Αν φύγει ο Μίλου την γαμήσαμε. Δεν ξέρω φίλε slow, δύσκολη η εξίσωση.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- nikolakias
- Reactions: 363
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Αμήν!golitog7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 12:47 pmΓια τον Τζέιμς που είδα από κάποιους φίλους πιο πάνω μόνο ως εκπρόθεσμο πρωταπριλιάτικο αστείο μπορώ να το εκλάβω.
Ποιος Τζέιμς ρε παιδιά, είναι δυνατόν? Ο άνθρωπος έκανε ένα σοβαρό παιχνίδι στο ημιτελικό, κατάφερε επιτέλους να φτάσει σε έναν τελικό και εκεί φυσικά μας θύμηε γιατί ποτέ κανένας δεν κέρδισε και δεν θα κερδίσει με Τζέιμς.
Αν κάνουμε το ίδιο λάθος για 5η φορά και δεν πάρουμε dominant παίχτη στον άσσο που να μπορεί και να απειλεί μετά το σκριν αλλά και να μπουκάρει, πάλι θα ζοριζόμαστε στα κλειστά μάτς που πάνε όλοι σε αλλαγές και θα μας φταίει ο Σάσα, το άγχος, τα μπράτσα του Ντιαλλό και του Μπλόσομγκέιμ κτλ κτλ.
Στους ψηλούς τα πράγματα είναι πολύ σύνθετα πλέον και προφανώς πρέπει πρώτα απ όλα να περιμένουμε να ξεκαθαρίσει με Μίλου για να ξέρουμε τι δρόμο θα τραβήξουμε. Έχουμε δλδ δύο σενάρια:
A. Μίλου φέυγει: σ αυτή την περίπτωση κρατάμε Πετρούσεφ, διώχνουμε Πίτερς και τον αντικαθιστούμε με αθλητικό 4-5άρι και παίρνουμε ένα αθλητικό 5άρι τύπου Λεσόρ, Φερνάντες, Χέιζ κτλ. Ο Πετρούσεφ θα βρίσκει περισσότερο χρόνο γιατί κουμπώνει και με το αθλητικό πεντάρι ως 4 και με το αθλητικό 4-5άρι ως 5.
Β. Μίλου μένει: ξεχνάμε Πετρούσεφ. Παίρνουμε αθλητικό πεντάρι τύπου Λεσόρ, Φερνάντες, Χέιζ και έναν έλληνα ίσως για τρίτο πεντάρι. Στο 4 θα έπαιρνα και έναν φτηνό μπρατσαρά που να είοναι οκ με τον ρόλο του τρίτου 4ριου, να μην γκρινιάξει και όταν χρειαστεί να μπουκάρει να πλακωθεί στις μάπες με τους Ντιαλό Μπλοσομγκέιμ. Ο Πέρεζ της Μάλαγα είναι ότι πρέπει. Τέρας αθλητικότητας, υπερβολικά μακριά άκρα και μπορεί να παίξει ακόμα και στο 5. Επειδή δεν έχει σουτ θα τον κουμπώσεις με Φουρνιέ στο 2, Γουόρντ στο 3 και Έβανς στον άσσο.

2
2

-
- Reactions: 769
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Για αυτό έχω πει…..θα είναι ΜΑΚΡΥ το καλοκαίρι ( και ο Σεπτέμβρης…….ίσως και ο Οκτώβρης)!! Η δεξαμενή στο 5 είναι τεράστια αλλά δεν έχει ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!! Επίσης ποιό θα είναι το 1 καλό γκάρντ που θα έρθει ( από τα 2 συνολικά)???
Να σου πω την αμαρτία μου εγώ με Κάρλικ , Μπαμπ, Γουόρντ, Μίλου ( παραμονή) και Ταιρίκ……..θεωρώ ότι θα είμαστε πάνω από 40% πιο δυνατοί από εφέτος!
2
1
1

-
- Reactions: 742
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν γίνεται φέρνεις παίκτη μέσα στην σεζόν, όπως έκανε η Φενέρ και πήρε την Ευρωλίγκα. Αν γίνεται, όμως, γλιτώνεις τον συνωστισμό που θα παρουσιαστεί στα γκάρντ με παίκτες να κλένε για τον χρόνο τους, να βλέπουν τον Τζέιμς ή τον Μίσιτς 30 λεπτά στο παρκέ να ριχνει τούβλα από παντού μέχρι να φορμαριστεί και αυτοί στο πρώτο άστοχο να βγαίνουν αλλαγή. Τα φετινά δλδ.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:07 pmπροφανως.. με μπαμπ φουρνιε και απο πισω γουοκαπ και εναν μετριο εβανς το ταβανι παλι το φ4 ειναι.
