Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6484
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εχουν παρει και χιφι και θα παρουν και αλλον..Η φενερ μονο τον μισιτς να βαλεις δεν θελει κατι αλλο..αν και εχει και μπολντγουιν γουιλμπεκιν χολ.δεν τους βλεπεις καν δηλαδη.
Εμεις με τι θα παμε?2 καλους ρολιστες μπαμπ και γουοκαπ,εναν σουπερ σταρ και εναν που εχει να παιξει 1.5χρ μπασκετ.
Για αρχη κατσε να δουμε για τι ρολο θα τον κρατησουμε τον εβανς..και τι μπατζετ θα χουμε..μπορει να ρισκαρουμε επειδη δεν εχουμε λεφτα.
επισης κανενας δεν ξερει τι θα βγει ο εβανς απλα με εργομετρικα και προπονησεις..ουτε ομαδες του νβα δεν ξερουν σε τετοιες περιπτωσεις.εμεις οταν τον υπογραψαμε ξεραμε οτι θα κοψει και το γονατο?οχι..
Εμεις με τι θα παμε?2 καλους ρολιστες μπαμπ και γουοκαπ,εναν σουπερ σταρ και εναν που εχει να παιξει 1.5χρ μπασκετ.
Για αρχη κατσε να δουμε για τι ρολο θα τον κρατησουμε τον εβανς..και τι μπατζετ θα χουμε..μπορει να ρισκαρουμε επειδη δεν εχουμε λεφτα.
επισης κανενας δεν ξερει τι θα βγει ο εβανς απλα με εργομετρικα και προπονησεις..ουτε ομαδες του νβα δεν ξερουν σε τετοιες περιπτωσεις.εμεις οταν τον υπογραψαμε ξεραμε οτι θα κοψει και το γονατο?οχι..
1
1

- coach blue
- Reactions: 1331
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά τα τελευταία χρόνια λέγανε κάποιοι ότι είχαμε την καλύτερη φροντ λαιν της Ευρώπης και στα φάιναλ φορ είχαν και οι τρεις σέντερ μαζί 2 πόντους.
Μην πάμε τώρα στην περιφέρεια όταν είχαμε τόσους άσουτους.
Ευχή μου ήταν να μην κρυφτούν τα στραβά κάτω από το χαλάκι αλλά αν συνεχιστούν τα ίδια ροτεισον και σκάσει και κάνας Τζέιμς βλέπω να παραγγέλνουν μπουχαρα από την μοιραρακη
Μην πάμε τώρα στην περιφέρεια όταν είχαμε τόσους άσουτους.
Ευχή μου ήταν να μην κρυφτούν τα στραβά κάτω από το χαλάκι αλλά αν συνεχιστούν τα ίδια ροτεισον και σκάσει και κάνας Τζέιμς βλέπω να παραγγέλνουν μπουχαρα από την μοιραρακη

2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Δευ Ιουν 09, 2025 4:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Airman
- Reactions: 722
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Jeight έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 4:37 pmΜονακο φενερ σε καμια περιπτωση. Η μονακο με ποιον περα του τζειμς? Ο ντιαλο ειναι 3. Ο Οκομπο, ο Λοιντ και ο στραζελ ειναι καλυτεροι απο μπαπ, εβανς, ντορσει, φουρνιε?
Αν η ομαδα δεν πιστευε τον Εβανς γιατι τον κραταμε για την νεα σεζον και δεν τον αποδεσμεουμε?
Φέτος δηλαδή ποιον είχε με τη λογική σου πέραν του Τζέιμς και σε πέρασε εύκολα ;Συγκρίνεις την φετινή Μοανκό με τον ΟΣΦΠ της επόμενης χρονιάς....

Η συζήτηση για την καλύτερη περιφέρεια είναι παντελώς λανθασμένη. Δεν μετράει ποιος έχει τον καλύτερο παίχτη, τα καλύτερα γκαρντ, τον καλύτερο ψηλό. Μετράει πως όλα τα κομμάτια κουμπώνουν μεταξύ τους, κοινώς ποιος έχει την καλύτερη ομάδα. Εγώ πχ μπορώ να σου πω ότι η περιφέρεια του ΠΑΟ του χρόνου θα είναι καλύτερη από αυτήν που αναφέρεις ως εν δυνάμει του ΟΣΦΠ. Και λοιπόν ;
3
3

