Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1288
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 03, 2025 8:40 pm

Παιδια εγω τον Λι τον πιστευω. Ειναι αθληταρας. Δεν ξερω τι του εχουν κανει εκει στο ΣΕΦ ο τυπος ειχε αγνοια κινδυνου αλλα μακκισικ προ πενταετιας.

Αμυντικα δινει πολλα με τα τεραστια του Χερια. Επιθετικα δεν ειναι ο τροπος να τον αξιοποιησεις. Δεν ειναι και δεν ηταν ποτέ passing first παικτης για να περιμενεις να σου γινει γουοκαπ και δεν ηταν ποτε σουτερ για να τον παρκαρεις στις γωνιες. Ειναι σουτερ ημερας ομως. Περιεργη μηχανικη αλλα αν του μπει το πρωτο μετα μπορει να δει το βαρελι διχως πατο. Αθλητικα ειναι τουλαχιστον στοεπίπεδο μακκισικ στα καλα του.

Τον παικτη τον ειδα σε ολα τα παιχνιδια με την Μακαμπι και σε αρκετα παιχνιδια στο champions league. Ειχε ενστικτο σκορερ απιστευτο.

Δεν ξερω τι φταιει αλλα μαλλον δεν τον χρησιμοποιουμε σωστα. Αν του ειχαμε δωσει την ελευθερια που δοθηκε στον μακκισικ πιστευω πως θα ηταν παρα πολυ καλος.

Εγω παντως ειμαι σιγουρος οτι αν φυγει απο εμας, θα ειναι παικτης που θα λησμονουμε και θα λεμε τι καναμε λαθος.

Ειναι παικτης παντως για αυτο το επιπεδο σιγουρα

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 03, 2025 9:00 pm

για να καταλαβουμε τι πλυση εχει γινει του λι..τον μαρκαρει ο σλουκας που ετσι και ξεκινησει ο λι να τον περασει θα το καταλαβει ο σλουκας την ωρα που θα κρεμιεται απο το στεφανι..και δεν το σκεφτεται καν σαν επιλογη..Εδω σε μια φαση που καρφωσε προχτες με ανοιχτο διαδρομο πρωτα κοιταξε να δει αν εχει πασα :banghead: Παιζει να του εχουν βαλει ορο για καθε πασα που δεν θα δινει θα του κοβουν 100χιλ δεν εξηγειται αλλιως.

0
todorris

senior
Reactions: 141
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 03, 2025 9:04 pm

όλοι οι παίκτες πάνω απ όλα θέλουν καλη ψυχολογία ,στήριξη από προπονητή ,να αισθάνονται άνετα μέσα στην ομάδα...όταν στα 2 άστοχα σουτ βγαίνεις κ δεν ξαναμπαίνεις πως να δείξεις?κακά τα ψέματα σε κάθε ομάδα 1,2 έχουν στήριξη κ ασυλία απο προπονητή,οι υπόλοιποι αναλώσιμοι

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Ιουν 03, 2025 10:19 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 03, 2025 9:00 pm
για να καταλαβουμε τι πλυση εχει γινει του λι..τον μαρκαρει ο σλουκας που ετσι και ξεκινησει ο λι να τον περασει θα το καταλαβει ο σλουκας την ωρα που θα κρεμιεται απο το στεφανι..και δεν το σκεφτεται καν σαν επιλογη..Εδω σε μια φαση που καρφωσε προχτες με ανοιχτο διαδρομο πρωτα κοιταξε να δει αν εχει πασα :banghead: Παιζει να του εχουν βαλει ορο για καθε πασα που δεν θα δινει θα του κοβουν 100χιλ δεν εξηγειται αλλιως.
O Lee ειναι αυτο που χαρακτηριζουν στο Murica ως "Coaches pet" μπορει να εχει ταλεντο και αν τον αφησεις να βαλει 25-30 ποντους, αλλα παντα θα ακολουθει οτι του πει ο προπονητης του.
Ο Μπαρτζωκας του ειπε απλα κατεβαζε την μπαλα, πασαρε στην περιφερεια, παιζε αμυνα και αν βρισκεις κανα ελευθερο σουτ μπουμπουνατο(3π συνηθως...) και αυτο κανει.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Ιουν 03, 2025 10:26 pm

Τελικά όπως λέτε όλοι δεν φταίει ο Λι αλλά πως τον χρησιμοποιούμε, ε χειρότερο είναι αυτό πήραμε παίκτη για δουλειά που δεν μπορεί να την κάνει, με λίγα λόγια για να δούμε καλό Λι πρέπει να φύγει ο προπονητής, γιατί με τον Μπαρτζωκα προκοπή δεν θα δει…..τι να πω αν εσείς τον πιστεύετε πάω πάσο, εγώ τον βλέπω ακόμα και βολές να βαράει και κανείς τον σταυρό σου…καιρό είχα να δω τόσο ασουτο Guard…και δεν έχει παίξει και λίγα παιχνίδια με εμάς…τώρα αν πιστεύετε ότι από αυτό που βλέπουμε που δεν βλέπετε ξαφνικά ο παίκτης θα πετάει από Σεπτέμβριο τι να πω…η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, σπάνια παίκτες που σέρνονται μεταμορφώνονται μέσα σε μερικούς μήνες….

