Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 172
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 172
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- Conan1982
- Reactions: 3540
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω αυτό όμως.GK_23 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 12:59 pm
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι οι Αγγελόπουλοι δεν ασχολούνται καν αυτή τη στιγμή με ανανεώσεις παικτών τα συμβόλαια των οποίων λήγουν φέτος. Με τον Goss έγινε κουβέντα τον Φεβρουάριο, άκουσαν τις απαιτήσεις του παίκτη και παρέπεμψαν τη συνέχεια των διαπραγματεύσεων για τον Ιούνιο. Προφανώς ο παίκτης δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει τόσο πολύ και από τη στιγμή που η Zalgiris του προσφέρει ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο θα ήταν χαζός να αρνηθεί. Είναι σε μια ηλικία που θέλει να πάρει ένα μεγάλο συμβόλαιο και θέλει να εξασφαλιστεί ο ίδιος αλλά και να εξασφαλίσει την οικογένειά του. Υπάρχουν τα "υπέρ" και τα "κατά" σχετικά με την φυγή του αλλά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι φέτος ο Goss τράβηξε μεγάλο "κουπί" και η εικόνα της ομάδας με αυτόν βασικό αντί του Walkup ήταν σαφώς καλύτερη. Και ο ίδιος έπαιξε καλύτερα ξεκινώντας ως βασικός και παίζοντας 25+ λεπτά σε κάθε αγώνα.
Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και το θέμα του Μιλουτίνοφ. Το θέμα έχει παραπεμφθεί για τον Ιούνιο αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως ο Μιλουτίνοφ θα περιμένει τον Ολυμπιακό έως τότε. Αν υπάρξει κάποια πολύ καλή πρόταση (προφανώς θα υπάρχουν ήδη), ο Μιλουτίνοφ μάλλον θα προτιμήσει να εξασφαλίσει το μέλλον του από τώρα.
Σημαίνει ότι οι Αφοί ότι έκαναν μέχρι φέτος ας πούμε;
Σημαίνει ότι επανερχόμαστε στις εποχές που δεν ανανεώνουμε πρόωρα;
Η άλλη εξήγηση είναι ότι στην ομάδα είχαν αποφασίσει από νωρίς ότι έπρεπε να γίνει χτίσιμο από την αρχή και δεν ενδιαφερόταν για Γκος, Ράιτ, Μιλού και άρα έβλεπαν ότι υπάρχει πρόβλημα από νωρίς.
0
- shaq7
- Reactions: 6531
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
τον γουορντ τον εχουνε κλεισει κανα μηνα τωρα..οπως και αυτοι που φυγαν απλα δεν περιμεναν τον ιουνιο να ακουσουν τον ολυμπιακο..να δουμε ο μιλου αν εχει κλεισει πουθενα η θα περιμενει.
Σιγουρα δεν περιμεναν τετοια εκβαση..εντωμεταξυ αντε αν παρει το πρωταθλημα θα χουν δικαιολογια οι αφοι να βγουν να τον στηριξουν.. Αν το χασει τι θα πουν?τον κραταμε αφου εχει κανει ηδη τον σχεδιασμο?ειναι δυσκολα τα πραγματα.
Σιγουρα δεν περιμεναν τετοια εκβαση..εντωμεταξυ αντε αν παρει το πρωταθλημα θα χουν δικαιολογια οι αφοι να βγουν να τον στηριξουν.. Αν το χασει τι θα πουν?τον κραταμε αφου εχει κανει ηδη τον σχεδιασμο?ειναι δυσκολα τα πραγματα.
0
- Μυστικό Αρκούδι
- Reactions: 197
- Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue
- Reactions: 1359
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα το καταλαβεις του χρονου στον ημιτελικοΜυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 6:59 pmΓιατί όλοι στην Ελλάδα λένε τον Μίτσιτς, ΄΄Μίσιτς''?

4
2
2

-
- Reactions: 7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2952
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί δεν ξέρουμε να διαβάζουμε σωστά σέρβικα και συνήθως δεν γράφονται με τα σωστά σύμβολα οπότε κάνουμε extrapolate από άλλα ονόματα που μπορεί να έχουμε όπως πχ Παβλίσεβιτς. Δεν νομίζω πως είναι και τόσο τρομερό.Μυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 6:59 pmΓιατί όλοι στην Ελλάδα λένε τον Μίτσιτς, ΄΄Μίσιτς''?
2
2

