Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6528
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 01, 2025 1:43 pm

ο ζερβας βγαζει στην σεντρα τον εβανς οτι απο φεβρουαριο ηταν ετοιμος να παιξει...

επισης τελειωνει και τον μιλου μετα.

Αν ισχυει οτι εχει ψυχολογικα εδω και τοσους μηνες μην κανουν κανα αστειο να στηριχτουν πανω του..ειναι παρα πολυ πιθανο να μπει να παιξει και να φοβαται να μπουκαρει,να φοβαται επαφες κτλ..μην πω οτι αν παθει εστω και διαστρεμμα μετα θα γινει ακομα χειροτερα..δεν παιζουν με αυτα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Κυρ Ιουν 01, 2025 1:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimmitz

a1greece
Reactions: 742
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 01, 2025 1:46 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 01, 2025 1:43 pm

ο ζερβας βγαζει στην σεντρα τον εβανς οτι απο φεβρουαριο ηταν ετοιμος να παιξει...

επισης τελειωνει και τον μιλου μετα.
'
Το άκουσα. Πιστεύω ότι ο λόγος που δεν μπήκε νωρίτερα είναι καθαρά 50-50. 50% ευθύνη ο Μπι και 50 ο παίκτης.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιουν 01, 2025 1:48 pm

ολοι στον εβανς το ριχνουν οτι δεν μπηκε παντως..θα μπορουσε να λενε ψεμματα δεν λεω,αλλα πλεον το λενε αρκετοι ολο αυτο με τα ψυχολογικα του.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 01, 2025 2:03 pm

Eμπιστος ακουγεται γενικα ο ζερβ@@ς.

Yes to all, καπου θα πεσει μεσα.

2
2 Εικόνα
Dimmitz

a1greece

Κυρ Ιουν 01, 2025 2:04 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 01, 2025 1:15 pm
Dimmitz έγραψε:
Κυρ Ιουν 01, 2025 12:29 pm

Πολύ σωστή η ανάλυση σου. Το σενάριο να πάμε με Έβανς ως πρώτο βιολί στα γκάρντ δεν με χαλάει αν στραβώσει του Μίσιτς (ξέρω ότι θα ξεσηκώσω τα πλήθη εδώ μέσα), αρκεί να στηθεί η ομάδα σωστά στο 4-5. Είσαι στα γκάρντ με δύο επιθετικές απειλές Έβανς - Φουρνιέ και δύο ρολίστες Ουόκαπ - Μπαμπ και τον Λι να παίζει κυρίως ως slasher.

Τον Έβανς τον πιστεύω πολύ, σε αντίθεση με το τι λένε οι περισσότεροι. Αν, όπως λέει και ο Chris, είναι ιατρικά έτοιμος εδώ και δύο μήνες και προπονείται με την ομάδα σημαίνει ότι πήγε σωστά η αποθεραπεία του, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα είχε βγάλει μυικούς τραυματισμούς (βλ. Νέτο). Ο παίκτης είναι ταύρος σωματικά, ήρθε να κάνει την αποθεραπεία του στην ομάδα (με τον anti gravity διάδρομο κτλ.), δεν φαίνεται-ακούγεται ότι έχει κάποιο πρόβλημα από σωματικής άποψης.

Τώρα αν μπει του χρόνου και δεν πατάει καλά επειδή φοβάται ή επειδή έχει να παίξει 1.5 χρόνο ή επειδή το γόνατο του τον έχει αναγκάσει να αλλάξει στυλ (εκρηκτικότητα κτλ.), του δίνεις χρόνο μέχρι Νοέμβριο να δεις αν θα ανταπεξέλθει. Αν όχι, πας και φέρνεις έναν σκόρερ από τα κοψήματα του NBA. Οργανωτές έχεις (Ουόκαπ - Μπαπ), σκόρερ από NBA είναι θεωρητικά το πιο εύκολο να βρεις.
ο εβανς που θα τους εβγαζε τους μυικους τραυματισμους?στα προπονητικα διπλα που κανει 1-2 φορες την βδομαδα?εδω φοβηθηκε να μπει σε φιλικο σε φ4 που δεν εχει ξαναπαει κιολας..ουτε προσπαθησε να εμπαινε με αλμπα και μακαμπι μπας και τωρα τον ειχαμε στους τελικους.
Τι πιθανοτητα υπαρχει παικτης που εχει επανελθει πληρως οπως λενε να πεταει φωτιες στις προπονησεις αλλα να αρνειται να μπει σε φιλικο?εμενα κατι δεν μου κολλαει σε ολο αυτο..

