Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 806
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 2:53 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:35 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:16 pm
τολιοπουλος 3 χρονια 500κ συνολο
500 τον χρόνο είναι...
Πολλά αλλά οκ.
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... i-enishysi
Airman έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:09 pm

Φιλε, αν ο Αταμάν χρησιμοποιήσει τον Σορτς όπως τον Μπράουν, θα αποδειχτεί μεγαλύτερη φόλα από τον Μπράουν.
Για αντι-Μπράουν πάει ο Σλούκας του χρόνου.
Ο Σορτς πάει για ρόλο 25 λεπτών και άνω. Ο κόουτς θα αλλάξει πράγματα από τον τρόπο που παίζει, θα προσαρμοστεί. Δεν γίνεται να κάνει αλλιώς.
Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι η άμυνα της ομάδας πρώτα από όλα και το σταθερό σουτ στο 3, που το είχες με Γκριγκό, αλλά δεν ξέρουμε το μέλλον του παίχτη.
Η θεωρία αυτό λέει αλλά στην πράξη κάτσε να δούμε γιατί υποτίθεται και ο Μπράουν θα μοιραζόταν τη θέση με τον Σλούκα και κατέληξε να παίζει στα ρεπό του.

Θα εξαρτηθεί από το αν θα μπορέσει να τους ταιριάξει με τον Ναν, και αμυντικά να μην μπάζουμε και επιθετικά να μοιράζονται οι μπάλες.
Βέβαια και ο Σορτς να δούμε τι ψάρια πιάνει γιατί είναι 27 στα 28 με μόνο μια χρονιά στην Ευρωλίγκα. Έβγαλε μάτια αλλά είναι μόνο μια χρονιά και σε μια ομάδα που το στυλ παιχνιδιού της τον βόλευε 1000%.

Έχουμε και το πολύ πρόσφατο παράδειγμα του Τόμπσον που έκανε την τρομερή χρονιά στην Μπασκόνια το 2022-2023 και τον ήθελε όλη η Ευρώπη, και εμείς μαζί όταν φάγαμε το άκυρο από τον Καμπάτσο, τελικά πήγε στην Εφές και αποδείχθηκε ένας καλός και χρήσιμος παίκτης αλλά ως εκεί.

Γενικά αυτό το έχω φόβο για όλους τους παίκτες της Παρί που θα πάρουν μεγάλες μεταγγραφές. Θυμάμαι και τότε μετά από εκείνη την Ζαλγκίρις του Σάρας που οι μισοί πήραν μεγάλες μεταγγραφές και κανένας δεν έπαιξε στο επίπεδο που έπαιζε στην Ζαλγκίρις.
Φίλε δε διαφωνώ, αλλά δυστυχώς αυτό είναι το καρκίνωμα της ευρωλίγκας.
Μιλάμε για μία λίγκα όπου ανακυκλώνονται οι παίχτες. Ερωτήματα γενικά προκύπτουν για όλους. ΠΧ ο Μίσιτς είναι μία πριμαντόνα της λίγκας. Τον έχεις δει τελευταία να παίζει ; Εγώ τον είδα και στους Χόρνετς και με την εθνική Σερβίας και είναι άλλος παίχτης. Οπότε δεν θα πάρει ρίσκο αυτός που θα δώσει τα τρελά λεφτά που ζητάει να τον φέρει ; Γιατί όλοι θα πληρώσουν τον Μισιτς προ ΝΒΑ, θα πάρουν όμως αυτόν;;;

Γενικά δε διαφωνώ με αυτό που λες, όμως σκέψου και περιπτώσεις όπως αυτή του Μάικ Τζέιμς ή του Ντιαλό. Ο Μάικ έπαιξε στον Κολοσσό και ο Ντιαλό επί της ουσίας έφυγε για ευρωλίγκα από το Λαύριο...

Επίσης, από τη στιγμή που παίρνουμε Σορτς, θα πρέπει και ο κόουτς να δει πως θα παίξει, τι θα κάνει. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει adapt.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6541
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 26, 2025 3:02 pm

Airman έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:49 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:42 pm
500χιλ τον χρονο ο τολιοπουλος?? :shock: :shock: Ασχετο αλλα μπαινει και αυτος στο κλαμπ των παικτων που εχει παιξει και στους 2 αιωνιους.
Δυστυχώς αυτά έχουν τα ελληνικά διαβατήρια. Ο μητρου Λογκ πχ πόσα παίρνει ? Ο Κωστακούμπο πόσα έπαιρνε σε έμας ; Θα δεις ότι τουλάχιστον ο Τολιό θα βοηθήσει πολύ και με χοντρά λεπτά στην Ελλάδα και σε κάποια γκεστ στην Ευρωλίγκα.
τα ιδια αλλα ο μητρος ειχε παιξει και μια μιλανο με 15π μ.ο για ενα διαστημα..ο κωστακουμπος ναι μαλλον λογω ονοματος τα βρηκε.Σκεφτειτε οτι εμεις τωρα παιρνουμε τον γουορντ με 650-700χιλ.Μεγαλο πλεονεκτημα το διαβατηριο..

ο τολιο ταιριαζει του αταμαν πιθανοτατα θα βρει καποιον ρολο..βεβαια με τα γκαρντ που εχετε εσεις απορω αν παιζει και στις προπονησεις που λεει ο λογος..

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Δευ Μάιος 26, 2025 3:06 pm

shaq7 έγραψε:
Airman έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:49 pm

Δυστυχώς αυτά έχουν τα ελληνικά διαβατήρια. Ο μητρου Λογκ πχ πόσα παίρνει ? Ο Κωστακούμπο πόσα έπαιρνε σε έμας ; Θα δεις ότι τουλάχιστον ο Τολιό θα βοηθήσει πολύ και με χοντρά λεπτά στην Ελλάδα και σε κάποια γκεστ στην Ευρωλίγκα.
τα ιδια αλλα ο μητρος ειχε παιξει και μια μιλανο με 15π μ.ο για ενα διαστημα..ο κωστακουμπος ναι μαλλον λογω ονοματος τα βρηκε.Σκεφτειτε οτι εμεις τωρα παιρνουμε τον γουορντ με 650-700χιλ.Μεγαλο πλεονεκτημα το διαβατηριο..

ο τολιο ταιριαζει του αταμαν πιθανοτατα θα βρει καποιον ρολο..βεβαια με τα γκαρντ που εχετε εσεις απορω αν παιζει και στις προπονησεις που λεει ο λογος..
Φιλε εκτιμώ ότι στην Ελλάδα εκτός των ματς απέναντί σας, θα παίρνει χοντρά λεπτά. Δε νομίζω να ξαναδείς Ναν για 25 λεπτά στην Ελλάδα. Αυτά νομίζω ότι θα τα καλύψει ο Τολιό. Και νομίζω ότι για αυτό τον πήρε. Γιατι έχει την κλάση να σου καθαρίζει τα ματς στην Ελλάδα χωρίς θέμα (που ο Μωραίτης πχ δεν) και συγχρόνως να αποσυμφορίζει τους βασικούς γκαρντ ώστε να παίζουν μόνο ευρωλίγκα. Είναι το διαβατήριο θέμα, ναι...θα δεις τι λεφτά θα πάρει ο Ρογκαβόπουλος πχ

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 773
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 3:09 pm

Airman έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:15 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:13 pm
επειδη η θεση του 4ου γκαρντ ειναι προβληματικη ολοι θελουμε να δουμε πως θα χρησιμοποιηθει ο κονδος

καλυτερα να κραταμε μικρο καλαθι λογω οτι οποιον ερχεται για αυτον τον ρολο το επομενο καλοκαιρι φευγει