αν ο εβανς μπορει να παιξει στο 200% και να μην τραυματιζεται κιολας αλλαζει το πραγμα..αλλα δεν ειμαι τζογαδορος να παω να στηριξω την χρονια σε ενα 20-40% που εχει πιθανοτητα να συμβει αυτο.
παιδια το βλεπω απο αρκετους φτιαχνουν ροστερ και λενε ''υγιης εβανς''..ναι χαιρω πολυκαι αν δεν ειναι τι γινεται?χορος του ζαλογγου?εντωμεταξυ δεν ξερουμε καν αν μπορει να σταθει σε αυτο το επιπεδο,μονο στην ζαλγκιρις εκανε 2 σουπερ χρονιες..
εντωμεταξυ ο μονος σοβαρος ρεπορτερ ο στεφανου λεει οτι ψαχνουμε 2 γκαρντ λογω της περιπτωσης εβανς να ειναι καλυμμενοι..ευτυχως δηλαδη..
ΑΝ πάλι δεν θέλεις, αποδέσμευσε τον Έβανς από τώρα και πάρε παίκτη αντίστοιχο.
Σε χαλάει το Μπαμπ - Φουρνιέ - Ward - Σάσα - Τζόουνς, με αυτήν την first unit ούτε 8άδα..

Και για second unit Ουόκαπ - Έβανς/Ντόρσει - Παπ - Πίτερς - ΜΑΠ.
Χάλια τα ρόστερ χάλια. Ούτε play in δεν θα μπούμε.
3
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου αρέσει πολύ.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:16 pmΓια αυτό έχω πει…..θα είναι ΜΑΚΡΥ το καλοκαίρι ( και ο Σεπτέμβρης…….ίσως και ο Οκτώβρης)!! Η δεξαμενή στο 5 είναι τεράστια αλλά δεν έχει ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!! Επίσης ποιό θα είναι το 1 καλό γκάρντ που θα έρθει ( από τα 2 συνολικά)???
Να σου πω την αμαρτία μου εγώ με Κάρλικ , Μπαμπ, Γουόρντ, Μίλου ( παραμονή) και Ταιρίκ……..θεωρώ ότι θα είμαστε πάνω από 40% πιο δυνατοί από εφέτος!
0
- shaq7
- Reactions: 6535
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
https://www.basketball-reference.com/in ... mes-1.htmlDimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:09 pmΈγραψα πιο πάνω τι προτείνω, αλλά θα το ξαναπώ για να μην σε κουράζω: Έβανς - Ντόρσει ή leading guard - Έβανς ή leading guard - Ντόρσει. Διάλεξε και πάρε.
Ο Τζέιμις δεν είχε 33% στο τρίποντο τις προηγούμενες χρονιές, φέτος σουτάρει χάλια γιατί πονάει. Το είδαμε και το κουβάλημα στον τελικό που έπιασε σε συναγωνισμό τον Ουόκαπ του πρώτου τελικού της Α1 για το ποιός θα φτιάξει τον πιο μεγάλο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι.
Είναι και 35 είναι και καλό παιδί, μια χαρά θα τα πάει με τον Μπι και τους συμπαίκτες του. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ.
Εσύ λες ότι ο Έβανς είναι ευπαθής, όχι εγώ. Εγώ λέω ότι είναι ταυρί.
"ο μπαμπ εντωμεταξυ θα ρθει μαζι με τον τζειμς.." Και στο τέλος θα παίζουν όλοι από 5 λεπτά και θα βλέπουμε την μετενσάρκωση του Βιτλόζα, θα πασάρουν όλοι στον διπλανό τους. Τι ωραία ομάδα!
εδω ειναι τα στατιστικα του..33% ειναι..δεν ηταν δυσκολο να το κοιταξεις πριν το πεις

τον χριστοφη εχουμε για γιατρο αλλα προσπαθεις να του παρεις την δοξα..ξερεις οτι τζειμς ποναει γιαυτο και εχει ακριβως τους μεσους ορους του...επισης ξερεις και οτι ο εβανς ειναι ταυρι ενω ουτε τα σταφ στο ΝΒΑ δεν θα ξεραν.Απο πανω εντωμεταξυ λες εβανς η κουβατηλης μαζι με ντορσι..τελικα ειναι η δεν ειναι ταυρι?αν ειναι ταυρι γιατι προτεινεις να παρουμε αλλον?
