρήμα και τα νούμερα.

https://www.youtube.com/shorts/2BF_KRNCzRM

Για του λόγου το αληθές, όσοι δεν το έχετε δει, κάντε ένα κλικ στο λινκ. Εντάξει, τουλάχιστον αστείο.
Επαναλαμβάνω, ο ρεφ είναι μπροστά και μάλιστα κοιτάει τα πόδια του SGA μην τυχόν και του φύγει η φάση! Και γενικά, οι αποφάσεις τους στο τελευταίο 3λεπτο είναι τουλάχιστον αστείες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 662
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:22 pm

Να αναφέρουμε τα θετικά του προπονητή των Thunder. Άλλαξε τον βασικό χειριστή, όταν έκαιγε η μπάλα (την έδωσε στον Williams) με βασικό screener τον SGA κάτι που η άμυνα των Pacers δεν το αποκωδικοποίησε ποτέ. Είχαμε ντραίβ και καλάθια του Williams με τους αμυντικούς (Nembhard-Nesmith) να "μπερδεύονται" στις αλλαγές και φυσικά τους 9 σερί πόντους του SGA, ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Αντίθετα ο Carlisle (που γράφουμε πολύ καλά λόγια και δικαίως για εκείνον), μάλλον κοιμήθηκε στο τέλος. Έκανε λάθος στο πως χρησιμοποίησε τον ζεστό Mathurin στο παιχνίδι, έκανε λάθος που τον επανέφερε στο φινάλε (είχε 4/4 βολές πριν το 1/4), έκανε λάθος που επέμεινε στους - πλέον - ξεζουμισμένους Nembhard και Nesmith (τα έσπασαν) και φυσικά δεν έδωσε σαφή εντολή τι θα πράξει η άμυνα του στο τρικάκι του αντίπαλου προπονητή που προανέφερα.

Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα του να ευστοχήσει μόνο σε 2 ηρωϊκά καλάθια του Haliburton και σε βολές.

- Οι Thunder έχουν στα φετεινά Play-offs 6/6 όταν χάνουν παιχνίδι, δηλαδή δεν χάνουν δυο σερί και αυτό δείχνει το μέταλλο της ομάδας.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
ggr

allstar

Σάβ Ιουν 14, 2025 2:55 pm

ssoulliss έγραψε:
Να αναφέρουμε τα θετικά του προπονητή των Thunder. Άλλαξε τον βασικό χειριστή, όταν έκαιγε η μπάλα (την έδωσε στον Williams) με βασικό screener τον SGA κάτι που η άμυνα των Pacers δεν το αποκωδικοποίησε ποτέ. Είχαμε ντραίβ και καλάθια του Williams με τους αμυντικούς (Nembhard-Nesmith) να "μπερδεύονται" στις αλλαγές και φυσικά τους 9 σερί πόντους του SGA, ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Αντίθετα ο Carlisle (που γράφουμε πολύ καλά λόγια και δικαίως για εκείνον), μάλλον κοιμήθηκε στο τέλος. Έκανε λάθος στο πως χρησιμοποίησε τον ζεστό Mathurin στο παιχνίδι, έκανε λάθος που τον επανέφερε στο φινάλε (είχε 4/4 βολές πριν το 1/4), έκανε λάθος που επέμεινε στους - πλέον - ξεζουμισμένους Nembhard και Nesmith (τα έσπασαν) και φυσικά δεν έδωσε σαφή εντολή τι θα πράξει η άμυνα του στο τρικάκι του αντίπαλου προπονητή που προανέφερα.

Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα του να ευστοχήσει μόνο σε 2 ηρωϊκά καλάθια του Haliburton και σε βολές.

- Οι Thunder έχουν στα φετεινά Play-offs 6/6 όταν χάνουν παιχνίδι, δηλαδή δεν χάνουν δυο σερί και αυτό δείχνει το μέταλλο της ομάδας.
Και οι δύο ομάδες έχουν μέταλλο νικητή για να φτάσουν ως εδώ. Ο προπονητής της Οκλαχόμα όντως έκανε σωστές προσαρμογές, αν και έχει μόνιμα το βλέμμα του Rantanplan. Ίσως το χρησιμοποιεί σαν προκάλυψη :D .

Εγώ δε θα σταθώ σε άλλες φάσεις, γιατί το παιχνίδι ήταν δυναμικό, όμως στο καλάθι του SGA, που αναφέρει ο abovetherim, έγιναν δύο παραβάσεις, επιθετικό φάουλ και βήματα, μπροστά στα μάτια του διαιτητή. Απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν σφυριχτηκε και ξέρεις ότι δεν είμαι ο άνθρωπος που γράφει συχνά για διαιτησία. Οι Αμερικάνοι σχολιαστές μιλούσαν για "little push , gather step" και λοιπές ανοησίες, όμως ο σπικερ της Cosmote παραδέχθηκε τα βήματα.

