Ισχύει, ναι. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, ο Αστέρας υποχρεώθηκε να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στην "μετα-Μπολομπόι" ας πούμε εποχή.gspara έγραψε: ↑Τρί Ιουν 03, 2025 12:47 pmΘεωρω οτι ρολο επαιξε και η ατυχια με τον τραυματισμο Μπολομποι σε κομβικο σημειο,οταν μαλιστα απεδιδε ως εκ των κορυφαιων ψηλων της λιγκας.Airman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 03, 2025 11:54 am
Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγε καλά. Πολλά τα θέματα στον Αστέρα με την έλλειψη πολύ καλών γκαρντ να είναι εμφανής. Η ομάδα ξεκίνησε σχετικά καλά, αλλά υπήρξε και εκεί μία απύθμενη πίεση η οποία όσο περνούσαν οι αγωνιστικές και φτάναμε προς το τέλος και παρά το σχετικά εύκολο πρόγραμμα του Αστέρα στο foto finish, λειτούργησε ως τροχοπέδη. Και στη λίγκα εκεί τα πράγματα πήγαν πολύ πολύ κακά.
Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2025-26
Συντονιστής: Captains
- Airman
- Reactions: 722
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- mixalisgate7
- Reactions: 1572
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- berry
- Reactions: 1681
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Αναντολού Εφές ήρθε σε συμφωνία με τον Ιγκόρ Κοκόσκοβ για τρία χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία.
https://www.sport24.gr/basket/efes-kai- ... imosievma/
https://www.sport24.gr/basket/efes-kai- ... imosievma/
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 1079
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Γουεστμπρουκ έχει να λάβει μόλις 3,4εκ, δολάρια του χρόνου, που αν αφαιρέσεις την εφορία δεν είναι πάνω από 1,8εκ. Ευρώ καθαρά…έχει δικαίωμα να φύγει αν θέλει, οπότε αν του δώσει κάποιος π.χ. 3εκ. Ευρώ καθαρά πολύ πιθανό να έρθει από τα μέρη μας, έχει γίνει και 36 χρονών πλέον και η απόδοση του έχει πέσει αισθητά…1-2 χρονάκια στην Euroleague να τσιμπήσει κάποια φράγκα μια χαρά θα είναι για αυτόν…
0
- Conan1982
- Reactions: 3526
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από την άλλη έχει πάρει στην διάρκεια της θητείας του στο ΝΒΑ κάπου 340 Μ, πες τα μισά καθαρά. δεν νομίζω να καίγεται να έρθει Ευρώπη απλώς για λίγο παραπάνω χρήματα. Αν τον θέλουν λογικά θα πρέπει να του κάνουν πολύ υψηλότερη πρόταση.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 05, 2025 8:39 amΟ Γουεστμπρουκ έχει να λάβει μόλις 3,4εκ, δολάρια του χρόνου, που αν αφαιρέσεις την εφορία δεν είναι πάνω από 1,8εκ. Ευρώ καθαρά…έχει δικαίωμα να φύγει αν θέλει, οπότε αν του δώσει κάποιος π.χ. 3εκ. Ευρώ καθαρά πολύ πιθανό να έρθει από τα μέρη μας, έχει γίνει και 36 χρονών πλέον και η απόδοση του έχει πέσει αισθητά…1-2 χρονάκια στην Euroleague να τσιμπήσει κάποια φράγκα μια χαρά θα είναι για αυτόν…
0
- Airman
- Reactions: 722
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 05, 2025 8:39 amΟ Γουεστμπρουκ έχει να λάβει μόλις 3,4εκ, δολάρια του χρόνου, που αν αφαιρέσεις την εφορία δεν είναι πάνω από 1,8εκ. Ευρώ καθαρά…έχει δικαίωμα να φύγει αν θέλει, οπότε αν του δώσει κάποιος π.χ. 3εκ. Ευρώ καθαρά πολύ πιθανό να έρθει από τα μέρη μας, έχει γίνει και 36 χρονών πλέον και η απόδοση του έχει πέσει αισθητά…1-2 χρονάκια στην Euroleague να τσιμπήσει κάποια φράγκα μια χαρά θα είναι για αυτόν…
Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να τον δω στα μέρη μας. Το σουτ του δεν είναι φονικό και δεν ξέρω αν θέλει στα 36 του να μπει σε μία διαδικασία να αποκωδικοποιησει τον τρόπο παιχνιδιού στην εδώ μεριά. Ακόμα και πλήρως υγιής να είναι, που αυτό έδειξε φέτος, ίσως επέλθει ένα είδος απομυθοποίησης στον άνθρωπο που καταβρόχθιζε τα triple-double όπως εγώ τις γυρόπιτες.

0
-
- Reactions: 11
- Αγαπημένος παίκτης: The Answer
- Προειδοποιήσεις:
0
o συγκεκριμένος έχει βγάλει πάνω από 200 εκατομμύρια στην καριέρα του. Επομένως εφόσον δεν έχει κάνει κακοδιαχείριση δεν νομίζω ότι είναι κίνητρο τα χρήματα. Εάν του πουλήσουν αλλά πράγματα, π.χ. νέες εμπειρίες, ταξίδια, κλπ. τότε μπορεί και να έρθει.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 05, 2025 8:39 amΟ Γουεστμπρουκ έχει να λάβει μόλις 3,4εκ, δολάρια του χρόνου, που αν αφαιρέσεις την εφορία δεν είναι πάνω από 1,8εκ. Ευρώ καθαρά…έχει δικαίωμα να φύγει αν θέλει, οπότε αν του δώσει κάποιος π.χ. 3εκ. Ευρώ καθαρά πολύ πιθανό να έρθει από τα μέρη μας, έχει γίνει και 36 χρονών πλέον και η απόδοση του έχει πέσει αισθητά…1-2 χρονάκια στην Euroleague να τσιμπήσει κάποια φράγκα μια χαρά θα είναι για αυτόν…
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Iσχύουν όσα λες, όπως και να έχει και φέτος έκανε μια τίμια χρονιά στο NBA, αν έρθει Ευρώπη εύκολα θα κάνει και εδώ triple-double, τώρα βέβαια τι όρεξη θα έχει, τι κίνητρα κλπ. δεν τα ξέρω...άλλα είναι τεράστιος παίκτης.Airman έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 05, 2025 10:47 amkaramelitsa έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 05, 2025 8:39 amΟ Γουεστμπρουκ έχει να λάβει μόλις 3,4εκ, δολάρια του χρόνου, που αν αφαιρέσεις την εφορία δεν είναι πάνω από 1,8εκ. Ευρώ καθαρά…έχει δικαίωμα να φύγει αν θέλει, οπότε αν του δώσει κάποιος π.χ. 3εκ. Ευρώ καθαρά πολύ πιθανό να έρθει από τα μέρη μας, έχει γίνει και 36 χρονών πλέον και η απόδοση του έχει πέσει αισθητά…1-2 χρονάκια στην Euroleague να τσιμπήσει κάποια φράγκα μια χαρά θα είναι για αυτόν…
Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να τον δω στα μέρη μας. Το σουτ του δεν είναι φονικό και δεν ξέρω αν θέλει στα 36 του να μπει σε μία διαδικασία να αποκωδικοποιησει τον τρόπο παιχνιδιού στην εδώ μεριά. Ακόμα και πλήρως υγιής να είναι, που αυτό έδειξε φέτος, ίσως επέλθει ένα είδος απομυθοποίησης στον άνθρωπο που καταβρόχθιζε τα triple-double όπως εγώ τις γυρόπιτες.![]()
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποτέ μην υποτιμάς την αγάπη κάποιου για το χρήμα, όσα και αν έχει κάποιος πάντα θα θέλει λιγα παραπάνω, αν είναι να έρθει Ευρώπη και να αυξήσει τον λογαριασμό του σε 2 χρόνια 2-3εκ. παραπάνω από ότι αν καθόταν στο NBA, θα το κάνει...Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 05, 2025 9:50 amΑπό την άλλη έχει πάρει στην διάρκεια της θητείας του στο ΝΒΑ κάπου 340 Μ, πες τα μισά καθαρά. δεν νομίζω να καίγεται να έρθει Ευρώπη απλώς για λίγο παραπάνω χρήματα. Αν τον θέλουν λογικά θα πρέπει να του κάνουν πολύ υψηλότερη πρόταση.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 05, 2025 8:39 amΟ Γουεστμπρουκ έχει να λάβει μόλις 3,4εκ, δολάρια του χρόνου, που αν αφαιρέσεις την εφορία δεν είναι πάνω από 1,8εκ. Ευρώ καθαρά…έχει δικαίωμα να φύγει αν θέλει, οπότε αν του δώσει κάποιος π.χ. 3εκ. Ευρώ καθαρά πολύ πιθανό να έρθει από τα μέρη μας, έχει γίνει και 36 χρονών πλέον και η απόδοση του έχει πέσει αισθητά…1-2 χρονάκια στην Euroleague να τσιμπήσει κάποια φράγκα μια χαρά θα είναι για αυτόν…