σκορερ απο νβα εχουμε και τωρα,2 κιολας..ακομα και τον ΄΄ναν΄΄ να φερεις αν πας με ασσο γουοκαπ και μπαμπ παλι θα παρεις απο τα 3 το μακρυτερο..Μην βαλω οτι ο νβαερ ΑΝ τον βρεις θα θελει και 3 μηνες προσαρμογη.Να φερεις ασσο απο το ΝΒΑ τετοια εποχη καλα κρασια..εκτος και ειναι ο σρεντερ.

μισιτς-φουρνιε συναντιξιουχοι..και μαλιστα αυτοι ειναι που κρυβονται στους τελικους,αυτο πρωτη φορα το ακουμε..να παρουμε τον φρανσισκο αν ειναι.
Διαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση σου. Ο Ναν 2 είναι δεν είναι άσσος, και αυτός άλλαξε την ροή της ιστορίας. Ο ΠΑΟ με Σλούκα, Βιλτόζα, Γκράντ ομάδα 8άδας ήταν, της έλειπε ένας σκόρερ ολκής. Από εμάς λείπει σκορ από την περιφέρεια, δεν λείπει οργάνωση ή ένας floor general. Αν θέλουμε floor general ας πάμε να πάρουμε τον Lorenzo Brown. Ο Μπαμπ έπαιζε με δυάρι τον Έντουαρντς και η Μπάγερν έβαζε σε κάθε ματς 90+ πόντους. Αν πάμε να παίξουμε σετ και γύρω γύρω όλοι και επιθέσεις στα 20 δευτερόλεπτα, είτε Μπαμπ οργανώνει, είτε ο Μίσιτς, το ίδιο και το αυτό είναι.. Αν αφήσουμε λίγο την ομάδα να τρέξει όπως η Μπαγερν πχ, μια χαρά κάνει ο Μπαμπ για άσσος, αρκει να έχει κάποιο πολυβόλο σκόρερ δίπλα του.

Ο Έβανς υποτίθεται ότι συμμετέχει σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας και στα προπονητικά διπλά και παίζει στο 100% με επαφές. Συνήθως, οι μυικοί βγάινουν λόγω αδυναμίας των μυών σε άλλα σημεία στο σώμα από απραξία. Γιατρός δεν είμαι, ας ρωτήσουμε τον Chris πάλι. Βλέπεις Ουόκαπ μετά απο 4μηνη απουσία να έχει μείνει μισός και το χέρι μου να φαίνεται λίγο πιο γυμνασμένο από το δικό του. Ο Έβανς δεν φαίνεται να έχει χάσει μυική μάζα ή να έχει άλλα προβλήματα σε άλλα σημεία, φαίνεται ταυρί.

Δεν μπήκε με Άλμπα 100% λόγω κακής διαχείρισης του ματς απο Μπι. Όταν είσαι στην 12αδα έχεις δώσει το ΟΚ για να σε βάλει ο προπονητής. Κερδίζαμε σε όλο το ματς 20 πόντους και αντί να τον βάλει εκεί, τον κράτησε για να τον βάλει στο τέλος, αλλά τελικά μας το γυρίσανε και κερδίσαμε με το ζόρι. Με Μακάμπι δεν μπήκε λόγω κακής προιστορίας με την συγκεκριμένη ομάδα. Λογικό μέχρι εδώ? Με ΠΑΟ στον μικρό τελικό καλά έκανε που δεν μπήκε, δεν είχε κανένα νόημα πλέον, αφού ήξερε ότι δεν υπολογίζεται για τους τελικούς της Α1. Απο που προκύπτει, λοιπόν, ότι φοβάται και ότι έχει ψυχολογικά?

Άσε θα σου απαντήσω εγώ. Από τις μαλακίες που γράφουν οι δημοσιογράφοι και οι ποντκάστερς.

Ο παίκτης έιναι έτοιμος. Τώρα, αν θα μπορέσει να κουβαλήσει του χρόνου αυτό δεν το ξέρω. Μπορεί να μην ταιριάξει με την ομάδα, μπορεί να θέλει χρόνο να βρει αγωνιστικό ρυθμό, μπορεί μπορεί μπορεί. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ φέρε τον νέο ΝΑΝ και ας περιμένεις και ένα τρίμηνο, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Ο ΠΑΟ ήταν ομάδα 8άδας και έκανε ντεμαράζ νικών στον 2ο γύρο και τερμάτισε 3ος. Ας φορμαριστούμε στο τέλος της σεζόν και ας χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας.

