Σωστό…..μόνο που ο Ολυμπιακός πλήρωσε 2,2!!! Αλλά μάλλον κατάλαβα από που αντλείς τις πηγές σου!!!! Καλό βράδυ……BillyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:26 amΟ Μιλουτίνοφ δεν αξίζει 2.500.000 το χρόνο, πόσο μάλλον και 3.000.000 που του δίναμε εμείς. Τουλάχιστον για να τον ανανεώσει ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε τελικά να τον πληρώσει υπεραξία, όπως κάποτε είχε γίνει με τον Μάντζαρη που πήρε λεφτά που σε καμία περίπτωση δε δικαιολόγησε αγωνιστικά. Εννοείται βέβαια πως και εμείς έχουμε πληρώσει υπεραξίες, όχι μόνο ο Ολυμπιακός.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 762
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
2
2

-
- Reactions: 92
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγω θα ηθελα πολυ να δω Μιλου με Τζοουνς διδυμο στους ψηλους. Μου αρεσουν πολυ και οι 2.Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:43 amΜιλου με Ταιρικ Τζοουνς που έγραψε ο slow horses μου φαίνεται πολύ ωραίο γαμώτο , μη με μπριζώνετε
Εγώ χαίρομαι πολύ για Μιλου *, είναι φανταστικός χαρακτήρας αγαπητός στα αποδυτήρια και στον κόσμο, μετρημένος στα λόγια του . Ήρθε νεαρούλης και με ταλέντο και πολλή δουλειά έφτασε να θεωρείται τοπ κλας σεντερ
και τέλος, είναι συναισθηματικός . Αυτά που είπε ότι του μίλησε ο Παπ και τον άγγιξε συνθηματικά και σκύλιασε να παίξει καλά , τα πιστεύω ότι τα εννοεί
* στον αντίποδα χαίρεται και το φαντασία και η μισή παραλιακή αλλά τον Μιλού τον αγαπάμε όπως είναι, Σερβος που δεν πίνει δεν κάνει![]()
1
1

-
- Reactions: 2359
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Και ποιος μου λέει ότι η πηγή σου είναι σωστή και το πραγματικό ποσό είναι 2.200.000; Βέβαια εδώ εσείς λέγατε ότι ο Σλούκας υπέγραψε σε μας για 3.000.000, αυτό που γράφω εγώ σε πείραξε;Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:50 amΣωστό…..μόνο που ο Ολυμπιακός πλήρωσε 2,2!!! Αλλά μάλλον κατάλαβα από που αντλείς τις πηγές σου!!!! Καλό βράδυ……BillyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:26 amΟ Μιλουτίνοφ δεν αξίζει 2.500.000 το χρόνο, πόσο μάλλον και 3.000.000 που του δίναμε εμείς. Τουλάχιστον για να τον ανανεώσει ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε τελικά να τον πληρώσει υπεραξία, όπως κάποτε είχε γίνει με τον Μάντζαρη που πήρε λεφτά που σε καμία περίπτωση δε δικαιολόγησε αγωνιστικά. Εννοείται βέβαια πως και εμείς έχουμε πληρώσει υπεραξίες, όχι μόνο ο Ολυμπιακός.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν έχει πετύχει ούτε βότσαλο στον ωκεανό τον τελευταίο μήνα πάντως……..του έχουν στραβώσει όλα!!!………και εκεί αυτός, συνεχίζει απτόητος!!!yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:29 amμας την έφερε πάλι ο πρόεδρος με τα mind games τουBillyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:26 amΟ Μιλουτίνοφ δεν αξίζει 2.500.000 το χρόνο, πόσο μάλλον και 3.000.000 που του δίναμε εμείς. Τουλάχιστον για να τον ανανεώσει ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε τελικά να τον πληρώσει υπεραξία, όπως κάποτε είχε γίνει με τον Μάντζαρη που πήρε λεφτά που σε καμία περίπτωση δε δικαιολόγησε αγωνιστικά.![]()

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Έλα εντάξει…..το τι λέει ο ένας και τι ο άλλος είναι καταγεγραμμένο στα ποστ και κρίνεται από τον καθένα συμμετέχοντα!!! Τί δουλειά έχει ο Σλούκας σε ποστ προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026?? Τέλος πάντων, καλό βράδυ και προφανώς δεν με πειράζει τι γράφεις!!! Γράφεις αυτό που πιστεύεις και εφόσον δεν είναι προσβλητικό, γιατί πρέπει να με πειράζει??BillyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:56 amΚαι ποιος μου λέει ότι η πηγή σου είναι σωστή και το πραγματικό ποσό είναι 2.200.000; Βέβαια εδώ εσείς λέγατε ότι ο Σλούκας υπέγραψε σε μας για 3.000.000, αυτό που γράφω εγώ σε πείραξε;Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:50 am
Σωστό…..μόνο που ο Ολυμπιακός πλήρωσε 2,2!!! Αλλά μάλλον κατάλαβα από που αντλείς τις πηγές σου!!!! Καλό βράδυ……
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι τα ποσά έχουν ξεφύγει (και) στο μπάσκετ και δύσκολα ανταποκρίνονται στην πραγματική αγωνιστική αξία των παικτών. Καλό βράδυ και σε σένα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 3:00 amΈλα εντάξει…..το τι λέει ο ένας και τι ο άλλος είναι καταγεγραμμένο στα ποστ και κρίνεται από τον καθένα συμμετέχοντα!!! Τί δουλειά έχει ο Σλούκας σε ποστ προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026?? Τέλος πάντων, καλό βράδυ και προφανώς δεν με πειράζει τι γράφεις!!!
0
-
- Reactions: 46
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Εντάξει, αν είναι εγώ να γράφω τη γνώμη μου και εσύ να ειρωνεύεσαι, κακώς σου απάντησα.
0
-
- Reactions: 92
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδω του εκανε προταση 9 μυρια και ειρωνευεται αυτους που τον εκλεισαν με 7 πως τον πληρωσαν διπλα!Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:56 amΔεν έχει πετύχει ούτε βότσαλο στον ωκεανό τον τελευταίο μήνα πάντως……..του έχουν στραβώσει όλα!!!………και εκεί αυτός, συνεχίζει απτόητος!!!![]()

6
4
2

- shaq7
- Reactions: 6525
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
το γιουροχουπς ειναι του βαρλα που ειναι μανατζερ του μιλου...οποτε να πεφτουν εξω δεν παιζει..αυτοι αλλωστε βγαλαν πρωτοι την ειδηση
By Stavros Barbarousis & Michalis Stefanou / [email protected]
Two days after the end of the season, Olympiacos is about to make a big transfer move by keeping Nikola Milutinov in the roster with a 2+1 contract.
Despite a huge financial offer from Panathinaikos, multiple Eurohoops sources confirm that the Serbian big man, who returned to Belgrade today, is leaning toward a contract extension with his current club.
The Aggelopoulos brothers presented an offer of 6,5M euros net total, more than the initial projections, while Panathinaikos offer including bonuses was 9M euros.
By Stavros Barbarousis & Michalis Stefanou / [email protected]
Two days after the end of the season, Olympiacos is about to make a big transfer move by keeping Nikola Milutinov in the roster with a 2+1 contract.
Despite a huge financial offer from Panathinaikos, multiple Eurohoops sources confirm that the Serbian big man, who returned to Belgrade today, is leaning toward a contract extension with his current club.
The Aggelopoulos brothers presented an offer of 6,5M euros net total, more than the initial projections, while Panathinaikos offer including bonuses was 9M euros.
0
-
- Reactions: 143
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0