Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα για τον πολύ μάγκικο τίτλο που πήρε! Τεράστια επιτυχία, γιατί για μένα με όλα αυτά που έγιναν αυτές τις 10 μέρες το πρωτάθλημα ήταν αυτοσκοπός και ας χάθηκε η Ευρωλίγκα.
Στα μεταγραφικά, πολύ φοβάμαι ότι αρκετά προβλήματα που είχαμε όλη την σεζόν θα θαφτούν κάτω από το χαλί. Πχ, δεν βλέπω την διοίκηση να προχωράει σε διακοπή συμβολαίου του Βιλτόζα. Οι δηλώσεις του Μπι στην συνέντευξη τύπου για το μεγάλο ρόστερ έχουν ενδιαφέρον: αφενός παραδέχτηκε την γκρίνια και τα προβλήματα που δημιούργησε, αφετέρου κατέληξε ότι αν δεν είχαμε μεγάλο ρόστερ δεν θα είχαμε παιχτες να βάλουμε.
Το παραπάνω κρύβει την παγίδα να πάμε πάλι με μεγάλο ρόστερ, ενώ το πραγματικό πρόβλημα ήταν η ευπάθεια που είχαν ορισμένοι παίχτες, που θεωρητικά με ρόστερ πιο γερό το καλύπτεις αυτό.
Ο Μακίσικ είναι για να φεύγει. Τον ευχαριστούμε για την συνεισφορά του στην ομάδα, ήταν συγκλονιστικός χτες. Αν θέλουν να του κολλήσουν ένσημα, ας τον ανανεώσουν για άλλο ένα χρόνο να έχει τον ρόλο του Πρίντεζη στην τελευταία του σεζόν.
Ο Πίτερς είναι δύσκολο να φύγει, γιατί πρώτον έχει συμβόλαιο, και, δεύτερον, ήταν ο μόνος παίκτης που αποθέωσε το γήπεδο (πριν βγει ο Φουρνιέ) στην απονομή (η κερκίδα φώναζε ρυθμικά το όνομα του).
Δεν έχω προβλημα να πάμε με Έβανς την νέα σεζόν ως leading guard, αλλά Βιλτόζα και Λι πρέπει να φύγουν άμεσα από την ομάδα.
Όντως ο Μπαμπ φαίνεται να μην κολλάει μετά την ανάσταση του Ουόκαπ όπως είπε και ο Christofis.
Στους ψηλούς είναι δύσκολη η εξίσωση όπως έχω πει σε προηγούμενα ποστ μου. Έχω το feeling ότι ο Μίλου δεν θα ανανεώσει.
Με λίγα λόγια δεν έχουμε δείξει σαν οργανισμός ότι είμαστε κυνικοί αρκετά που μετά από μια επιτυχία θα κάνουμε τις τομές που πρέπει.