0
-
- Reactions: 118
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραια, ας ειναι το ταβανι φ4. Ας μην [παμε σαν το σουπερ ντουπερ φαβορι μια χρονια. Δεν θα μας κανει κακο. Αφου θεωρειτε ολοι δεδομενο το φ4 καθε χρονο και δεν εχετε ζησει 18-21 χρονιες, ας κατεβασουμε τον αμανε μια χρονια.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:07 pmπροφανως.. με μπαμπ φουρνιε και απο πισω γουοκαπ και εναν μετριο εβανς το ταβανι παλι το φ4 ειναι.
αν ο εβανς μπορει να παιξει στο 200% και να μην τραυματιζεται κιολας αλλαζει το πραγμα..αλλα δεν ειμαι τζογαδορος να παω να στηριξω την χρονια σε ενα 20-40% που εχει πιθανοτητα να συμβει αυτο.
παιδια το βλεπω απο αρκετους φτιαχνουν ροστερ και λενε ''υγιης εβανς''..ναι χαιρω πολυκαι αν δεν ειναι τι γινεται?χορος του ζαλογγου?εντωμεταξυ δεν ξερουμε καν αν μπορει να σταθει σε αυτο το επιπεδο,μονο στην ζαλγκιρις εκανε 2 σουπερ χρονιες..
εντωμεταξυ ο μονος σοβαρος ρεπορτερ ο στεφανου λεει οτι ψαχνουμε 2 γκαρντ λογω της περιπτωσης εβανς να ειναι καλυμμενοι..ευτυχως δηλαδη..
Επισης γελαω με τον μετριο εβανς. Οτι δηλαδη ο τζειμς στα 35 μετα απο εγχειρηση ειναι πιο safe επιλογη απο τον εβανς που ειναι 7 χρονια μικροτερος.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jeight την Τρί Ιουν 10, 2025 2:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
η φενερ εφερε 38χρ παικτη γιατι πολυ απλα μες στην σεζον δεν βρισκεις..εμεις δωσαμε 2εκ στον λιDimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:18 pmΑν δεν γίνεται φέρνεις παίκτη μέσα στην σεζόν, όπως έκανε η Φενέρ και πήρε την Ευρωλίγκα. Αν γίνεται, όμως, γλιτώνεις τον συνωστισμό που θα παρουσιαστεί στα γκάρντ με παίκτες να κλένε για τον χρόνο τους, να βλέπουν τον Τζέιμς ή τον Μίσιτς 30 λεπτά στο παρκέ να ριχνει τούβλα από παντού μέχρι να φορμαριστεί και αυτοί στο πρώτο άστοχο να βγαίνουν αλλαγή. Τα φετινά δλδ.
Σε χαλάει το Μπαμπ - Φουρνιέ - Ward - Σάσα - Τζόουνς, με αυτήν την first unit ούτε 8άδα..![]()
Χάλια τα ρόστερ χάλια. Ούτε play in δεν θα μπούμε.

99% οι μεταγραφες στην μεση της σεζον ειναι αποτυχια
προφανως και με χαλαει..οχι 8δα θα μπει..ευρωλιγκα δεν προκειται να παρει.υποτιθεται εχουμε στοχο την κουπα,αυτο το ροστερ ουτε την α1 θα σου δωσει.
αμα ειναι να φτιαχνουμε εμεις εδω ροστερ με ταβανι το φ4 ζητω που καηκαμε..βασικα ο καθενας οτι θελει κανει..εγω αν φτιαχνω θα χω στοχο την κουπα.
τζειτ τσαμπα γελας γιατι δεν καταλαβαινεις τι λεω..εσυ σκεφτεσαι οτι ο εβανς μαγικα θα ξεπερασει τετοιους τραυματισμους θα γυρισει σαν τον τζορνταν..ε εγω σκεφτομαι οτι αυτο δεν εχει πολλες πιθανοτητες και στην καλυτερη θα ειναι μετριος.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Έβανς είναι ιατρικά έτοιμος με βάση τα λεγόμενα της ομάδας και του Χριστοφή. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. ΑΝ εξαιρέσεις τους δυο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς του, ο παίκτης έχει άψογη σωματοδομή και δεν βγάζει μυϊκούς τραυματισμούς. Γι αυτό λέω ότι είναι ταυρί. Δεν είναι ευπάθης σε μυϊκά θέματα όπως ο Γκός.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:22 pmhttps://www.basketball-reference.com/in ... mes-1.htmlDimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:09 pm
Έγραψα πιο πάνω τι προτείνω, αλλά θα το ξαναπώ για να μην σε κουράζω: Έβανς - Ντόρσει ή leading guard - Έβανς ή leading guard - Ντόρσει. Διάλεξε και πάρε.
