ΝΑΙ.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 01, 2025 6:33 pmδηλαδη αν παρει το πρωταθλημα θα του δωσουν 2 εκατ τον χρονο?qspock έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 01, 2025 6:25 pmΟ Μιλουτινοφ ειναι ενας παιχτης υπερτιμημενος.
Μπορει στα καλα του παλιοτερα να ηταν σουπερ, αλλα στη συντριπτικη πλειοψηφεια των παιχνιδιων μονον σουπερ δεν ειναι. Δεν εχει αθλητικοτητα ενω τραυματιζεται ευκολα.
Εχει γενικως αρκετα αρνητικα που αν τα συνδιασεις με το γεγονος οτι:
1) ο Ολυμπιακος πασχει απο αθλητικοτητα
2) Ο Φαλ εχει κλειστο συμβολαιο και πιθανοτατα παραμενει. Το πειραμα με τους 2 μη αθλητικους ψηλους απετυχε.
3) Ο Πετρουσεφ δεν θα ειχε θεση με τους 2 δεινοσαυρους στην ομαδα
το πιθανοτερο ειναι να αποχωρησει. Περιμενουν μπας και παρει μονος του το πρωταθλημα οποτε να δικαιολογειται η ζητουμενη αυτξηση (η Αρμανι του δινει 2-2.5)...
Αλλιως προφανως και χαιρεταει. Γι αυτο ειναι και τοσο αγχωμενος και κλωτσαει παγκους, θελει να κερδισει το πρωταθλημα για να μεινει.
και θα διωξουν τον φαλ με αποζημιωση?
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 745
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- berry
- Reactions: 1696
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Φουλτζ ; έτσι για να συνεχίσουμε την παράδοση με τους τραυματίες ε;Christofis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 01, 2025 5:52 pm![]()
Τελικα δεν ηταν ιατρικος ο λογος; Μμμμμ…. Που το εχω ξαναακουσει.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 01, 2025 1:43 pm
ο ζερβας βγαζει στην σεντρα τον εβανς οτι απο φεβρουαριο ηταν ετοιμος να παιξει...
επισης τελειωνει και τον μιλου μετα.
Αν ισχυει οτι εχει ψυχολογικα εδω και τοσους μηνες μην κανουν κανα αστειο να στηριχτουν πανω του..ειναι παρα πολυ πιθανο να μπει να παιξει και να φοβαται να μπουκαρει,να φοβαται επαφες κτλ..μην πω οτι αν παθει εστω και διαστρεμμα μετα θα γινει ακομα χειροτερα..δεν παιζουν με αυτα.
Εγω ξαναλεω αυτα που ξερω:
Ο εβανς ιατρικα και εργομετρικα ειναι καλα το θεμα ειναι PTSD. Τον χαμενο μυικο ογκο τον εχει αποκαταστησει στην αποκατασταση.
O γουοκαπ ειναι οκ ιατρικα αλλα οχι στο επιπεδο της αποκαταστασης που χρειαζεται το σωμα του για να ειναινο παλιος γουοκαπ. Αν δεν υπαρξει υποτροπη συντομα δεν θα αποφασιστει χειρουργιο και ειναι θεμα δουλειας να επανελθει στα προπερσινα.
Η ομαδε εχεη μιλησει με κρις τζοουνς, κορντινιε, μπαμπ για τον δευτερο αθλητικο γκαρντ που θα αποκτηθει.
Θα δωσει ρεστα για Μισιτς αλλιως θα ψαχτει για ΝΒΑ(εξουμ, Πειν, Φουλτζ, Γκουντγουιν),ανεξαρτητως εβανς.
Εχει γινει κρουση για 4-5αρι που μαλλον θα ειναι Ο Λεντει.
Ο φαλ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αποχωρησει και δεν ειναι μονο δικη μας επιθυμια… Αν μεινει θα μεινει ως τριτος καθως θα αποκτηθει και 4-5 και Πενταρι αθλητικο.
