Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1736
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 30, 2025 5:39 pm

Και να φωνάζει ο Βαγγελας "here comes the paaaaaaiiiin"

https://www.spotrac.com/nba/player/stat ... eron-payne

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1068
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 30, 2025 5:55 pm

Leo_98 έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 2:37 pm
Δεν ήμουν ποτέ φαν του Γκος, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι και πέρσι για ένα διάστημα και κυρίως φέτος, κουβάλησε.

Από εκεί και πέρα, μου φαίνεται πολύ περίεργη η απόφασή του να πάει Ζαλγκίρις με 1,3... είμαι σίγουρος πως αυτά τα λεφτά τα έβρισκε και σε εμάς.

Βέβαια αν έχει αποφασιστεί να έρθει τοπ γκαρντ και να μείνει κι ο Έβανς, τότε όντως δεν χωράει ο Γκος, δεδομένου πως και ο Λι έχει συμβόλαιο.
φιλε υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες που βαζει στη ζυγαρια ο καθε οικογενειαρχης και παραμετροι καθαρα προσωπικες η οικογενειακες που εμεις δεν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε . εδω ο ντουντα ηρθς να προπονησει στην Ελλαδα γιατι ο γιος του επρεπε αν μετακομισει σε αλλο κλιμα , ειναι γνωστη η ιστορια . οταν εχεις οικογενεια υπαρχουν συγκυριες που σε βαζουν στη θεση να παρεις μια γενναια αποφαση και το θεμα δεν ειναι μονο δικο σου . Μπορει να μην ηταν σιγουρος οτι μπορουσε να βρει αναλογο συμβολαιο μπορει να ζητησε τα ιδια και να του απαντησε ο ολυμπιακος θα δουμε μπορει χιλια δυο. επισης δεν πρεπει να βγαζουμε απο την εξισωση την συνεχη πιεση που ασκειται στους παικτες αλλα και την τοξικοτητα που εισπραττουν οι παικτες και των δυο μεγαλων ομαδων ειτε εμμεσα ειτε αμεσα. Βαλε και το γεγονος οτι περσυ τετοια εποχη συζηταγαμε για το σκηνικο που ειχε αρπαχτει με τον κοουτς και τον συγκρατουσε ο πητερς , βαλε οτι εχει ενα μεγαλο ιστορικο τραυματισμων , μπορει απλα να προτιμησε ομαδα που του εδινα τα ιδια λεφτα αλλα με λιγοτερη πιεση. στην τελικη ευρωλιγκα εχει σηκωσει με τη ρεαλ , βαδιζει για τα τριαντα ενα , εχει μπροστα του τρια τεσσερα χρονια καλου μπασκετ , και ισως απλα αποφασισε να παει σε μια χωρα που η ζωη ειναι ηρεμη και η πιεση πολυ μικροτερη.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1068

Παρ Μάιος 30, 2025 5:56 pm

Stam Tziant έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 2:44 pm
Πάντως έχουμε πλάκα, συζητάμε για motion, για τακτικές, για ιστορίες, χωρίς να ξέρουμε καν τι είναι όλα αυτά. Όχι ο Μπατζώκας και ο Σάρας, ο Καστρίτης κι ο Λημνιάτης να τα διάβαζαν αυτά θα μας λέγανε "που πάτε ρε Καραμήτροι...".

Πριν πέσετε να με φάτε, ντάξει δε λέω κουβέντα να γίνεται, αλλά μην έχουμε και ύφος Γκρεγκ Πόποβιτς :D
αν ειχαμε υφος γκρεγκ ποποβιτς θα ηταν ολα μαι χαρα ο πιο κουλ ανθρωπος ειναι .