Ο Τζέιμις δεν είχε 33% στο τρίποντο τις προηγούμενες χρονιές, φέτος σουτάρει χάλια γιατί πονάει. Το είδαμε και το κουβάλημα στον τελικό που έπιασε σε συναγωνισμό τον Ουόκαπ του πρώτου τελικού της Α1 για το ποιός θα φτιάξει τον πιο μεγάλο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι.
Είναι και 35 είναι και καλό παιδί, μια χαρά θα τα πάει με τον Μπι και τους συμπαίκτες του. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ.
Εσύ λες ότι ο Έβανς είναι ευπαθής, όχι εγώ. Εγώ λέω ότι είναι ταυρί.
"ο μπαμπ εντωμεταξυ θα ρθει μαζι με τον τζειμς.." Και στο τέλος θα παίζουν όλοι από 5 λεπτά και θα βλέπουμε την μετενσάρκωση του Βιτλόζα, θα πασάρουν όλοι στον διπλανό τους. Τι ωραία ομάδα!
εδω ειναι τα στατιστικα του..33% ειναι..δεν ηταν δυσκολο να το κοιταξεις πριν το πεις![]()
τον χριστοφη εχουμε για γιατρο αλλα προσπαθεις να του παρεις την δοξα..ξερεις οτι τζειμς ποναει γιαυτο και εχει ακριβως τους μεσους ορους του...επισης ξερεις και οτι ο εβανς ειναι ταυρι ενω ουτε τα σταφ στο ΝΒΑ δεν θα ξεραν.Απο πανω εντωμεταξυ λες εβανς η κουβατηλης μαζι με ντορσι..τελικα ειναι η δεν ειναι ταυρι?αν ειναι ταυρι γιατι προτεινεις να παρουμε αλλον?
Δεν έχω κάποιο κόλλημα με Έβανς τύπου Πίτερς. Μου αρέσει ο παίκτης και τον πιστεύω.
Λέω πολύ απλά ότι είναι δυσλειτουργικό να πάμε με όλους μαζί: και με Έβανς, και με Ντόρσει, και μα Μπαμπ, και με leading guard. Γι αυτό πρότεινα της παραπάνω δυάδες. Ή εμπιστευόμαστε δυο από τους παραπάνω ή θα έχουμε πάλι τα περσινά.
Καλό θα είναι να μην απομονώνεις τα λεγόμενα μου για να πεις αυτό που σε βολεύει. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος σε όλα τα post μου.
By the way, ο Τζειμς φέτος είχε 33% ενώ πέρυσι είχε 38,5%. Αν εσύ το βλέπεις ίδιο πάω πάσο.
2
2

-
- Reactions: 118
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια χαρα καταλαβαινω τι λες. Θες υπερπαιχταραδες γκαρντ ασχετως φιτ, usage και οικονομικου γιατι ακομα ποναει το περσινο του Παναθηναικου με ναν. Ειναι προφανες. Αλλα δεν φτιαχνονται οι ομαδες ετσι. Η Φενερ το εδειξε φετος με two way παιχνιδι.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:30 pmη φενερ εφερε 38χρ παικτη γιατι πολυ απλα μες στην σεζον δεν βρισκεις..εμεις δωσαμε 2εκ στον λιDimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:18 pm
Αν δεν γίνεται φέρνεις παίκτη μέσα στην σεζόν, όπως έκανε η Φενέρ και πήρε την Ευρωλίγκα. Αν γίνεται, όμως, γλιτώνεις τον συνωστισμό που θα παρουσιαστεί στα γκάρντ με παίκτες να κλένε για τον χρόνο τους, να βλέπουν τον Τζέιμς ή τον Μίσιτς 30 λεπτά στο παρκέ να ριχνει τούβλα από παντού μέχρι να φορμαριστεί και αυτοί στο πρώτο άστοχο να βγαίνουν αλλαγή. Τα φετινά δλδ.
Σε χαλάει το Μπαμπ - Φουρνιέ - Ward - Σάσα - Τζόουνς, με αυτήν την first unit ούτε 8άδα..![]()
Χάλια τα ρόστερ χάλια. Ούτε play in δεν θα μπούμε.![]()
99% οι μεταγραφες στην μεση της σεζον ειναι αποτυχια
προφανως και με χαλαει..οχι 8δα θα μπει..ευρωλιγκα δεν προκειται να παρει.υποτιθεται εχουμε στοχο την κουπα,αυτο το ροστερ ουτε την α1 θα σου δωσει.
