Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2025-26

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 722
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 03, 2025 12:49 pm

gspara έγραψε:
Τρί Ιουν 03, 2025 12:47 pm
Airman έγραψε:
Τρί Ιουν 03, 2025 11:54 am

Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγε καλά. Πολλά τα θέματα στον Αστέρα με την έλλειψη πολύ καλών γκαρντ να είναι εμφανής. Η ομάδα ξεκίνησε σχετικά καλά, αλλά υπήρξε και εκεί μία απύθμενη πίεση η οποία όσο περνούσαν οι αγωνιστικές και φτάναμε προς το τέλος και παρά το σχετικά εύκολο πρόγραμμα του Αστέρα στο foto finish, λειτούργησε ως τροχοπέδη. Και στη λίγκα εκεί τα πράγματα πήγαν πολύ πολύ κακά.
Θεωρω οτι ρολο επαιξε και η ατυχια με τον τραυματισμο Μπολομποι σε κομβικο σημειο,οταν μαλιστα απεδιδε ως εκ των κορυφαιων ψηλων της λιγκας.
Ισχύει, ναι. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, ο Αστέρας υποχρεώθηκε να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στην "μετα-Μπολομπόι" ας πούμε εποχή.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1572
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 03, 2025 5:59 pm

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι κοντά στην απόκτηση του Carsen Edwards.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1681
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Ιουν 03, 2025 7:42 pm

Η Αναντολού Εφές ήρθε σε συμφωνία με τον Ιγκόρ Κοκόσκοβ για τρία χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία.
https://www.sport24.gr/basket/efes-kai- ... imosievma/

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1528
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Τετ Ιουν 04, 2025 9:42 pm

Aπο Σερβια μερια λενε οτι ο Ερυθρος θα παει στο 5 με Μοτεγιουνας-Μακορμακ-Μιτροβιτς,ενω ο Μπολομποι μαλλον θα επιστρεψει απο το νεο ετος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6484
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιουν 04, 2025 10:38 pm

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Πέμ Ιουν 05, 2025 12:07 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 04, 2025 10:38 pm
Πόσο να είναι άραγε αυτό το μπάτζετ της Χαποέλ... ;

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1079
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 05, 2025 8:39 am

Ο Γουεστμπρουκ έχει να λάβει μόλις 3,4εκ, δολάρια του χρόνου, που αν αφαιρέσεις την εφορία δεν είναι πάνω από 1,8εκ. Ευρώ καθαρά…έχει δικαίωμα να φύγει αν θέλει, οπότε αν του δώσει κάποιος π.χ. 3εκ. Ευρώ καθαρά πολύ πιθανό να έρθει από τα μέρη μας, έχει γίνει και 36 χρονών πλέον και η απόδοση του έχει πέσει αισθητά…1-2 χρονάκια στην Euroleague να τσιμπήσει κάποια φράγκα μια χαρά θα είναι για αυτόν…

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3526
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιουν 05, 2025 9:50 am

karamelitsa έγραψε:
Ο Γουεστμπρουκ έχει να λάβει μόλις 3,4εκ, δολάρια του χρόνου, που αν αφαιρέσεις την εφορία δεν είναι πάνω από 1,8εκ. Ευρώ καθαρά…έχει δικαίωμα να φύγει αν θέλει, οπότε αν του δώσει κάποιος π.χ. 3εκ. Ευρώ καθαρά πολύ πιθανό να έρθει από τα μέρη μας, έχει γίνει και 36 χρονών πλέον και η απόδοση του έχει πέσει αισθητά…1-2 χρονάκια στην Euroleague να τσιμπήσει κάποια φράγκα μια χαρά θα είναι για αυτόν…
Από την άλλη έχει πάρει στην διάρκεια της θητείας του στο ΝΒΑ κάπου 340 Μ, πες τα μισά καθαρά. δεν νομίζω να καίγεται να έρθει Ευρώπη απλώς για λίγο παραπάνω χρήματα. Αν τον θέλουν λογικά θα πρέπει να του κάνουν πολύ υψηλότερη πρόταση.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Πέμ Ιουν 05, 2025 10:47 am

karamelitsa έγραψε:

Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να τον δω στα μέρη μας. Το σουτ του δεν είναι φονικό και δεν ξέρω αν θέλει στα 36 του να μπει σε μία διαδικασία να αποκωδικοποιησει τον τρόπο παιχνιδιού στην εδώ μεριά. Ακόμα και πλήρως υγιής να είναι, που αυτό έδειξε φέτος, ίσως επέλθει ένα είδος απομυθοποίησης στον άνθρωπο που καταβρόχθιζε τα triple-double όπως εγώ τις γυρόπιτες. :cool:

0
baLLisLife

Reactions: 11
Αγαπημένος παίκτης: The Answer

Πέμ Ιουν 05, 2025 11:09 am

karamelitsa έγραψε:
o συγκεκριμένος έχει βγάλει πάνω από 200 εκατομμύρια στην καριέρα του. Επομένως εφόσον δεν έχει κάνει κακοδιαχείριση δεν νομίζω ότι είναι κίνητρο τα χρήματα. Εάν του πουλήσουν αλλά πράγματα, π.χ. νέες εμπειρίες, ταξίδια, κλπ. τότε μπορεί και να έρθει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Πέμ Ιουν 05, 2025 11:40 am

Airman έγραψε:
Πέμ Ιουν 05, 2025 10:47 am
karamelitsa έγραψε:

Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να τον δω στα μέρη μας. Το σουτ του δεν είναι φονικό και δεν ξέρω αν θέλει στα 36 του να μπει σε μία διαδικασία να αποκωδικοποιησει τον τρόπο παιχνιδιού στην εδώ μεριά. Ακόμα και πλήρως υγιής να είναι, που αυτό έδειξε φέτος, ίσως επέλθει ένα είδος απομυθοποίησης στον άνθρωπο που καταβρόχθιζε τα triple-double όπως εγώ τις γυρόπιτες. :cool:
Iσχύουν όσα λες, όπως και να έχει και φέτος έκανε μια τίμια χρονιά στο NBA, αν έρθει Ευρώπη εύκολα θα κάνει και εδώ triple-double, τώρα βέβαια τι όρεξη θα έχει, τι κίνητρα κλπ. δεν τα ξέρω...άλλα είναι τεράστιος παίκτης.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Πέμ Ιουν 05, 2025 11:41 am

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιουν 05, 2025 9:50 am
karamelitsa έγραψε:
Από την άλλη έχει πάρει στην διάρκεια της θητείας του στο ΝΒΑ κάπου 340 Μ, πες τα μισά καθαρά. δεν νομίζω να καίγεται να έρθει Ευρώπη απλώς για λίγο παραπάνω χρήματα. Αν τον θέλουν λογικά θα πρέπει να του κάνουν πολύ υψηλότερη πρόταση.
Ποτέ μην υποτιμάς την αγάπη κάποιου για το χρήμα, όσα και αν έχει κάποιος πάντα θα θέλει λιγα παραπάνω, αν είναι να έρθει Ευρώπη και να αυξήσει τον λογαριασμό του σε 2 χρόνια 2-3εκ. παραπάνω από ότι αν καθόταν στο NBA, θα το κάνει...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2879
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιουν 05, 2025 12:21 pm

karamelitsa έγραψε:
Πέμ Ιουν 05, 2025 11:41 am
Ποτέ μην υποτιμάς την αγάπη κάποιου για το χρήμα, όσα και αν έχει κάποιος πάντα θα θέλει λιγα παραπάνω, αν είναι να έρθει Ευρώπη και να αυξήσει τον λογαριασμό του σε 2 χρόνια 2-3εκ. παραπάνω από ότι αν καθόταν στο NBA, θα το κάνει...
Ενώ γενικά συμφωνώ δεν είναι και τόσο απλό. Δηλαδή εγώ θα πήγαινα γυμνός στην Ανταρκτική για 2-3 εκατομμύρια. Θα το έκανα αν είχα ήδη 300; (Μάλλον) όχι. Από εκεί και πέρα ο άνθρωπος έχει γυναίκα και παιδιά που είναι πολύ λογικό να μην θέλει να αφήσει ή μη θέλουν να μετακομίσουν. Τα πράγματα περιπλέκονται (για λόγους που φαντάζεσαι) περαιτέρω όταν η ομάδα είναι από το Ισραήλ.

Επίσης, δεν είναι ότι ο Westbrook βγάζει "ψίχουλα" εδώ και καιρό. Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν 3-4εκ περίπου, το αμέσως προηγούμενο ήταν 40εκ :D Επίσης τώρα έχει player option που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάτσει να βρει συμβόλαιο. Εεεεεεπίσης, ήταν αρκετά καλός (imo) στο Ντένβερ, δεν θα παραξενευτώ αν βρει "κανονική" πρόταση από ΝΒΑ.

Όλα αυτά βέβαια πάνε περίπατο αν βγει η Χαποέλ και του δώσει 10 εκατομμύρια ξέρω γω :lol:

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6484
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 05, 2025 12:38 pm

ο γουεστμπρουκ πιστευω θα το δει και υποτιμητικο να ρθει ευρωπη..ενω να παει και σε εμπολεμη ζωνη ενω εχει 300εκ θα μου φανει περιεργο..αν και η προταση που θα του κανουν ειναι υποθετω παρομοια με του μισιτς 5-6εκ,αν ειναι και 2ετες μαζευονται λεφτα.

παντως ακομα και στα 36 πρεπει να ειναι στους τοπ αθλητικους στην ευρωπη..αν ερθει σαν πριμαντονα ομως οτι θα ναι και ο καλυτερος παικτης του εχω ασχημα νεα..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3526
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιουν 05, 2025 12:46 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 05, 2025 12:38 pm
ο γουεστμπρουκ πιστευω θα το δει και υποτιμητικο να ρθει ευρωπη..ενω να παει και σε εμπολεμη ζωνη ενω εχει 300εκ θα μου φανει περιεργο..αν και η προταση που θα του κανουν ειναι υποθετω παρομοια με του μισιτς 5-6εκ,αν ειναι και 2ετες μαζευονται λεφτα.

παντως ακομα και στα 36 πρεπει να ειναι στους τοπ αθλητικους στην ευρωπη..αν ερθει σαν πριμαντονα ομως οτι θα ναι και ο καλυτερος παικτης του εχω ασχημα νεα..
Η Χαποέλ ακούγεται πάντως ότι θα παίζει Κύπρο πιθανότατα, είχε ακουστεί μέχρι και η Ελλάδα. Οπότε το μέρος δεν είναι πρόβλημα φαντάζομαι. Στο πρωτάθλημα του Ισραήλ δεν υπάρχει περίπτωση να πάει φαντάζομαι με αυτήν την κατάσταση.
Το αν αξίζει να δωθούν τόσα χρήματα για έναν παίκτη που χρόνο με τον χρόνο μειώνεται η απόδοση του και δεν έχει σουτ μόνο από εμπορική άποψη φαντάζομαι.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”