Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6546
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:05 pm

καλα νταξει εσυ το πηγες τελειως νεξτ λεβελ ..ειπαμε δεν κανει για τον ολυμπιακο οχι οτι δεν βρισκει 1εκ + στην ευρωλιγκα και θα παιξει α2 γαλλιας..πχ απο γιουρτσεβεν και γκεμπριελ καλυτερα συμβολαια θα βρει.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 524
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:06 pm

εμένα μου κάνει εντύπωση που κανείς στην Ευρώπη δε δείχνει να ενδιαφέρεται για το σάλαρι καπ, πέρα από κάτι δηλώσεις του Μπετσίροβιτς δεν έχω δει κανέναν να το σχολιάζει ενώ και οι κινήσεις των ομάδων δείχνουν ότι θα πέσουν πολλά λεφτά πάλι από ομάδες με ήδη φορτωμένο μπάτζετ.

γιατί πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό;

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

prime7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 12:56 pm
Και Μιλού και Ντόρσεϊ αφήνουν αιχμές για Μπαρτζώκα. Πολλοί έχουν παράπονα απλά επειδή νικαγαμε δεν μίλαγαν. Τώρα που τον ήπιαμε αρχίζουν και κελαηδανε. Το μεγάλο ρόστερ αποδείχτηκε λάθος. Long και Tyler σε άλλες ομάδες θα έπαιζαν Full και σε εμάς ούτε δευτερόλεπτο. Άντε μετά να μην έχεις μούτρα. Η 10αδα πρέπει να έχει πρωτοκλασάτοι και να έχεις και 2 καλά παιδιά να μην κάνουν παράπονο για τον χρόνο τύπου Λάρι.
Ο Μιλουτινοφ τι παράπονο έχει; 20λεπτα παίζει. Τα εχεις βάλει κάπως όλα στο μπλεντερ νομίζω...
Το κύριο θέμα είναι ότι πολλοί παίκτες έχουν παράπονα για το πώς λειτουργεί η ομάδα και ρίχνουν ευθύνες για την μηδενική ευελιξία και καθοδήγηση από τον πάγκο. Αυτό έχει ο Μίλου. Το έχει και ο Πίτερς και πιθανότατα αρκετοί ακόμα. Ελάχιστοι παίκτες έως κάνεις δε φαίνεται να πιστεύουν ότι θα πατήσουν κορυφή με τον συγκεκριμένο κοουτς.

Παίκτες που δεν παίζουν και γκρινιάζουν υπάρχουν παντού. Ο Ντορσευ δεν γκρινιαζε στη Φενέρ; Είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα υπόλοιπα.

Ένα άλλο θέμα είναι η στεναχώρια παικτών που δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο τους. Επίσης λογικό και συνηθισμένο. Αυτό που δεν είναι συνηθισμένο είναι να βγαίνουν να το δηλώνουν εν μέσω της σεζόν. Η ομάδα πρεπει να έχει στεγανά.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:08 pm

yawn.brigade έγραψε:
εμένα μου κάνει εντύπωση που κανείς στην Ευρώπη δε δείχνει να ενδιαφέρεται για το σάλαρι καπ, πέρα από κάτι δηλώσεις του Μπετσίροβιτς δεν έχω δει κανέναν να το σχολιάζει ενώ και οι κινήσεις των ομάδων δείχνουν ότι θα πέσουν πολλά λεφτά πάλι από ομάδες με ήδη φορτωμένο μπάτζετ.

ε ναι γιατι ειναι πολυ σοβαρο και μελετημενο αυτο το σαλαρι καπ που θα εφαρμοστει και πιλοτικα..απο την στιγμη που δεν δημοσιευονται τα συμβολαια τι συζηταμε?θα παρουμε εμεις πχ το μισιτς θα τον πληρωνουμε ενα σακι πατατες.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:09 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 12:58 pm
kwstantinos13 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 12:53 pm

Τα συμβόλαια είναι σεβαστά.Ας μην τον εκλεινες με τόσα χρήματα.
ε ναι γιατι πρωτη φορα σπαει συμβολαιο στον επαγγελματικο αθλητισμο....δεν ξερω αν ζεις κατω απο πετρα αλλα ποτε δεν παιρνει ο παικτης ολα τα λεφτα του συμβολαιου αλλα μια αποζημιωση..πχ βιλντοζα που πηρε 1εκ αντι για 3..ο μπραζντεικις που πηρε 500χιλ οχι 2εκ..εσεις δηλαδη τωρα θα πληρωσετε 3,5εκ του μπραουν?γιατι παιρνετε τον σορτς τοτε?να παιζετε με τον μπραουν,του δωσατε αλλα 2 χρονια συμβολαιο θα τον φατε στην μαπα.
μπερδευεσαι λιγο μπρατε... εκει μιλαμε για αποχωρησεις παικτων που συμφωνουνται και απο τις 2 πλευρες.
η ομαδα δεν τον παιζει, αυτος μπορει να βρει κοντα σε αυτο το συμβολαιο και θελει να φυγει για να παιζει.
ο φαλ με τα χαλια που εχει και την ηλικια του που θα το κανει χειροτερο απο εδω και περα αμφιβαλλω αν θα βρει συμβολαιο εστω γυρω στο εκ. ειδικα οταν εχει και προιστορια πριν απο εμας σαν γυρολογος που δεν μπορουσε να στεριωσει πουθενα.
Το συστημα τον εκανε υπερπολυτιμο.

1
1 Εικόνα
kwstantinos13

sophomore
Reactions: 62
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:11 pm

reignman έγραψε:
shaq7 έγραψε:

ε ναι γιατι πρωτη φορα σπαει συμβολαιο στον επαγγελματικο αθλητισμο....δεν ξερω αν ζεις κατω απο πετρα αλλα ποτε δεν παιρνει ο παικτης ολα τα λεφτα του συμβολαιου αλλα μια αποζημιωση..πχ βιλντοζα που πηρε 1εκ αντι για 3..ο μπραζντεικις που πηρε 500χιλ οχι 2εκ..εσεις δηλαδη τωρα θα πληρωσετε 3,5εκ του μπραουν?γιατι παιρνετε τον σορτς τοτε?να παιζετε με τον μπραουν,του δωσατε αλλα 2 χρονια συμβολαιο θα τον φατε στην μαπα.
μπερδευεσαι λιγο μπρατε... εκει μιλαμε για αποχωρησεις παικτων που συμφωνουνται και απο τις 2 πλευρες.
η ομαδα δεν τον παιζει, αυτος μπορει να βρει κοντα σε αυτο το συμβολαιο και θελει να φυγει για να παιζει.
ο φαλ με τα χαλια που εχει και την ηλικια του που θα το κανει χειροτερο απο εδω και περα αμφιβαλλω αν θα βρει συμβολαιο εστω γυρω στο εκ. ειδικα οταν εχει και προιστορια πριν απο εμας σαν γυρολογος που δεν μπορουσε να στεριωσει πουθενα.
O Παπαγιάννης τον έκανε υπερπολύτιμο😄😄😄

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 524

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:12 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 1:08 pm
yawn.brigade έγραψε:

ε ναι γιατι ειναι πολυ σοβαρο και μελετημενο αυτο το σαλαρι καπ που θα εφαρμοστει και πιλοτικα..απο την στιγμη που δεν δημοσιευονται τα συμβολαια τι συζηταμε?θα παρουμε εμεις πχ το μισιτς θα τον πληρωνουμε ενα σακι πατατες.
ό,τι και να είναι βγήκε επίσημη ανακοίνωση από την Ευρωλίγκα ότι θα ισχύει από του χρόνου και ακόμα περισσότερο από του παραχρόνου.

δεν έχει σημασία το αν είναι καλό ή όχι, η απορία μου είναι γιατί κανείς δεν ασχολείται.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:13 pm

reignman έγραψε:
shaq7 έγραψε:

ο φαλ εχει καλο ονομα και εμπειρια ενω δεν υπαρχουν σεντερ..μου λες δηλαδη οτι δεν θα βρει 1εκ σου λεω εγω σε καμια αρμανι?Η φενερ παιζει με σανλι μπιρτς..τι συζηταμε τωρα.Ενω δεν αποκλειω να μπορει να βρει και 1.7 σε χαποελ η ντουμπαι..

αν εχουμε 1+1 κιολας 700χιλ το πολυ να μας στοιχισει να τον διωξουμε.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

yawn.brigade έγραψε:

γιατι θα μαγειρεψουν τα νουμερα.
αλλωστε ο μοτεγιουνας ειπε πως δεν ειναι υποχρεωτικο να γινει δημοσιο τιποτα.
αλλη μια πετυχεσα της euroleague.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:14 pm

kwstantinos13 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 1:11 pm
reignman έγραψε:

O Παπαγιάννης τον έκανε υπερπολύτιμο😄😄😄
Γιατί νομίζετε οι Παναθηναϊκοι ότι όλα περιστρέφονται γύρω σας; 4 σερί φ4 έχει πάει η ομάδα με αυτόν βασικό. Έχει παίξει αντίπαλος με όλους τους ψηλούς της Ευρώπης. Που κολλάει ο Παπαγιάννης;

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2514
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:19 pm

shaq7 έγραψε:
ο φαλ εχει καλο ονομα και εμπειρια ενω δεν υπαρχουν σεντερ..μου λες δηλαδη οτι δεν θα βρει 1εκ σου λεω εγω σε καμια αρμανι?Η φενερ παιζει με σανλι μπιρτς..τι συζηταμε τωρα.Ενω δεν αποκλειω να μπορει να βρει και 1.7 σε χαποελ η ντουμπαι..

Είναι 33 ετών, τον Φεβρουάριο του 2026 θα γίνει 34, είναι βαρύ κορμί και η απόδοση του φθίνει διαρκώς τα τελευταία 2 χρόνια.

Ομάδα Ευρωλίγκας που θα του δώσει πάνω από 1 μύριο δεν νομίζω να υπάρξει. Καλή η εμπειρία και το παρελθόν αλλά οι σοβαρές ομάδες πληρώνουν και με γνώμονα το μέλλον.