αμα ειναι να φτιαχνουμε εμεις εδω ροστερ με ταβανι το φ4 ζητω που καηκαμε..βασικα ο καθενας οτι θελει κανει..εγω αν φτιαχνω θα χω στοχο την κουπα.
τζειτ τσαμπα γελας γιατι δεν καταλαβαινεις τι λεω..εσυ σκεφτεσαι οτι ο εβανς μαγικα θα ξεπερασει τετοιους τραυματισμους θα γυρισει σαν τον τζορνταν..ε εγω σκεφτομαι οτι αυτο δεν εχει πολλες πιθανοτητες και στην καλυτερη θα ειναι μετριος.
3
2
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο εβανς ειναι ιατρικα ετοιμος να μπει να παιξει..αυτο δεν πα να πει οτι σου εγγυαται κανενας οτι θα γυρισει οπως τον θελουμε εμεις..Εντωμεταξυ ο χριστοφης εχει πει οτι εχει και ptsd..Το Αν εξαιρεσεις τους 2 σοβαρους τραυματισμους τι φαση?Οχι δεν γινεται να προσπερασεις εναν αχιλλειο και ενα κομμενο γονατο προφανως.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:39 pmΟ Έβανς είναι ιατρικά έτοιμος με βάση τα λεγόμενα της ομάδας και του Χριστοφή. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. ΑΝ εξαιρέσεις τους δυο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς του, ο παίκτης έχει άψογη σωματοδομή και δεν βγάζει μυϊκούς τραυματισμούς. Γι αυτό λέω ότι είναι ταυρί. Δεν είναι ευπάθης σε μυϊκά θέματα όπως ο Γκός.
Δεν έχω κάποιο κόλλημα με Έβανς τύπου Πίτερς. Μου αρέσει ο παίκτης και τον πιστεύω.
Λέω πολύ απλά ότι είναι δυσλειτουργικό να πάμε με όλους μαζί: και με Έβανς, και με Ντόρσει, και μα Μπαμπ, και με leading guard. Γι αυτό πρότεινα της παραπάνω δυάδες. Ή εμπιστευόμαστε δυο από τους παραπάνω ή θα έχουμε πάλι τα περσινά.
Καλό θα είναι να μην απομονώνεις τα λεγόμενα μου για να πεις αυτό που σε βολεύει. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος σε όλα τα post μου.
By the way, ο Τζειμς φέτος είχε 33% ενώ πέρυσι είχε 38,5%. Αν εσύ το βλέπεις ίδιο πάω πάσο.
Ο εβανς ειναι στην κατηγορια λαχειου πλεον..γιαυτο και η ομαδα ψαχνει 2 γκαρντ και οχι ενα.
Οταν καποιος λεει οτι ο τζειμς σουταρε με 33% γιατι ποναγε δεν βλεπεις μια χρονια που εχει 38%..πας και βλεπεις οτι στην καριερα του εχει 33%..αρα η ποναγε ολες τις χρονιες του προκαταβολικα η απλα ειναι σουτερ του 33% μ,ο
Οντως θελω υπερπαικταραδες στα γκαρντ γιατι θελω επιτελους να παρουμε την κουπα.Ας δει καποιος τι γκαρντ ειχε καθε ομαδα που σηκωσε την κουπα εδω και 20 χρονια και θα καταλαβει.
1
1

- Airman
- Reactions: 798
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα γιατί έχετε κολλήσει τόσο πολύ στο 33% ή το 38% και γενικά το ποσοστό του στο τρίποντο;shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:53 pmο εβανς ειναι ιατρικα ετοιμος να μπει να παιξει..αυτο δεν πα να πει οτι σου εγγυαται κανενας οτι θα γυρισει οπως τον θελουμε εμεις..Εντωμεταξυ ο χριστοφης εχει πει οτι εχει και ptsd..Το Αν εξαιρεσεις τους 2 σοβαρους τραυματισμους τι φαση?Οχι δεν γινεται να προσπερασεις εναν αχιλλειο και ενα κομμενο γονατο προφανως.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:39 pm
Ο Έβανς είναι ιατρικά έτοιμος με βάση τα λεγόμενα της ομάδας και του Χριστοφή. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. ΑΝ εξαιρέσεις τους δυο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς του, ο παίκτης έχει άψογη σωματοδομή και δεν βγάζει μυϊκούς τραυματισμούς. Γι αυτό λέω ότι είναι ταυρί. Δεν είναι ευπάθης σε μυϊκά θέματα όπως ο Γκός.