-
- Reactions: 148
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Tyson Ward η άποψη μου είναι ότι ταιριάζει εξαιρετικά σε αυτό που χρειαζόμαστε στο 3. Ένας πολύ καλός αθλητής που μπορεί εν δυνάμει να μαρκάρει από το 1 έως το 4, όντως εξαιρετικός αμυντικός. Γρήγορα πόδια, 1.98 και αρκετά μακρύς. Το σουτ του δεν είναι φονικό αλλά στη μέρα του μπορεί να κάνει ζημιά στην αντίπαλη άμυνα. Φέτος σούταρε περίπου 5 τρίποντα σε 26 λεπτά μέσο όρο, με ποσοστό 33.2%. Γενικά τα τελευταία χρόνια κινείται κοντά στο 36%, παίρνοντας και κάποια πιο τραβηγμένα σουτ λόγω playstyle της Παρί. Η λογική λέει ότι στον Ολυμπιακό θα ανέβει ελαφρώς το ποσοστό του και θα πέσει λίγο το volume του. Αδύναμο σημείο του ο χειρισμός της μπάλας, δεν είναι παίκτης που θα παίξει on-ball, αν και έχει πάρει ενίοτε κάποια σουτ μετά από 2-3 ντρίμπλες. Καλύπτει πάντως αρκετά το κενό αθλητικότητας που υπάρχει στην ομάδα, οπότε θεωρώ είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση.
Όπως έχω γράψει και πιο πάνω ελπίζω οι φετινές κινήσεις να είναι μετρημένες, ποιοτικές και να γίνει κι ένα ξεσκαρτάρισμα από παίκτες που δεν έχουν ρόλο στην ομάδα.
Όπως έχω γράψει και πιο πάνω ελπίζω οι φετινές κινήσεις να είναι μετρημένες, ποιοτικές και να γίνει κι ένα ξεσκαρτάρισμα από παίκτες που δεν έχουν ρόλο στην ομάδα.
3
3

-
- Reactions: 7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1328
- Προειδοποιήσεις:
3
Αν συνεχίσει ο Μπαρτζώκας βλέπω
Να μένουν
Βεζενκοφ
Φουρνιε
Γουοκαπ
Φαλ
Παπανικολάου
Λαρεντζάκης
Πιτερς
Λι
Να φεύγουν
Γκος
Ραιτ
Ντόρσεϊ
Λονγκ
Μιλουτινοφ
Βιλντοζα
Μακισικ
3 ερωτηματικα
Έβανς
Πετρουσεφ
Έλ.διαβατηρια
Έχει λογικά κλείσει ο Γουόρντ
Οπότε θες
Γκαρντ στην θέση του γκος
Γκαρντ στην θέση του Έβανς αν φύγει.
5αρι στην θέση του Μιλουτινοφ
5αρι στην θέση του Ράιτ
Κατά την δική μου γνώμη ο Πίτερς πρέπει να βρει χρόνο στο 3. Αν δεν μπορεί καλύτερα να μην τον κρατήσει. Πρέπει να βάλεις στις θέσεις αθλητικοτητα ειδικά αν το γκαρντ που θα έρθει θα είναι ο μισιτς.
Επίσης αν ο Έβανς μείνει πρέπει να φύγει ο λι και να έρθει καλύτερος παίκτης στο σουτ.
1.Μισιτς
2.Φουρνιε
3.Γουορντ
4.Βεζενκοφ
5.Αθλητικος ψηλός
1.Εβανς
2.Μεταγραφη
3.Πιτερς-Παπ-Λαρεντζακης
4.Μεταγραφη-Παπ
5.Φαλ-Μεταγραφη
Αν φύγει ο Μπαρτζώκας δεν έχω ιδέα.
Να μένουν
Βεζενκοφ
Φουρνιε
Γουοκαπ
Φαλ
Παπανικολάου
Λαρεντζάκης
Πιτερς
Λι
Να φεύγουν
Γκος
Ραιτ
Ντόρσεϊ
Λονγκ
Μιλουτινοφ
Βιλντοζα
Μακισικ
3 ερωτηματικα
Έβανς
Πετρουσεφ
Έλ.διαβατηρια
Έχει λογικά κλείσει ο Γουόρντ
Οπότε θες
Γκαρντ στην θέση του γκος
Γκαρντ στην θέση του Έβανς αν φύγει.
5αρι στην θέση του Μιλουτινοφ
5αρι στην θέση του Ράιτ
Κατά την δική μου γνώμη ο Πίτερς πρέπει να βρει χρόνο στο 3. Αν δεν μπορεί καλύτερα να μην τον κρατήσει. Πρέπει να βάλεις στις θέσεις αθλητικοτητα ειδικά αν το γκαρντ που θα έρθει θα είναι ο μισιτς.
Επίσης αν ο Έβανς μείνει πρέπει να φύγει ο λι και να έρθει καλύτερος παίκτης στο σουτ.
1.Μισιτς
2.Φουρνιε
3.Γουορντ
4.Βεζενκοφ
5.Αθλητικος ψηλός
1.Εβανς
2.Μεταγραφη
3.Πιτερς-Παπ-Λαρεντζακης
4.Μεταγραφη-Παπ
5.Φαλ-Μεταγραφη
Αν φύγει ο Μπαρτζώκας δεν έχω ιδέα.
0