0
Jamesharden13

senior
Reactions: 222
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Κυρ Ιουν 01, 2025 2:13 pm

παντως ο φρασνισκο θα μπορουσε να ειναι ενα ονομα που θα μπρουσαμε να κυνηγησουμε

1
1 Εικόνα
kwstantinos13

sophomore
Reactions: 62
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 01, 2025 2:16 pm

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιουν 01, 2025 2:18 pm

o παο ειχε τον σλουκα αλλα και τον γκραν και ηθελε εναν να κουβαλησει..εμεις εχουμε αυτον να κουβαλησει και μας λειπει ο ΄΄σλουκας΄΄..Δεν γινεται να λεμε οτι μας λειπει το σκορ εχουμε τον φουρνιε που βαζει 20π μ.ο..ενω εχουμε και τον λι που μπορει να βαλει αλλους τοσους αλλα τον βαζουμε να κανει τον γουοκαπ..

Εμεις ποιον ασσο εχουμε?τον γουοκαπ που δεν ξερουμε τι γινεται ιατρικα,μεχρι στιγμης ουτε βολη δεν μπορει να βαρεσει χωρις να ποναει και τον μπαμπ?εγω τον μπαμπ τον εβγαλα μεταγραφαρα αν ερθει αλλα προς θεου οχι αντι μισιτς..

Κοιτα οι δημοσιογραφοι ειναι αυτοι που λενε και οτι ειναι ταυρι και οτι εχει ψυχολογικα..οποτε δεν γινεται να τους πιστευουμε στο ενα αλλα οχι στο αλλο :lol: εμενα μου ναι ξεκαθαρο οτι εχει ψυχολογικα,μαλιστα φαινοταν και απο το τι ελεγε στα ποντκαστ του μακισικ.Αλλα οκ δεν εχω αποδειξεις,ο καθενας μπορει να χει την γνωμη του.

παντως στα προπονητικα διπλα κανενας δεν τραυματιζεται..στους αγωνες βγαινουν οι ζημιες.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 226
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιουν 01, 2025 2:23 pm

Ο Φρανσίσκο είναι ανακάλυψη του Σπανουλη και του τρέφει μεγαλη εκτίμηση. Ο Μπαμπ είναι επιθυμία του Σπανουλη για Μονακό αλλά χάλασε. 2 πολύ καλές κινήσεις στα θέλω του μελλοντικού προπονητή σας.

Ερώτηση αν δεν ήθελε Μπαμπ ο Σπανουλης και δεν ακουγόταν τίποτα θα βλέπατε την επικείμενη μεταγραφή του Μπαμπ( VS φευγάτο Γκος) στον Ολυμπιακό ως μπαρτζωκομαλ@κια🙂????Αν ισχύει η παραπάνω υποθεση τότε είναι καθαρά ότι δεν θέλετε Μπαρτζωκα!!!!!! Τον ευχαριστείτε και τον χαιρετατε🙂τα ναι θέλω είναι καλός αλλά ίσως δεν θέλω.... θα αφήσουν πίσω την ομάδα. Το μπαλάκι στους Αγγελόπουλος." Μείνε ρε φίλε ένα χρόνο μέχρι να έλθει ο Σπανουλης" η" ευχαριστούμε για όλα θα σας ξαναχρειαστουμε σε 5 χρονια😆"

Ο Ολυμπιακός πρέπει να "χτυπήσει" Μπονγκα η Χορντ και να φέρει πίσω Πετρουσεφ(αν θέλει ο παίχτης)

0
Jamesharden13

senior
Reactions: 222
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Κυρ Ιουν 01, 2025 2:24 pm

shaq7 έγραψε:
o παο ειχε τον σλουκα αλλα και τον γκραν και ηθελε εναν να κουβαλησει..εμεις εχουμε αυτον να κουβαλησει και μας λειπει ο ΄΄σλουκας΄΄..Δεν γινεται να λεμε οτι μας λειπει το σκορ εχουμε τον φουρνιε που βαζει 20π μ.ο..ενω εχουμε και τον λι που μπορει να βαλει αλλους τοσους αλλα τον βαζουμε να κανει τον γουοκαπ..

