Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 47
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Airman
- Reactions: 829
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
3 νομίζω φίλε... :-P ... Αλλά γενικά ναι. Ο Μιλουτίνοφ έχει 2 χρόνια πολύ καλά μπροστά του.Dante's Inferno έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 9:01 pmΜην ξεχνάς και την διαφορά ηλικίας. Ο Φαλ είναι 5 χρόνια μεγαλύτερος του Μιλουτινοφ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν φτάσετε στα λεφτά του Μίσιτς τότε ανεβείτε λίγο ακομά και χτυπήστε Σρέντερ...Απίστευτη παικτούραChristofis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:54 pmΓια το σημειο 5 μου ανεφεραν 2 ονοματα που αρνηθηκα να πιστεψω. Αφου το λεει και η πηγη σου οτι θα ειναι κατι ακριβο θα τα πω και ας το παρει το ποταμι. ο ενας ειναι ο Σρεντερ και ο αλλος ειναι ακομη πιο δυσκολος για μενα ο Ντινγουιντι. Δεν πιστευω οτι μπορουμε να φερουμε τετοιους παικτες φετος τουλαχιστον.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:42 pm
Άντε μιας και το ανέφερε ο φίλος Airman, να σας γράψω κάποια φρέσκα κουλούρια λοιπόν που έλαβα πριν από λίγα λεπτά, μπας και απομακρυνθούν και κάποιοι λίγο από την τοξίνη που κυκλοφορεί on the air today!!!
1) Υπάρχει θέμα Μπαμπ………όχι πολύ προχωρημένο ακόμα!
2) Μπήκε πολύ γερά η Φενέρμπαχτσε για τον Μίτσιτς, ενώ η Εφές αδειάζει χώρο στο ρόστερ για να φτάσει να του δώσει τα λεφτά που επιθυμεί!!! Μην ακούτε κανέναν που λέει ότι έχει συμφωνήσει με εμάς……..δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο!!
3) Το 1% παραμονής Μπαρτζώκα, πλέον έχει φτάσει μετά τα χθεσινά στο 50%!!!
4) Του Ward απομένουν λεπτομέρειες…..μικρές αλλά υπάρχουν!
5) Το ένα Γκαρντ που θα έρθει…….θα έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο ( ίσως μεγαλύτερο και από του Σάσα). Δεν σημαίνει ότι θα είναι σώνει και καλά ο Βάσα. Το δεύτερο όντως θα είναι παίκτης τύπου Μπαμπ ( ίσως και ο ίδιος)
6) Υπάρχει σοβαρό PTSD πρόβλημα με τον Evans, που ευελπιστεί η ομάδα να το αντιμετωπίσει εντελώς μέχρι την έναρξη των φιλικών!!! Ειδάλλως θα πάμε στα κοψίματα του ΝΒΑ ……… ιατρικά είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
7) Κάτι παίζεται με παίκτη της Παρτίζαν…….. δεν ξέρω ποιον, ο δικός μου μάλλον ξέρει, αλλά δεν είναι σίγουρος και για αυτό δεν μου είπε όνομα!!!
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποτέιτο - ΠοτάτοAirman έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 9:03 pm3 νομίζω φίλε... :-P ... Αλλά γενικά ναι. Ο Μιλουτίνοφ έχει 2 χρόνια πολύ καλά μπροστά του.Dante's Inferno έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 9:01 pm
Μην ξεχνάς και την διαφορά ηλικίας. Ο Φαλ είναι 5 χρόνια μεγαλύτερος του Μιλουτινοφ.

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σρέντερ;Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:42 pm
5) Το ένα Γκαρντ που θα έρθει…….θα έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο ( ίσως μεγαλύτερο και από του Σάσα). Δεν σημαίνει ότι θα είναι σώνει και καλά ο Βάσα. Το δεύτερο όντως θα είναι παίκτης τύπου Μπαμπ ( ίσως και ο ίδιος)
Ταϊρίκ ή Καρλικ Τζόουνς;Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 5:42 pm
7) Κάτι παίζεται με παίκτη της Παρτίζαν…….. δεν ξέρω ποιον, ο δικός μου μάλλον ξέρει, αλλά δεν είναι σίγουρος και για αυτό δεν μου είπε όνομα!!!
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 6565
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τον σρεντερ παντως πιο πολυ να τον λετε για τρολ παρα να πιστευεται οτι θα ρθει.ουτε τον βουκσεβιτς τον θεωρω εφικτο να θελει να ρθει ευρωπη απο τωρα.