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1291

Παρ Μάιος 30, 2025 6:09 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 1:26 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 1:06 pm

Ντουαρντε, Λονι Γουολκερ(2-3) μερικοι που ειναινπολυ καλυτεροι. 3αρια υπαρχουν πολλα διαθεσιμα.
για τον ολυμπιακο?για τον λονι γουοκερ εγω εκανα πολεμο περσι αλλα αν ειναι να φερουμε τον μισιτς δεν γινεται να πας με μισιτς φουρνιε λονι σασα πρεπει να χεις εναν να κοβει και κατι...ο ντουαρτε που λες ειναι ακομα πιο επιθετικος παικτης...
γουορντ,μπονγκα η καναν οτζελεγιε θελουμε που λενε οτι πηγε ερυθρο με 1.5εκ..αν χαθει ο γουορντ θα ναι πληγμα.

στον ασσο δεν γινεται να φερουμε παικτη χωρις τριποντο,πουλ απ εκτελεσεις κτλ..και το βασικο,αποδεδειγμενο ηγετη.
Τα ονοματα τα εγραψα εν ταχει τα πρωτα που μου ηρθαν στο μυαλο. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι φοργουορντς να φαν και ο κοτες παιδια. Γκαρντ και Σεντερ ειναι ειδος προς εξαφανιση.

Αν δεν κλεισει ο Γουορντ τελικα αν και δεν ξερω τονπροσυμφωνονπου εχει υπογραψει τι λεει, οντως οτζελεγε, κορντινιε και μπονγκα ειναι νομιζω οι καλυτερς λυσεις για εμας, Αθλητικοτητα και καλο τριποντο.

Τωρα για τους δυο που ανεφερα ειναι οντως επιθετικα οπλα αλλα εχουν τα προσοντα αν θελουν να γινουν και αμυντικοι εξολοθρευτες. Ειναι σαν να λεμε οτι ο Ναν αν θελει δεν μπορει να παιξει αμυνα. Αλλα οπως λεει και ο dim πιο μετα απο σενα το μυαλο τους ειναι στο ΝΒΑ και θα πρεπει να τους περιμενεις.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2437
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 30, 2025 6:16 pm

Εγώ σας τα λέγα ότι με 17-18 παίχτες και 3 βασικούς σε κάθε θέση τελικά προκύπτουν πιο πολλά προβλήματα παρά λύσεις. Δεν γίνεται να φτιάχνεις ροστερ που να σου καλύπτει ΚΑΘΕ ενδεχόμενο τραυματισμού, για αυτο υπάρχουν και οι μεταγραφές του χειμώνα. Ήδη απτην ομάδα σας μετράμε τους Γκος, Ντόρσεϊ, Μιτρου Λογκ, Πιτερς, Ράιτ, Πετρουσεφ να έχουν παράπονα για τους χρόνους και τους ρόλους τους και να θέλουν να αποχωρήσουν. Φανταστείτε που έλεγε ο Σακ να τους κρατήσετε όλους σχεδόν και να φέρετε και 2 παιχταράδες ακόμα τι είχε να γίνει. Για αυτό σας έλεγα ότι στον ασο δεν χωράνε και Σορτς και Γκος και Γουοκαπ ή στο 2 και Φουρνιε και Έβανς και Λι... δεν είναι ΝΒΑ 2Κ η ευρωλιγκα.

Εγώ προσωπικά θα κρατούσα 100% τον Μπαρτζώκα, δεν υπάρχει άλλος καλύτερος διαθέσιμος εφόσον ο Σπανουλης θα μείνει ακόμη μια χρονιά στη Μονακο. Ποιον θέλατε δηλαδή? Τον Τσαβι ή τον Κοκοσκοφ? Για αυτο ο Μπαρτζώκας αν το επιθυμεί και ο ίδιος (καθόλου βέβαιο, όλοι οι φίλοι του οσφπ θα τον περιμένουν στη γωνία και ίσως να μην αντέχει άλλη τοξικότητα) θα τον κρατούσα ακομη μια σεζόν και αν δεν τα κατάφερνε ούτε πάλι, θα τον άλλαζα με Σπαν.

