Φίλε μου με όλο το σεβασμό ( φυσικά είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να με πιστέψεις) ΠΟΤΕ δεν γράφω φήμες και φυσικά δεν είμαι , εγώ ο ίδιος, κανένας insider!!! Τυχερός απλά είμαι,διότι τυγχάνει να είμαι παιδικός φίλος με καθοριστικό άνθρωπο σε πολλά θέματα της ΚΑΕ!yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:53 pmκαταλαβαίνω ότι σχολιάζω απλά φήμες που μπορεί και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά ξαφνικά είμαι πολύ περίεργος για τα κριτήρια επιλογής προπονητή για τη νέα σεζόν.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:42 pm3) Το 1% παραμονής Μπαρτζώκα, πλέον έχει φτάσει μετά τα χθεσινά στο 50%!!!
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 787
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αδερφέ δεν ξέρω όνομα…….αν το ήξερα θα το έγραφα!! Υπάρχει πάντως η πρόθεση να δοθεί τέτοιο συμβόλαιο!!!Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:54 pmΓια το σημειο 5 μου ανεφεραν 2 ονοματα που αρνηθηκα να πιστεψω. Αφου το λεει και η πηγη σου οτι θα ειναι κατι ακριβο θα τα πω και ας το παρει το ποταμι. ο ενας ειναι ο Σρεντερ και ο αλλος ειναι ακομη πιο δυσκολος για μενα ο Ντινγουιντι. Δεν πιστευω οτι μπορουμε να φερουμε τετοιους παικτες φετος τουλαχιστον.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:42 pm
Άντε μιας και το ανέφερε ο φίλος Airman, να σας γράψω κάποια φρέσκα κουλούρια λοιπόν που έλαβα πριν από λίγα λεπτά, μπας και απομακρυνθούν και κάποιοι λίγο από την τοξίνη που κυκλοφορεί on the air today!!!
1) Υπάρχει θέμα Μπαμπ………όχι πολύ προχωρημένο ακόμα!
2) Μπήκε πολύ γερά η Φενέρμπαχτσε για τον Μίτσιτς, ενώ η Εφές αδειάζει χώρο στο ρόστερ για να φτάσει να του δώσει τα λεφτά που επιθυμεί!!! Μην ακούτε κανέναν που λέει ότι έχει συμφωνήσει με εμάς……..δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο!!
3) Το 1% παραμονής Μπαρτζώκα, πλέον έχει φτάσει μετά τα χθεσινά στο 50%!!!
4) Του Ward απομένουν λεπτομέρειες…..μικρές αλλά υπάρχουν!
5) Το ένα Γκαρντ που θα έρθει…….θα έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο ( ίσως μεγαλύτερο και από του Σάσα). Δεν σημαίνει ότι θα είναι σώνει και καλά ο Βάσα. Το δεύτερο όντως θα είναι παίκτης τύπου Μπαμπ ( ίσως και ο ίδιος)
6) Υπάρχει σοβαρό PTSD πρόβλημα με τον Evans, που ευελπιστεί η ομάδα να το αντιμετωπίσει εντελώς μέχρι την έναρξη των φιλικών!!! Ειδάλλως θα πάμε στα κοψίματα του ΝΒΑ ……… ιατρικά είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
7) Κάτι παίζεται με παίκτη της Παρτίζαν…….. δεν ξέρω ποιον, ο δικός μου μάλλον ξέρει, αλλά δεν είναι σίγουρος και για αυτό δεν μου είπε όνομα!!!
0
- shaq7
- Reactions: 6566
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο τζοους ειναι ο μισιτς των φτωχων..αποκλειεται να ρθουν μαζι..να παρουμε και μπαμπ..
τα λεφτα αν τα δινουμε ειναι αστειο να μην τα δωσουμε στον μισιτς..και να τα δωσουμε σε ποιον μετα?δεν υπαρχει κανενας.
ο σρεντερ ΑΝ ειναι να ρθει ευρωπη που δινω ενα 5% θα το αποφασισει τον οκτωβρη..
απο παρτιζαν μονο τον αλλον τον τζοουνς αν κοιταμε..θα λεγα και μπονγκα αλλα εχει κλεισει ηδη ο γουορντ.
αν ο μπαρτζωκας αποφασιζει το μελλον του το να ξερει την πληροφορια ο δικος σου λογικα ειναι η ο μποζικας η η γυναικα του η και ο ιδιος ο μπαρτζωκας
τα λεφτα αν τα δινουμε ειναι αστειο να μην τα δωσουμε στον μισιτς..και να τα δωσουμε σε ποιον μετα?δεν υπαρχει κανενας.
ο σρεντερ ΑΝ ειναι να ρθει ευρωπη που δινω ενα 5% θα το αποφασισει τον οκτωβρη..
απο παρτιζαν μονο τον αλλον τον τζοουνς αν κοιταμε..θα λεγα και μπονγκα αλλα εχει κλεισει ηδη ο γουορντ.
αν ο μπαρτζωκας αποφασιζει το μελλον του το να ξερει την πληροφορια ο δικος σου λογικα ειναι η ο μποζικας η η γυναικα του η και ο ιδιος ο μπαρτζωκας

