shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 01, 2025 1:15 pm
Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 01, 2025 12:29 pm
Πολύ σωστή η ανάλυση σου. Το σενάριο να πάμε με Έβανς ως πρώτο βιολί στα γκάρντ δεν με χαλάει αν στραβώσει του Μίσιτς (ξέρω ότι θα ξεσηκώσω τα πλήθη εδώ μέσα), αρκεί να στηθεί η ομάδα σωστά στο 4-5. Είσαι στα γκάρντ με δύο επιθετικές απειλές Έβανς - Φουρνιέ και δύο ρολίστες Ουόκαπ - Μπαμπ και τον Λι να παίζει κυρίως ως slasher.
Τον Έβανς τον πιστεύω πολύ, σε αντίθεση με το τι λένε οι περισσότεροι. Αν, όπως λέει και ο Chris, είναι ιατρικά έτοιμος εδώ και δύο μήνες και προπονείται με την ομάδα σημαίνει ότι πήγε σωστά η αποθεραπεία του, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα είχε βγάλει μυικούς τραυματισμούς (βλ. Νέτο). Ο παίκτης είναι ταύρος σωματικά, ήρθε να κάνει την αποθεραπεία του στην ομάδα (με τον anti gravity διάδρομο κτλ.), δεν φαίνεται-ακούγεται ότι έχει κάποιο πρόβλημα από σωματικής άποψης.
Τώρα αν μπει του χρόνου και δεν πατάει καλά επειδή φοβάται ή επειδή έχει να παίξει 1.5 χρόνο ή επειδή το γόνατο του τον έχει αναγκάσει να αλλάξει στυλ (εκρηκτικότητα κτλ.), του δίνεις χρόνο μέχρι Νοέμβριο να δεις αν θα ανταπεξέλθει. Αν όχι, πας και φέρνεις έναν σκόρερ από τα κοψήματα του NBA. Οργανωτές έχεις (Ουόκαπ - Μπαπ), σκόρερ από NBA είναι θεωρητικά το πιο εύκολο να βρεις.
ο εβανς που θα τους εβγαζε τους μυικους τραυματισμους?στα προπονητικα διπλα που κανει 1-2 φορες την βδομαδα?εδω φοβηθηκε να μπει σε φιλικο σε φ4 που δεν εχει ξαναπαει κιολας..ουτε προσπαθησε να εμπαινε με αλμπα και μακαμπι μπας και τωρα τον ειχαμε στους τελικους.
Τι πιθανοτητα υπαρχει παικτης που εχει επανελθει πληρως οπως λενε να πεταει φωτιες στις προπονησεις αλλα να αρνειται να μπει σε φιλικο?εμενα κατι δεν μου κολλαει σε ολο αυτο..
σκορερ απο νβα εχουμε και τωρα,2 κιολας..ακομα και τον ΄΄ναν΄΄ να φερεις αν πας με ασσο γουοκαπ και μπαμπ παλι θα παρεις απο τα 3 το μακρυτερο..Μην βαλω οτι ο νβαερ ΑΝ τον βρεις θα θελει και 3 μηνες προσαρμογη.Να φερεις ασσο απο το ΝΒΑ τετοια εποχη καλα κρασια..εκτος και ειναι ο σρεντερ.
μισιτς-φουρνιε συναντιξιουχοι..και μαλιστα αυτοι ειναι που κρυβονται στους τελικους,αυτο πρωτη φορα το ακουμε..να παρουμε τον φρανσισκο αν ειναι.
Διαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση σου. Ο Ναν 2 είναι δεν είναι άσσος, και αυτός άλλαξε την ροή της ιστορίας. Ο ΠΑΟ με Σλούκα, Βιλτόζα, Γκράντ ομάδα 8άδας ήταν, της έλειπε ένας σκόρερ ολκής. Από εμάς λείπει σκορ από την περιφέρεια, δεν λείπει οργάνωση ή ένας floor general. Αν θέλουμε floor general ας πάμε να πάρουμε τον Lorenzo Brown. Ο Μπαμπ έπαιζε με δυάρι τον Έντουαρντς και η Μπάγερν έβαζε σε κάθε ματς 90+ πόντους. Αν πάμε να παίξουμε σετ και γύρω γύρω όλοι και επιθέσεις στα 20 δευτερόλεπτα, είτε Μπαμπ οργανώνει, είτε ο Μίσιτς, το ίδιο και το αυτό είναι.. Αν αφήσουμε λίγο την ομάδα να τρέξει όπως η Μπαγερν πχ, μια χαρά κάνει ο Μπαμπ για άσσος, αρκει να έχει κάποιο πολυβόλο σκόρερ δίπλα του.
Ο Έβανς υποτίθεται ότι συμμετέχει σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας και στα προπονητικά διπλά και παίζει στο 100% με επαφές. Συνήθως, οι μυικοί βγάινουν λόγω αδυναμίας των μυών σε άλλα σημεία στο σώμα από απραξία. Γιατρός δεν είμαι, ας ρωτήσουμε τον Chris πάλι. Βλέπεις Ουόκαπ μετά απο 4μηνη απουσία να έχει μείνει μισός και το χέρι μου να φαίνεται λίγο πιο γυμνασμένο από το δικό του. Ο Έβανς δεν φαίνεται να έχει χάσει μυική μάζα ή να έχει άλλα προβλήματα σε άλλα σημεία, φαίνεται ταυρί.
Δεν μπήκε με Άλμπα 100% λόγω κακής διαχείρισης του ματς απο Μπι. Όταν είσαι στην 12αδα έχεις δώσει το ΟΚ για να σε βάλει ο προπονητής. Κερδίζαμε σε όλο το ματς 20 πόντους και αντί να τον βάλει εκεί, τον κράτησε για να τον βάλει στο τέλος, αλλά τελικά μας το γυρίσανε και κερδίσαμε με το ζόρι. Με Μακάμπι δεν μπήκε λόγω κακής προιστορίας με την συγκεκριμένη ομάδα. Λογικό μέχρι εδώ? Με ΠΑΟ στον μικρό τελικό καλά έκανε που δεν μπήκε, δεν είχε κανένα νόημα πλέον, αφού ήξερε ότι δεν υπολογίζεται για τους τελικούς της Α1. Απο που προκύπτει, λοιπόν, ότι φοβάται και ότι έχει ψυχολογικά?
Άσε θα σου απαντήσω εγώ. Από τις μαλακίες που γράφουν οι δημοσιογράφοι και οι ποντκάστερς.
Ο παίκτης έιναι έτοιμος. Τώρα, αν θα μπορέσει να κουβαλήσει του χρόνου αυτό δεν το ξέρω. Μπορεί να μην ταιριάξει με την ομάδα, μπορεί να θέλει χρόνο να βρει αγωνιστικό ρυθμό, μπορεί μπορεί μπορεί. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ φέρε τον νέο ΝΑΝ και ας περιμένεις και ένα τρίμηνο, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Ο ΠΑΟ ήταν ομάδα 8άδας και έκανε ντεμαράζ νικών στον 2ο γύρο και τερμάτισε 3ος. Ας φορμαριστούμε στο τέλος της σεζόν και ας χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας.