Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 934
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 23, 2025 2:32 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 2:26 pm
kite26 έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 2:19 pm
By the way, o Τρινκιέρι κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος. Είναι πραγματική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να κάνει πραγματικό upgrade στον πάγκο του.
Πως είναι upgrade o προπονητής των 0 Ευρωλιγκών (άριστη κλίση) έναντι αυτού που έχει 3 τα τελευταία 5 χρόνια;

Αυτό δεν θα το έγραφε ούτε ο ίδιος ο Τρινκιέρι... :roulette:

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4510
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιουν 23, 2025 2:35 pm

kite26 έγραψε:

By the way, o Τρινκιέρι κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος. Είναι πραγματική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να κάνει πραγματικό upgrade στον πάγκο του.
καπου πηρε το ματι μου οτι ειναι ελευθερος ο λυκογιαννης που το καλοκαιρι του 23 τον προτιμουσαν μερικοι παναθηναικοι στην θεση του αταμαν/λασο :welcome:

3
3 Εικόνα
Giannis14

junior
Reactions: 83
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιουν 23, 2025 2:39 pm

τουλουμπα έγραψε:
kite26 έγραψε:

καπου πηρε το ματι μου οτι ειναι ελευθερος ο λυκογιαννης που το καλοκαιρι του 23 τον προτιμουσαν μερικοι παναθηναικοι στην θεση του αταμαν/λασο :welcome:
Εγώ θέλω Πρίφτη με μεγάλους παίχτες για να δείξει τις δυνατότητες του

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Ιουν 23, 2025 2:40 pm

Giannis14 έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 2:39 pm
τουλουμπα έγραψε:

Εγώ θέλω Πρίφτη με μεγάλους παίχτες για να δείξει τις δυνατότητες του
δεν εχεις αδικο ο πριφτης εχει και βαρυ βιογραφικο οπως μας ελεγαν :mrgreen:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2564
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιουν 23, 2025 2:54 pm

Ο κύριος λόγος που δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με Μίσιτς και πήγαμε κατευθείαν για Σορτς λογικά είναι ότι δεν είχαμε καμία εγγύηση ότι θα έρχοταν ο Μίσιτς και θα έπρεπε να περιμένουμε με κίνδυνο να είχαμε χάσει και τον Σόρτς.

Αν όμως υποθέταμε ότι την ίδια στιγμή που κλείσαμε τον Σόρτς ήταν ελεύθερος και ο Μίσιτς ποιον θα διαλέγατε; Δεν είναι εύκολη η απάντηση νομίζω.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2423
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιουν 23, 2025 2:57 pm

Έχω μια άσχετη απορία. Πώς εισάγουμε ένα GIF σε ένα ποστ; Γιατί βλέπω ότι πολλοί το κάνουν, αλλά εγώ δεν τα καταφέρνω.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3037
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιουν 23, 2025 2:58 pm

pan24 έγραψε:
Ο κύριος λόγος που δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με Μίσιτς και πήγαμε κατευθείαν για Σορτς λογικά είναι ότι δεν είχαμε καμία εγγύηση ότι θα έρχοταν ο Μίσιτς και θα έπρεπε να περιμένουμε με κίνδυνο να είχαμε χάσει και τον Σόρτς.

Αν όμως υποθέταμε ότι την ίδια στιγμή που κλείσαμε τον Σόρτς ήταν ελεύθερος και ο Μίσιτς ποιον θα διαλέγατε; Δεν είναι εύκολη η απάντηση νομίζω.
Καθόλου έυκολη. Ο ένας έχει όλα τα απαραίτητα "γαλόνια" που όμως έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ αρκετό καιρό. Ο άλλος ήταν ο κορυφαίος PG της χρονιάς που πέρασε αλλά σε ομάδα μέτριας δυναμικότητας (και είναι και κοντός :D ). Πολύ δύσκολη απόφαση, στα όρια της ζαριάς.