0
- Sokos
- Reactions: 550
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πραγματικά, είναι δυνατόν να αποφασίζεται η παραμονή ή όχι του Μπαρτζώκα από ένα παιχνίδι και μόνο? Το οποίο δεν είναι καν ότι εξασφάλισε κάποιο τίτλο.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:53 pmκαταλαβαίνω ότι σχολιάζω απλά φήμες που μπορεί και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά ξαφνικά είμαι πολύ περίεργος για τα κριτήρια επιλογής προπονητή για τη νέα σεζόν.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:42 pm3) Το 1% παραμονής Μπαρτζώκα, πλέον έχει φτάσει μετά τα χθεσινά στο 50%!!!
Επειδή τον χειροκρότησε ο κόσμος κατά την εισοδό του? Το λογικό αυτό δεν είναι? Περιμένανε γιούχα δηλαδή?
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Όπως νομίζεις αδερφέ……δεν χαλάω χατήρι σε κανέναν!! Ο Τριαντάφυλλος μάλλον ήθελες να γράψεις, καθώς αυτού την αδερφή έχει παντρευτεί ο Γιώργος!!shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 6:02 pmο τζοους ειναι ο μισιτς των φτωχων..αποκλειεται να ρθουν μαζι..να παρουμε και μπαμπ..
αν ο μπαρτζωκας αποφασιζει το μελλον του το να ξερει την πληροφορια ο δικος σου λογικα ειναι η ο μποζικας η η γυναικα του η και ο ιδιος ο μπαρτζωκας![]()
1
1

- yawn.brigade
- Reactions: 528
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ήταν μομφή προς εσένα σε καμία περίπτωση το σχόλιο, καλά κάνεις και τα γράφειςSlow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:59 pmΦίλε μου με όλο το σεβασμό ( φυσικά είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να με πιστέψεις) ΠΟΤΕ δεν γράφω φήμες και φυσικά δεν είμαι , εγώ ο ίδιος, κανένας insider!!! Τυχερός απλά είμαι,διότι τυγχάνει να είμαι παιδικός φίλος με καθοριστικό άνθρωπο σε πολλά θέματα της ΚΑΕ!yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:53 pm
καταλαβαίνω ότι σχολιάζω απλά φήμες που μπορεί και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά ξαφνικά είμαι πολύ περίεργος για τα κριτήρια επιλογής προπονητή για τη νέα σεζόν.

ως "φήμη" κατηγοριοποιώ οτιδήποτε δεν έχει ακουστεί από επίσημα χείλη μέχρι όντως να συμβεί.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- τουλουμπα
- Reactions: 4404
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
το νοημα των ινσαιντερ ειναι να ξερουν οτι δεν ακουγεται επισημα απτις ομαδεςyawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 6:08 pmδεν ήταν μομφή προς εσένα σε καμία περίπτωση το σχόλιο, καλά κάνεις και τα γράφειςSlow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:59 pm
Φίλε μου με όλο το σεβασμό ( φυσικά είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να με πιστέψεις) ΠΟΤΕ δεν γράφω φήμες και φυσικά δεν είμαι , εγώ ο ίδιος, κανένας insider!!! Τυχερός απλά είμαι,διότι τυγχάνει να είμαι παιδικός φίλος με καθοριστικό άνθρωπο σε πολλά θέματα της ΚΑΕ!![]()
ως "φήμη" κατηγοριοποιώ οτιδήποτε δεν έχει ακουστεί από επίσημα χείλη μέχρι όντως να συμβεί.

0
-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
- Airman
- Reactions: 830
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Το έβαλα έτσι επειδή από τον Λι ξέρεις κάπως τι να περιμένεις, ενώ από τον Εβανς όχι, καθότι αποτελεί ερωτηματικό η κατάστασή του. Οπως και στα σέντερ, έτσι θα το ήθελα εγώ, δηλαδή δεινόσαυρος, tweener και αθλητικός, αλλά πιθανότατα αν μείνει ο Φαλ και ο Πετρούσεφ δεν πολυψήνεται, να μην είναι ρεαλιστικό το ρόστερ. Και στο 4 πχ μου κλωτσάει και Σάσα και Πίτερς μαζί, καθότι η αθλητικότητα πάει περίπατο, αλλά γράφω ένα ρόστερ σχετικά ρεαλιστικό.
0