WC Semifinals: Oklahoma City Thunder vs Denver Nuggets

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 512
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 04, 2025 12:49 pm

Εικόνα

Εικόνα

Το πρώτο παιχνίδι τη Τρίτη το ξημέρωμα. :bball:

0
ggr

allstar
Reactions: 1
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Κυρ Μάιος 04, 2025 12:56 pm

H Οκλαχόμα έχει βάθος αλλά δεν ξέρω πως θα κάνει καλά τον Σέρβο. Πέρα από τον Hartenstein , δεν υπάρχει άλλος. Μακάρι να το Ντένβερ να επικρατήσει,ντο στηρίζω φουλ.

0
kostas1978

junior
Reactions: 85

Κυρ Μάιος 04, 2025 4:16 pm

θαυμα θα ειναι αν δεν σκουπισουν το ντενβερ...
ετσι κουρασμενοι οπως ειναι οι τελευταοι...

1
1 Εικόνα
Andre_Miller

junior
Reactions: 0
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Κυρ Μάιος 04, 2025 7:10 pm

Υποστηρίζω Ντένβερ, αλλά φοβάμαι πως εύκολα η δύσκολα θα περάσει η αντιπαθητική Οκλαχόμα :-|

0
fklmta77

Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μάιος 05, 2025 5:53 pm

Θα χρειαστεί υπέρβαση από τους ρολίστες των Νάγκετς, αντίστοιχη αυτή του game7 απέναντι στους Κλίπερς και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι αρκετή. Η Οκλαχόμα έχει τεράστια υπεροπλία. Υποστηρίζω Ντένβερ, εννοείται, αλλά φαβορί είναι οι Θάντερ.

0
fklmta77

Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Μάιος 06, 2025 9:35 am

Δεν υπάρχει αυτό που έγινε. Η Οκλαχόμα έδειχνε τόσο σίγουρη νικήτρια σε όλο το ματς αλλά οι Νάγκετς, είναι οι Νάγκετς, δηλ η πιο «σκληρή» ομάδα του πρωταθλήματος. Παρεμπιπτόντως, δε νομίζω να έχει υπάρξει ξανά περίπτωση παίκτη με δύο νικητήρια καλάθια στα πλέι οφ, μέσα σε μια βδομάδα. Οι Θάντερ εξακολουθούν να είναι το φαβορί της σειράς, πάντως, κατά τη γνώμη μου.
ΥΓ: Οι 121 πόντοι του Ντένβερ, δεν αποτυπώνουν σε καμία περίπτωση την άμυνα της Οκλαχόμα στο ματς. Ειδικά στη ρακέτα έβλεπες παντού χέρια. Στη μπάλα, στο πρόσωπο, στα μαλλιά των αντιπάλων.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3017
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τρί Μάιος 06, 2025 9:53 am

Σιγά σιγά να αποκλειστεί και η Οκλαχόμα.
Άλλο η άμυνα και άλλο το αντιαθλητικό παιχνίδι

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2387
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τρί Μάιος 06, 2025 10:05 am

fklmta77 έγραψε:
Τρί Μάιος 06, 2025 9:35 am
Δεν υπάρχει αυτό που έγινε. Η Οκλαχόμα έδειχνε τόσο σίγουρη νικήτρια σε όλο το ματς αλλά οι Νάγκετς, είναι οι Νάγκετς, δηλ η πιο «σκληρή» ομάδα του πρωταθλήματος. Παρεμπιπτόντως, δε νομίζω να έχει υπάρξει ξανά περίπτωση παίκτη με δύο νικητήρια καλάθια στα πλέι οφ, μέσα σε μια βδομάδα. Οι Θάντερ εξακολουθούν να είναι το φαβορί της σειράς, πάντως, κατά τη γνώμη μου.
ΥΓ: Οι 121 πόντοι του Ντένβερ, δεν αποτυπώνουν σε καμία περίπτωση την άμυνα της Οκλαχόμα στο ματς. Ειδικά στη ρακέτα έβλεπες παντού χέρια. Στη μπάλα, στο πρόσωπο, στα μαλλιά των αντιπάλων.
O Daigneault τα έκανε μαντάρα στο τέλος. Τα δύο φάουλ σκοπιμότητας που έκανε η Oklahoma στο τέλος, για να μην δεχθούν τρίποντο ισοφάρισης, αφενός έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και δεν κύλησε σχεδόν καθόλου χρόνος από την επίθεση των Nuggets αφετέρου θα μπορούσαν είχαν αποφευχθεί και να πάνε να παίξουν μία άμυνα με αλλαγές σε όλα τα screens. Ειδικά στη δεύτερη φάση, όπου οι Nuggets έχουν δεχθεί καλάθι, κάνουν επαναφορά από τη ρακέτα τους και έχουν τον Jokic στον πάγκο, χωρίς timeout και χωρίς δικαίωμα αλλαγής.

Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της επιλογής του στη συνέντευξη τύπου αλλά παραδέχθηκε πως τα φάουλ έγιναν πολύ γρήγορα :roulette:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2555
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Μάιος 06, 2025 10:07 am

Η σειρά έχει δρόμο ακόμα και δεν θα μου κάνει καθόλου έκπληξη αν πάει κι αυτή σε Game 7. Η OKC στέρει ίσως λίγο σε εμπειρία και προσωπικότητες, όμως έχει μεγαλύτερο βάθος και τους παίκτες που μπορούν να ρίξουν το ξύλο (σε επιτρεπτά και μη επιτρεπτά πλαίσια) στην άμυνα ώστε να ζορίσουν πολύ τους Nuggets. Απόψε ο πάγκος τους προσέφερε πολλά, ειδικά με Caruso και Wallace μέσα "δάγκωναν" πίσω, αλλά οι βασικοί της OKC μάλλον υστέρησαν των αντίστοιχων των Nuggets.
Εκ των υστέρων βέβαια νομίζω ότι με το σκορ στο 119-116 έπρεπε να παίξουν καθαρή άμυνα στα 11 δευτερόλεπτα και όχι να κάνουν αμέσως φάουλ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2387
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τρί Μάιος 06, 2025 10:17 am

kojito έγραψε:
Τρί Μάιος 06, 2025 10:07 am
Εκ των υστέρων βέβαια νομίζω ότι με το σκορ στο 119-116 έπρεπε να παίξουν καθαρή άμυνα στα 11 δευτερόλεπτα και όχι να κάνουν αμέσως φάουλ.
Σε αυτή τη φάση αναφέρομαι παραπάνω. Οι Nuggets έχουν τον Jokic στον πάγκο, κάνουν επαναφορά από τη δική τους ρακέτα, χωρίς δικαίωμα αλλαγής, χωρίς timeout, με 11'' να απομένουν και ο Caruso πάει και κάνει foul στον Gordon χωρίς να κυλήσει παραπάνω από 1'' :shock:

Έπρεπε να παίξει άμυνα εκεί η OKC. Εν τω μεταξύ τα δύο foul σκοπιμότητας που έγιναν στο τέλος, τα έκαναν σε Jokic και Gordon :roulette:

0
Andre_Miller

junior
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Τρί Μάιος 06, 2025 12:05 pm

Γειά σου Αάρων ψυχάρα! Αυτό πρέπει να είναι μόνο η αρχή! Θέλουμε ταπεινωτικό Σκούπισμα στις Ντίβες της πασαρέλας της Οκλαχόμας! Τόσο ταπεινωτικό που να αναγκαστούν να κάνουν ολικό ριμπίλντ και να επιστρέψουν οι Σόνικς στο Σιάτλ!

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “2025 NBA Playoffs and Finals”