Στο 5 εγω θα πηγαινα με τζοουνς κεβαριους αν ερχοταν ο πετρουσεφ
μισιτς γουοκαπ
φουρνιε μπαμπ εβανς
γουορντ παπ(με λογικη θα κατεβαινει φουρνιε)
σασα πετρουσεφ
τζοουν κεβαριους καραγιαννιδης η καποιος
Στο 5 εγω θα πηγαινα με τζοουνς κεβαριους αν ερχοταν ο πετρουσεφ
μισιτς γουοκαπ
φουρνιε μπαμπ εβανς
γουορντ παπ(με λογικη θα κατεβαινει φουρνιε)
σασα πετρουσεφ
τζοουν κεβαριους καραγιαννιδης η καποιος
0
-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μα τον Μίσιτς τον βάζουν σχεδόν όλοι στα ρόστερ σας ,οι νεόπλουτοι του δίνουν 4,5 σε σας θα θέλει ένα τεσσάρι....γι αυτό λέμε μη βιαστείτε,περιμένετε τον Οκτώβρη που θα ψάχνεται ο παίκτης (όπως ο Ναν)και τα καλά ρόστερ θα έχουν κλείσει και του δίνετε 3ετές με 5 το χρ.αξίζει τη διαφορά του 1 εκ.ο παίκτης,δεν θα παίζεται στην ΕυρώπηArkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 02, 2025 9:30 pmαν δεν μπορεσουμε να παρουμε Μισιτς πως θα παρουμε Σρεντερ θελετε και τα λετε ρε παιδια?
Εμείς κλείσαμε εκεί με Σορτς
0
-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ ότι θα εστιάσει στην θέση πέντε που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στο θέμα της αθλητικότητας του ρόστερ. Ας είμαστε ρεαλιστές, δεν γίνεται μέσα σε ένα καλοκαίρι να ξυλώσεις όλη την ομάδα ενώ βγήκες πρώτος στην ρέγκουλαρ, δεν έχασες το πρωτάθλημα από ΠΑΟ και δεν άλλαξες προπονητη!
Ο Μπι έχει μια μικρή αλλεργία στους σταρ, θα το αλλάξει τώρα στην τελευταία του σεζόν? Είπαμε η φιλοσοφία δεν αλλάζει, γιατί να το κάνει τώρα? Άσε που το ρόστερ έχει ήδη αρκετά στοιχήματα: 1) Πετρούσεφ, 2) Έβανς, 3) Ντόρσει. Θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να εντάξει αυτούς τους τρεις παίχτες στο ρόστερ και να τους δώσει ρόλο, τον Ντόρσει για το ελληνικό διαβατήριο, τον Πετρούσεφ γιατί αποτελεί άσετ για την ομάδα, και τον Έβανς γιατί αυτός τον έφερε τραυματία και τον πιστεύει πολύ.
Η λογική λέει ότι θα φέρει παίκτη τύπου Μπαμπ για αντικαταστάτη του Γκος και θα κοιτάξει να φέρει 1-2 αθλητικά σέντερ. Θα πέσω από τα σύννεφα αν έρθει παίκτης ανάλογου επιπέδου με Μίσιτς στα γκάρντ.
Ο Μπι έχει μια μικρή αλλεργία στους σταρ, θα το αλλάξει τώρα στην τελευταία του σεζόν? Είπαμε η φιλοσοφία δεν αλλάζει, γιατί να το κάνει τώρα? Άσε που το ρόστερ έχει ήδη αρκετά στοιχήματα: 1) Πετρούσεφ, 2) Έβανς, 3) Ντόρσει. Θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να εντάξει αυτούς τους τρεις παίχτες στο ρόστερ και να τους δώσει ρόλο, τον Ντόρσει για το ελληνικό διαβατήριο, τον Πετρούσεφ γιατί αποτελεί άσετ για την ομάδα, και τον Έβανς γιατί αυτός τον έφερε τραυματία και τον πιστεύει πολύ.
Η λογική λέει ότι θα φέρει παίκτη τύπου Μπαμπ για αντικαταστάτη του Γκος και θα κοιτάξει να φέρει 1-2 αθλητικά σέντερ. Θα πέσω από τα σύννεφα αν έρθει παίκτης ανάλογου επιπέδου με Μίσιτς στα γκάρντ.
0