Εμεις ποιον ασσο εχουμε?τον γουοκαπ που δεν ξερουμε τι γινεται ιατρικα,μεχρι στιγμης ουτε βολη δεν μπορει να βαρεσει χωρις να ποναει και τον μπαμπ?εγω τον μπαμπ τον εβγαλα μεταγραφαρα αν ερθει αλλα προς θεου οχι αντι μισιτς..

Κοιτα οι δημοσιογραφοι ειναι αυτοι που λενε και οτι ειναι ταυρι και οτι εχει ψυχολογικα..οποτε δεν γινεται να τους πιστευουμε στο ενα αλλα οχι στο αλλο :lol: εμενα μου ναι ξεκαθαρο οτι εχει ψυχολογικα,μαλιστα φαινοταν και απο το τι ελεγε στα ποντκαστ του μακισικ.Αλλα οκ δεν εχω αποδειξεις,ο καθενας μπορει να χει την γνωμη του.
και εγω συμφωνω απολυτα για τον λι φιλε. Ειναι τρομερος παιχτης. Φαινεται με τον τροπο που παιζει κατεβασμα μπαλας και πασα οτι και ο ιδιος κολλαει σταματει ντριπλα και αργει να πασαρει. Φαινεται οτι ειναι εκτος των νερων του τελειως.
Απλα επειδη στο 2 υπαρχει ο φουρνιε που και αυτος ειναι ψιλοκακος χειριστης πιστευω πως η ομαδα χρειαζεται εναν ασσο με καλο χειρισμο και σουτ για να μπορεινα ανοιξει την αμυνα. Η δυαδα γουοκαπ-λι σε συνδιασμο κιολας με παπανικαλου στο 3 ειναι καταστροφικη

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Ιουν 01, 2025 2:24 pm

shaq7 έγραψε:

Aν γινει αυτο βρηκαμε τον φετινο Braz.. μενει να βρουμε και τον Sikma.

edit

μερικα πραγματα ακομα.

Οταν χτιζεις ομαδα που θες να χτυπησεις στα πρωταθληματα που συμμετεχεις οτι τιτλο υπαρχει τοτε imho ξεκινας το χτισιμο σου απο το βασικο σου PG πρωτα, μετα με βαση ποιον πηρες εχεις στο μυαλο σου τι ζητας απο τις αλλες θεσεις και εν συνεχεια πας στον βασικο σου C.

Eγω προσωπικα score first PF & C δεν θα κοιτουσα. Δεν σου κανουν την διαφορα, PG-SG δημιουργοι και σκορερ με προσωπικη φαση, wing(sf) 2 way, 4 stretch ΑΝ γινεται αλλα αμυνα και αθλητικοτητα τα βασικα χαρακτηριστικα και 5 αθλητικος, αμυνα και rim runner στην επιθεση. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Κανεις δεν νικησε επειδη τον κουβαλησαν τα 4αρο 5αρια του, περαν της ρεαλ 1994-95 με Sabonis.

3
3 Εικόνα
basilis_.kts

Reactions: 7

Κυρ Ιουν 01, 2025 3:59 pm

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
1-2 ΕΒΑΝΣ[ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ],ΦΟΥΡΝΙΕ,ΜΙΣΙΤΣ,ΒΑΙΛΕΡ ΜΠΑΜΠ,ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΥΠΟΥ ΦΛΙΩΝΗΣ
3 ΓΟΥΟΡΝΤ,ΚΟΡΝΤΙΝΙΕ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
4 ΒΕΖΕΝΚΟΦ,ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ[10-15 ΛΕΠΤΑ ΩΣ ΤΕΣΣΑΡΙ]
5 ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ,ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΝΤΑΡΙ[ΡΑΙΤ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ],ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ ΩΣ 5ΑΡΙ[10ΛΕΠΤΑ]

Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΕΓΩ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ

0
Dimmitz

a1greece

Κυρ Ιουν 01, 2025 4:22 pm

shaq7 έγραψε:

παντως στα προπονητικα διπλα κανενας δεν τραυματιζεται..στους αγωνες βγαινουν οι ζημιες.
Εντάξει, το βλέπουμε τελείως διαφοτετικά το θέμα. Σλούκα είχαμε (Γκος) και θα έχουμε του χρόνου (Μπαμπ) στο οργανωτικό κομμάτι. Ποτέ δεν ήταν το πρόβλημα της ομάδας οι ασσίστ. Παίζει να είμαστε και πρώτοι στην Ευρωλίγκα σε αυτόν τον τομέα.

