Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 170
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- τουλουμπα
- Reactions: 4328
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ελπιζουμε ελπιζουμεArkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 10:42 pmπως θα μεινει ελευθερος ακριβως ο Τζειμς ρε παιδια?Μεχρι το 27 εχει συμβολαιο.Τα ιδια λεγανε παλι και αναεωσε μια χαρα
Μην ελπιζετε

1
1

-
- Reactions: 739
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Μην ακούς τίποτα…..μόνο Ward υπάρχει ( σχεδόν σίγουρο) μέχρι στιγμής. Μετά τον τραυματισμό του Φαλ και την ενδεχόμενη??φυγή του Μιλουτίνοφ , όλα είναι ρευστά. Όντως πάντως θα παίξει ανταλλαγή ( το βλέπω και εγώ). Ο δικός μου πάντως μου μετέφερε ότι:
1) ο Μίτσιτς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ακόμα στην Φενέρμπαχτσε (4,3 του δίνει). Η ομάδα ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ αυτά τα λεφτά για τον Βάσα……για τον άλλον πιθανόν να τα δώσει!!! Κατ’ εμέ λάθος, αλλά εγώ απλά δύο εισιτήρια διαρκείας πληρώνω και that’s it!!!
2) Στους ψηλούς ακούγεται ( το θεωρεί βασικά σίγουρο) ότι θα σπάσει συμβόλαιο……πιθανόν και στο ένα από τα δύο Γκαρντ…….
3) Παίζει τόσο η περίπτωση του Kάρλικ Τζόουνς……όσο και η περίπτωση του Μπαμπ, τίποτα προχωρημένο όμως!!
4) Όλος ο Ολυμπιακός ασχολείται με την υπόθεση Μιλουτίνοφ…….μάλλον όμως ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ!!! Μάλλον λέει όμως…….
0
- coach blue
- Reactions: 1331
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 6484
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
σχεδον σε ολα συμφωνουμε.μονο στο οτι ο μπαρτζωκας δεν ειναι σιγουρος στα πανε λαθος..Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 10:51 pmΜην ακούς τίποτα…..μόνο Ward υπάρχει ( σχεδόν σίγουρο) μέχρι στιγμής. Μετά τον τραυματισμό του Φαλ και την ενδεχόμενη??φυγή του Μιλουτίνοφ , όλα είναι ρευστά. Όντως πάντως θα παίξει ανταλλαγή ( το βλέπω και εγώ). Ο δικός μου πάντως μου μετέφερε ότι:
1) ο Μίτσιτς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ακόμα στην Φενέρμπαχτσε (4,3 του δίνει). Η ομάδα ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ αυτά τα λεφτά για τον Βάσα……για τον άλλον πιθανόν να τα δώσει!!! Κατ’ εμέ λάθος, αλλά εγώ απλά δύο εισιτήρια διαρκείας πληρώνω και that’s it!!!
2) Στους ψηλούς ακούγεται ( το θεωρεί βασικά σίγουρο) ότι θα σπάσει συμβόλαιο……πιθανόν και στο ένα από τα δύο Γκαρντ…….
3) Παίζει τόσο η περίπτωση του Kάρλικ Τζόουνς……όσο και η περίπτωση του Μπαμπ, τίποτα προχωρημένο όμως!!
4) Όλος ο Ολυμπιακός ασχολείται με την υπόθεση Μιλουτίνοφ…….μάλλον όμως ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ!!! Μάλλον λέει όμως…….
για μιλου γινεται προσπαθεια,δεν εχει αποφασισει ο ιδιος ακομα
ο μπαμπ ειναι αρκετα προχωρημενο και ισως αντι για 700 να δωσουμε τον λι
γενικα αποτι καταλαβαινω τον λι τον προτεινουμε για ανταλλαγες
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 717
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο θα ρωταγα κι εγω, με το ενα ποδι εξω απο το μπαλκονι...Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 10:59 pmγια τον αλλον που μπορει να τα δωσει ποιον εννοειτε τον Τζειμς?
Ελπιζω να μην ακουσω λαθος απαντηση...
4
3
1

-
- Reactions: 739
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Δυστυχώς……όχι μόνο τον Λι!!! Γίνεται συζήτηση και για μία ΤΡΕΛΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ!! Ονόματα δεν μου αράδιασε, πάντως από τα συμφραζόμενα προκύπτει μάλλον για παίκτη από Ρεάλ ( Φερνάντο ίσως….εικασία δικιά μου)shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 10:55 pmσχεδον σε ολα συμφωνουμε.μονο στο οτι ο μπαρτζωκας δεν ειναι σιγουρος στα πανε λαθος..Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 10:51 pm
Μην ακούς τίποτα…..μόνο Ward υπάρχει ( σχεδόν σίγουρο) μέχρι στιγμής. Μετά τον τραυματισμό του Φαλ και την ενδεχόμενη??φυγή του Μιλουτίνοφ , όλα είναι ρευστά. Όντως πάντως θα παίξει ανταλλαγή ( το βλέπω και εγώ). Ο δικός μου πάντως μου μετέφερε ότι:
για μιλου γινεται προσπαθεια,δεν εχει αποφασισει ο ιδιος ακομα
ο μπαμπ ειναι αρκετα προχωρημενο και ισως αντι για 700 να δωσουμε τον λι
γενικα αποτι καταλαβαινω τον λι τον προτεινουμε για ανταλλαγες
Του Μπι δεν είναι 100% ΑΚΟΜΑ……..
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Δευ Ιουν 09, 2025 11:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- coach blue
- Reactions: 1331
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο για την ανθρωπότηταredcard έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:02 pmΑυτο θα ρωταγα κι εγω, με το ενα ποδι εξω απο το μπαλκονι...Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 10:59 pmγια τον αλλον που μπορει να τα δωσει ποιον εννοειτε τον Τζειμς?
Ελπιζω να μην ακουσω λαθος απαντηση...

1
1