μακαρι να πανε ολα καλα με τον σορτς
Δεν έρχεται για αυτόν τον ρόλο.
Σε αυτόν τον ρόλο των 5-15 λεπτών θα μπει ο Σλούκας.
Η μεταγραφή Σορτς σημαίνει 25 λεπτά στον κοντό.
Φίλε μου Airman, σε πάω καταρχάς πολύ διότι κάνεις μπαμ από μακριά ότι είσαι φουλ μη τοξικός ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ, πράγμα σπανιότατο στις μέρες μας……εγώ έχω μια παρόμοια άποψη με την δικιά σου για την περίπτωση Σόρτς με μία υποσημείωση που σου στέλνω αυτούσια και είναι όπως την απάντησα σε συνοπαδό μου σε άλλο πόστ που είχε αμφιβολίες για την καταλληλότητα της μεταγραφής σας…….του έγραψα λοιπόν « Είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ……αλλά είναι και ξεκάθαρο ότι ο μέγας γάτος και μετρ της ψυχολογίας Αταμάν, τελείωσε τον Σλούκα (μετά το επεισόδιο με τον ψηλό συμπατριώτη του, καθώς για τους ιστορικά γνωρίζοντες, οι Τούρκοι υποστηρίζουν την φυλή τους ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ)με τον πιο αναίμακτο τρόπο! Με την απόκτηση δηλαδή πολύ καλύτερου παίκτη!!! Είναι πάντως παικταράς ο τύπος, μην λέμε τα αυτονόητα…»
Συμφωνείς με την παραπάνω άποψη μου??? Θα με ενδιέφερε πραγματικά η άποψή σου ως Παναθηναϊκός που είσαι , διότι εγώ είδα τον Σλούκα σε αυτό το φάιναλ φορ υπερβολικά ξενερωμένο!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 3:17 pm

Airman έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Φιλε εκτιμώ ότι στην Ελλάδα εκτός των ματς απέναντί σας, θα παίρνει χοντρά λεπτά. Δε νομίζω να ξαναδείς Ναν για 25 λεπτά στην Ελλάδα. Αυτά νομίζω ότι θα τα καλύψει ο Τολιό. Και νομίζω ότι για αυτό τον πήρε. Γιατι έχει την κλάση να σου καθαρίζει τα ματς στην Ελλάδα χωρίς θέμα (που ο Μωραίτης πχ δεν) και συγχρόνως να αποσυμφορίζει τους βασικούς γκαρντ ώστε να παίζουν μόνο ευρωλίγκα. Είναι το διαβατήριο θέμα, ναι...θα δεις τι λεφτά θα πάρει ο Ρογκαβόπουλος πχ
Σορτς Γκραντ Σλουκας
Ναν Τολιοπουλος καλαιτζακης
Οσμαν (αντι)γκριγκονις

Μπορει να βρισκει λες ο τολιο χοντρα λεπτα?ακομα και με ολους τους καλους να μην παιζουν πανω απο 20΄. ισως σε διαβολοβδομαδες..βεβαια φετος λενε θα ειναι 10 αυτες..ναι οκ μπορω να τον δω να εχει εναν ρολο 15΄ στην α1 αλλα αργα στην σεζον που θα χουν βρεθει οι ρολοι..

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Δευ Μάιος 26, 2025 3:22 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 3:09 pm
Airman έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:15 pm