Σκόρ μετά απο ντρίμπλα και pull up εκτέλεση δεν έχουμε. Ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό απο το ρόστερ είναι ο Φουρνιέ. Ε πέφουν δύο πάνω του και αφήνουν όλους τους υπόλοιπους ελεύθερους, οι οποίοι χτίζουν πολυκατοικίες. Γι αυτό πήρες τον Έβανς, γι αυτό και θες ένα παρόμοιο γκάρντ να το κάνει του χρόνου. Να έχεις 2 ή 3 μόνιμες απειλές απο την περιφέρεια ώστε να μην ξέρουν ποιον να πρωτομαρκάρουν.

Το ότι ο Μίσιτς μπορεί να είναι και floor general και απειλή με pull up τρίποντο είναι η εξαίρεση του κανόνα και όχι ο κανόνας, γι αυτό και ο παίκτης ζητάει πέντε χαρτιά.

Αν θεωρείς ότι λείπει o flour general, θα σου έκανε δλδ ο Μπράουν που είναι ο καλύτερος σε αυτό μετά τον Shorts στην Ευρώπη? (Μη κοιτάς στον ΠΑΟ, τον έκαψε ο Άταμαν, πήγε να τον κάνει off ball παίκτη και τον πάρκαρε στις γωνίες, ότι έκανε δλδ και ο Μπι με τον Λι).

Αν πάρουμε τον Μπαμπ, έναν παίκτη τύπου Έντουαρτς χρειαζόμαστε δίπλα του (αν ο Έβανς δεν μπορεί) και Φουρνιέ να έρχεται από το τρία.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1820
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Κυρ Ιουν 01, 2025 5:11 pm

Είδα ότι η Φενερ ενδιαφέρεται για Μισιτς; Χμ, τι θα βαφτίσουμε άραγε τον φετινό Μισιτς; Πόσοι από σας περίμενε ότι σε έναν πλειστηριασμό για μια παιχταρα θα κερδίσουμε εμείς; Πότε πήραμε παίχτη που τον διεκδικούσαν σοβαρά και άλλες ομάδες; Μην ακούσω για Βεζε γιατί είναι ειδική περίπτωση που κατά τη γνώμη μου ο παίκτης ήταν αναγκασμένος να έρθει και η ομάδα αναγκασμένη να τον πάρει. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μόνο απομεινάρια για μας.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιουν 01, 2025 5:21 pm

κοιτα ο γκος με τον μπαμπ απο τον σλουκα απεχουν οσο το αλφα ρομεο απο την φεραρι..δεν εννοω τον 36χρ σλουκα προφανως

Οχι ουτε ο μπραουν μου κανει φυσικα,ακομα και ας μην ηταν 35-36χρ..οπως λεει και ο ρεινγκ απο πανω πρωτα πας στον ασσο και παιρνεις τον εκλεκτο και μετα κοιτας ολους τους υπολοιπους.
Ο 100% εβανς ΙΣΩΣ ειναι αυτος..αλλα οταν λεμε οτι ισως ειναι ο παλιος εβανς φανταστειτε τι πιθανοτητες εχει να ειναι ο τωρινος.

Γιαυτο εγω λεω οτι ειναι η μισιτς η κλαφτα χαραλαμπε..ολοι οι αλλοι που ειναι διαθεσιμοι ειναι απο τα TEMU.Γραφτηκε κιολας οτι η ομαδα πρεπει να φερει τον επομενο ανερχομενο μισιτς κτλ,αφου ειναι τοσο ευκολο εγω λεω να ζηταμε τον επομενο σπανουλη και γιατι οχι τον επομενο ντονσιτς..

Αν δεν ερθει ο μισιτς ο μονος που μπορει να ρθει να σε κουβαλησει ειναι ο σρεντερ..να περιμενουμε μεχρι χριστουγεννα,να μην βρισκει ομαδα για καποιο λογο και να πρεπει να του δωσουμε και 5-6εκ .

Στα καλα νεα ειναι οτι ο μπιμπεροβιτς δεν εχει κατι σοβαρο,οποτε 99% ο γουορντ ειναι παικτης μας.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”