1
1 Εικόνα
Andre_Miller

junior
Reactions: 53
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Σάβ Ιουν 14, 2025 3:07 pm

ggr έγραψε:
ssoulliss έγραψε:

Και οι δύο ομάδες έχουν μέταλλο νικητή για να φτάσουν ως εδώ. Ο προπονητής της Οκλαχόμα όντως έκανε σωστές προσαρμογές, αν και έχει μόνιμα το βλέμμα του Rantanplan. Ίσως το χρησιμοποιεί σαν προκάλυψη :D .

Εγώ δε θα σταθώ σε άλλες φάσεις, γιατί το παιχνίδι ήταν δυναμικό, όμως στο καλάθι του SGA, που αναφέρει ο abovetherim, έγιναν δύο παραβάσεις, επιθετικό φάουλ και βήματα, μπροστά στα μάτια του διαιτητή. Απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν σφυριχτηκε και ξέρεις ότι δεν είμαι ο άνθρωπος που γράφει συχνά για διαιτησία. Οι Αμερικάνοι σχολιαστές μιλούσαν για "little push , gather steo" και λοιπές ανοησίες, όμως ο σπικερ της Cosmote παραδέχθηκε τα βήματα.
Κάτι μεταξύ Mr Bean και Littlefinger μου θυμίζει η φάτσα αυτού του τύπου

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3270
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Σάβ Ιουν 14, 2025 4:21 pm

ΜΟΡΦΗ ΡΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ....

steamingears.gif

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μορφή

Moderator
Reactions: 435
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Larry Bird
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Σάβ Ιουν 14, 2025 5:43 pm

Αρχικά...
ggr έγραψε:
όμως ο σπικερ της Cosmote παραδέχθηκε τα βήματα.
Ποιος νοιάζεται για τους σπίκερ της Cosmote; Έχω χρόνια να ασχοληθώ μαζί τους, έκαναν τραγικά σφάλματα στις μεταδόσεις τους που δεν ήξερα αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.

Στη συνέχεια....

Παιδιά χαλαρώστε. Δεν φταίει πάλι ο κακός (που είναι) κομισάριος Silver, ούτε τα βήματα που δεν δόθηκαν σε αυτή τη φάση ή σε οποιαδήποτε άλλη φάση των τελευταίων λεπτών. Το παιχνίδι το έχασε η Ιντιάνα και το κέρδισε η Οκλαχόμα γιατί ακριβώς δεν κατάφεραν ποτέ οι παίκτες των Pacers να διαχειριστούν την τελευταία αντεπίθεση των Thunder. Είναι απλή η εξήγηση, τα σουτ ήταν εξαιρετικά άσχημα και μάλιστα αρκετά ίσα που έβρισκαν στεφάνι, ο Mathurin έκανε δύο φορές τραγικά χαζά φάουλ πριν την επαναφορά της μπάλας που ισοδυναμεί με δυο βολές δώρο και κατοχή ξανά στους Thunder (!) και επίσης ο ίδιος έχασε τρεις στις τέσσερεις βολές. Δεν φταίει κανείς νομίζω που έτρεμε το χέρι του. Που ήταν στο τέλος ο Siakam; Ο Haliburton μήπως; Τι έκαναν για να σταματήσουν την προσαρμογή που είχε πλέον η επίθεση των αντιπάλων τους;
Από την άλλη, c'mon, ο MVP μίλησε τη κατάλληλη στιγμή με το καλάθι ταυτόχρονα να είναι απροστάτευτο. Πόσες φορές δηλαδή ο Holmgren κάρφωνε ανενόxλητος; (και νομίζω πως καναδυό φορές ήταν από επιθετικό ριμπάουντ του ίδιου)
Και νομίζω πως πρέπει να σταματήσουν αυτά τα σχόλια πέρι "νίκης του μπάσκετ" από τους υποστηρικτές της Ιντιάνα. Τι στο καλό, δεν βλέπετε τι μπάσκετ παίζουν από πέρυσι οι Thunder;
SteveNashidis έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 4:21 pm
ΜΟΡΦΗ ΡΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ....

steamingears.gif
Εσύ να μου ρίξεις. Δεν γνώριζα τον κανονισμό στα φάουλ του Mathurin.....

1
1 Εικόνα
FIBA sucks!
ggr

allstar

Σάβ Ιουν 14, 2025 6:14 pm

Μορφή έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 5:43 pm
Αρχικά...
ggr έγραψε:
όμως ο σπικερ της Cosmote παραδέχθηκε τα βήματα.
Ποιος νοιάζεται για τους σπίκερ της Cosmote; Έχω χρόνια να ασχοληθώ μαζί τους, έκαναν τραγικά σφάλματα στις μεταδόσεις τους που δεν ήξερα αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.

