Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Delpo1987

junior
Reactions: 256
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 10, 2025 10:04 pm

georbap έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 9:59 pm
Delpo1987 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 9:36 pm
Είμαι μεγάλος θαυμαστής του κοουτς , αλλά στο θέμα των δύο Σέρβων έχει κάνει λάθος . Δε γίνεται να έχεις τους δύο καλύτερους ψηλούς της εθνικής Σερβίας (δε βάζω στην κουβέντα τον εξωγήινο ) και ο ένας να μη θέλει να μας δει ούτε ζωγραφιστούς και ο άλλος να χρησιμοποιείται δύο χρόνια λάθος . Ειδικά τη φετινή μεταγραφική περίοδο που δεν υπάρχει ψηλός ούτε για δείγμα εμείς θα ψάξουμε τρεις !!! Ο Μιλουτινοφ πρέπει να μείνει παση θυσια , πήρε δυο εκκατομυρια συμβόλαιο ο Παπαγιαννης τι πάει να πει δεν αξίζει ο Μιλουτινοφ 2,5 η αγορά ορίζει τι αξίζει ο καθένας .
Αλλά όχι μόνο δεν πρέπει να φύγει ο Μιλου, πρέπει να γίνει κουβέντα με τον Πετρουσεφ ώστε να γυρίσει και αυτός .
Με μιλου Πετρουσεφ Βεζενκοφ και ένα αθλητικό 4-5 με έφεση στην άμυνα έχεις υπερπλήρη γραμμή ψηλών χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις 3 παίχτες αλλά έναν .
Πείτε μου μια γραμμή ψηλών καλύτερη (και πιο φτηνή αν κάποιος ενδιαφέρεται για το μπατζετ ) από αυτή με τους διαθέσιμους ψηλούς στην αγορά (χωρίς τους δύο Σέρβους). Γιατί χάνουμε λίγο τη μάχη με τη λογική πλέον .
Οι χρόνοι του καθενός θα μπορούσαν στην κανονική διάρκεια τουλάχιστον να είναι 15-20 λεπτά Μιλουτινοφ , 10-15 λεπτά ο Πετρουσεφ στο 5 και 10 στο 4 , 25 λεπτά ο βεζενκοφ και ότι περισσεύει ανάλογα τις συνθήκες του αγώνα ο αθλητικός ψηλός. Έτσι ο Πετρουσεφ θα έχει μίνιμουμ 20 - 25 λεπτά χρόνο και του δείχνεις ότι τον υπολογίζεις πραγματικά. καλύπτεις και κάποιο τραυματισμό καθώς θα έχεις δύο tweeners. Το μόνο θέμα στο σενάριο αυτό είναι ο Πίτερς , αλλά αν θέλουμε να γίνουμε κυνικοί όπως έγραψαν κάποιοι , ας έχει και λίγο νόημα . Οχι να γίνουμε κυνικοί και να καταλήξουμε να είμαστε χειρότεροι .
ΥΓ Αν τον πάρει ο ΠΑΟ είναι τεράστια μεταγραφή .
Αρχικά η παραμονή Μιλουτίνοφ με βρίσκει σύμφωνο , όπως σύμφωνο με βρίσκει και η άποψη ότι η αγορά ορίζει τις τιμές με τον αστερίσκο ότι πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο.

Ωραία ο Παπαγιάννης για έναν ανεξήγητο λόγο πήρε 2εκ , μπορούμε αυτό να το ορίσουμε ως τιμή εκκίνησης για κάθε center στην Ευρώπη που είναι καλύτερος του ;
Με την λογική αυτή, πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό καμιά δεκαριά 5αρια που αύριο θα πάνε να αξιώσουν 2+ αφού τόσα πήρε ο Παπαγιάννης.

