Δεν είναι ανεξήγητος ο λόγος που πήρε 2 ο Παπαγιαννης . Δεν υπάρχουν ελεύθεροι ψηλοί στην αγορά . Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ 5 καλύτερους ψηλούς από τον Παπαγιαννη χωρίς συμβόλαιο αυτή τη στιγμή .georbap έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 9:59 pmΑρχικά η παραμονή Μιλουτίνοφ με βρίσκει σύμφωνο , όπως σύμφωνο με βρίσκει και η άποψη ότι η αγορά ορίζει τις τιμές με τον αστερίσκο ότι πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 9:36 pmΕίμαι μεγάλος θαυμαστής του κοουτς , αλλά στο θέμα των δύο Σέρβων έχει κάνει λάθος . Δε γίνεται να έχεις τους δύο καλύτερους ψηλούς της εθνικής Σερβίας (δε βάζω στην κουβέντα τον εξωγήινο ) και ο ένας να μη θέλει να μας δει ούτε ζωγραφιστούς και ο άλλος να χρησιμοποιείται δύο χρόνια λάθος . Ειδικά τη φετινή μεταγραφική περίοδο που δεν υπάρχει ψηλός ούτε για δείγμα εμείς θα ψάξουμε τρεις !!! Ο Μιλουτινοφ πρέπει να μείνει παση θυσια , πήρε δυο εκκατομυρια συμβόλαιο ο Παπαγιαννης τι πάει να πει δεν αξίζει ο Μιλουτινοφ 2,5 η αγορά ορίζει τι αξίζει ο καθένας .
Αλλά όχι μόνο δεν πρέπει να φύγει ο Μιλου, πρέπει να γίνει κουβέντα με τον Πετρουσεφ ώστε να γυρίσει και αυτός .
Με μιλου Πετρουσεφ Βεζενκοφ και ένα αθλητικό 4-5 με έφεση στην άμυνα έχεις υπερπλήρη γραμμή ψηλών χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις 3 παίχτες αλλά έναν .
Πείτε μου μια γραμμή ψηλών καλύτερη (και πιο φτηνή αν κάποιος ενδιαφέρεται για το μπατζετ ) από αυτή με τους διαθέσιμους ψηλούς στην αγορά (χωρίς τους δύο Σέρβους). Γιατί χάνουμε λίγο τη μάχη με τη λογική πλέον .
Οι χρόνοι του καθενός θα μπορούσαν στην κανονική διάρκεια τουλάχιστον να είναι 15-20 λεπτά Μιλουτινοφ , 10-15 λεπτά ο Πετρουσεφ στο 5 και 10 στο 4 , 25 λεπτά ο βεζενκοφ και ότι περισσεύει ανάλογα τις συνθήκες του αγώνα ο αθλητικός ψηλός. Έτσι ο Πετρουσεφ θα έχει μίνιμουμ 20 - 25 λεπτά χρόνο και του δείχνεις ότι τον υπολογίζεις πραγματικά. καλύπτεις και κάποιο τραυματισμό καθώς θα έχεις δύο tweeners. Το μόνο θέμα στο σενάριο αυτό είναι ο Πίτερς , αλλά αν θέλουμε να γίνουμε κυνικοί όπως έγραψαν κάποιοι , ας έχει και λίγο νόημα . Οχι να γίνουμε κυνικοί και να καταλήξουμε να είμαστε χειρότεροι .
ΥΓ Αν τον πάρει ο ΠΑΟ είναι τεράστια μεταγραφή .
Ωραία ο Παπαγιάννης για έναν ανεξήγητο λόγο πήρε 2εκ , μπορούμε αυτό να το ορίσουμε ως τιμή εκκίνησης για κάθε center στην Ευρώπη που είναι καλύτερος του ;
Με την λογική αυτή, πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό καμιά δεκαριά 5αρια που αύριο θα πάνε να αξιώσουν 2+ αφού τόσα πήρε ο Παπαγιάννης.
Για να το κλείσω εδώ, προσωπικά δεν θα έχω κανένα παράπονο από την ομάδα αν του προσφέρουν 2εκ και αυτός επιλέξει να αποχωρήσει αφού στα δικά μου τα μάτια είναι υπέρβαση.
Το θέμα είναι να βγουν και να πουν από την ΚΑΕ τι προσέφεραν στον Μιλουτίνοφ, ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης , αλλιώς ο καθένας θα μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.
Γιατί αν πας να σπάσεις συμβόλαιο μπορεί συνολικά να σου κοστίσει περισσότερα από τα 2,5 πχ που θα έδινες στο Μιλου και πόσο σίγουρος είσαι ότι όντως θα είναι καλύτερος από αυτόν .