Στη συνέχεια....

Παιδιά χαλαρώστε. Δεν φταίει πάλι ο κακός (που είναι) κομισάριος Silver, ούτε τα βήματα που δεν δόθηκαν σε αυτή τη φάση ή σε οποιαδήποτε άλλα φάση των τελευταίων λεπτών. Το παιχνίδι το έχασε η Ιντιάνα και το κέρδισε η Οκλαχόμα γιατί ακριβώς δεν κατάφεραν ποτέ οι παίκτες των Pacers να διαχειριστούν την τελευταία αντεπίθεση των Thunder. Είναι απλή η εξήγηση, τα σουτ ήταν εξαιρετικά άσχημα και μάλιστα αρκετά ίσα που έβρισκαν στεφάνι, ο Mathurin έκανε δύο φορές τραγικά χαζά φάουλ πριν την επαναφορά της μπάλας που ισοδυναμεί με δυο βολές δώρο και κατοχή ξανά στους Thunder (!) και επίσης ο ίδιος έχασε τρεις στις τέσσερεις βολές. Δεν φταίει κανείς νομίζω που έτρεμε το χέρι του. Που ήταν στο τέλος ο Siakam; Ο Haliburton μήπως; Τι έκαναν για να σταματήσουν την προσαρμογή που είχε πλέον η επίθεση των αντιπάλων τους;
Από την άλλη, c'mon, ο MVP μίλησε τη κατάλληλη στιγμή με το καλάθι ταυτόχρονα να είναι απροστάτευτο. Πόσες φορές δηλαδή ο Holmgren κάρφωνε ανενόxλητος; (και νομίζω πως καναδυό φορές ήταν από επιθετικό ριμπάουντ του ίδιου)
Και νομίζω πως πρέπει να σταματήσουν αυτά τα σχόλια πέρι "νίκης του μπάσκετ" από τους υποστηρικτές της Ιντιάνα. Τι στο καλό, δεν βλέπετε τι μπάσκετ παίζουν από πέρυσι οι Thunder;

Προσωπικά, δεν αρνήθηκα τα λάθη της Ιντιάνα και ξέρεις καλά ότι σπανίως τα ρίχνω στη διαιτησία. Εδώ όμως μιλάμε για κρίσιμη φάση κοντά στο τέλος του παιχνιδιού, όπου η αντίπαλη ομάδα προσπερνά, και γίνεται ΜΠΡΟΣΤΆ στα μάτια ενός έμπειρου διαιτητή. Η παράβαση ήταν οφθαλμοφανεστατη. Στο καπάκι ο Dort σπρώχνει τον Haliburton και του κλέβει τη μπάλα. Αυτό μπορώ να πω ότι πάνω στην ένταση της φάσης μπορεί να μην το δει και στην τελική πλέι οφ είναι, θα πέσουν ψιλες, δεν με νοιάζει. Δεν μπορώ να σου πω ότι θα κέρδιζε σίγουρα η Ιντιάνα, αν ακυρωνοταν το καλάθι του SGA, αλλά ίσως θα έπραττε πιο ορθολογικά και με λιγότερο άγχος αν παρέμενε μπροστά στο σκορ.

Δεν παίζουν κακό μπάσκετ οι Thunder αλλά της Ιντιάνα μου αρέσει περισσότερο. Και φαντάζομαι ότι έχεις καταλάβει για ποιο λόγο δεν θα τους υποστηρίξω ποτέ. Δύο λέξεις είναι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μορφή

Moderator
Reactions: 435
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Larry Bird
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Σάβ Ιουν 14, 2025 6:17 pm

ggr έγραψε:
Προσωπικά, δεν αρνήθηκα τα λάθη της Ιντιάνα και ξέρεις καλά ότι σπανίως τα ρίχνω στη διαιτησία. Εδώ όμως μιλάμε για κρίσιμη φάση κοντά στο τέλος του παιχνιδιού, όπου η αντίπαλη ομάδα προσπερνά, και γίνεται ΜΠΡΟΣΤΆ στα μάτια ενός έμπειρου διαιτητή. Η παράβαση ήταν οφθαλμοφανεστατη. Στο καπάκι ο Dort σπρώχνει τον Haliburton και του κλέβει τη μπάλα. Αυτό μπορώ να πω ότι πάνω στην ένταση της φάσης μπορεί να μην το δει και στην τελική πλέι οφ είναι, θα πέσουν ψιλες, δεν με νοιάζει. Δεν μπορώ να σου πω ότι θα κέρδιζε σίγουρα η Ιντιάνα, αν ακυρωνοταν το καλάθι του SGA, αλλά ίσως θα έπραττε πιο ορθολογικά και με λιγότερο άγχος αν παρέμενε μπροστά στο σκορ.