Για να το κλείσω εδώ, προσωπικά δεν θα έχω κανένα παράπονο από την ομάδα αν του προσφέρουν 2εκ και αυτός επιλέξει να αποχωρήσει αφού στα δικά μου τα μάτια είναι υπέρβαση.
Το θέμα είναι να βγουν και να πουν από την ΚΑΕ τι προσέφεραν στον Μιλουτίνοφ, ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης , αλλιώς ο καθένας θα μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.
Δεν είναι ανεξήγητος ο λόγος που πήρε 2 ο Παπαγιαννης . Δεν υπάρχουν ελεύθεροι ψηλοί στην αγορά . Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ 5 καλύτερους ψηλούς από τον Παπαγιαννη χωρίς συμβόλαιο αυτή τη στιγμή .
Γιατί αν πας να σπάσεις συμβόλαιο μπορεί συνολικά να σου κοστίσει περισσότερα από τα 2,5 πχ που θα έδινες στο Μιλου και πόσο σίγουρος είσαι ότι όντως θα είναι καλύτερος από αυτόν .

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1352
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Ιουν 10, 2025 10:06 pm

kein έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 9:12 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 9:04 pm
Ρε μάγκες ήμαρτον……τα τρία χαρτιά για Μίλου είναι απλά ΑΣΤΕΙΟ ……εφόσον του τα δίνουν, θα είναι χαζός να μην τα πάρει!!! Που πιστεύω ότι είναι, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕΖΟΥΣ!!!
Είναι πολλά τα λεφτά, επαγγελματίας είναι, εξασφαλίζει τους απογόνους του, όποιος τον κατηγορεί να σκεφτεί τι θα έκανε στη θέση του. Εγώ άλλαζα θρησκεία, εθνικότητα, πολιτική πεποίθηση και ίσως και αλλαγή φύλου !!!

:hammer: :mrgreen: :drunk:
Μου ζήτησαν να προμοταρω ένα ανταγωνιστικό απορυπαντικο για 3000 ευρώ. Αλλά εγώ δεν εξαγοραζομαι γιατί είμαι καθαρός, σαν το νέο αριελ με μπλε και πράσινους κόκκους :D

3
3 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 760
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 10:03 pm
Μάγκες δεν αντέχω άλλο αυτή την ηττοπάθεια που έχουμε ως οπαδοί από τότε που ο ΠΑΟ αποφάσισε να ρίξει λεφτά και να παίρνει πρωτοκλασάτους παίκτες όπως ο Σλούκας, Ναν, Shorts και τώρα ο Μιλουτίνοφ.

Ο Σλούκας δεν ταίριαζε στην φιλοσοφία και το σύστημα του Μπαρτζώκα, πήγε στον αιώνιο και έγινε ότι έγινε. Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για Μίλου αν πάει. Δεν ταιριάζει στην ομάδα και στον τρόπο που παίζουμε, ας μην κρυβόμαστε άλλο πίσω από το δάχτυλο μας.

Αν θέλαμε να κρατήσουμε τον Μίλου, θα έπρεπε να αλλάξουμε προπονητή και να φέρουμε τον Σπανούλη και να πάρουμε στα γκάρντ τον Μισιτς. Έτσι, παίρνεις το μάξιμουμ από παίκτες τύπου Μίλου.

Εμείς ως ομάδα έχουμε άλλο τρόπο λειτουργίας, με τα καλά του και τα κακά του. Αυτό το αγωνιστικό μοντέλο έχουμε επιλέξει, μας έφερε ένα πρωτάθλημα, και αν γίνουν οι σωστές βελτιωτικές κινήσεις είναι πιθανό να μας φέρει και την Ευρωλίγκα. Αν πάρουμε γκάρντ και ψηλούς που ταιριάζουν σε αυτό που θέλει να παίξει ο κόουτς και βάλουμε αθλητικοτητα στο ρόστερ, δεν βλέπω για πιο λόγο να μην είμαστε πάλι ένα από τα φαβορί του χρόνου, και όχι μόνο στα χαρτιά όπως φέτος που φαινόντουσαν τα δομικά προβλήματα του ρόστερ από νωρίς.

