Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Μην πω σου μαζί με το πιάσιμο σου βάζουν και δαχτυλάκι…χαχα
Η αλήθεια είναι ότι είναι εξωφρενικά πολλά λεφτά, αλλά δεν υπάρχει άλλο καλο διαθέσιμο 3αρι σε καλή ηλικία και Έλληνας, οπότε δυστυχώς τα σκας και τον παίρνεις….εχουν ξεφύγει τόσο τα ποσά στους παίκτες που το 1εκ, πλέον ειναι αντίστοιχο με τα 300-400Κ που δίναμε κάποτε..
0
- Airman
- Reactions: 829
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Σου λέω ποια είναι η λογική που ο ΠΑΟ μπαίνει από φέτος στη διεκδίκησή του. Για να αποφύγει οποιαδήποτε μάχη του χρόνου.
Ο παίχτης έχει πρόταση απο Μπασκόνια με 850.000 για ανανέωση.
Ο ΠΑΟ δεν μπορεί να δώσει 8 ή 9 κατοστάρικα, πρέπει να πάει ψηλότερα. Τόσο απλά.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4400
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
καλα κατσε να δουμε του χρονου αν χρειαζομαστε καν ελληνικα διαβατηρια και βλεπουμε σε οριζοντα 5ετιαςnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 12:29 am
Αν όμως θεωρητικά τον κρατήσεις 5-6 χρόνια τότε αυτό το ποσό του buy out αρχίζει και φαίνεται αμελητέο. Νομίζω η ομάδα πρέπει να κοιτάει με μακροχρόνιο ορίζοντα σε τέτοια θέματα.
μεχρι τοτε θα εχει βγαλει η χωρα και αλλα ταλεντα .......NOT
1
1

- yawn.brigade
- Reactions: 528
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν ήμουν ο Ρογκαβόπουλος θα προτιμούσα να κάτσω στη Μπασκόνια άλλο ένα χρόνο και το επόμενο καλοκαίρι να περιμένω είτε κάποια πρόταση από άλλη ομάδα του εξωτερικού είτε τον πλειστηριασμό των αιωνίων.
γιατί θα γίνει σίγουρα πλειστηριασμός και σίγουρα θα πληρωθεί υπεραξία, είναι ο καλύτερος Έλληνας στην ηλικία του οπότε είναι "υποχρεωτικό" να ενδιαφερθούν και οι δύο αιώνιοι.
το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι φέτος είναι καλύτερο φιτ για εσάς αλλά του χρόνου μάλλον για εμάς, λόγω Παπ.
δε πιστεύω ότι θα γίνει ποτέ πρωτοκλασάτος παίκτης αλλά όπως είναι η κατάσταση ακόμα και το "ρολίστας πολυτελείας με ελληνικό διαβατήριο" (επιπέδου Ευρωλίγκας πάντα) απλά δεν υπάρχει εκεί έξω.
τα λεφτά που ακούγονται, ότι τώρα παίρνει 300-400 χιλιάδες, ότι η Μπασκόνια του έχει κάνει πρόταση (που έχει αρνηθεί) στα 800 και ότι ο Παναθηναϊκός του δίνει 1,3 δε μου ακούγονται παράλογα δεδομένων των συνθηκών.
γιατί θα γίνει σίγουρα πλειστηριασμός και σίγουρα θα πληρωθεί υπεραξία, είναι ο καλύτερος Έλληνας στην ηλικία του οπότε είναι "υποχρεωτικό" να ενδιαφερθούν και οι δύο αιώνιοι.
το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι φέτος είναι καλύτερο φιτ για εσάς αλλά του χρόνου μάλλον για εμάς, λόγω Παπ.
δε πιστεύω ότι θα γίνει ποτέ πρωτοκλασάτος παίκτης αλλά όπως είναι η κατάσταση ακόμα και το "ρολίστας πολυτελείας με ελληνικό διαβατήριο" (επιπέδου Ευρωλίγκας πάντα) απλά δεν υπάρχει εκεί έξω.
τα λεφτά που ακούγονται, ότι τώρα παίρνει 300-400 χιλιάδες, ότι η Μπασκόνια του έχει κάνει πρόταση (που έχει αρνηθεί) στα 800 και ότι ο Παναθηναϊκός του δίνει 1,3 δε μου ακούγονται παράλογα δεδομένων των συνθηκών.
0
- Airman
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πόσα παραπάνω χρήματα σε σχέση με το 1.3 που του προσφέρεται τώρα, πιστεύεις ότι θα μπορούσε να πάρει ο παίχτης του χρόνου ως προϊόν πλειστηριασμού ; Θα πήγαινε πχ στα 1.8;yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:23 amαν ήμουν ο Ρογκαβόπουλος θα προτιμούσα να κάτσω στη Μπασκόνια άλλο ένα χρόνο και το επόμενο καλοκαίρι να περιμένω είτε κάποια πρόταση από άλλη ομάδα του εξωτερικού είτε τον πλειστηριασμό των αιωνίων.
0
- yawn.brigade
- Reactions: 528
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1,8 μου φαίνονται υπερβολικά ακόμα και για τα δεδομένα της υπερβολικής υπεραξίας που θα πληρώσουν οι ομάδες μαςAirman έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:28 amΠόσα παραπάνω χρήματα σε σχέση με το 1.3 που του προσφέρεται τώρα, πιστεύεις ότι θα μπορούσε να πάρει ο παίχτης του χρόνου ως προϊόν πλειστηριασμού ; Θα πήγαινε πχ στα 1.8;yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:23 amαν ήμουν ο Ρογκαβόπουλος θα προτιμούσα να κάτσω στη Μπασκόνια άλλο ένα χρόνο και το επόμενο καλοκαίρι να περιμένω είτε κάποια πρόταση από άλλη ομάδα του εξωτερικού είτε τον πλειστηριασμό των αιωνίων.