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1288

Τρί Ιουν 03, 2025 10:41 pm

karamelitsa έγραψε:
Τελικά όπως λέτε όλοι δεν φταίει ο Λι αλλά πως τον χρησιμοποιούμε, ε χειρότερο είναι αυτό πήραμε παίκτη για δουλειά που δεν μπορεί να την κάνει, με λίγα λόγια για να δούμε καλό Λι πρέπει να φύγει ο προπονητής, γιατί με τον Μπαρτζωκα προκοπή δεν θα δει…..τι να πω αν εσείς τον πιστεύετε πάω πάσο, εγώ τον βλέπω ακόμα και βολές να βαράει και κανείς τον σταυρό σου…καιρό είχα να δω τόσο ασουτο Guard…και δεν έχει παίξει και λίγα παιχνίδια με εμάς…τώρα αν πιστεύετε ότι από αυτό που βλέπουμε που δεν βλέπετε ξαφνικά ο παίκτης θα πετάει από Σεπτέμβριο τι να πω…η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, σπάνια παίκτες που σέρνονται μεταμορφώνονται μέσα σε μερικούς μήνες….
Εγω θα σου πω κατι . Το βρυσιδι που εχω σουρει στον Καιλ Χαινς και στον Τομας Γουοκαπ τους πρωτους 3-4 μηνες στην ομαδα νομιζω δεν το εχω ριξει σε κανεναν παικτη αλλο παικτη. Οταν εφυγε οπρωτος απο τον Ολυμπιακο ηταν σαν να ξεριζωσες ενα κομματι απο την Ερυθρολευκη καρδια μου. Ο δευτερος εγινε ο αγαπημενος μου παικτης ειδικα στην χρονια του 2022-2023.

Πολλα μπορουν να αλλαξουν αν ο παικτης βρει ρυθμο και ρολο

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 669
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τρί Ιουν 03, 2025 10:48 pm

Πάντως βρε παιδιά πολύ σίγουρους σας βρίσκω ότι ο Λι παίζει έτσι λόγω Μπαρτζωκα...Η αλήθεια είναι δεν έχω ιδέα προσωπικά αλλά πολύ σιγουριά...

Η αλήθεια είναι πως προχθές όταν τον μάρκαρε ο Μητογλου έπιασα τον εαυτό μου να κοπανιέται που δεν τον έπαιξε στα πόδια να μπουκάρει μέσα....

Υ.Γ.Αν είχαν πάρει τον Μπεβερλι κάτι που ήταν εφικτό νομίζω η ομάδα θα ήταν σε άλλο επίπεδο...όσον αφορά τα αποδυτήρια πρώτον δεν είναι στα καλύτερα τους και δεύτερον αν όντως ήταν σοβαρό πρόβλημα μετά το πέρας των τελικών ας τον έδιωχναν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιουν 03, 2025 11:34 pm

ο λι δεν την εδινε απο το αριστερο στο δεξι πριν ερθει..Η σιγουρια υπαρχει γιατι υπαρχουν δηλωσεις και απο τις 2 πλευρες οτι δουλεια του λι ειναι να παιζει αμυνα να δινει πασες και να κανει οτι χρειαστει για την ομαδα..δεν ηρθε εδω για να σκοραρει.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 832
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τετ Ιουν 04, 2025 12:47 am

Ο Καρσεν Εντουαρντς (πριν κλείσει Αστέρα) θα σας άρεσε ;

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Ιουν 04, 2025 12:59 am

karamelitsa έγραψε:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 04, 2025 1:22 am

Airman έγραψε:
τι να τον κανουμε?ωραιος παικτης μεν αλλα δεν βλεπω σε τι θα βοηθουσε τον ολυμπιακο.

0
Dante's Inferno

sophomore
Reactions: 47
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Τετ Ιουν 04, 2025 1:24 am

karamelitsa έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι ο Λι αποκτήθηκε την περίοδο που ο Γουοκαπ ήταν τραυματίας. Συνεπώς, ήρθε για να παίξει στην θέση του Θωμά και οχι στην φυσική του(2αρι). Του χρόνου που θα τον δούμε στην φυσική του θέση, εφόσον θα έχουμε καλύτερα point guards από φέτος, θα δούμε έναν διαφορετικό παίκτη.
Όσον αφορά το σουτ, κι ο Μακισικ όταν ήρθε δεν είχε καλό σουτ αλλά με τον καιρό δούλεψε πάνω σ' αυτό και πέτυχε σπουδαία βελτίωση. Ο Λι είναι 25 χρονών. Έχει πολύ χρόνο μπροστά του να δουλέψει και να πετύχει το ίδιο.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Τετ Ιουν 04, 2025 1:31 am

shaq7 έγραψε:
Airman έγραψε:
τι να τον κανουμε?ωραιος παικτης μεν αλλα δεν βλεπω σε τι θα βοηθουσε τον ολυμπιακο.
Μισιτς - Ουόκαπ
Εντουαρντς - Εβανς- Λι

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 04, 2025 1:32 am

Airman έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Μισιτς - Ουόκαπ
Εντουαρντς - Εβανς- Λι
ξεχασες τον φουρνιε η εννοεις οτι θα τον αλλαξουμε για τον εντουαρτς? στην δευτερη περιπτωση με αφηνεις ετσι :shock: :D

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Τετ Ιουν 04, 2025 1:35 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 04, 2025 1:32 am
Airman έγραψε:

Μισιτς - Ουόκαπ
Εντουαρντς - Εβανς- Λι
ξεχασες τον φουρνιε η εννοεις οτι θα τον αλλαξουμε για τον εντουαρτς? στην δευτερη περιπτωση με αφηνεις ετσι :shock: :D
Α όχι...
τον βάζω συνήθως στο 2-3 με Ward και Παπ.

Μισιτς - Ουόκαπ
Εντουαρντς - Εβανς ή Λι
Φουρνιέ - Παπ - Ward
Σάσα - Χ (εδώ κάτι πιο αθλητικό)
Μιλου - Αθλητικός - Ελληνας

Υ.Γ : Λι - Εβανς διάλεξε εναν για να πας με 8 ξένους, όχι 9

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”