Ο εβανς ειναι στην κατηγορια λαχειου πλεον..γιαυτο και η ομαδα ψαχνει 2 γκαρντ και οχι ενα.
Οταν καποιος λεει οτι ο τζειμς σουταρε με 33% γιατι ποναγε δεν βλεπεις μια χρονια που εχει 38%..πας και βλεπεις οτι στην καριερα του εχει 33%..αρα η ποναγε ολες τις χρονιες του προκαταβολικα η απλα ειναι σουτερ του 33% μ,ο
Και ο Μίσιτς να έρθει, μπορεί να σουτάρει με 33%, ΟΚ. Δεν σου υπογράφει κανείς με εγγυηση ότι πάει για 40%.
Το ότι ο Τζέιμς είναι ταλαντούχος παίχτης δεν το αμφισβητεί κάποιος. Το ότι έχουν παρέλθει τα prime του, επίσης δεν το αμφισβητεί κάποιος.
Το ερώτημα αν θες με τον Τζέιμς είναι αν μπορεί να τροποποιήσει στα 35 του τόσο πολύ αυτό που έχει μάθει να κάνει και αν ενταχθεί παραγωγικά σε ένα πλαίσιο μιας ομάδας όπως ο ΟΣΦΠ χωρίς να απαιτεί να είναι η νο 1 πριμαντόνα και χωρίς να παρακωλύει την επιθετική ροή της ομάδας. Φέτος ο Σπανούλης προσπάθησε να τον εντάξει σε ένα διαφορετικό πλαίσιο και σε γενικές γραμμές, ας πούμε ότι ανταποκρίθηκε. Επίσης, θα πρέπει και η εξωγηπεδική του συμπεριφορά να είναι τέτοια που δεν θα δύναται να επηρεάσει το όλο κόνσεπτ της ομάδας αρνητικά.
Κατανοώ το να θέλουμε πάντα μεγάλα ονόματα και ειδικά στα γκαρντ όμως πολλές φορές πρέπει να κοιτάμε και πως κολλάνε τα κομμάτια μεταξύ τους. Ας πούμε ο ΠΑΟ πέρυσι το πήρε με μεγάλα γκαρντ. Το Ναν-Σλούκας-Γκραντ έπαιξε τρομακτικά και το κέρδισε κυριαρχικά, παίζοντας δηλαδή όμορφα, βάζοντας μεγάλα σουτ, έτσι όπως έχεις στο μυαλό σου την εμφάνιση των γκαρντ. Φέτος όμως η Φενέρ πχ το πήρε με συγκεκριμένα στρατιωτάκια στο πεδίο. Καταπληκτικός Χολ, φοβερή προσθήκη Μακόλουμ που εκ πρώτης ανάγνωσης πχ δεν θα σου γεμίσουν το μάτι.
2
2

- coach blue
- Reactions: 1359
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 152
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Χριστοφης είναι γιατρός του Έβανς/του Ολυμπιακού; Έχω χάσει κάτι;shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:53 pmο εβανς ειναι ιατρικα ετοιμος να μπει να παιξει..αυτο δεν πα να πει οτι σου εγγυαται κανενας οτι θα γυρισει οπως τον θελουμε εμεις..Εντωμεταξυ ο χριστοφης εχει πει οτι εχει και ptsd..Το Αν εξαιρεσεις τους 2 σοβαρους τραυματισμους τι φαση?Οχι δεν γινεται να προσπερασεις εναν αχιλλειο και ενα κομμενο γονατο προφανως.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 2:39 pm
Ο Έβανς είναι ιατρικά έτοιμος με βάση τα λεγόμενα της ομάδας και του Χριστοφή. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. ΑΝ εξαιρέσεις τους δυο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς του, ο παίκτης έχει άψογη σωματοδομή και δεν βγάζει μυϊκούς τραυματισμούς. Γι αυτό λέω ότι είναι ταυρί. Δεν είναι ευπάθης σε μυϊκά θέματα όπως ο Γκός.
Οντως θελω υπερπαικταραδες στα γκαρντ γιατι θελω επιτελους να παρουμε την κουπα.Ας δει καποιος τι γκαρντ ειχε καθε ομαδα που σηκωσε την κουπα εδω και 20 χρονια και θα καταλαβει.
0