Να προσπαθούμε να βάλουμε τον κάθε Μίλου και τον κάθε Πετρούσεφ σε καλούπια δεν έχει και δεν θα έχει αποτέλεσμα ποτέ.

Όλη την χρόνια γκρινιάζαμε για το λάθος που έγινε με την ανανέωση του Φαλ και που έχουμε παντρευτεί τον παίκτη και το συμβόλαιο του. Τα ίδια λέγαμε πάνω κάτω και για Μίλου οι περισσότεροι, ότι δεν ταιριάζει με την ομάδα.

Τώρα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μας δίνεται μια τρομερή ευκαιρία να φτιάξουμε το ρόστερ όπως πραγματικά πρέπει να είναι γιατί άδειασαν ξαφνικά θέσεις στο ρόστερ, τόσο με την φυγή του Γκός, όσο και με την απώλεια του Φαλ και την διαφαινόμενη απώλεια του Μίλου.

Δεν είμαστε ο ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο. Οι πρόεδροι έχουν λεφτά και έχουν δείξει ότι θα τα ξοδέψουν όταν πρέπει και εκεί που πρέπει. Παραδείγματα πολλά.

Αυτό ότι η αγορά είναι περιορισμένη το ακούω βερεσέ. Πάντα υπάρχουν οι κατάλληλες επιλογές. Ευκαιρία είναι να θυμηθεί ο Μπι πόσο καλός recruiter είναι και να φέρει κανένα διαμαντάκι από Αμερική.

Δεν ψήνεστε με τον Μπούκερ, αλλά σαν 3ο-2ο είναι ιδανική λύση γιατί πατάει και στο 4 και θα μπορεί να παίξει 4 μαζί με μια από τις δυο μεταγραφές που θα κάνουμε στα Σέντερ. Είναι ένα δυνατό κορμί που λείπει από την ομάδα, προέρχεται από φανταστική σεζόν, του κάνεις και πρόταση για 1+1 για να έχει και κίνητρο να παίξει καλά. Νομίζω ότι αντίστοιχα όταν είχε έρθει ο Μπλάκ δεν είχε ψηθεί κάνεις ιδιαίτερα, αλλά ο παίκτης έδωσε πολύ περισσότερα πράγματα από ότι έχει δώσει ο Μίλου τα τελευταία δυο χρόνια.

Δεν υποτιμώ τον παίκτη Μίλου, αν πάει στον ΠΑΟ θα κάνει καλή σεζόν, αλλά σε εμάς δεν κόλλαγε.
Επιτέλους και μια λογική άποψη!!!

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1089
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Τρί Ιουν 10, 2025 10:07 pm

Delpo1987 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 9:48 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 9:38 pm
ο πετρουσεφ δεν εχει θεμα με μπαρτζωκα..με τον βεζενκοφ εχει.και δεν εννοω τον ανθρωπο αλλα τον παικτη