Όσον αφορά το ροστερ σας πραγματικά δεν έχω ιδέα, είναι πολύ δύσκολο το παζλ, πάντως αυτός ο κορμος απέτυχε και πρέπει να αλλάξει. Δεν θα κρατούσα ούτε Λι, ούτε Βιλντόζα, ούτε Μακισικ, ούτε Φαλ. Γκος, Ράιτ και Ντορσει δεν αναφέρω γιατί έχουν ήδη φύγει. Οι μόνοι βέβαιοι για μένα θα έπρεπε να είναι οι Γουοκαπ (λόγω διαβατηρίου και μόνο), Κιναν Έβανς (αν είναι καλά), Φουρνιε, Παπανικολάου, Βεζενκοφ, Πιτερς (αν θεωρεί ο κόουτς πως μπορεί να παίξει στο 3) και Μιλουτινοφ. Κανένας άλλος. Ιδανικά θα ήθελα και τον Πετρουσεφ αλλά και αυτός έχει φύγει ήδη.

Αρα θέλετε δυο 5αρια, ένα 3αρι κι ένα σούπερ γκαρντ :

Χ1 - Γουοκαπ
Φουρνιε - Εβανς - Λαρε
Γουορντ - Παπ
Σασα - Πιτερς
Χ2 - Μιλου - Χ3

3 μεταγραφές σοβαρές (+1 του Γουορντ) και 3 επιπλέον Έλληνες για να συμπληρώνουν τη 15αδα.
8 ξένους και 7 Έλληνες θέλει το ροστερ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Μάιος 30, 2025 6:25 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 1:26 pm

για τον ολυμπιακο?για τον λονι γουοκερ εγω εκανα πολεμο περσι αλλα αν ειναι να φερουμε τον μισιτς δεν γινεται να πας με μισιτς φουρνιε λονι σασα πρεπει να χεις εναν να κοβει και κατι...ο ντουαρτε που λες ειναι ακομα πιο επιθετικος παικτης...
γουορντ,μπονγκα η καναν οτζελεγιε θελουμε που λενε οτι πηγε ερυθρο με 1.5εκ..αν χαθει ο γουορντ θα ναι πληγμα.

στον ασσο δεν γινεται να φερουμε παικτη χωρις τριποντο,πουλ απ εκτελεσεις κτλ..και το βασικο,αποδεδειγμενο ηγετη.
Τα ονοματα τα εγραψα εν ταχει τα πρωτα που μου ηρθαν στο μυαλο. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι φοργουορντς να φαν και ο κοτες παιδια. Γκαρντ και Σεντερ ειναι ειδος προς εξαφανιση.

Αν δεν κλεισει ο Γουορντ τελικα αν και δεν ξερω τονπροσυμφωνονπου εχει υπογραψει τι λεει, οντως οτζελεγε, κορντινιε και μπονγκα ειναι νομιζω οι καλυτερς λυσεις για εμας, Αθλητικοτητα και καλο τριποντο.

Τωρα για τους δυο που ανεφερα ειναι οντως επιθετικα οπλα αλλα εχουν τα προσοντα αν θελουν να γινουν και αμυντικοι εξολοθρευτες. Ειναι σαν να λεμε οτι ο Ναν αν θελει δεν μπορει να παιξει αμυνα. Αλλα οπως λεει και ο dim πιο μετα απο σενα το μυαλο τους ειναι στο ΝΒΑ και θα πρεπει να τους περιμενεις.
Για τον Ojeleye λέγαμε και πέρυσι, εγώ δεν τον πιστεύω πια, μπαίνει στα 32 και η χρονιά του στο Eurocup ήταν μέτρια, το έχω ξαναγράψει κιόλας ότι από εκεί που είχε αναλογία διπόντων-τριπόντων πάνω από 1,2 προς 1 ξαφνικά στο Eurocup βλέπω να γίνεται 0,72 προς 1, αυτό εμένα μου δείχνει είτε έλλειψη διάθεσης και επιλογή της εύκολης λύσης είτε πτώση της αθλητικότητας του και σούτερε και στα drive με πολύ χαμηλά ποσοστά, είτε και τα 2.
O Cordinie είναι σίγουρα αθλητικότατος και σε καλή ηλικία, αλλά για το καλό τρίποντο αμφιβάλλω, επίσης μάλλον κουτουλάει με τον Φουρνιέ, δεν είναι καθαρό τριάρι, μ' αρέσει σαν στυλ παίκτη, έχει το drive αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτός που θέλουμε.
O Bonga θα μου έκανε, έχει και μέγεθος, έχει και αθλητικότητα , μπορεί να παίξει και σαν 4άρι, έχει συμπαθητικό σουτ, προέρχεται από πολύ καλή χρονιά,