Δεν έρχεται για αυτόν τον ρόλο.
Σε αυτόν τον ρόλο των 5-15 λεπτών θα μπει ο Σλούκας.
Η μεταγραφή Σορτς σημαίνει 25 λεπτά στον κοντό.
Φίλε μου Airman, σε πάω καταρχάς πολύ διότι κάνεις μπαμ από μακριά ότι είσαι φουλ μη τοξικός ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ, πράγμα σπανιότατο στις μέρες μας……εγώ έχω μια παρόμοια άποψη με την δικιά σου για την περίπτωση Σόρτς με μία υποσημείωση που σου στέλνω αυτούσια και είναι όπως την απάντησα σε συνοπαδό μου σε άλλο πόστ που είχε αμφιβολίες για την καταλληλότητα της μεταγραφής σας…….του έγραψα λοιπόν « Είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ……αλλά είναι και ξεκάθαρο ότι ο μέγας γάτος και μετρ της ψυχολογίας Αταμάν, τελείωσε τον Σλούκα (μετά το επεισόδιο με τον ψηλό συμπατριώτη του, καθώς για τους ιστορικά γνωρίζοντες, οι Τούρκοι υποστηρίζουν την φυλή τους ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ)με τον πιο αναίμακτο τρόπο! Με την απόκτηση δηλαδή πολύ καλύτερου παίκτη!!! Είναι πάντως παικταράς ο τύπος, μην λέμε τα αυτονόητα…»
Συμφωνείς με την παραπάνω άποψη μου??? Θα με ενδιέφερε πραγματικά η άποψή σου ως Παναθηναϊκός που είσαι , διότι εγώ είδα τον Σλούκα σε αυτό το φάιναλ φορ υπερβολικά ξενερωμένο!!!
Φίλε μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου και ανήκεις στα άτομα με τα οποία η συζήτηση είναι πάντα όμορφη και καλή, ασχέτως του αν μ' αρέσει εμένα το πράσινο και εσένα το κόκκινο και αυτό είναι και το φυσιολογικό. Ο Σλούκας απέδωσε μία χρονιά σε τοπ επίπεδο, πιθανότατα να βοήθησε σε αυτό και όλο αυτό που έγινε με τον ΟΣΦΠ, ο τρόπος που αυτός έχει στο κεφάλι του ότι έφυγε από εκεί και η ομάδα πήρε την Ευρωλίγκα. Ο Αταμάν παρόλα αυτά, του έφερε τον Μπράουν. Ο Μπράουν, ασχέτως του πως εξελίχθηκε, ήταν παιχταράς, ήταν κάποιος δηλαδή που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Σλούκα. Ο Σλούκας είναι καλός για την ηλικία του, είναι επιδραστικός, αλλά δείχνει ότι δεν μπορείς να βασιστείς για πολλά λεπτά, για πολλά παιχνίδια πάνω του και του χρόνου θα είναι και 36...Οκ, πόσο να παίξει ; και μάλιστα σε ομάδα που πάει Φ4. Δηλαδή ο Σλούκας ήταν ξενερωμένος λες ή απλά δεν μπορούσε να είναι ο περσινός Σλούκας ;;;; Δεν μπορώ να ξέρω αν το έκανε για αυτό ο Αταμάν, γενικά είναι περίεργος φίλε ο τρόπους που σκέφτεται και είναι κομματάκι αψυχολόγητος. Θέλω να πιστεύω όμως ότι οι προπονητές δεν έχουν κολλήματα με εθνικότητες και τέτοια πράγματα. Πχ ο Αταμάν είναι λογικό να φέρει τον Οσμάν στον ΠΑΟ γιατί είναι καλός, γνωρίζονται κτλ, αλλά είναι λογικό να διώξει και τον Γιουρτσεβέν επειδή δεν απέδωσε καλά αυτήν την χρονιά. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έφερε τον Σορτς για αυτό που γράφεις, αλλά επειδή πραγματικά έπρεπε να πάρει παιχταρά στην θέση αυτήν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Δευ Μάιος 26, 2025 3:24 pm

shaq7 έγραψε:
Airman έγραψε:

Σορτς Γκραντ Σλουκας
Οσμαν (αντι)γκριγκονις

Μπορει να βρισκει λες ο τολιο χοντρα λεπτα?ακομα και με ολους τους καλους να μην παιζουν πανω απο 20΄. ισως σε διαβολοβδομαδες..βεβαια φετος λενε θα ειναι 10 αυτες..ναι οκ μπορω να τον δω να εχει εναν ρολο 15΄ στην α1 αλλα αργα στην σεζον που θα χουν βρεθει οι ρολοι..
και 25 στην Α1.... ποιος σε δεσμεύει ; θα χάσεις εντός από τον προμηθέα πχ ; (Mε κάθε συμπάθεια στην ομάδα)

