WC Semifinals: Oklahoma City Thunder vs Denver Nuggets
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 85
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 0
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει αυτό που έγινε. Η Οκλαχόμα έδειχνε τόσο σίγουρη νικήτρια σε όλο το ματς αλλά οι Νάγκετς, είναι οι Νάγκετς, δηλ η πιο «σκληρή» ομάδα του πρωταθλήματος. Παρεμπιπτόντως, δε νομίζω να έχει υπάρξει ξανά περίπτωση παίκτη με δύο νικητήρια καλάθια στα πλέι οφ, μέσα σε μια βδομάδα. Οι Θάντερ εξακολουθούν να είναι το φαβορί της σειράς, πάντως, κατά τη γνώμη μου.
ΥΓ: Οι 121 πόντοι του Ντένβερ, δεν αποτυπώνουν σε καμία περίπτωση την άμυνα της Οκλαχόμα στο ματς. Ειδικά στη ρακέτα έβλεπες παντού χέρια. Στη μπάλα, στο πρόσωπο, στα μαλλιά των αντιπάλων.
ΥΓ: Οι 121 πόντοι του Ντένβερ, δεν αποτυπώνουν σε καμία περίπτωση την άμυνα της Οκλαχόμα στο ματς. Ειδικά στη ρακέτα έβλεπες παντού χέρια. Στη μπάλα, στο πρόσωπο, στα μαλλιά των αντιπάλων.
1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3017
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- GK_23
- Reactions: 2387
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
O Daigneault τα έκανε μαντάρα στο τέλος. Τα δύο φάουλ σκοπιμότητας που έκανε η Oklahoma στο τέλος, για να μην δεχθούν τρίποντο ισοφάρισης, αφενός έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και δεν κύλησε σχεδόν καθόλου χρόνος από την επίθεση των Nuggets αφετέρου θα μπορούσαν είχαν αποφευχθεί και να πάνε να παίξουν μία άμυνα με αλλαγές σε όλα τα screens. Ειδικά στη δεύτερη φάση, όπου οι Nuggets έχουν δεχθεί καλάθι, κάνουν επαναφορά από τη ρακέτα τους και έχουν τον Jokic στον πάγκο, χωρίς timeout και χωρίς δικαίωμα αλλαγής.fklmta77 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 06, 2025 9:35 amΔεν υπάρχει αυτό που έγινε. Η Οκλαχόμα έδειχνε τόσο σίγουρη νικήτρια σε όλο το ματς αλλά οι Νάγκετς, είναι οι Νάγκετς, δηλ η πιο «σκληρή» ομάδα του πρωταθλήματος. Παρεμπιπτόντως, δε νομίζω να έχει υπάρξει ξανά περίπτωση παίκτη με δύο νικητήρια καλάθια στα πλέι οφ, μέσα σε μια βδομάδα. Οι Θάντερ εξακολουθούν να είναι το φαβορί της σειράς, πάντως, κατά τη γνώμη μου.
Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της επιλογής του στη συνέντευξη τύπου αλλά παραδέχθηκε πως τα φάουλ έγιναν πολύ γρήγορα

1
1

- kojito
- Reactions: 2555
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Η σειρά έχει δρόμο ακόμα και δεν θα μου κάνει καθόλου έκπληξη αν πάει κι αυτή σε Game 7. Η OKC στέρει ίσως λίγο σε εμπειρία και προσωπικότητες, όμως έχει μεγαλύτερο βάθος και τους παίκτες που μπορούν να ρίξουν το ξύλο (σε επιτρεπτά και μη επιτρεπτά πλαίσια) στην άμυνα ώστε να ζορίσουν πολύ τους Nuggets. Απόψε ο πάγκος τους προσέφερε πολλά, ειδικά με Caruso και Wallace μέσα "δάγκωναν" πίσω, αλλά οι βασικοί της OKC μάλλον υστέρησαν των αντίστοιχων των Nuggets.
Εκ των υστέρων βέβαια νομίζω ότι με το σκορ στο 119-116 έπρεπε να παίξουν καθαρή άμυνα στα 11 δευτερόλεπτα και όχι να κάνουν αμέσως φάουλ.
Εκ των υστέρων βέβαια νομίζω ότι με το σκορ στο 119-116 έπρεπε να παίξουν καθαρή άμυνα στα 11 δευτερόλεπτα και όχι να κάνουν αμέσως φάουλ.
2
2

- GK_23
- Reactions: 2387
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε αυτή τη φάση αναφέρομαι παραπάνω. Οι Nuggets έχουν τον Jokic στον πάγκο, κάνουν επαναφορά από τη δική τους ρακέτα, χωρίς δικαίωμα αλλαγής, χωρίς timeout, με 11'' να απομένουν και ο Caruso πάει και κάνει foul στον Gordon χωρίς να κυλήσει παραπάνω από 1''

Έπρεπε να παίξει άμυνα εκεί η OKC. Εν τω μεταξύ τα δύο foul σκοπιμότητας που έγιναν στο τέλος, τα έκαναν σε Jokic και Gordon

0
-
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0