Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 261
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 762
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Βρε αδερφέ, έχουμε το πιθανώς καλύτερο tweener 4-5 αρι στην Ευρώπη, στην καλύτερη ηλικία και ασχολούμαστε με τον 32άρη Κοστέλο?? Όχι δα………..berry έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 4:13 pmαυτον για αναπληρωματικο 4/5ρο ?
https://www.proballers.com/basketball/p ... t-costello
1
1

- shaq7
- Reactions: 6528
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αυτος δεν ασχολειται μαζι μας ομωςSlow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 4:27 pmΒρε αδερφέ, έχουμε το πιθανώς καλύτερο tweener 4-5 αρι στην Ευρώπη, στην καλύτερη ηλικία και ασχολούμαστε με τον 32άρη Κοστέλο?? Όχι δα………..
1
1

- montechristo
- Reactions: 1865
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!nikolakias έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 12:21 pmΤο χάσαμε το κορμί πατριώτες!
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... J6tkhSCB-w
1
1

Δεν τον θες;montechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 4:30 pmΑπό το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!nikolakias έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 12:21 pmΤο χάσαμε το κορμί πατριώτες!
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... J6tkhSCB-w
0
-
- Reactions: 7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ορισμενοι ολυμπιακοι κυριως εχετε παρει χαμπαρι πως εχουμε πετρουσεφ,ραιτ,μιλουτινοφ και βασικος μας σεντερ ειναι ο φαλ...ο πιο αταλαντος δηλαδη και πως εχουν φρικαρει ολοι οι υπολοιποι και την κοπανανε.ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ...πετρουσεφ δεν θελει να επιστρεψει,ραιτ φευγει μιλου φευγει...ο μπαρτζωκας εχει καταστρεψει ολη την ομαδα με τις εμμονες του.αξιζει ο μιλουτινοφ 2.2?φυσικα και οχι αλλά οταν βλεπει οτι ο φαλ που δεν ειναι απλα κακος,ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ παιρνει 1.8εκ...σου λεει καθιστε ρε παιδια ο αλλος δεν κανει τιποτα και παιρνει 1.8εκ και δεν θα παρω εγω 2+?κι ολα αυτα γιατι ο μπαρτζωκας δεν λειτουργει αξιοκρατικα
1
1

- montechristo
- Reactions: 1865
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Παρ Ιουν 06, 2025 4:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγω απραγιας στο NBA φαντάζομαι. Το θέμα είναι ότι ένας κυκλοφορούσε διψασμένος για διάκριση και σίγουρα θα σου έπαιζε μπάσκεταρα και στον πήραν οι απέναντι. Πόσοι κυκλοφορούν που μπορούν να πρωταγωνιστίσουν ; Αυτό είναι το θέμα μου ,όχι τόσο ο Μίσιτς,οκ να μην τον πάρεις γτ ζητάει πάρα πολλά και δεν ξέρεις τι θα παίξει. Αλλά τι θα φέρεις;;;montechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 4:44 pmΟπωσδήποτε θα τον ήθελα, αν ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιζε μπάσκετ και δεν θα καθάριζε φασολάκια.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
0
- nikolakias
- Reactions: 363
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα το έχεις σίγουρα έτσι όπως πάμε, αλλά με τα κριτήρια του Φέρμα – πατσά και άντε καμιά γίγαντες γιαχνί στην καλύτερη!montechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 4:44 pmΟπωσδήποτε θα τον ήθελα, αν ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιζε μπάσκετ και δεν θα καθάριζε φασολάκια.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Θα ήθελα κάτι πιό εκλεκτό!!!
0
- Airman
- Reactions: 781
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ακριβώς. Για κάθε παίχτη, μπορει να υπάρξει ένα αλλά....prime7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 4:49 pmΛόγω απραγιας στο NBA φαντάζομαι. Το θέμα είναι ότι ένας κυκλοφορούσε διψασμένος για διάκριση και σίγουρα θα σου έπαιζε μπάσκεταρα και στον πήραν οι απέναντι. Πόσοι κυκλοφορούν που μπορούν να πρωταγωνιστίσουν ; Αυτό είναι το θέμα μου ,όχι τόσο ο Μίσιτς,οκ να μην τον πάρεις γτ ζητάει πάρα πολλά και δεν ξέρεις τι θα παίξει. Αλλά τι θα φέρεις;;;montechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 4:44 pm
Οπωσδήποτε θα τον ήθελα, αν ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιζε μπάσκετ και δεν θα καθάριζε φασολάκια.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Ο Βασιλάρας έκανε διακοπές στις ΗΠΑ, ο Σορτς δεν ξέρουμε πως θα αποκωδικοποιήσει το παιχνίδι στο πλαισιο ΠΑΟ-Αταμάν, ο Μπόλτγουίν δεν είναι ηγέτης, ο Γκος ήταν ευπαθής και λίγος....
Κάτι πρέπει να φέρεις όμως, σωστά ;
Ασε που καμιά φορά βέβαια, στα μικρόψαρα κρύβεται ο θησαυρός. Βλέπε μεταγραφή Μακόλουμ στην Φενέρ ή πόσο αδικημένος ήταν πχ ο Χολ επειδή έπαιζε στην Αρμάνι.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4366
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Τα καλύτερα μαγαζιά κατά μήκος της παραλιακήςxomitsious έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 3:26 pmΓιατί να προτιμήσει τα 1,6 από τα 1,8?
Καθαρά από περιέργεια ρωτάω.
https://www.noupou.gr/guides/ta-kaliter ... araliakis/
αρκετοι λογοι