δεν ειναι για πανω απο 5-10 λεπτα το σασα πετρουσεφ.
Αν είναι απάντηση στο δικό μου ποστ , δε χρειάζεται να παίζει πάνω από 5-10 λεπτά με τον Βεζενκοφ. Ούτε ο Βεζενκοφ στην κανονική διάρκεια χρειάζεται να παίζει 30 , μπορεί να παίξει και να αποδώσει 25 . Ο Πετρουσεφ μπορεί κάλλιστα να παίζει 10 λεπτά στο 4 5-10 με Σασα και άλλα 5-10 με τον αθλητικό ψηλό που γράφω ότι χρειαζόμαστε , χονδρικά δλδ 25 λεπτά , πόσο παραπάνω ρόλο θέλει και αυτός σε ομάδα πρωταθλητισμού .
25 Βεζενκοφ, 25 Πετρουσεφ , 15-20 Μιλουτινοφ (παιχταράς αλλά μην το κουράζουμε κιόλας το παιδί ) και 10-15 ο αθλητικός ψηλός . Μια χαρά βγαίνουν οι χρόνοι .
Να το ξαναπούμε πάλι, ο Πετρουσεφ δεν γυρνάει πίσω ούτε με σφαίρες, έχει κουράσει να το αναφέρουμε συνεχώς, δεν θέλει να παίξει στην ομάδα μας, θέλει θέση βασικού 4αριου που εμείς δεν μπορούμε να την δώσουμε αφού έχουμε τον Σασα εκεί….αν φύγει ο Σασα το ξαναβλέπουμε…που προφανώς δεν θα φύγει…ο Πετρουσεφ θέλει να είναι ο ηγέτης και ο κινητήριος μοχλός στους ψηλούς,….εμεις επειδή έτσι μας βολεύει τον πετάμε να παίζει μερικά λεπτά στο 4 του Σασα τα ρεπα, και μετά τον βάζουμε και στο 5 που δεν θέλει αλλά και εκεί αλλαγή….ουτε για αστείο δεν θα δεχτεί κάτι τέτοιο….αν του πεις βασικό στην θέση 4 με 30 λεπτά μόνο τότε θα δεχτεί….

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1089
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Τρί Ιουν 10, 2025 10:08 pm

montechristo έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 10:00 pm
Εκ μέρους μου θερμά συγχαρητήρια στο sdna που πέταξε μιά παπάτζα και καθόμαστε τώρα εμείς, σοβαροί άνθρωποι (που λέει ο λόγος) και ασχολούμαστε με μιναρολακαμίες...
Το έχουν αναπαράγει όλα τα sites ακόμα και πολιτικά, οπότε δεν είναι παπάντζες του Sdna, ισχύει η πρόταση..

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 785
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

coach blue έγραψε:
kein έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 9:12 pm

Είναι πολλά τα λεφτά, επαγγελματίας είναι, εξασφαλίζει τους απογόνους του, όποιος τον κατηγορεί να σκεφτεί τι θα έκανε στη θέση του. Εγώ άλλαζα θρησκεία, εθνικότητα, πολιτική πεποίθηση και ίσως και αλλαγή φύλου !!!

:hammer: :mrgreen: :drunk:
Μου ζήτησαν να προμοταρω ένα ανταγωνιστικό απορυπαντικο για 3000 ευρώ. Αλλά εγώ δεν εξαγοραζομαι γιατί είμαι καθαρός, σαν το νέο αριελ με μπλε και πράσινους κόκκους :D
Πες τους εγώ εξαγοράζομαι, και με λιγότερα ! Μάλιστα παίζει μια προσφορά μέχρι το τέλος της εβδομάδας .. δέχομαι με τα μισά ! :mrgreen: να σου δώσω τηλέφωνο ... :mrgreen:

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Christofis

euroleague
Reactions: 1277

Τρί Ιουν 10, 2025 10:11 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 10:01 pm
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ…….επιτέλους, ότι καλύτερο :D :D :D
Όπως μου μεταφέρθηκε λοιπόν (προ πενταλέπτου):
- Πολύ μακρύ προμηνύεται το καλοκαίρι……..ειδικά σε εμάς θα αργήσει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση!!! Πάμε για 4-6 μεταγραφές συνολικά!
-Με κάθε επιφύλαξη να εκτεθώ, που δεν θα εκτεθώ, σας μεταφέρω με βεβαιότητα ότι δεν πάει ΠΑΟ ο Μίλου ……ΚΑΚΩΣ για εμένα ( για πολλούς λόγους) αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν πάει!! Οι Αφοί πάντως θα μιλήσουν μαζί του , ίσως και αύριο!! Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις είναι ότι θα είναι συμπαίκτης του Γκουντουριτς του χρόνου!!
- Όντως υφίσταται θέμα Μονακό και Μακίσικ………
- Περί του Ταιρίκ Τζόουνς……….1 χαρτί ζήτησε τελικά η Παρτίζαν, οπότε με 700 γίνεται η δουλειά!! 1,8 και 2,2 τον δεύτερο χρόνο ζήτησε ο ατζέντης του!!
- Κάποιος ανέφερε πριν για Κορντινιέ………όντως παίζει, αλλά σαν εναλλακτική του Μπαμπ……όντως παίζει πάντως!!
- Πετρούσεφ αυτήν την στιγμή όσο και αν οι ενδείξεις δείχνουν τελείως διαφορετικά σημάδια, είναι στο 50/50 η επιστροφή του!!
- Εχουνε προταθεί 3 πολύ καλοί ψηλοί από NBA , ο ένας μάλιστα κάνει τζιζ…..πολύ τζιζ!! Αλλά από τέλη Αυγούστου και μετά!!!
- Στους κοντούς ισχύουν τα της τελευταίας αναφοράς μου…..καμία αλλαγή!
————ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ———/
Για τον κορντινιε εχει μερες που τον αναφερω γιατι μου τον ειπε η δικη μου πηγη πριν 10 ημερες. Αρα για να σου το εχει πει και σενα τοτε σημαινει οτι ισχυει

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1352

kein έγραψε:
coach blue έγραψε:

Πες τους εγώ εξαγοράζομαι, και με λιγότερα ! Μάλιστα παίζει μια προσφορά μέχρι το τέλος της εβδομάδας .. δέχομαι με τα μισά ! :mrgreen: να σου δώσω τηλέφωνο ... :mrgreen:
Σε παραδέχομαι γιατί είσαι ακέραιος. Εξαγοράζεσαι με οποιοδήποτε ποσό :D :D

3
3 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 760
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry

Τρί Ιουν 10, 2025 10:12 pm

karamelitsa έγραψε:
montechristo έγραψε:
Εκ μέρους μου θερμά συγχαρητήρια στο sdna που πέταξε μιά παπάτζα και καθόμαστε τώρα εμείς, σοβαροί άνθρωποι (που λέει ο λόγος) και ασχολούμαστε με μιναρολακαμίες...
Το έχουν αναπαράγει όλα τα sites ακόμα και πολιτικά, οπότε δεν είναι παπάντζες του Sdna, ισχύει η πρόταση..
Δεν είναι Παπατζα……ότι θα πλασαριστεί έτσι για να μην φανεί η χυλόπιτα στο τέλος είναι άλλο πράγμα βέβαια, αλλά who cares??? Χρειαζόταν μετά την τραγική επικοινωνιακή πολιτική του γνωστού προέδρου την προηγούμενη εβδομάδα , κάτι να εξυψώσει το φρόνημα των οπαδών!!!! Δυστυχώς φαίνεται ούτε αυτό του βγήκε…..μολονότι έδωσε πραγματικά ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 785
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιουν 10, 2025 10:13 pm

coach blue έγραψε:
kein έγραψε:

Σε παραδέχομαι γιατί είσαι ακέραιος. Εξαγοράζεσαι με οποιοδήποτε ποσό :D :D
Ναι δεν κάνω διακρίσεις ! Όχι επειδή είμαι παρών ... αλλά μπράβο μου ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1000

montechristo έγραψε:
Εκ μέρους μου θερμά συγχαρητήρια στο sdna που πέταξε μιά παπάτζα και καθόμαστε τώρα εμείς, σοβαροί άνθρωποι (που λέει ο λόγος) και ασχολούμαστε με λακαμίες...
Το θέμα δεν είναι ΜΟΝΟ εκεί.
Αυτοί τα γράφουν γιατί πολύ απλά ξέρουν πως υπάρχει κόσμος που τσιμπάει και θα συνεχίσουν για τον λόγο αυτό να το κάνουν.
Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκουν και τα κάνουν.