0
Christofis

euroleague

Παρ Μάιος 30, 2025 6:37 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 6:25 pm
Christofis έγραψε:

Για τον Ojeleye λέγαμε και πέρυσι, εγώ δεν τον πιστεύω πια, μπαίνει στα 32 και η χρονιά του στο Eurocup ήταν μέτρια, το έχω ξαναγράψει κιόλας ότι από εκεί που είχε αναλογία διπόντων-τριπόντων πάνω από 1,2 προς 1 ξαφνικά στο Eurocup βλέπω να γίνεται 0,72 προς 1, αυτό εμένα μου δείχνει είτε έλλειψη διάθεσης και επιλογή της εύκολης λύσης είτε πτώση της αθλητικότητας του και σούτερε και στα drive με πολύ χαμηλά ποσοστά, είτε και τα 2.
O Cordinie είναι σίγουρα αθλητικότατος και σε καλή ηλικία, αλλά για το καλό τρίποντο αμφιβάλλω, επίσης μάλλον κουτουλάει με τον Φουρνιέ, δεν είναι καθαρό τριάρι, μ' αρέσει σαν στυλ παίκτη, έχει το drive αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτός που θέλουμε.
O Bonga θα μου έκανε, έχει και μέγεθος, έχει και αθλητικότητα , μπορεί να παίξει και σαν 4άρι, έχει συμπαθητικό σουτ, προέρχεται από πολύ καλή χρονιά,
Ο κορντινιε σαν ποτενσιαλ ειναινο καλυτερος. Επισης μπορει να συνυπαρξει στην ιδια πενταδα για μενα και με τον Φουρνιε. Απλα θεωρω οτι και αυτος παρολο που μαλλον μιλαμε μαζι του θα χψαχτειβγια ΝΒΑ. Ο bonga ειναι οτι πρεπει οντως απλα οχι για βασικος αρα εαν υποθεσω οτι παμε με τον φουρνιε βασικο στο 3 χρειαζομαστε ακομη ενα γκαρντ στονυποθετικο σεναριο Μισιτς, Γουοκαπ, Εβανς,Λι εστω και αν ειναι ο βλιντοζα. Ο οτζελεγε δεν πιστευω οτι θα ερθει. Εδω δεν ηρθε προπερσι που ηταν ελευθερος , ταυρι κανονικο για μενα αλλα ισως ο λογος που δεν εκανε καριερα οτι δεν ειναι και τομπρωτο μυαλο

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Μάιος 30, 2025 6:40 pm

Stam Tziant έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 2:51 pm
coach blue έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 2:42 pm
Σημαντικο στην μοσιον ειναι να να χτυπας στην κλοουζ αουτ αμυνα . Για να το κανεις αυτο θελεις σουτ .

Πως στο διατανο παιζουμε μοσιον επιτρεποντας στον αντιπαλο μεχρι και 3 αντερ στις θεσεις της περιφερειας δεν μπορω να το καταλαβω .