0
Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 232
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 23, 2025 3:07 pm

Παιδιά όπως επικροτουμε τις επιτυχίες έτσι πρέπει και να ασκούμε κριτική στις αποτυχίες. Οι επιλογές Γιουρτσεβεν, Γκάμπριελ, Πλεις δεν ήταν του ΔΓ όπως μια φορά και έναν καιρό λέγαμε ότι ο πρόεδρος έφερνε τους παίχτες.
Αν είχαμε πάρει έναν καλό σέντερ και ένα τριάρι αντί να περιμένουμε τόσους μήνες τον Γκριγκονις πάλι θα ειμασταν ΦΦ αλλά με άλλους όρους.
Είμαι ο μονος που πιστεύει ότι από τα ματς με Εφες και έπειτα ο Αταμαν είναι υπνωτισμενος;;;

Στην Εφες είχε παιχταράδες και αν δεν κάνανε παπάδες ο Μισιτς και ο Λαρκιν δεν νομίζω να σήκωνε τα ευρωπαϊκά μόνος του ο Αταμαν. Ταβερνιαρη δεν τον λέω τον άνθρωπο, έχει πιάσει τον σφυγμό του σύγχρονου μπάσκετ αλλά μια αξιόλογη ρεζέρβα ρε παιδί μου αν τυχόν σου τραυματιστουν καλοί παιχταράδες κωλωνει να πάρει.
Με καλό αντιγκριγκονις και αντί Λεσσορτ δεν θα χρειάζονταν μεταγραφες αυτό το καλοκαίρι.Θα κερδίζαμε την Φενερ και την Μονακό.

Πέρσι αν δεν "χτυπούσαμε" Ναν ενώ είχε ξεκινήσει η σεζόν με Σλουκα και τον κοντό που έπαιζε Ισπανία και επέστρεψε τελικα Ισπανία δεν θα φτάναμε ΦΦ.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3037
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιουν 23, 2025 3:08 pm

BillyPao έγραψε:
Έχω μια άσχετη απορία. Πώς εισάγουμε ένα GIF σε ένα ποστ; Γιατί βλέπω ότι πολλοί το κάνουν, αλλά εγώ δεν τα καταφέρνω.
Εγώ συνήθως πάω στο gif που θέλω, κάνω δεξί κλικ, copy image address (σε chrome), κανω paste το url και μετά βάζω τα img tags γύρω από το url.

Πχ αυτό https://media1.tenor.com/m/jy06UpZQlA0A ... ey-bye.gif με τα img γύρω του γίνεται:

Εικόνα

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Εικόνα
BillyPao

champion

Δευ Ιουν 23, 2025 3:12 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 3:08 pm
BillyPao έγραψε:
Εγώ συνήθως πάω στο gif που θέλω, κάνω δεξί κλικ, copy image address (σε chrome), κανω paste το url και μετά βάζω τα img tags γύρω από το url.

Πχ αυτό https://media1.tenor.com/m/jy06UpZQlA0A ... ey-bye.gif με τα img γύρω του γίνεται:

Εικόνα
Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion

Δευ Ιουν 23, 2025 3:18 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Παιδιά όπως επικροτουμε τις επιτυχίες έτσι πρέπει και να ασκούμε κριτική στις αποτυχίες. Οι επιλογές Γιουρτσεβεν, Γκάμπριελ, Πλεις δεν ήταν του ΔΓ όπως μια φορά και έναν καιρό λέγαμε ότι ο πρόεδρος έφερνε τους παίχτες.
Αν είχαμε πάρει έναν καλό σέντερ και ένα τριάρι αντί να περιμένουμε τόσους μήνες τον Γκριγκονις πάλι θα ειμασταν ΦΦ αλλά με άλλους όρους.
Είμαι ο μονος που πιστεύει ότι από τα ματς με Εφες και έπειτα ο Αταμαν είναι υπνωτισμενος;;;

Στην Εφες είχε παιχταράδες και αν δεν κάνανε παπάδες ο Μισιτς και ο Λαρκιν δεν νομίζω να σήκωνε τα ευρωπαϊκά μόνος του ο Αταμαν. Ταβερνιαρη δεν τον λέω τον άνθρωπο, έχει πιάσει τον σφυγμό του σύγχρονου μπάσκετ αλλά μια αξιόλογη ρεζέρβα ρε παιδί μου αν τυχόν σου τραυματιστουν καλοί παιχταράδες κωλωνει να πάρει.
Με καλό αντιγκριγκονις και αντί Λεσσορτ δεν θα χρειάζονταν μεταγραφες αυτό το καλοκαίρι.Θα κερδίζαμε την Φενερ και την Μονακό.