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 3:30 pm

ετσι λεγαμε και περσι παντως και οι 2 στα μισα παιχνιδια της α1 αγκομαχουσαμε να κερδισουμε..ο παο σε αρκετα της α1 ειχε τον ναν 35+λ μεσα για να κερδισει..αντιστοιχα και εμεις τον σασα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Δευ Μάιος 26, 2025 3:40 pm

shaq7 έγραψε:
ετσι λεγαμε και περσι παντως και οι 2 στα μισα παιχνιδια της α1 αγκομαχουσαμε να κερδισουμε..ο παο σε αρκετα της α1 ειχε τον ναν 35+λ μεσα για να κερδισει..αντιστοιχα και εμεις τον σασα.
Δεν θα άλλαζε όμως κάτι αν το σκεφτείς φίλε...δηλαδή θα χάνατε ένα ματς στο ΣΕΦ...και ;;;;
Είχες 2 ήττες από τον ΠΑΟ, συνεπώς ήταν μοιρασμένες οι θέσεις 1 και 2... κακώς δεν βάλαμε Σαμοντούροφ περισσότερο πχ εμείς.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3260
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Μάιος 26, 2025 3:44 pm

Airman έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Σορτς Γκραντ Σλουκας
Οσμαν (αντι)γκριγκονις

και 25 στην Α1.... ποιος σε δεσμεύει ; θα χάσεις εντός από τον προμηθέα πχ ; (Mε κάθε συμπάθεια στην ομάδα)
Εξαιρετικός Airman για πολλοστή φορά.
Tι γνώμη έχεις για τον Shorts αν ανταποκριθεί σε ένα πιο σετ παιχνίδι σε σχέση με αυτό που ήταν τόσα χρόνια (Βόννη, Παρί). Δε πιστεύω ο Αταμαν να ξεκινήσει να τρέχει σαν την Παρί.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 4:01 pm

Airman έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 3:40 pm
shaq7 έγραψε:
Δεν θα άλλαζε όμως κάτι αν το σκεφτείς φίλε...δηλαδή θα χάνατε ένα ματς στο ΣΕΦ...και ;;;;
Είχες 2 ήττες από τον ΠΑΟ, συνεπώς ήταν μοιρασμένες οι θέσεις 1 και 2... κακώς δεν βάλαμε Σαμοντούροφ περισσότερο πχ εμείς.
αταμαν και μπαρτζωκας διαφωνουν με αυτο η τουλαχιστον δεν το κανουν..αρκετοι εδω μεσα λεμε τι νοημα εχει να κυνηγανε ετσι τις νικες στην α1..διαλυουν τους παικτες για ενα πλεονεκτημα εδρα που τις περισσοτερες φορες δεν λεει και τιποτα.
Αν γινοταν το θαυμα να αλλαζε η φιλοσοφια οτι και να χασουμε στην α1 δεν εγινε και κατι ναι θα εβρισκε και 30΄ και ο τολιοπουλος και ο σαμοντουροφ.

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 787

Δευ Μάιος 26, 2025 4:07 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:01 pm
Αν γινοταν το θαυμα να αλλαζε η φιλοσοφια οτι και να χασουμε στην α1 δεν εγινε και κατι ναι θα εβρισκε και 30΄ και ο τολιοπουλος και ο σαμοντουροφ.
Αυτό δυστυχώς είναι πολύ ευρωπαικό για μας τους Βαλκάνιους !

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Δευ Μάιος 26, 2025 4:11 pm

SteveNashidis έγραψε:
Airman έγραψε:

Tι γνώμη έχεις για τον Shorts αν ανταποκριθεί σε ένα πιο σετ παιχνίδι σε σχέση με αυτό που ήταν τόσα χρόνια (Βόννη, Παρί). Δε πιστεύω ο Αταμαν να ξεκινήσει να τρέχει σαν την Παρί.