-
- Reactions: 95
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι με την περιφερεια με νικησε η μονακο η με τον ντιαλο και τον Μπλοσομγκειμ? Αντε και με τον Τζειμς. Ειδες εσυ οκομπο, strazel και λοιντ να πετανε φωτιες?Airman έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 4:48 pmJeight έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 4:37 pmΜονακο φενερ σε καμια περιπτωση. Η μονακο με ποιον περα του τζειμς? Ο ντιαλο ειναι 3. Ο Οκομπο, ο Λοιντ και ο στραζελ ειναι καλυτεροι απο μπαπ, εβανς, ντορσει, φουρνιε?
Αν η ομαδα δεν πιστευε τον Εβανς γιατι τον κραταμε για την νεα σεζον και δεν τον αποδεσμεουμε?
Φέτος δηλαδή ποιον είχε με τη λογική σου πέραν του Τζέιμς και σε πέρασε εύκολα ;Συγκρίνεις την φετινή Μοανκό με τον ΟΣΦΠ της επόμενης χρονιάς....Η Φενέρ χωρίς Μίσιτς, Ουλμπεκιν κτλ σε κέρδισε 2 φορές. Επίσης εύκολα.
Η συζήτηση για την καλύτερη περιφέρεια είναι παντελώς λανθασμένη. Δεν μετράει ποιος έχει τον καλύτερο παίχτη, τα καλύτερα γκαρντ, τον καλύτερο ψηλό. Μετράει πως όλα τα κομμάτια κουμπώνουν μεταξύ τους, κοινώς ποιος έχει την καλύτερη ομάδα. Εγώ πχ μπορώ να σου πω ότι η περιφέρεια του ΠΑΟ του χρόνου θα είναι καλύτερη από αυτήν που αναφέρεις ως εν δυνάμει του ΟΣΦΠ. Και λοιπόν ;
0
- Airman
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ενώ φίλε μου εσύ πχ είδες μέσα στην χρονιά Ουόκαπ, Λι, Ντόρσει να πετάνε φωτιές θες να μου πεις ; Μήπως στο καμουφλάρει λιγάκι η τελευταία γεύση τoυ πρωταθλήματος; Είδες τον Εβανς κάπου, κάπως να παίζει ;Jeight έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 4:50 pmΓιατι με την περιφερεια με νικησε η μονακο η με τον ντιαλο και τον Μπλοσομγκειμ? Αντε και με τον Τζειμς. Ειδες εσυ οκομπο, strazel και λοιντ να πετανε φωτιες?Airman έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 4:48 pm
Φέτος δηλαδή ποιον είχε με τη λογική σου πέραν του Τζέιμς και σε πέρασε εύκολα ;Συγκρίνεις την φετινή Μοανκό με τον ΟΣΦΠ της επόμενης χρονιάς....Η Φενέρ χωρίς Μίσιτς, Ουλμπεκιν κτλ σε κέρδισε 2 φορές. Επίσης εύκολα.
3
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο γουοκαπ ελειψε ενα τριμηνο, ο Λι ειναι ενα τριμηνο στην ομαδα. Ο γκος και ο φουρνιε ηταν απο καλοι εως πολυ καλοι. Μιλαμε για ενδεχομενη περιφερεια του Ολυμπιακου vs ενδεχομενη περιφερεια της Μονακο ακομα και με χιφι. Δεν αγοραζω τζειμς στα 35, οκομπο, λοιντ, χιφι απεναντι σε γουοκαπ ξεκουραστο, φουρνιε, ντορσει, μπαπ και εβανς ερωτηματικο. Αποψη μου. Δεν σε αρεσει, σεβαστο.
1
1

-
- Reactions: 113
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για Hifi είμαι ο μοναδικός που δεν καταλαβαίνει γιατί τόσο hype; Μιλάμε για έναν παίκτη που διεκδικεί με αξιώσεις το βραβείο του χειρότερου αμυντικού της Ευρωλίγκας, έπαιζε σε μια ομάδα που είχε το ελεύθερο να σουτάρει ακόμα και 19 τρίποντα σε ματς που έπαιξε λιγότερο από 22 λεπτά. Ναι είναι σκόρερ, ναι μπορεί να βάλει ακραία δύσκολα σουτ, αλλά ακόμα και στην Παρί έπαιζε λιγότερο από 20 λεπτά ανά αγώνα.
2
2

- Airman
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραία, εγώ σου λέω λοιπόν ότι ένας εκ των Λόιντ, Οκόμπο θα αποχωρήσουν και αν μείνει ο Τζέιμς, η Μονακό θα κινηθεί για ακόμα έναν κοντό. Μου βάζεις Γκος στην εξίσωση, ενώ ο Γκος δεν θα είναι του χρόνου. Ο μόνος παίχτης από τα γκαρντ σου που μπορούμε να πούμε ότι ήταν σταθερά καλός και πολύτιμος είναι ο Φουρνιέ. Μια χαρά σεβαστή είναι η άποψή σου, όπως ευελπιστώ και η δική μου. Διάλογο κάνουμε και συζήτηση. Και πάνω σε αυτό λοιπόν σου λέω οτι σε θεωρητικό επίπεδο, υπάρχουν περιφέρειες με καλύτερες δόσεις ταλέντου αν θες από αυτήν που μου περιγράφεις. Το πως θα δέσουν, το πώς θα παίζουν μαζί με τους υπόλοιπους παίχτες κτλ, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.Jeight έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 4:56 pmΟ γουοκαπ ελειψε ενα τριμηνο, ο Λι ειναι ενα τριμηνο στην ομαδα. Ο γκος και ο φουρνιε ηταν απο καλοι εως πολυ καλοι. Μιλαμε για ενδεχομενη περιφερεια του Ολυμπιακου vs ενδεχομενη περιφερεια της Μονακο ακομα και με χιφι. Δεν αφοραζω τζειμς στα 35, οκομπο, λοιντ, χιφι απεναντι σε γουοκαπ ξεκουραστο, φουρνιε, ντορσει, μπαπ και εβανς ερωτηματικο. Αποψη μου. Δεν σε αρεσει, σεβαστο.