1
1

- shaq7
- Reactions: 6528
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εντωμεταξυ ο μισιτς το 24/25 επαιξε παραπανω αποτι ο βεζενκοφ στο νβα..αλλα για καποιο λογο υπαρχουν φοβοι για την κατασταση του
31 χρονων χωρις τραυματισμους..
παμε σε κατι καλυτερο του μισιτς..θα λεγα καρι ιργουινγκ αλλα ειναι μετα απο αχιλλειο δεν μας κανει,ο ντονσιτς μηπως εχει κανα αουτ?εχω ακουσει οτι δεν ειναι ευχαριστημενος στο ΛΑ..αλλα ειναι και χοντρος αυτος,θα ρημαξουν με τον φουρνιε τις ταβερνες.

παμε σε κατι καλυτερο του μισιτς..θα λεγα καρι ιργουινγκ αλλα ειναι μετα απο αχιλλειο δεν μας κανει,ο ντονσιτς μηπως εχει κανα αουτ?εχω ακουσει οτι δεν ειναι ευχαριστημενος στο ΛΑ..αλλα ειναι και χοντρος αυτος,θα ρημαξουν με τον φουρνιε τις ταβερνες.
0
- georbap
- Reactions: 1000
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι άσχετο με τα ονόματα παικτών , αλλά σχετικό με το ζήτημα μεταγραφών.
Δεν γίνεται φέτος από την ΚΑΕ να τηρήσουν την γνωστή τάση των τελευταίων ετών και να συνεχίσουν να αφήνουν το κόσμο σε μαύρα σκοτάδια αναφορικά με το πλάνο της ομάδας και τους στόχους για την νέα σεζόν.
Αυτή την στιγμή και ενώ οι τελικοί του πρωταθλήματος είναι σε εξέλιξη, ο κόσμος διαβάζει καθημερινά για παίκτες που έχουν φύγει ή είναι με τις βαλίτσες στο χέρι , για τον Μπαρτζώκα που η παραμονή του είναι 50/50 , για τον Έβανς που κάνεις δεν ξέρει αν τελικά υπολογίζεται από την ομάδα και για ποιο λόγο δεν αγωνίζεται κλπ κλπ κλπ.
Μετά το κλείσιμο λοιπόν των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα πρέπει επιτελούς να υπάρξει μια σωστή ενημέρωση από πλευράς ΚΑΕ μπας και σταματήσει να γίνεται ο κόσμος του Ολυμπιακού βορρά στα καθημερινά δημοσιεύματα που φέρνουν και διώχνουν παίκτες και προπονητές με το τσουβάλι.
Προφανώς δεν θα κρίνουμε εμείς το σχεδιασμό της ομάδας, ούτε η γνώμη μας μπορεί να παίξει τον οποιοδήποτε ρόλο , αλλά όπως προείπα δεν μπορεί να συνεχιστεί όλο αυτό το εποικινωνιακό μπάχαλο που δημιουργεί όλη αυτή την σύγχυση πριν καν ξεκινήσει η νέα σεζόν.
Αν πάντως ακολουθήσουν την ίδια τακτική στο εποικινωνιακό σκέλος , νομίζω πως θα αντιληφθούν σύντομα ότι ο κόσμος δεν έχει άλλη υπομονή.
Δεν γίνεται φέτος από την ΚΑΕ να τηρήσουν την γνωστή τάση των τελευταίων ετών και να συνεχίσουν να αφήνουν το κόσμο σε μαύρα σκοτάδια αναφορικά με το πλάνο της ομάδας και τους στόχους για την νέα σεζόν.
Αυτή την στιγμή και ενώ οι τελικοί του πρωταθλήματος είναι σε εξέλιξη, ο κόσμος διαβάζει καθημερινά για παίκτες που έχουν φύγει ή είναι με τις βαλίτσες στο χέρι , για τον Μπαρτζώκα που η παραμονή του είναι 50/50 , για τον Έβανς που κάνεις δεν ξέρει αν τελικά υπολογίζεται από την ομάδα και για ποιο λόγο δεν αγωνίζεται κλπ κλπ κλπ.
Μετά το κλείσιμο λοιπόν των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα πρέπει επιτελούς να υπάρξει μια σωστή ενημέρωση από πλευράς ΚΑΕ μπας και σταματήσει να γίνεται ο κόσμος του Ολυμπιακού βορρά στα καθημερινά δημοσιεύματα που φέρνουν και διώχνουν παίκτες και προπονητές με το τσουβάλι.
Προφανώς δεν θα κρίνουμε εμείς το σχεδιασμό της ομάδας, ούτε η γνώμη μας μπορεί να παίξει τον οποιοδήποτε ρόλο , αλλά όπως προείπα δεν μπορεί να συνεχιστεί όλο αυτό το εποικινωνιακό μπάχαλο που δημιουργεί όλη αυτή την σύγχυση πριν καν ξεκινήσει η νέα σεζόν.
Αν πάντως ακολουθήσουν την ίδια τακτική στο εποικινωνιακό σκέλος , νομίζω πως θα αντιληφθούν σύντομα ότι ο κόσμος δεν έχει άλλη υπομονή.
1
1