Έχουμε εδώ και μέρες που διαβάζουμε για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Μιλουτίνοφ , μετά έρχονται οι αινιγματικές δηλώσεις του μάνατζερ και τέλος οι δημοσιογράφοι που υποτίθεται ασχολούνται με τον ρεπορτάζ της ομάδας , μία τον έχουν κλεισμένο στην Αρμάνι και μία λένε ότι θα κάτσει να ακούσει και τον Ολυμπιακό.

Πόσο δύσκολο είναι να βγει μια φορά κάποιος εκπρόσωπος της ΚΑΕ και να πει τα αυτονόητα.
Ότι δηλαδή θέλουμε ή δεν θέλουμε να κρατήσουμε τον παίκτη και εντός των ημερών θα μιλήσουμε μαζί του ;

Αλλά είπαμε, όσο βρίσκουν θα τα κάνουν .

3
3 Εικόνα
steph.larry

senior
Reactions: 261
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Στο live του sport24 πριν κανα δίωρο είπαν πως το ενδιαφέρον του ΠΑΟ για Μιλού υπάρχει πολύ πριν τους τελικούς, απλώς δεν είχαν γνωστοποιηθεί τα οικονομικά δεδομένα. Ο Μελάγιες πάντως επιμένει ότι ο Μιλού θα πάει Αρμάνι, έχει συμφωνήσει προφορικά και δεν παίρνει πίσω τον λόγο του, έτσι ισχυρίζεται

Επειδή γράφτηκαν πολλά για αυτό το θέμα εδώ όμως, καλό είναι να βάλουμε κάποια πράγματα στη σειρά:

- O fit Μιλουτίνοφ είναι ELITE center, τόσο απλά. Ναι, δεν έκανε καμιά τρελή διετία σε εμάς, αλλά δεν είναι μόνο αυτός υπεύθυνος. Εδώ του χρεώνουμε τον τραυματισμό πέρυσι που πάτησε πάνω στο πόδι του Παπ ως κάτι αρνητικό δικό του ας πουμε. Αυτό σημαίνει πως αξίζει τα 3 μύρια το χρόνο; Αντικειμενικά μάλλον όχι, αλλά η αγορά έχει υποκειμενικά κριτήρια. Αν αγγίζει ο Παπατζον τα 2 σχεδόν μύρια για την Εφες, τα 3 για Μιλού είναι ψιλά.

- Δεν έχουν όλοι οι παίχτες ως πρώτο ιεραρχικά μέλημα το χρήμα. Ή για να το θέσω πιο σωστά, δε βλέπουν μεμονωμένα το χρήμα. Είναι δικαίωμα του κάθε Μιλού εκεί έξω να μη θέλει να μπλέξει με τοξικότητα μεταξύ αιωνίων, και όντως να προτιμήσει ένα κλίμα στυλ Αρμάνι. Μπορεί να σκεφτεί ότι του τη σπάει ο Μπαρτζώκας, ή μπορεί πάλι να θυμηθεί πριν κάποια χρόνια που είχε χρεωθεί 3 φάουλ σε χρόνο ρεκόρ σε ματς τελικών με ΠΑΟ, και να του τη σπάσει έτσι απροσδιόριστα στο μυαλό, ρίχνοντας φιλάκια ρουφηχτά σε κόκκινους και πράσινους. Μπορεί χίλια δυο πράγματα να ζυγίσει στο μυαλό του, γούστο του και καπέλο του. Όντας ήδη πλούσιος ως επαγγελματίας αθλητής, έχει ήδη σεβαστό κεφάλαιο και αυτά τα αρκετά έξτρα εκατομμύρια της διαφοράς συμβολαίου μπορεί να τα βγάλει λίγα χρόνια πιο μετά, επενδύοντας απλώς το εν λόγω κεφάλαιο. Οπότε μη μας κάνει εντύπωση αν τειλκά πει όχι στον ΠΑΟ.