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 745

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:20 pm

chainsaw έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 12:52 pm
Dimmitz έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:44 am
.
Στο 5 με Φαλ + δυο μεταγραφές (μάλλον η μια είναι ο Παπαγιάννης).
Λυπήσου μας αδερφέ!

Στα υπόλοιπα συμφωνώ

Καλά εγώ θα τους έδιωχνα και τους δυο. Αναφέρω τον Φαλ +2 μεταγραφές γιατί δεν πιστεύω ότι θα του σπάσουν το συμβόλαιο, τουλάχιστον όχι φέτος. Είναι και κολλητός με Φουρνιέ. Ο Παπαγιάννης ακούγεται για ΠΑΟ τελικά (ταιριάζει με shorts).

Συμφωνώ πλήρως στο θέμα καθοδήγησης. Ένας έξτρα λόγος για να μην συνεχίσει του χρόνου ο coach. Πόση υπομονή να κάνουν δλδ παιχτες σαν τον Πίτερς; Να βλέπουν το βασικό τεσσάρι σε τέλειο melt down και να μην τους βάζει μέσα να δοκιμάσουν αν μπορούν;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 928

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:25 pm

prime7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 12:56 pm
Και Μιλού και Ντόρσεϊ αφήνουν αιχμές για Μπαρτζώκα. Πολλοί έχουν παράπονα απλά επειδή νικαγαμε δεν μίλαγαν. Τώρα που τον ήπιαμε αρχίζουν και κελαηδανε. Το μεγάλο ρόστερ αποδείχτηκε λάθος. Long και Tyler σε άλλες ομάδες θα έπαιζαν Full και σε εμάς ούτε δευτερόλεπτο. Άντε μετά να μην έχεις μούτρα. Η 10αδα πρέπει να έχει πρωτοκλασάτοι και να έχεις και 2 καλά παιδιά να μην κάνουν παράπονο για τον χρόνο τύπου Λάρι.
Ο Μιλουτινοφ τι παράπονο έχει; 20λεπτα παίζει. Τα εχεις βάλει κάπως όλα στο μπλεντερ νομίζω...
Το κύριο θέμα είναι ότι πολλοί παίκτες έχουν παράπονα για το πώς λειτουργεί η ομάδα και ρίχνουν ευθύνες για την μηδενική ευελιξία και καθοδήγηση από τον πάγκο. Αυτό έχει ο Μίλου. Το έχει και ο Πίτερς και πιθανότατα αρκετοί ακόμα. Ελάχιστοι παίκτες έως κάνεις δε φαίνεται να πιστεύουν ότι θα πατήσουν κορυφή με τον συγκεκριμένο κοουτς.

Παίκτες που δεν παίζουν και γκρινιάζουν υπάρχουν παντού. Ο Ντορσευ δεν γκρινιαζε στη Φενέρ; Είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα υπόλοιπα.

Ένα άλλο θέμα είναι η στεναχώρια παικτών που δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο τους. Επίσης λογικό και συνηθισμένο. Αυτό που δεν είναι συνηθισμένο είναι να βγαίνουν να το δηλώνουν εν μέσω της σεζόν. Η ομάδα πρεπει να έχει στεγανά.
[/quote]

Ο Μιλού έχει θέμα με το πώς παίζουμε σε ερώτηση που του έκαναν. Δεν αρέσει το σύστημα Μπαρτζώκα σε πολλούς. Ειδικά ο Μιλού δεν βοηθιεται καθόλου. Ίσως φταίει που τον πήραμε ενώ ίσως ο Μπαρτζώκας ήθελε κάτι άλλο τι να σου πω.

0
kwstantinos13

sophomore
Reactions: 62
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:26 pm

Οι Αγγελόπουλοι που έχουν χαθεί;Ο δικός μας ψυχακιας έκανε δηλώσεις ότι η ομάδα θα επιστρέψει,οι δικοί σας πρόεδροι που είναι να τραβήξουν έστω τ αυτιά στις δηλώσεις;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Μάιος 25, 2025 1:27 pm

GK_23 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 1:19 pm
shaq7 έγραψε:

Είναι 33 ετών, τον Φεβρουάριο του 2026 θα γίνει 34, είναι βαρύ κορμί και η απόδοση του φθίνει διαρκώς τα τελευταία 2 χρόνια.

Ομάδα Ευρωλίγκας που θα του δώσει πάνω από 1 μύριο δεν νομίζω να υπάρξει. Καλή η εμπειρία και το παρελθόν αλλά οι σοβαρές ομάδες πληρώνουν και με γνώμονα το μέλλον.
η φενερ πληρωσε τον μαριανοβιτς και τον μακολουμ..πιθανοτατα θα παρει την ευρωλιγκα..επισης εγω δεν ειπα σοβαρη ομαδα ειπα αρμανι χαποελ και ντουμπαι :lol: η ζαλγκιρις εχει βασικο τον 40ρη ντανστον.

οπως και να χει ο φαλ πρεπει να φυγει η να παιζει 3ος ψηλος..δεν υπαρχει μα και μου..οποιος εκανε την πατατια να την πληρωσει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”