Επίσης πιστεύω πως λόγω δεσίματος με την ομάδα πρώτα θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό και μετά θα εξετάσει άλλες περιπτώσεις.
Με λίγα λόγια θεωρώ πως δεν είναι περίπτωση Γκος.
Συντονιστής: Captains
Ήταν καλός αλλά είχε παίξει 24 λεπτά και φαινόταν σαν να είχε βγει από τον στίβο μάχης.Ilias7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 12:00 amΑν ο Μιλουτίνοφ δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα και παράλληλα ο τραυματισμός του Φαλ αποδειχτεί σοβαρός θεωρώ βέβαιη τη παραμονή του.
Επίσης πιστεύω πως λόγω δεσίματος με την ομάδα πρώτα θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό και μετά θα εξετάσει άλλες περιπτώσεις.
Δε θα παίξει πρώτος, ρε συ. Δεν ξέρω τι έχει γίνει με Hayes αλλά εγώ άνετα τον έβλεπα σαν 1ο πεντάρι. Μπορεί επιθετικά να έχει περιορισμένο ρεπερτόριο αλλά δεν χρειάζεται να παίρνεις σκορ από το 5 σου, ειδικά όταν μάλιστα είναι μανούλα στην άμυνα στο πικ εν ρολ. Θα έχεις και τον Μιλου όταν χρειαστεί να ματσάρεις με αντίπαλο δεινόσαυρο και τον Πετρούσεφ για ειδικές καταστάσεις.coach blue έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 12:10 amΉταν καλός αλλά είχε παίξει 24 λεπτά και φαινόταν σαν να είχε βγει από τον στίβο μάχης.Ilias7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 12:00 amΑν ο Μιλουτίνοφ δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα και παράλληλα ο τραυματισμός του Φαλ αποδειχτεί σοβαρός θεωρώ βέβαιη τη παραμονή του.
Η σαιζόν του χρόνου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ότι λάθη γίνουν στην περίοδο τω μεταγραφών που ακολουθεί από εβδομάδα θα τα πληρώσουμε στην ευρώλιγκα.
Ρίσκο γενικώς αν τον υπολογίζεις για πρώτο με γεμάτα λεπτά συμμετοχής.
Θέλει βελτιώσει σωματικά και σε θέματα φυσικής κατάστασης.Αυτά είναι γνωστά και έχουν ειπωθεί πολλές φορές και εδώ.coach blue έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 12:10 amΉταν καλός αλλά είχε παίξει 24 λεπτά και φαινόταν σαν να είχε βγει από τον στίβο μάχης.Ilias7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 12:00 amΑν ο Μιλουτίνοφ δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα και παράλληλα ο τραυματισμός του Φαλ αποδειχτεί σοβαρός θεωρώ βέβαιη τη παραμονή του.
Η σαιζόν του χρόνου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ότι λάθη γίνουν στην περίοδο τω μεταγραφών που ακολουθεί από εβδομάδα θα τα πληρώσουμε στην ευρώλιγκα.
Αααααα, θες και Πέτρουσεφnikolakias έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 12:19 amΔε θα παίξει πρώτος, ρε συ. Δεν ξέρω τι έχει γίνει με Hayes αλλά εγώ άνετα τον έβλεπα σαν 1ο πεντάρι. Μπορεί επιθετικά να έχει περιορισμένο ρεπερτόριο αλλά δεν χρειάζεται να παίρνεις σκορ από το 5 σου, ειδικά όταν μάλιστα είναι μανούλα στην άμυνα στο πικ εν ρολ. Θα έχεις και τον Μιλου όταν χρειαστεί να ματσάρεις με αντίπαλο δεινόσαυρο και τον Πετρούσεφ για ειδικές καταστάσεις.coach blue έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 12:10 am
Ήταν καλός αλλά είχε παίξει 24 λεπτά και φαινόταν σαν να είχε βγει από τον στίβο μάχης.
Νομίζω μια χαρά ικανοποιείται αυτή η συνθήκη με την τριάδα που προτείνω, ειδικά αν ρίξει λίγο νερό στο κρασί του ο Σάσα και είναι εντάξει με ένα 30λεπτο στο 4. Ο Μιλου ίσως, εν τω μεταξύ, να μπορεί να πάρει και διαβατήριο; Μπορεί να ακούγεται οβερκιλ αλλά με τη λειψανδρία των 5ριων στην Ευρωλίγκα δε μπορώ να σκεφτώ γιατί να θέλει ο Ολυμπιακός να κάνει χάρη σε άλλες ομάδες αφήνοντας τα άσετ του.coach blue έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 12:23 am
Αααααα, θες και Πέτρουσεφ
Δηλαδή δεν τον εμπιστεύεσαι ούτε για δεύτερο;
Τι θέλω να πω. Αν κρατήσεις μιλου οι ξένοι σέντερ θα πρέπει να είναι τρεις και ο τρίτος θα πρέπει να μπορεί να παίζει σαν δεύτερος αν χρειαστεί.
Και εγώ θεωρώ δεδομένο ότι θα μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό. Όπως επίσης ότι δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα για 100-200 χιλιάρικα. Θα φύγει μόνο αν όντως έχει πρόβλημα με το σύστημα του Μπαρτζώκα και δε νιώθει καλά ή η ομάδα του κάνει αρκετά μικρότερη πρότασηIlias7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 12:00 amΑν ο Μιλουτίνοφ δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα και παράλληλα ο τραυματισμός του Φαλ αποδειχτεί σοβαρός θεωρώ βέβαιη τη παραμονή του.
Από που προκύπτει ότι χάθηκε ο Χειζ και ο Μισιτς;Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 9:02 amΜε δεδομενο οτι χασαμε Μισιτς, Χειζ, λογικα τον Φαλ να εχει τραυματιστει σοβαρα :
1. Μπαμπ, Γουοκαπ ( Φλιωνης)
1-2 Εβανς, Λι
2. Ντορσει
2-3 Φουρνιε (Λαρεντζακης)
3 Γουορντ
3-4 Πιτερς (Παπανικολαου, Χουγκαζ)
4. Βεζενκοφ
4-5 Πετρουσεφ
5. Μιλουτινοφ, Φτηνο Αθλητικο ΜΑΠ
Μια χαρα ειμαστε και ετσι. Αν δεν μας βγεινο εβανς με τα ψυχολογικα του θα εχουμε χρονο να περιμενουμε ενδιαφερουσες περιπτωσεις. Αν μας βγει δεν χρειαζομαστε αλλο γκαρντ ηγετη .
Εχω βαλει τον Ντορσει στο ροστερ γιατι πιστέψω οτι με τους τελικους που κανει θα του δοθει ακομη μια ευκαιρια.