Γκουντγουιν και Μπαμπ ;
Αυτοί δεν είναι δίδυμο γκαρντ.Οι bushwhackers είναι
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Κυρ Ιουν 01, 2025 6:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1286
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχω δακρυσει απο το γελιο….berry έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 01, 2025 6:48 pmΦουλτζ ; έτσι για να συνεχίσουμε την παράδοση με τους τραυματίες ε;Christofis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 01, 2025 5:52 pm![]()
![]()
Τελικα δεν ηταν ιατρικος ο λογος; Μμμμμ…. Που το εχω ξαναακουσει.
Εγω ξαναλεω αυτα που ξερω:
Ο εβανς ιατρικα και εργομετρικα ειναι καλα το θεμα ειναι PTSD. Τον χαμενο μυικο ογκο τον εχει αποκαταστησει στην αποκατασταση.
O γουοκαπ ειναι οκ ιατρικα αλλα οχι στο επιπεδο της αποκαταστασης που χρειαζεται το σωμα του για να ειναινο παλιος γουοκαπ. Αν δεν υπαρξει υποτροπη συντομα δεν θα αποφασιστει χειρουργιο και ειναι θεμα δουλειας να επανελθει στα προπερσινα.
Η ομαδε εχεη μιλησει με κρις τζοουνς, κορντινιε, μπαμπ για τον δευτερο αθλητικο γκαρντ που θα αποκτηθει.
Θα δωσει ρεστα για Μισιτς αλλιως θα ψαχτει για ΝΒΑ(εξουμ, Πειν, Φουλτζ, Γκουντγουιν),ανεξαρτητως εβανς.
Εχει γινει κρουση για 4-5αρι που μαλλον θα ειναι Ο Λεντει.
Ο φαλ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αποχωρησει και δεν ειναι μονο δικη μας επιθυμια… Αν μεινει θα μεινει ως τριτος καθως θα αποκτηθει και 4-5 και Πενταρι αθλητικο.
Γκουντγουιν και Μπαμπ ;
Αυτοί δεν είναι δίδυμο γκαρντ.Οι bushwhackers είναι
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ξερω αν τον ηθελε ο μπλατ καθως δεν ειναι μεγαλος και ο Μπλατ εχει φυγει ηδη 5 χρονια. Αυτος δεν ειναι στυλ Γουοκαπ άλλα ειναι ο terminator. Θα χρειαστει παντως για την ανακαινιση του ΣΕΦ…

τα ονοματα που αναφερω παντως δεν τα λεω ετσι μου τα χουν πει οπως μου εχουν πει ακομη δυο αλλα θεωρω αποστευτο να ασχοληθουμε και ακομη περισσοτερο να γυρισουν να μας κοιταξουν….
0
- shaq7
- Reactions: 6546
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εψαξα να δω ποιον γκουντγουιν ηθελε ο μπλατ..αλλος ειναι εκεινος λεγοταν αρτσι..
ναι αυτον των λεικερς τον ξερω,οταν βλεπω που και που ΝΒΑ λεικερς συνηθως να δω.
κοιτα η οι πηγες σου τα πετανε στην τυχη και οτι κατσει η στον ολυμπιακο ψαχνουν στην τυχη.Δεν ειναι καποια μομφη προς εσενα παντως εσυ καλα κανεις και τα γραφεις
ναι αυτον των λεικερς τον ξερω,οταν βλεπω που και που ΝΒΑ λεικερς συνηθως να δω.
κοιτα η οι πηγες σου τα πετανε στην τυχη και οτι κατσει η στον ολυμπιακο ψαχνουν στην τυχη.Δεν ειναι καποια μομφη προς εσενα παντως εσυ καλα κανεις και τα γραφεις
0
- coach blue
- Reactions: 1359
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξερει η παπια που ειναι η λιμνηkwstantinos13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 01, 2025 6:29 pmΓνωρίζει και τα καλύτερα club στην παραλιακή,που να τρέχει τώρα στο Μιλάνο για νέες αναζητήσεις.qspock έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 01, 2025 6:25 pmΟ Μιλουτινοφ ειναι ενας παιχτης υπερτιμημενος.