Πέρσι αν δεν "χτυπούσαμε" Ναν ενώ είχε ξεκινήσει η σεζόν με Σλουκα και τον κοντό που έπαιζε Ισπανία και επέστρεψε τελικα Ισπανία δεν θα φτάναμε ΦΦ.
Ο Γιουρτσεβέν όταν ήρθε χαρά επιλογή φαινόταν, μην κρίνεις εκ των υστέρων λέγοντας "αν είχαμε πάρει έναν καλό σέντερ...". Ο Γκάμπριελ επίσης ήταν τίμιος, ενώ ο Πλάις ήρθε καθαρά για ποσοτικούς λόγους. Θυμίζω πως η εναλλακτική του Γκάμπριελ ήταν ο Μπάνγκο, που στην Φενέρμπαχτσε δεν έχει δείξει τίποτα. Ούτε ισχύει αυτό που λες ότι "Με καλό αντιγκριγκονις και αντί Λεσσορτ δεν θα χρειάζονταν μεταγραφες αυτό το καλοκαίρι. Θα κερδίζαμε την Φενερ και την Μονακό". Αυτό είναι κάτι εντελώς υποθετικό και κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί.

0
Dakotas

senior
Reactions: 209
Αγαπημένη θέση: C

Δευ Ιουν 23, 2025 3:28 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:

Αν αν αν
Αν είχα λεφτά θα ήμουν χωριό(έξω από την Ηγουμενίτσα )και όχι Γερμανία
Αν ο ζοτς δεν είχε Διαμαντίδη δεν θα έπαιρνε φ4 κτλ κτλ
Η επιλογή γιουρτσεβεν μια χαρά φαινόταν αν και ήθελε παίκτη να πατάει στις δύο θεσεις(σαριτς)
Για τους υπόλοιπους βρες μου εσύ έναν καλύτερο και διαθέσιμο και να πάω πάσο
Με την λογική σου ο ζοτς θα έπρεπε να είχε απολυθεί πολλές φορές
Έχει κάνει τις τέτοιες του και ο αταμαν αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Βρείτε έναν να μας έπαιρνε από τον πατο(εκεί ήμασταν )και να βγούμε πρώτοι με την μια
Μην αρχίσω να λέω για το sdna γιατί θα βρίσω μα το Θεό

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2463
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 23, 2025 3:35 pm

Χαχαχαχαχαχαχαχα ο Τρινκερι upgrade του Αταμαν? Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα :roofl:. Παιδιά επίσης είναι ελεύθερος ο Μπανκι αν θέλετε να αλλάξετε τον Μπαρτζώκα, ευκαιρία είναι!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Ιουν 23, 2025 3:58 pm

pan24 έγραψε:

και γιατι δεν ειμασταν σιγουροι αν και ποτε θα μεινει ελευθερος και επειδη εχουν και σχεδον 2 εκατ διαφορα στο οικονομικο
ο αταμαν ξερει προσωπικα τον μισιτς οποτε μπορει να εβλεπε και αλλα πραγματα που δεν ξερουμε εμεις η να θεωρει οτι την δουλεια θα του την κανει ο σορτς γιατι να μην γλυτωσει και κανα 2αρι για να τα δωσει στον σεντερ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dimitris L

junior
Reactions: 73
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης

Δευ Ιουν 23, 2025 6:34 pm

Ο Μισιτς θα παει στον Ολυμπιακο, τα δινει ολα για ολα για τον παιχτη καθως ειναι η μοναδικη θεση που χρειαζετε πραγματικο upgrade και ο ηγετης που χρειαζεται . Δεν τον περνει να φυγει απο ενα ακομη φιναλ4 ατιτλος. Ο Σορτς αν συνεχισει σε αυτο το επιπεδο και στον 7στερο θα ειναι ενα κραμα Σλουκα και Ναν. Ο Αταμαν ξερει πως να κλείσει των Μισιτς αλλα να περιορισεις ταυτοχρονα Ναν και Σορτς θα ειναι αθλος για καθε ομαδα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”