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2879
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ενώ γενικά συμφωνώ δεν είναι και τόσο απλό. Δηλαδή εγώ θα πήγαινα γυμνός στην Ανταρκτική για 2-3 εκατομμύρια. Θα το έκανα αν είχα ήδη 300; (Μάλλον) όχι. Από εκεί και πέρα ο άνθρωπος έχει γυναίκα και παιδιά που είναι πολύ λογικό να μην θέλει να αφήσει ή μη θέλουν να μετακομίσουν. Τα πράγματα περιπλέκονται (για λόγους που φαντάζεσαι) περαιτέρω όταν η ομάδα είναι από το Ισραήλ.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 05, 2025 11:41 amΠοτέ μην υποτιμάς την αγάπη κάποιου για το χρήμα, όσα και αν έχει κάποιος πάντα θα θέλει λιγα παραπάνω, αν είναι να έρθει Ευρώπη και να αυξήσει τον λογαριασμό του σε 2 χρόνια 2-3εκ. παραπάνω από ότι αν καθόταν στο NBA, θα το κάνει...
Επίσης, δεν είναι ότι ο Westbrook βγάζει "ψίχουλα" εδώ και καιρό. Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν 3-4εκ περίπου, το αμέσως προηγούμενο ήταν 40εκ

Όλα αυτά βέβαια πάνε περίπατο αν βγει η Χαποέλ και του δώσει 10 εκατομμύρια ξέρω γω

0

- shaq7
- Reactions: 6484
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο γουεστμπρουκ πιστευω θα το δει και υποτιμητικο να ρθει ευρωπη..ενω να παει και σε εμπολεμη ζωνη ενω εχει 300εκ θα μου φανει περιεργο..αν και η προταση που θα του κανουν ειναι υποθετω παρομοια με του μισιτς 5-6εκ,αν ειναι και 2ετες μαζευονται λεφτα.
παντως ακομα και στα 36 πρεπει να ειναι στους τοπ αθλητικους στην ευρωπη..αν ερθει σαν πριμαντονα ομως οτι θα ναι και ο καλυτερος παικτης του εχω ασχημα νεα..
παντως ακομα και στα 36 πρεπει να ειναι στους τοπ αθλητικους στην ευρωπη..αν ερθει σαν πριμαντονα ομως οτι θα ναι και ο καλυτερος παικτης του εχω ασχημα νεα..
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3526
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Χαποέλ ακούγεται πάντως ότι θα παίζει Κύπρο πιθανότατα, είχε ακουστεί μέχρι και η Ελλάδα. Οπότε το μέρος δεν είναι πρόβλημα φαντάζομαι. Στο πρωτάθλημα του Ισραήλ δεν υπάρχει περίπτωση να πάει φαντάζομαι με αυτήν την κατάσταση.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 05, 2025 12:38 pmο γουεστμπρουκ πιστευω θα το δει και υποτιμητικο να ρθει ευρωπη..ενω να παει και σε εμπολεμη ζωνη ενω εχει 300εκ θα μου φανει περιεργο..αν και η προταση που θα του κανουν ειναι υποθετω παρομοια με του μισιτς 5-6εκ,αν ειναι και 2ετες μαζευονται λεφτα.
Το αν αξίζει να δωθούν τόσα χρήματα για έναν παίκτη που χρόνο με τον χρόνο μειώνεται η απόδοση του και δεν έχει σουτ μόνο από εμπορική άποψη φαντάζομαι.
0