1
1

- shaq7
- Reactions: 6484
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
για αρχη συγκρινουμε το τελικο ροστερ του ολυμπιακου (κατα την αποψη του τζειτ) με λειψα ροστερ αλλων ομαδων..
πχ δεν μπορουμε να λεμε η φενερ δεν εχει τον μισιτς επειδη δεν μας συμφερει αλλα εμεις εχουμε τον μπαμπ
Υποθεσεις κανουμε,με οσα ακουγονται η φενερ θα τον παρει,αν τον παρει δεν τους βλεπουμε ουτε με κυαλια με το ροστερ του τζειτ.
Επισης η μονακο εχει παρει τον πιο υποσχομενο γκαρντ της ευρωλιγκας και ψαχνει και αλλο γκαρντ αφου χαλασε του μπαμπ..δεν νομιζω καν οτι θα χει και λοιντ και οκομπο εντωμεταξυ.Ενω ουτε ο τζειμς ειναι σιγουρος
Τεσπα στα τελειως υποθετικα σεναρια το γουοκαπ μπαμπ φουρνιε εβανς..στηριζεται 1000% στο τι θα κανει ο εβανς..παιζεις ρωσικη ρουλετα με 4 σφαιρες.Αυτο δεν νομιζω οτι μπορει να το αμφβισβητισει καποιος.
πχ δεν μπορουμε να λεμε η φενερ δεν εχει τον μισιτς επειδη δεν μας συμφερει αλλα εμεις εχουμε τον μπαμπ

Υποθεσεις κανουμε,με οσα ακουγονται η φενερ θα τον παρει,αν τον παρει δεν τους βλεπουμε ουτε με κυαλια με το ροστερ του τζειτ.
Επισης η μονακο εχει παρει τον πιο υποσχομενο γκαρντ της ευρωλιγκας και ψαχνει και αλλο γκαρντ αφου χαλασε του μπαμπ..δεν νομιζω καν οτι θα χει και λοιντ και οκομπο εντωμεταξυ.Ενω ουτε ο τζειμς ειναι σιγουρος

Τεσπα στα τελειως υποθετικα σεναρια το γουοκαπ μπαμπ φουρνιε εβανς..στηριζεται 1000% στο τι θα κανει ο εβανς..παιζεις ρωσικη ρουλετα με 4 σφαιρες.Αυτο δεν νομιζω οτι μπορει να το αμφβισβητισει καποιος.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το αμφισβητω εγω. Αν ο μπαπ ερθει στην θεση του γκος και ο εβανς ειναι αντικαταστατης του βιλντοζα πως εξαρτασαι απο τον εβανς? Φετος εξαρτωσουν τοσο απο βιλντοζα? Πες οτι τραυματιζεται ο γουοκαπ και ο μπαπ αναλαμβανει ρολο γκος. Δεν ειναι τοσο μακρυα οι δυο παικτες μεταξυ τους. Ο μπαπ ειναι low mistake οργανωτης, κοντρολαρισμενος με καλυτερο σουτ.
Παλι εχεις βγαλει τον εβανς στην σεντρα χωρις λογο.
Παλι εχεις βγαλει τον εβανς στην σεντρα χωρις λογο.
0
- kite26
- Reactions: 1141
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καταρχάς, πρέπει να μείνει ο Μιλουτίνοφ.
Ο Μπούκερ που ακούγεται, είναι λίγο μεγάλος στα 34. 2-3 χρόνια μικρότερος να ήταν...Πρέπει να αξιοποιηθεί ο Πετρούσεφ στο όλο πρότζεκτ.
-Βέβαια, όπως το εισπράττω, μπορεί να είναι και καλή ιδέα ο Μπούκερ για να ανοίξει ο δρόμος για τον Πετρούσεφ όσον αφορά τα λεπτά. Μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο στο μυαλό τους. Αυτό ναι, το ακούω.
Ο Μπούκερ που ακούγεται, είναι λίγο μεγάλος στα 34. 2-3 χρόνια μικρότερος να ήταν...Πρέπει να αξιοποιηθεί ο Πετρούσεφ στο όλο πρότζεκτ.
-Βέβαια, όπως το εισπράττω, μπορεί να είναι και καλή ιδέα ο Μπούκερ για να ανοίξει ο δρόμος για τον Πετρούσεφ όσον αφορά τα λεπτά. Μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο στο μυαλό τους. Αυτό ναι, το ακούω.
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!