Μπορει στα καλα του παλιοτερα να ηταν σουπερ, αλλα στη συντριπτικη πλειοψηφεια των παιχνιδιων μονον σουπερ δεν ειναι. Δεν εχει αθλητικοτητα ενω τραυματιζεται ευκολα.
Εχει γενικως αρκετα αρνητικα που αν τα συνδιασεις με το γεγονος οτι:
1) ο Ολυμπιακος πασχει απο αθλητικοτητα
2) Ο Φαλ εχει κλειστο συμβολαιο και πιθανοτατα παραμενει. Το πειραμα με τους 2 μη αθλητικους ψηλους απετυχε.
3) Ο Πετρουσεφ δεν θα ειχε θεση με τους 2 δεινοσαυρους στην ομαδα
το πιθανοτερο ειναι να αποχωρησει. Περιμενουν μπας και παρει μονος του το πρωταθλημα οποτε να δικαιολογειται η ζητουμενη αυτξηση (η Αρμανι του δινει 2-2.5)...
Αλλιως προφανως και χαιρεταει. Γι αυτο ειναι και τοσο αγχωμενος και κλωτσαει παγκους, θελει να κερδισει το πρωταθλημα για να μεινει.

4
4

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Για τα ιατρικα τα ξερω απο μεσα (πιοshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 01, 2025 7:21 pmεψαξα να δω ποιον γκουντγουιν ηθελε ο μπλατ..αλλος ειναι εκεινος λεγοταν αρτσι..
Μεσα δεν γινεται). Εκει βαζω το χερι μου στη φωτια για αυτονπου λεω
Για τα μεταγραφικα μια ειναι η πηγη μου ειναι αυτος ο νεος ασθενης μου. Δεν ξερω ποσο εγκυρος, απλα ηταν απολυτος σε αυτα που μου ελεγε. Μπορει απλα να τον επιασε η μεγαλομανια και να μου αραδιαζε αερολογιες . Ποιος ξερει.
Για τους 7+1 ξενους μου το ειπε οικογενειακος φιλος που ειναι μεσα στο ΔΣ του Αρη.
Περα δηλαδη απο τα ιατρικα δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος για την εγκυροτητα
2
2

-
- Reactions: 47
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μετά και το σημερινό παιχνίδι, εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι είναι λάθος να μείνει ο Φαλ και φύγει ο Μιλουτινοφ; Ο Σέρβος είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτος μέχρι τώρα. Ας πάρουμε δυο αθλητικά σέντερ και να μείνει ο Φαλ ως τρίτος. Σιγά μην δωσουμε στον Μιλουτινοφ συμβόλαιο 2 εκατομμύρια μετά από τέτοιες εμφανισεις!
0
- karamelitsa
- Reactions: 1092
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Είναι ειλλημενη απόφαση να φύγει ο Μιλου, είναι αστείο να πάμε να δώσουμε 2εκ, σε έναν παίκτη που και τραυματίζεται και έχει φυσική κατάσταση ντροπιαστική για αθλητή σε αυτό το επίπεδο. Νομίζω το ξέρει και ο ίδιος ότι δεν θα μείνει και ίσως να επηρεάζει αυτό τις εμφανίσεις του.Dante's Inferno έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 1:08 amΜετά και το σημερινό παιχνίδι, εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι είναι λάθος να μείνει ο Φαλ και φύγει ο Μιλουτινοφ; Ο Σέρβος είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτος μέχρι τώρα. Ας πάρουμε δυο αθλητικά σέντερ και να μείνει ο Φαλ ως τρίτος. Σιγά μην δωσουμε στον Μιλουτινοφ συμβόλαιο 2 εκατομμύρια μετά από τέτοιες εμφανισεις!
Πάμε για βαρβάτο βασικό αθλητικό Σέντερ και ας παίζει ο Φαλ αλλαγή με έναν ακόμα.
1
1