Δεν παίζουν κακό μπάσκετ οι Thunder αλλά της Ιντιάνα μου αρέσει περισσότερο. Και φαντάζομαι ότι έχεις καταλάβει για ποιο λόγο δεν θα τους υποστηρίξω ποτέ. Δύο λέξεις είναι.
Συμφωνώ.

1
1 Εικόνα
FIBA sucks!
ggr

allstar

Σάβ Ιουν 14, 2025 6:30 pm

Μορφή έγραψε:
ggr έγραψε:

Συμφωνώ.
Και μια διευκρίνιση για τον Σίλβερ. Δεν θεωρώ ότι μεροληπτεί απέναντι σε κάποια ομάδα αλλά ίσως και να έδωσε εντολή, ώστε να επιμηκυνθεί όσο γίνεται η σειρά μπας και ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, για τα οποία έχει ΤΕΡΆΣΤΙΑ ευθύνη και ο ίδιος. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ματς, τα παιχνίδια είναι πολύ ωραία. Τι κι αν πρόκειται για μικρές αγορές; Από τη στιγμή που προσφέρουν θέαμα και ανταγωνισμό, θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά τα νούμερα. Όμως, εδώ η λίγκα φέρει ευθύνη, γιατί το promotion της σειράς είναι τραγικό. Μέχρι και τα σήματα των τελικών έβγαλε στην αρχή, γιατί γλιστράνε οι παίκτες και άλλες τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Δεν είναι όλο το NBA οι LeBron, Curry κτλ, χωρίς να υποτιμώ την αξία τους. Για να βρέθηκαν εκεί αυτές οι ομάδες, κάτι καλό έχουν. Ε, διαφημιστε τες όπως πρέπει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3270
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Σάβ Ιουν 14, 2025 6:48 pm

ggr έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 6:30 pm
Μορφή έγραψε:

Συμφωνώ.
Και μια διευκρίνιση για τον Σίλβερ. Δεν θεωρώ ότι μεροληπτεί απέναντι σε κάποια ομάδα αλλά ίσως και να έδωσε εντολή, ώστε να επιμηκυνθεί όσο γίνεται η σειρά μπας και ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, για τα οποία έχει ΤΕΡΆΣΤΙΑ ευθύνη και ο ίδιος. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ματς, τα παιχνίδια είναι πολύ ωραία. Τι κι αν πρόκειται για μικρές αγορές; Από τη στιγμή που προσφέρουν θέαμα και ανταγωνισμό, θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά τα νούμερα. Όμως, εδώ η λίγκα φέρει ευθύνη, γιατί το promotion της σειράς είναι τραγικό. Μέχρι και τα σήματα των τελικών έβγαλε στην αρχή, γιατί γλιστράνε οι παίκτες και άλλες τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Δεν είναι όλο το NBA οι LeBron, Curry κτλ, χωρίς να υποτιμώ την αξία τους. Για να βρέθηκαν εκεί αυτές οι ομάδες, κάτι καλό έχουν. Ε, διαφημιστε τες όπως πρέπει.
Εικόνα

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 662
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Ιουν 14, 2025 7:30 pm

Μια πολύ μικρή διαπίστωση - πάντοτε καλοπροαίρετη - σχετικά με τα φετεινά Play-offs.

Όλοι έχουμε συμπάθειες και αντιπάθειες, ωστόσο το πάω λίγο παραπέρα σε αυτό που έγραψε πιο πάνω ο Μορφή. Το να γράφουμε ότι π.χ. έχασαν οι Grizzlies γιατί χτύπησε ο Morant, αλλιώς... ή αν δεν έδερναν το αγαπημένο μας παιδί, τον Jokic θα πέρναγαν οι συμπαθείς Nuggets και όχι οι "οξαποδώ" Thunder, ή αν σφύριζαν τα βήματα του SGA (που παρεμπιπτόντως αυτόν καλά κάνουν και τον "κοπανάνε" :mrgreen: ) θα κέρδιζε το μπάσκετ, το καταλαβαίνετε ότι είναι σαν να γράφω ότι π.χ. οι Pacers είναι μόνο κωλόφαρδοι ή αντίστοιχα ότι στη σειρά με τους Knicks-Pistons πέρασε η πιο τυχερή και πιο ευνοημένη ομάδα από τους γκρι!
:imnewhere:

Και για να μην το πάω και πιο κάτω και σας τσιγκλήσω πιότερο :P , εμείς πριν 20 χρόνια τον Shaq, τον δέρναμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κάθε παιχνιδιού, όμως κανείς δε θυμάται αυτό αντίθετα μνημονεύετε η ομάδα των Pistons και συμπληρώνουμε ότι το πείραμα των 4 superstars των Lakers απέτυχε.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “2025 NBA Playoffs and Finals”