Είναι στο ίδιο κλίμα με αυτό που συχνά γράφεται εδώ μέσα, "χάσαμε την ευρωκούπα" --όχι... δεν την κέρδισε αυτός που την πήρε... εμείς τη χάσαμε... λες και μας την είχαν ταγμένη!yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Ιουν 13, 2025 1:38 pmκαλά δε "τον αφήσαμε" απαραίτητα, έχουν και οι άλλες ομάδες λεφτά και στόχους, ειδικά η Εφές.![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- montechristo
- Reactions: 1874
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2251
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ είμαι ο Ντόρσεϊ του φόρουμ , ααααααν έχω όρεξηmontechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 13, 2025 1:44 pmΕγώ, άμα έχω κίνητρο γράφω και εγκυκλοπαίδεια!!Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 13, 2025 12:54 pmΠάντως εγώ τέτοιο ποστ για τον Παναθηναϊκό δεν θα έγραφα ποτέ , οπότε κατά μία έννοια ρισπεκτ στα παιδιά που υποστηρίζουν ΠΑΟ και κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων για τον Ολυμπιακό
Εδώ για τον Ολυμπιακό και γράφω μικρά κείμενα![]()
![]()
![]()
![]()

1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 787
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ε όχι ως δεύτερος defensive stopper o Lee!!! …… και με μηδενικό σποτ απ σουτ!!! Μετά πάλι θα κατηγορούμε τον παίκτη!!!shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 13, 2025 1:45 pmειναι και παικτης του ραζνατοβιτς που εχει τον πετρουσεφ..θεωρω πως αν θελαμε να τον παρουμε και να δωσουμε τα λεφτα που ζηταγαν θα τον παιρναμε..υποθετω οτι δεν καιγομασταν αλλα ποτε δεν ξερεις..
εγω δεν βρισκω απαραιτητο να ρθει και αλλος αμυντικος,ο λι εδειξε οτι μπορει να μαρκαρει καλα..οκ 3ποντερ δεν ειναι αλλα ειναι πολλα τα λεφτα να τον δωσεις να φερεις αλλον ευρωλιγκατο καλο..δεν μου ερχεται και καποιος διαθεσιμος..
Ενω και ο γουοκαπ φανηκε οτι το ξεπερασε το προβλημα,δεν νομιζω να παιζει κατω απο 25λ του χρονου.
2
2

- Coach Periklis
- Reactions: 2251
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σύμφωνα με κυρίους σαν τον Παπαθεοδώρου του σδνα ήταν ταγμένηmontechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 13, 2025 1:52 pmΕίναι στο ίδιο κλίμα με αυτό που συχνά γράφεται εδώ μέσα, "χάσαμε την ευρωκούπα" --όχι... δεν την κέρδισε αυτός που την πήρε... εμείς τη χάσαμε... λες και μας την είχαν ταγμένη!yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Ιουν 13, 2025 1:38 pmκαλά δε "τον αφήσαμε" απαραίτητα, έχουν και οι άλλες ομάδες λεφτά και στόχους, ειδικά η Εφές.![]()

Συνεχόμενες επιτυχίες του κυρίου
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά προτείνω να αλλάξουμε λίγο τροπάριο.. με δεδομένο ότι χάθηκε ο Μπαμπ που για μένα είναι μεγαλύτερη απώλεια και από Μισιτς γιατί τίκαρε πολλά κουτάκια, ο Μισιτς όπως δήλωσε ο Ζερβας ζητάει τη μάνα του και τον πατέρα του (αυτό το ξέραμε ότι θέλει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρωπη) και δεν παίζουμε και μόνοι μας, και ο Καρλικ Τζόουνς δεν παραχωρείται όπως ούτε ο Ταιρικ, καλό θα είναι να αρχίσουμε να προτείνουμε εναλλακτικές και να μην βάζουμε σε κάθε ρόστερ παίκτες που ρεαλιστικά δεν θα έρθουν στην ομάδα τουλάχιστον φέτος.
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1608
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω πως την έχουμε κάνει παλιά αυτή τη συζήτηση. Οι καλοί ρεπόρτερ που βγάζουν ειδήσεις σε όποιο άθλημα, ή σε κάποιο άλλο τομέα (πολιτική, Χόλιγουντ κλπ) τις ειδήσεις τις δίνουν οι μάνατζερ. Ο Στεφάνου δεν περιμένει τον Μπαφέ ή Τζένη Γραβιά να τον ενημερώσουν, οι μάνατζερ ή κάποιος από το γραφείο τους και ο δημοσιογράφος επιβεβαιώνει την είδηση από την ομάδα ή από την πλευρά του παίκτη. Το ίδιο έκανε ο Βαρλάς όσο ήταν δημοσιογράφος. Ποιος νομίζεις δίνει τις ειδήσεις στους Ρομάνο, Orstein, Joyce, Νίκο Κώτση, Shams Charania, Woj κλπ. Στο NBA παλιά στα tweets έγραφαν στις ανταλλαγές και στην FA league sources και πλέον γράφουν το όνομα του ατζέντη και το γραφείο που δουλεύουν.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 13, 2025 1:23 pmγια να ξερετε τι γινεται.. οι αφοι επειδη οι ρεπορτερ του ολυμπιακου φοβουνται να μιλησουν για δπγ δεν τους δινουν ειδησεις..ο στεφανου επειδη μενει ισπανια δεν τον φοβαται και ετσι εχει την ευννοια τους..δεν ειναι βεβαια μονο αυτο,παντα ηταν ο καλυτερος ρεπορτερ μας.
0
-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο παπ μεχρι τον Φεβρουαριο θα ειναι για να εξαφανιστει ειδικα μετα απο ενα ακομη ευρωμπασκετStam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιουν 13, 2025 1:45 pmΕπειδή το βλέπω σε αρκετά ρόστερ, ο Παπ δεν πρόκειται να εξαφανιστεί από το ροτέισον παιδιά. Ναι λογικά θα ξεκινάει ο Ward, αλλά ένα 10λεπτο θα το βρίσκει σίγουρα σαν δεύτερο 3άρι. Θα υπάρχουν και σχήματα με 3 γκαρντ για αρκετή ώρα στο παρκέ, αλλά αυτό που εμφανίζεται ο Παπ, μεταξύ εξέδρας και 12άδας δε μου φαίνεται πιθανό.
0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1699
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1