Αυτο ειναι μοσιον temu , οχι μοσιον θεε μου .
Under είναι άμυνα σε pick n' roll. Τα close out τι σχέση έχουν; Όταν παίζεις under αφήνεις χώρο για pull up. Στο close out τρέχεις να μαρκάρεις το στατικό σουτ. Είναι δύο διαφορετικά σουτ. Υπάρχουν καλοί στατικοί σουτέρ που δεν έχουν pull up τρίποντο.
under / over ειναι η αμυνα που παιζεις τον παικτη σου οταν μπλεκει σκριν στη μεση. Δεν ειναι απαραιτητο πως καθε σκριν καταληγει σε pnr. jfc.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 30, 2025 6:48 pm

JohnnyPao έγραψε:
Εγώ σας τα λέγα ότι με 17-18 παίχτες και 3 βασικούς σε κάθε θέση τελικά προκύπτουν πιο πολλά προβλήματα παρά λύσεις. Δεν γίνεται να φτιάχνεις ροστερ που να σου καλύπτει ΚΑΘΕ ενδεχόμενο τραυματισμού, για αυτο υπάρχουν και οι μεταγραφές του χειμώνα. Ήδη απτην ομάδα σας μετράμε τους Γκος, Ντόρσεϊ, Μιτρου Λογκ, Πιτερς, Ράιτ, Πετρουσεφ να έχουν παράπονα για τους χρόνους και τους ρόλους τους και να θέλουν να αποχωρήσουν. Φανταστείτε που έλεγε ο Σακ να τους κρατήσετε όλους σχεδόν και να φέρετε και 2 παιχταράδες ακόμα τι είχε να γίνει. Για αυτό σας έλεγα ότι στον ασο δεν χωράνε και Σορτς και Γκος και Γουοκαπ ή στο 2 και Φουρνιε και Έβανς και Λι... δεν είναι ΝΒΑ 2Κ η ευρωλιγκα.

ο γκος τι θεμα ειχε με τον ρολο του?οτι ειναι βασικος?γκος και ραιτ δεν τους θελανε στον ολυμπιακο και δεν τους κανανε προταση δεν ειχαν θεμα ρολου..Παιζαμε με τον πιτερς 5ρι ολη την χρονια,οποτε ο ραιτ αν δεν ειχε το προβλημα θα χει 30λ μ.ο για μηνες..
Εγω δεν ελεγα ποτε να μεινει και ο πετρουσεφ και χωραει,ελεγα να μεινει αυτος αντι του πιτερς.Παλι αν ειχε μεινει θα ταν βασικος.
Εγω το χα μυριστει οτι ο φαλ ειναι πλεον παλαιμαχος,οι περισσοτεροι λεγατε να διωξουμε τον μιλου γιατι δεν χωραει(δεν ξερω αν ησουν σε αυτους αλλα ηταν αρκετοι)

ντορσει μητρου λονγκ και που εχουν παραπονα δεν νομιζω οτι νοιαζει κανεναν..και οι 2 πανε για τις κουκουβαουνες με την εικονα τους.

Ασχετο αλλα και εγω ελεγα οτι ο μπραουν θα παει απατος γιατι δεν χωραει στα γκαρντ σας και μου λεγατε ολοι θα παιζετε με 3 γκαρντ και βγαινουν τελεια οι χρονοι..και ολα αυτα ενω ο σλουκας εκανε κακη σεζον αλλιως θα χατε μεγαλυτερο προβλημα στους χρονους.

Η πραγματικοτητα ειναι καπου στην μεση..Ναι μεν χρειαζονται οι 12 καλοι που λεω εγω (16-17 φτασανε με τραυματισμους και τον εβανς μεσα) αλλα δεν ειναι ευχαριστημενοι αρκετοι παικτες και δεν μπορουν να αποδωσουν και τα μεγιστα..απο την αλλη η ομαδα τους χρειαζεται γιατι γινονται απανωτοι τραυματισμοι..

εγω πχ τωρα λεω να παμε με μισιτς γουοκαπ
φουρνιε εβανς λι
γουορντ παπ.