αλλά το 1,3 θα μπορεί να το πάρει σίγουρα ακόμα κι αν δε κάνει καμιά φοβερή σεζόν. τώρα θα μου πεις γιατί να μη το πάρει από φέτος;
είναι το αγωνιστικό στη μέση. φέτος μαζί με το 1,3 υπογράφει και ότι 3 χρόνια θα παίζει πίσω από τον Οσμάν. δεν είναι ιδανική συνθήκη για κάποιον που όλοι λένε ότι είναι φιλόδοξος και πιστεύει πολύ στον εαυτό του και που όντως κάνει συνεχώς βήματα προς τα μπροστά.
σε εμάς είναι πιο ρευστά τα πράγματα, δε ξέρουμε πώς θα κολλήσει ο Γουόρντ και το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Παπ θα είναι 36 στα 37. μπορεί τέτοια εποχή να λέμε "γιατί να έρθει πίσω από τον Γουόρντ;" αλλά μπορεί και όχι, ποιος ξέρει.
0
- Airman
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Aκριβώς αυτό ήθελα να καταδείξω. Οτι φέτος μπορεί να πάρει 1.3 και εκτιμώ ότι του χρόνου (αν φέτος δεν κάνει κάποια εξωπραγματική σεζόν) δεν θα μπορέσει να πάρει πολύ περισσότερα χρήματα. Δηλαδή, παρά την χρησιμότητά του και το διαβατήριό του, δεν πιστεύω ότι θα του δώσουν οι ομάδες μας του χρόνου 1.8 ή 2. Αν είναι να δώσεις αυτά τα λεφτά στον Ρογκαβόπουλο, καλύτερα να μείνεις με 1.6 στον Οσμάν ή στο 0.8 στον Ward και να ψάξεις και κάτι άλλο από ελληνικα διαβατήρια αν έχεις αυτήν την ανάγκη. Τα περισσότερα από το 1.3 θεωρώ ότι δεν θα το βρει ούτε σε αλλες ομάδες, πλην των ελληνικών.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:41 am1,8 μου φαίνονται υπερβολικά ακόμα και για τα δεδομένα της υπερβολικής υπεραξίας που θα πληρώσουν οι ομάδες μας![]()
αλλά το 1,3 θα μπορεί να το πάρει σίγουρα ακόμα κι αν δε κάνει καμιά φοβερή σεζόν. τώρα θα μου πεις γιατί να μη το πάρει από φέτος;
είναι το αγωνιστικό στη μέση. φέτος μαζί με το 1,3 υπογράφει και ότι 3 χρόνια θα παίζει πίσω από τον Οσμάν. δεν είναι ιδανική συνθήκη για κάποιον που όλοι λένε ότι είναι φιλόδοξος και πιστεύει πολύ στον εαυτό του και που όντως κάνει συνεχώς βήματα προς τα μπροστά.
σε εμάς είναι πιο ρευστά τα πράγματα, δε ξέρουμε πώς θα κολλήσει ο Γουόρντ και το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Παπ θα είναι 36 στα 37. μπορεί τέτοια εποχή να λέμε "γιατί να έρθει πίσω από τον Γουόρντ;" αλλά μπορεί και όχι, ποιος ξέρει.
Το αν είναι φιλόδοξος, μπορεί να το αποδείξει και στον ΠΑΟ. Το να έχεις να ανταγωνιστείς έναν παίχτη σαν τον Οσμάν είναι ένα πεδίο στο οποίο μπορείς να αποδείξεις και την κλάση και την φιλοδοξία σου. Ο εσωτερικός ανταγωνισμός εκτιμώ ότι βοηθούν περισσότερο αν θες την εξέλιξη ενός παίχτη σε σχέση με το να παίζεις κάπου σταθερά 20-25 λεπτά επειδή δεν έχει η ομάδα σου κάποια άλλη αξιόλογη λύση.
Τέλος, μεγαλώνεις σαν παίχτης και όταν εμφανίζεσαι σε μεγάλα ματς, από αυτά που κρίνουν τίτλους. Αυτό δεν θα το πάρει από τη Μπασκόνια. Δεν είναι το πλαίσιο που θα γράψει στο mentality του, που θα τον κάνει νικητή. Μπορεί όμως αυτό να το βρει στις ελληνικές ομάδες. Και αυτό είναι απαραίτητο γρανάζι της εξελικτικής διαδικασίας για τον παίχτη.
0
- shaq7
- Reactions: 6564
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
καλα με 1.3 και 3ετες θα ρθει με κωλοτουμπες...εγω το βρισκω λιγο τραβηγμενο τωρα να του σκασει μια περιουσια αλλα οκ ισως εχει τοσο αναγκη το διαβατηριο η θελει να γραψει εξοδα στην εταιρια
και ο ολυμπιακος να εμπαινε δεν νομιζω να ανεβαινε και αλλο το ποσο,ηδη ειναι ακραιο..ενω αν ισχυει οτι δεν εχει καλες σχεσεις με σπανουλη υποθετω θα το χουν αυτο στο μυαλο τους ολοι.

1
1