Dante's Inferno έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 8:32 pm
O Σακ δεν νομίζω να παραμείνει, είναι διαφορετική περίπτωση σε σχέση με τον Ντόρσεϊ. Μεγάλο ρόλο παίζει το διαβατήριο, μη γελιομαστε. Επίσης, ο Σακ πατάει στα 35, ο Ντόρσεϊ ειναι 28 στα 29.
Από την στιγμή που, όπως όλα δείχνουν, θα έρθει ο Γουόρντ, ο Μακισικ νομίζω περισσεύει. Ήδη ακούγεται πως έχει μιλήσει μαζί του η Μονακό.
Όσον αφορά τον Λι, αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι ο παίκτης ΔΕΝ είναι άσσος και κακώς χαραμιζεται στην συγκεκριμένη θέση. Του χρόνου, θεωρώ ότι ο κοουτς θα του δώσει τον ρόλο του Μακισικ, δηλαδή 3αρι που κατεβαίνει και στο δύο αν χρειαστεί. Σ' αυτή την περίπτωση, θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό Λι.
Όσον αφορά τον Γουοκαπ, δεν πρέπει να παρασυρομαστε τόσο εύκολα. Ναι μεν έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στους τελικούς αλλά το γεγονός πως έχει συχνούς τραυματισμούς κι επίσης πατάει στα 33 με 34, τον τοποθετεί αυτόματα στις δεύτεροτρίτες επιλογές.
Κατά τα άλλα, ο Πίτερς έχει συμβόλαιο και κατά 99% μένει. Το ίδιο ελπίζουμε πως θα γίνει και με τον Μιλουτινοφ. Μετά τις κομβικές εμφανίσεις του στους τελικούς, θεωρώ ότι ο Ντόρσεϊ θα έχει διαφορετικό ρόλο στην ομάδα του χρόνου. Θέμα αποχώρησης δεν πιστεύω ότι θα τεθεί εφόσον έχει ακόμα συμβόλαιο.
Ο Μήτρου Λονγκ δεν νομίζω ότι έχει μέλλον στην ομάδα αφού δεν δείχνει να είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Ο Γκος ήδη χαιρέτισε και το ίδιο αναμένεται να κάνει κι ο Ράιτ.
Όσον αφορά τις προσθήκες, σίγουρα θα αποκτηθούν κάποιοι Έλληνες(ακούγονται οι Φλιωνης, Νετζηπογλου, Χουγκαζ, Καραγιαννίδης) για να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο.
Δηλαδή:
1. Υγιής Εβανς, Βαιλερ-Μπαμπ(?), Γουοκαπ, Φλιωνης(?)
2. Φουρνιε, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Νετζηπογλου(?)
3. Γουόρντ, Λι, Παπανικολαου
4. Βεζενκοφ, Πίτερς, Χουγκαζ(?)
5. Μιλουτινοφ(?), Μπούκερ(?), Καραγιαννίδης(?)