Κοίταξε, ο Σορτς ναι μεν αρέσκεται στο να καλπάζει και να δίνει έναν φρενήρη ρυθμό, όμως κακώς θεωρεί ο πολύς σκόσμος ότι δεν μπορεί να σετάρει την επίθεση. Δεν το προτιμούσε ίσως, τόσο αυτός όσο και η όλη Παρί λόγω του τρόπου με τον οποίον ήταν δομημένο το ρόστερ και κυρίως λόγω του τρελού μοτίβου που είχαν στο σουτ, όπου βασιζόταν σε transition και στην μη επιστροφή της αντίπαλης άμυνας έγκαιρα. Ο Σορτς ακόμα και αν σετάρει την επίθεση, μπορεί κάλλιστα και να σπάσει την άμυνα του αντίπαλου γκαρντ παίρνοντας σκριν και να σπάσει σχετικά εύκολα την άμυνα αλλαγών του αντιπάλου (κάτι πχ που κατέστρεψε τον ΠΑΟ στο ματς με τη Φενέρ), αλλά και να νικήσει μία κατάσταση με hedge out του αντίπαλου ψηλού, αφού είναι κοντός που πασάρει τόσο καλά, όσο μπορεί να εκτελεί.

Το ερώτημα τώρα δεν έγκειται τόσο στον Σορτς, όσο στο αν μπορεί ο κόουτς να αλλάξει. Ο παναθηναϊκός φέτος ήταν από τις πιο χαμηλού ρυθμού ομάδες της λίγκας, με μοναδική αν θες διαφοροποίηση σε αυτό τον Οσμαν, από τον οποίο η ομάδα πήρε αρκετούς πόντους στο transition. Θεωρώ ότι ο Σορτς μπορεί να σετάρει το παινίδι ναι, όμως είναι μία αντίστοιχη κατάσταση με το να έχεις μία Φεράρι και να θες συστηματικά να πηγαίνεις με 60. Ο κόουτς πρέπει να διαβάσει σωστά αυτό που μπορεί να του δώσει ο παίχτης (σε συνδυασμό μάλιστα με τον Οσμαν) και όταν θέλει να σετάρει το παιχνίδι να καλεί τον Σλούκα ή τον Γκραντ (δεν πρέπει να ξεχνάμε τη γριά την κότα ποτέ) για να το κάνουν. Ο Παναθηναϊκός έχει φαινομενικά τα όπλα με τον Σορτς πλέον να είναι μία πολύ ποικιλόμορφη ομάδα επιθετικά. Αλλά για να απαντήσω στο ερώτημά σου, εκτιμώ ότι στο σημείο συνάντησης Αταμάν-Σορτς, ο Αταμάν θα πρέπει να διαβεί, να περπατήσει περισσότερα βήματα, δηλαδή να έρθει αυτός πιο κοντά στον Σορτς και όχι το ανάποδο.

ΥΓ : Επίσης, πέραν του πολύ σωστού ερωτήματος που θέτεις για εμένα το Σορτς- Σλούκας- Ναν- Γκραντ- Τολιόπουλος γεννά πολλά ερωτηματικά και στο αμυντικό κομμάτι.

Εσύ πώς την αξιολογείς τη μεταγραφή σε αυτό το κομμάτι ;

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4389
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 26, 2025 4:26 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:35 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:16 pm
τολιοπουλος 3 χρονια 500κ συνολο
500 τον χρόνο είναι...
Πολλά αλλά οκ.
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... i-enishysi

πολλα ειναι τα 500

αλλα να μου πεις και ο κωστας αντεντ τοσα επαιρνε

αντε να δουμε αν τα βγαλει
τουλαχιστον στην α1 θα πρεπει να παιζει

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3260
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Μάιος 26, 2025 4:34 pm

Airman έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:11 pm
SteveNashidis έγραψε:

Κοίταξε, ο Σορτς ναι μεν αρέσκεται στο να καλπάζει και να δίνει έναν φρενήρη ρυθμό, όμως κακώς θεωρεί ο πολύς σκόσμος ότι δεν μπορεί να σετάρει την επίθεση. Δεν το προτιμούσε ίσως, τόσο αυτός όσο και η όλη Παρί λόγω του τρόπου με τον οποίον ήταν δομημένο το ρόστερ και κυρίως λόγω του τρελού μοτίβου που είχαν στο σουτ, όπου βασιζόταν σε transition και στην μη επιστροφή της αντίπαλης άμυνας έγκαιρα. Ο Σορτς ακόμα και αν σετάρει την επίθεση, μπορεί κάλλιστα και να σπάσει την άμυνα του αντίπαλου γκαρντ παίρνοντας σκριν και να σπάσει σχετικά εύκολα την άμυνα αλλαγών του αντιπάλου (κάτι πχ που κατέστρεψε τον ΠΑΟ στο ματς με τη Φενέρ), αλλά και να νικήσει μία κατάσταση με hedge out του αντίπαλου ψηλού, αφού είναι κοντός που πασάρει τόσο καλά, όσο μπορεί να εκτελεί.

Το ερώτημα τώρα δεν έγκειται τόσο στον Σορτς, όσο στο αν μπορεί ο κόουτς να αλλάξει. Ο παναθηναϊκός φέτος ήταν από τις πιο χαμηλού ρυθμού ομάδες της λίγκας, με μοναδική αν θες διαφοροποίηση σε αυτό τον Οσμαν, από τον οποίο η ομάδα πήρε αρκετούς πόντους στο transition. Θεωρώ ότι ο Σορτς μπορεί να σετάρει το παινίδι ναι, όμως είναι μία αντίστοιχη κατάσταση με το να έχεις μία Φεράρι και να θες συστηματικά να πηγαίνεις με 60. Ο κόουτς πρέπει να διαβάσει σωστά αυτό που μπορεί να του δώσει ο παίχτης (σε συνδυασμό μάλιστα με τον Οσμαν) και όταν θέλει να σετάρει το παιχνίδι να καλεί τον Σλούκα ή τον Γκραντ (δεν πρέπει να ξεχνάμε τη γριά την κότα ποτέ) για να το κάνουν. Ο Παναθηναϊκός έχει φαινομενικά τα όπλα με τον Σορτς πλέον να είναι μία πολύ ποικιλόμορφη ομάδα επιθετικά. Αλλά για να απαντήσω στο ερώτημά σου, εκτιμώ ότι στο σημείο συνάντησης Αταμάν-Σορτς, ο Αταμάν θα πρέπει να διαβεί, να περπατήσει περισσότερα βήματα, δηλαδή να έρθει αυτός πιο κοντά στον Σορτς και όχι το ανάποδο.

ΥΓ : Επίσης, πέραν του πολύ σωστού ερωτήματος που θέτεις για εμένα το Σορτς- Σλούκας- Ναν- Γκραντ- Τολιόπουλος γεννά πολλά ερωτηματικά και στο αμυντικό κομμάτι.

Εσύ πώς την αξιολογείς τη μεταγραφή σε αυτό το κομμάτι ;
Ο Shorts βγαίνει από την αγορά από τους αντιπάλους του ΠΑΟ και αυτό είναι πλεονέκτημα από μόνο του.

Το Shorts, Nunn , Σλούκας, Γκραντ , Τολιό έχει μόνο έναν offball παίκτη ως το αρνητικό. Όλοι χρειάζονται τη μπάλα στα χέρια τους για να λειτουργήσουν στο 100%. Βέβαια είναι αναβάθμιση σε σχέση με τον Lorenzo Brown η επιλογή του TJ.

Τα ζευγάρια που θα έβαζα μαζί θα ήταν Ναν με Σλούκα και Γκραντ με Σορτς. Το Ναν Σορτς βέβαια θα ξεκινάει σαν βασικό σχήμα από τον Άταμαν 100% οπότε για αυτό και ρώτησα πως θα λειτουργήσει η επίθεση.

Αμυντικά οι Οσμαν, Χουαντσο,Λεσορτ καλύπτουν οποιονδήποτε συνδιασμό γκαρντ και να βάλεις οπότε δεν υπάρχει θέμα τόσο μεγάλο. Οι αλλαγές βέβαια αυτών των τριών είναι το πρόβλημα και όχι των 5 PG/SG ως προς την άμυνα.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”