- Η πιθανή μετακίνηση Μιλού σε ΠΑΟ ΔΕΝ είναι μια απλή μεταγράφη, και ΝΑΙ μπορεί έχει πολλάπλα οφέλη σε πρώτη ανάγνωση. Όπως και σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση μεταγραφής μεταξύ αιωνίων, υπάρχει το επικοινωνιακό ταμπλό που παίζει το ρόλο του. Το καλοκαίρι της μετακίνησης του Σλούκα , ο ΠΑΟ δεν είχε ξεκινήσει πολύ καλά στο μεταγραφικό παζάρι, εισπράττοντας άκυρα όπως πχ του Πάντερ ή και του Λεσόρτ (αρχικά). Η υπογράφη ενός top-euroleague guard με συμβόλαιο-ρεκόρ, κατευθείαν από τον μεγάλο αντίπαλο, ξεκίνησε μεγαλό κύκλο υπογραφών, αφού έστειλε ηχηρό μήνυμα επιστροφής της ομάδας. Δυο χρόνια μετά και ακόμη κάποιοι πολύ εύκολα γυρίζαν με ανάθεμα πίσω σε εκείνη την κόντρα μεταξυ ΟΣΦΠ-Σλούκα όταν χάσαμε τον ημιτελικό με τη Μονακό και αρπάξαμε τα δαδιά και τις τσουγγράνες για να κυνηγήσουμε την ομάδα (τα πολλάπλά οφέλη που έλεγα όταν κάνεις ιντριγκαδόρικη μεταγραφή)

Για μένα ο Μιλουτίνοφ πρέπει να μείνει και να αξιοποιηθεί αναλόγως. Δυστυχώς πιστεύω πως αυτό δε θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Απλώς απεύχομαι πραγματικά να δούμε αυτόν τον παίχτη στα πράσινα, το θεωρώ πολυεπίπεδη ήττα, γιατί όντως ταιριάζει στον ΠΑΟ και θα θυμίσει σε πολλούς τι παίχτης είναι, και δε βλέπω και πως θα φέρουμε αντάξιο δίδυμο να σταθεί απέναντι σε ένα Λεσορτ- Μιλού με Σορτς-Ναν να τους πλαισιώνουν στα γκαρντ.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2940
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιουν 10, 2025 10:15 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 10:12 pm
Δυστυχώς φαίνεται ούτε αυτό του βγήκε…..μολονότι έδωσε πραγματικά ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!
Ε εντάξει λέμε εμείς ότι είναι πολλά τα χρήματα για να τα απορρίψει αλλά εξαρτάται και τι συμφωνία έχει κάνει με την Αρμάνι. Ο Σλούκας μπορεί να έκανε τον κινέζο στη Φενέρ, ο Μιλουτίνοφ μπορεί να πει "Απαξ και τους είπα ότι θα πάω, θα πάω, τελείωσε. Ο λόγος μου συμβόλαιο."

0
Εικόνα
Stam Tziant

junior
Reactions: 143

Τρί Ιουν 10, 2025 10:16 pm

karamelitsa έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 10:07 pm
Delpo1987 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 9:48 pm