ΑΝ ο γουοκαπ και ο εβανς παιξουν στο 100% προφανως ειναι υπερβολη και καις τον λι που θα παιζει μονο σε τραυματισμους.
Αν ομως ενας απο τους δυο δεν επανελθει και δεν εχεις και τον λι πας για φουντο και να φερεις καποιον οτι βρεις μες στην σεζον.Και οι δυο ερχονται απο παρα πολυ σοβαρους τραυματισμους.
Οποτε εγω προτιμω το πρωτο σεναριο και ας εχει παραπονα ο λι και φυγει δεν θα τα βαψουμε μαυρα.

και ο μπονγκα και ο κορντινιε εχουν πολυ αμφιλεγομενο 3π...ο κορντινιε επισης δεν νομιζω οτι ειναι και αμυντικος εξολοθρεφτης..μαρεσει πολυ σαν παιχτης αλλα αν εχουμε μισιτς φουρνιε και σασα δεν ειναι ο γαλλος που κουμπωνει το παζλ..ο μπονγκα ναι και ας βαραει τουβλα,απλα ο γουορντ εμενα μαρεσει πολυ περισσοτερο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Μάιος 30, 2025 6:50 pm

coach blue έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 3:25 pm
Stam Tziant έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 3:22 pm

Ένα αντιπαράδειγμα σε αυτό που λες είναι ο Shorts (ή παλιότερα ο Καλάθης). Under τους παίζουν αλλά μια χαρά θα βρουν και τα κοψίματα και τα miss match.
Οι ομαδες τους δεν παιζουν μοσιον .Ανοιγουν το παρκε με αρκετους σουτερ , ακομα και οι σεντερ απειλουν απο το τριποντο .
εμεις παντως παιζουμε μια μπερδεμενη motion μπασταρδεμενη με princeton αυτη φερνει το structure και τον center να γινεται βασικα control tower για αυτους που κοβουν στο ζωγραφιστο.

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Παρ Μάιος 30, 2025 6:55 pm

Ο Μπονγκα είναι ένας χρήσιμος ρολιστας
Θέλουμε κάτι πιο εκλεκτό

Κορτινιε πολύ ταλαντούχος και έχει ανέβει αμυντικά, αλλά παραείναι ασουτος

Θες ασσο με φοβερό τριποντο μετά

0
Christofis

euroleague

Παρ Μάιος 30, 2025 6:56 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 6:48 pm
JohnnyPao έγραψε:

ο γκος τι θεμα ειχε με τον ρολο του?οτι ειναι βασικος?γκος και ραιτ δεν τους θελανε στον ολυμπιακο και δεν τους κανανε προταση δεν ειχαν θεμα ρολου..Παιζαμε με τον πιτερς 5ρι ολη την χρονια,οποτε ο ραιτ αν δεν ειχε το προβλημα θα χει 30λ μ.ο για μηνες..
Εγω δεν ελεγα ποτε να μεινει και ο πετρουσεφ και χωραει,ελεγα να μεινει αυτος αντι του πιτερς.Παλι αν ειχε μεινει θα ταν βασικος.
Εγω το χα μυριστει οτι ο φαλ ειναι πλεον παλαιμαχος,οι περισσοτεροι λεγατε να διωξουμε τον μιλου γιατι δεν χωραει(δεν ξερω αν ησουν σε αυτους αλλα ηταν αρκετοι)

ντορσει μητρου λονγκ και που εχουν παραπονα δεν νομιζω οτι νοιαζει κανεναν..και οι 2 πανε για τις κουκουβαουνες με την εικονα τους.

Ασχετο αλλα και εγω ελεγα οτι ο μπραουν θα παει απατος γιατι δεν χωραει στα γκαρντ σας και μου λεγατε ολοι θα παιζετε με 3 γκαρντ και βγαινουν τελεια οι χρονοι..και ολα αυτα ενω ο σλουκας εκανε κακη σεζον αλλιως θα χατε μεγαλυτερο προβλημα στους χρονους.

