nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 2:26 pmΠως είναι upgrade o προπονητής των 0 Ευρωλιγκών (άριστη κλίση) έναντι αυτού που έχει 3 τα τελευταία 5 χρόνια;
Αυτό δεν θα το έγραφε ούτε ο ίδιος ο Τρινκιέρι...

Συντονιστής: Captains
nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 2:26 pmΠως είναι upgrade o προπονητής των 0 Ευρωλιγκών (άριστη κλίση) έναντι αυτού που έχει 3 τα τελευταία 5 χρόνια;
Καθόλου έυκολη. Ο ένας έχει όλα τα απαραίτητα "γαλόνια" που όμως έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ αρκετό καιρό. Ο άλλος ήταν ο κορυφαίος PG της χρονιάς που πέρασε αλλά σε ομάδα μέτριας δυναμικότητας (και είναι και κοντόςpan24 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 2:54 pmΟ κύριος λόγος που δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με Μίσιτς και πήγαμε κατευθείαν για Σορτς λογικά είναι ότι δεν είχαμε καμία εγγύηση ότι θα έρχοταν ο Μίσιτς και θα έπρεπε να περιμένουμε με κίνδυνο να είχαμε χάσει και τον Σόρτς.
Αν όμως υποθέταμε ότι την ίδια στιγμή που κλείσαμε τον Σόρτς ήταν ελεύθερος και ο Μίσιτς ποιον θα διαλέγατε; Δεν είναι εύκολη η απάντηση νομίζω.
Εγώ συνήθως πάω στο gif που θέλω, κάνω δεξί κλικ, copy image address (σε chrome), κανω paste το url και μετά βάζω τα img tags γύρω από το url.
Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 3:08 pmΕγώ συνήθως πάω στο gif που θέλω, κάνω δεξί κλικ, copy image address (σε chrome), κανω paste το url και μετά βάζω τα img tags γύρω από το url.
Πχ αυτό https://media1.tenor.com/m/jy06UpZQlA0A ... ey-bye.gif με τα img γύρω του γίνεται:
![]()
Ο Γιουρτσεβέν όταν ήρθε χαρά επιλογή φαινόταν, μην κρίνεις εκ των υστέρων λέγοντας "αν είχαμε πάρει έναν καλό σέντερ...". Ο Γκάμπριελ επίσης ήταν τίμιος, ενώ ο Πλάις ήρθε καθαρά για ποσοτικούς λόγους. Θυμίζω πως η εναλλακτική του Γκάμπριελ ήταν ο Μπάνγκο, που στην Φενέρμπαχτσε δεν έχει δείξει τίποτα. Ούτε ισχύει αυτό που λες ότι "Με καλό αντιγκριγκονις και αντί Λεσσορτ δεν θα χρειάζονταν μεταγραφες αυτό το καλοκαίρι. Θα κερδίζαμε την Φενερ και την Μονακό". Αυτό είναι κάτι εντελώς υποθετικό και κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 3:07 pmΠαιδιά όπως επικροτουμε τις επιτυχίες έτσι πρέπει και να ασκούμε κριτική στις αποτυχίες. Οι επιλογές Γιουρτσεβεν, Γκάμπριελ, Πλεις δεν ήταν του ΔΓ όπως μια φορά και έναν καιρό λέγαμε ότι ο πρόεδρος έφερνε τους παίχτες.
Αν είχαμε πάρει έναν καλό σέντερ και ένα τριάρι αντί να περιμένουμε τόσους μήνες τον Γκριγκονις πάλι θα ειμασταν ΦΦ αλλά με άλλους όρους.
Είμαι ο μονος που πιστεύει ότι από τα ματς με Εφες και έπειτα ο Αταμαν είναι υπνωτισμενος;;;
Στην Εφες είχε παιχταράδες και αν δεν κάνανε παπάδες ο Μισιτς και ο Λαρκιν δεν νομίζω να σήκωνε τα ευρωπαϊκά μόνος του ο Αταμαν. Ταβερνιαρη δεν τον λέω τον άνθρωπο, έχει πιάσει τον σφυγμό του σύγχρονου μπάσκετ αλλά μια αξιόλογη ρεζέρβα ρε παιδί μου αν τυχόν σου τραυματιστουν καλοί παιχταράδες κωλωνει να πάρει.
Με καλό αντιγκριγκονις και αντί Λεσσορτ δεν θα χρειάζονταν μεταγραφες αυτό το καλοκαίρι.Θα κερδίζαμε την Φενερ και την Μονακό.
Πέρσι αν δεν "χτυπούσαμε" Ναν ενώ είχε ξεκινήσει η σεζόν με Σλουκα και τον κοντό που έπαιζε Ισπανία και επέστρεψε τελικα Ισπανία δεν θα φτάναμε ΦΦ.
Αν αν ανEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 3:07 pmΠαιδιά όπως επικροτουμε τις επιτυχίες έτσι πρέπει και να ασκούμε κριτική στις αποτυχίες. Οι επιλογές Γιουρτσεβεν, Γκάμπριελ, Πλεις δεν ήταν του ΔΓ όπως μια φορά και έναν καιρό λέγαμε ότι ο πρόεδρος έφερνε τους παίχτες.
Αν είχαμε πάρει έναν καλό σέντερ και ένα τριάρι αντί να περιμένουμε τόσους μήνες τον Γκριγκονις πάλι θα ειμασταν ΦΦ αλλά με άλλους όρους.
Είμαι ο μονος που πιστεύει ότι από τα ματς με Εφες και έπειτα ο Αταμαν είναι υπνωτισμενος;;;
Στην Εφες είχε παιχταράδες και αν δεν κάνανε παπάδες ο Μισιτς και ο Λαρκιν δεν νομίζω να σήκωνε τα ευρωπαϊκά μόνος του ο Αταμαν. Ταβερνιαρη δεν τον λέω τον άνθρωπο, έχει πιάσει τον σφυγμό του σύγχρονου μπάσκετ αλλά μια αξιόλογη ρεζέρβα ρε παιδί μου αν τυχόν σου τραυματιστουν καλοί παιχταράδες κωλωνει να πάρει.
Με καλό αντιγκριγκονις και αντί Λεσσορτ δεν θα χρειάζονταν μεταγραφες αυτό το καλοκαίρι.Θα κερδίζαμε την Φενερ και την Μονακό.
Πέρσι αν δεν "χτυπούσαμε" Ναν ενώ είχε ξεκινήσει η σεζόν με Σλουκα και τον κοντό που έπαιζε Ισπανία και επέστρεψε τελικα Ισπανία δεν θα φτάναμε ΦΦ.
και γιατι δεν ειμασταν σιγουροι αν και ποτε θα μεινει ελευθερος και επειδη εχουν και σχεδον 2 εκατ διαφορα στο οικονομικοpan24 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 2:54 pmΟ κύριος λόγος που δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με Μίσιτς και πήγαμε κατευθείαν για Σορτς λογικά είναι ότι δεν είχαμε καμία εγγύηση ότι θα έρχοταν ο Μίσιτς και θα έπρεπε να περιμένουμε με κίνδυνο να είχαμε χάσει και τον Σόρτς.
Αν όμως υποθέταμε ότι την ίδια στιγμή που κλείσαμε τον Σόρτς ήταν ελεύθερος και ο Μίσιτς ποιον θα διαλέγατε; Δεν είναι εύκολη η απάντηση νομίζω.