Αν είναι απάντηση στο δικό μου ποστ , δε χρειάζεται να παίζει πάνω από 5-10 λεπτά με τον Βεζενκοφ. Ούτε ο Βεζενκοφ στην κανονική διάρκεια χρειάζεται να παίζει 30 , μπορεί να παίξει και να αποδώσει 25 . Ο Πετρουσεφ μπορεί κάλλιστα να παίζει 10 λεπτά στο 4 5-10 με Σασα και άλλα 5-10 με τον αθλητικό ψηλό που γράφω ότι χρειαζόμαστε , χονδρικά δλδ 25 λεπτά , πόσο παραπάνω ρόλο θέλει και αυτός σε ομάδα πρωταθλητισμού .
25 Βεζενκοφ, 25 Πετρουσεφ , 15-20 Μιλουτινοφ (παιχταράς αλλά μην το κουράζουμε κιόλας το παιδί ) και 10-15 ο αθλητικός ψηλός . Μια χαρά βγαίνουν οι χρόνοι .
Να το ξαναπούμε πάλι, ο Πετρουσεφ δεν γυρνάει πίσω ούτε με σφαίρες, έχει κουράσει να το αναφέρουμε συνεχώς, δεν θέλει να παίξει στην ομάδα μας, θέλει θέση βασικού 4αριου που εμείς δεν μπορούμε να την δώσουμε αφού έχουμε τον Σασα εκεί….αν φύγει ο Σασα το ξαναβλέπουμε…που προφανώς δεν θα φύγει…ο Πετρουσεφ θέλει να είναι ο ηγέτης και ο κινητήριος μοχλός στους ψηλούς,….εμεις επειδή έτσι μας βολεύει τον πετάμε να παίζει μερικά λεπτά στο 4 του Σασα τα ρεπα, και μετά τον βάζουμε και στο 5 που δεν θέλει αλλά και εκεί αλλαγή….ουτε για αστείο δεν θα δεχτεί κάτι τέτοιο….αν του πεις βασικό στην θέση 4 με 30 λεπτά μόνο τότε θα δεχτεί….
Έπαιζε και πολύ στο 4 στον αστέρα έχεις δίκιο...

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1820
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Ιουν 10, 2025 10:18 pm

Christofis έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 10:01 pm
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ…….επιτέλους, ότι καλύτερο :D :D :D
Όπως μου μεταφέρθηκε λοιπόν (προ πενταλέπτου):
- Πολύ μακρύ προμηνύεται το καλοκαίρι……..ειδικά σε εμάς θα αργήσει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση!!! Πάμε για 4-6 μεταγραφές συνολικά!
-Με κάθε επιφύλαξη να εκτεθώ, που δεν θα εκτεθώ, σας μεταφέρω με βεβαιότητα ότι δεν πάει ΠΑΟ ο Μίλου ……ΚΑΚΩΣ για εμένα ( για πολλούς λόγους) αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν πάει!! Οι Αφοί πάντως θα μιλήσουν μαζί του , ίσως και αύριο!! Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις είναι ότι θα είναι συμπαίκτης του Γκουντουριτς του χρόνου!!
- Όντως υφίσταται θέμα Μονακό και Μακίσικ………
- Περί του Ταιρίκ Τζόουνς……….1 χαρτί ζήτησε τελικά η Παρτίζαν, οπότε με 700 γίνεται η δουλειά!! 1,8 και 2,2 τον δεύτερο χρόνο ζήτησε ο ατζέντης του!!
- Κάποιος ανέφερε πριν για Κορντινιέ………όντως παίζει, αλλά σαν εναλλακτική του Μπαμπ……όντως παίζει πάντως!!
- Πετρούσεφ αυτήν την στιγμή όσο και αν οι ενδείξεις δείχνουν τελείως διαφορετικά σημάδια, είναι στο 50/50 η επιστροφή του!!
- Εχουνε προταθεί 3 πολύ καλοί ψηλοί από NBA , ο ένας μάλιστα κάνει τζιζ…..πολύ τζιζ!! Αλλά από τέλη Αυγούστου και μετά!!!
- Στους κοντούς ισχύουν τα της τελευταίας αναφοράς μου…..καμία αλλαγή!
————ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ———/
Για τον κορντινιε εχει μερες που τον αναφερω γιατι μου τον ειπε η δικη μου πηγη πριν 10 ημερες. Αρα για να σου το εχει πει και σενα τοτε σημαινει οτι ισχυει
Πείτε μου τέτοια.. απλώς αν πάρουμε όντως Ward που θα παίξει αυτός;

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”