Η πραγματικοτητα ειναι καπου στην μεση..Ναι μεν χρειαζονται οι 12 καλοι που λεω εγω (16-17 φτασανε με τραυματισμους και τον εβανς μεσα) αλλα δεν ειναι ευχαριστημενοι αρκετοι παικτες και δεν μπορουν να αποδωσουν και τα μεγιστα..απο την αλλη η ομαδα τους χρειαζεται γιατι γινονται απανωτοι τραυματισμοι..

εγω πχ τωρα λεω να παμε με μισιτς γουοκαπ
φουρνιε εβανς λι
γουορντ παπ.

ΑΝ ο γουοκαπ και ο εβανς παιξουν στο 100% προφανως ειναι υπερβολη και καις τον λι που θα παιζει μονο σε τραυματισμους.
Αν ομως ενας απο τους δυο δεν επανελθει και δεν εχεις και τον λι πας για φουντο και να φερεις καποιον οτι βρεις μες στην σεζον.Και οι δυο ερχονται απο παρα πολυ σοβαρους τραυματισμους.
Οποτε εγω προτιμω το πρωτο σεναριο και ας εχει παραπονα ο λι και φυγει δεν θα τα βαψουμε μαυρα.

και ο μπονγκα και ο κορντινιε εχουν πολυ αμφιλεγομενο 3π...ο κορντινιε επισης δεν νομιζω οτι ειναι και αμυντικος εξολοθρεφτης..μαρεσει πολυ σαν παιχτης αλλα αν εχουμε μισιτς φουρνιε και σασα δεν ειναι ο γαλλος που κουμπωνει το παζλ..ο μπονγκα ναι και ας βαραει τουβλα,απλα ο γουορντ εμενα μαρεσει πολυ περισσοτερο.
Συμφωνω 100% για την πενταδα των γκαρντ.
Ο κορντινιε ειναι δυναμιτης σακ μου και ο μπονγκα εχει βελτιωθει παρα πολυ με τον Ζοτς.
Ο γουορντ ταιριαζει περισσοτερο γιατι δεν ειναιουτε χαμαλης αλλα ουτε σταρ. Μπορει να κανει και τα δυο εξισου καλα απλα οχι τελεια

0
Stam Tziant

junior
Reactions: 178

Παρ Μάιος 30, 2025 7:01 pm

reignman έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 6:40 pm
Stam Tziant έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 2:51 pm

Under είναι άμυνα σε pick n' roll. Τα close out τι σχέση έχουν; Όταν παίζεις under αφήνεις χώρο για pull up. Στο close out τρέχεις να μαρκάρεις το στατικό σουτ. Είναι δύο διαφορετικά σουτ. Υπάρχουν καλοί στατικοί σουτέρ που δεν έχουν pull up τρίποντο.
under / over ειναι η αμυνα που παιζεις τον παικτη σου οταν μπλεκει σκριν στη μεση. Δεν ειναι απαραιτητο πως καθε σκριν καταληγει σε pnr. jfc.
Δε νομίζω πως αναφέρεται σε σκριν μακριά απτη μπάλα ο φίλος. Αλλά σε κάθε περίπτωση το close out δε σχετίζεται νομίζω κάπως.

0
Christofis

euroleague

Παρ Μάιος 30, 2025 7:03 pm

berry έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 6:55 pm
Ο Μπονγκα είναι ένας χρήσιμος ρολιστας
Θέλουμε κάτι πιο εκλεκτό

Κορτινιε πολύ ταλαντούχος και έχει ανέβει αμυντικά, αλλά παραείναι ασουτος

Θες ασσο με φοβερό τριποντο μετά
Καλα ο κορντινιε ασσουτος δεν ειναι . Απλα δεν ειναι το βελουδινο σφυρι Λοντζεσκι. Επιπεδου γουορντ τον βρισκω εγω

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Παρ Μάιος 30, 2025 7:14 pm

Έχει περίεργο προφίλ αν δεις