Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4366
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 11, 2025 4:07 am

Stam Tziant έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:03 am
Εν ολίγοις ο Μιλου στο δίλημμα να παίξει στον Παναθηναϊκό ή να πετάξει 2μιση μύρια, διάλεξε το δεύτερο. Όχι "πληρώστε τους όλα διπλά"... "που να τους πληρώνετε διπλά..." έπρεπε να γράψει ο πρόεδρας :roofl: :roofl:
ρε ο ταραντουλας θεωρει οτι αν με την προσφορα του αναγκασει τον αντιπαλο να δωσει και 1 ευρω παραπανω εχει πετυχει τον σκοπο του

πριν καμια δυο βδομαδες ειχα ξαναγραψει κατι παρομοιο και μου ελεγαν οτι διαβαζω πολυ σδνα
παλιοτερα που το ειχα ξανγραψει μου ελεγαν οτι ειμαι ο κουβοπουλος και γραφω απτα γραφεια του σδνα :mrgreen:

δεν ξερω γιατι ειναι πολυ σημαντικο για τον ταραντουλα να κανει κατι τετοια
την βρισκει

0
Stam Tziant

junior
Reactions: 145
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 11, 2025 4:10 am

τουλουμπα έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:03 am
Εν ολίγοις ο Μιλου στο δίλημμα να παίξει στον Παναθηναϊκό ή να πετάξει 2μιση μύρια, διάλεξε το δεύτερο. Όχι "πληρώστε τους όλα διπλά"... "που να τους πληρώνετε διπλά..." έπρεπε να γράψει ο πρόεδρας :roofl: :roofl:
ρε ο ταραντουλας θεωρει οτι αν με την προσφορα του αναγκασει τον αντιπαλο να δωσει και 1 ευρω παραπανω εχει πετυχει τον σκοπο του

πριν καμια δυο βδομαδες ειχα ξαναγραψει κατι παρομοιο και μου ελεγαν οτι διαβαζω πολυ σδνα
παλιοτερα που το ειχα ξανγραψει μου ελεγαν οτι ειμαι ο κουβοπουλος και γραφω απτα γραφεια του σδνα :mrgreen:

την βρισκει
Μα δεν έδωσε και τίποτα παραπάνω. 2,2 το χρόνο για 2+1. Ούτε καν κλειστό 3ετές. Και την Αρμάνι να χε να ανταγωνιστεί ο Ολυμπιακός, τόσα θα έδινε. Μιλάμε για τον ορισμό του επικοινωνιακού αυτογκόλ :lol:

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

junior
Reactions: 145

Τετ Ιουν 11, 2025 4:13 am

Τώρα ο γλυκούλης έχει βάλει το πορτοκαλί να γράφει για τίτλο "7μιση εκατομμύρια για 3 χρόνια", να μαζέψει ο,τι προλαβαίνει :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4366
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 11, 2025 4:18 am

Stam Tziant έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

την βρισκει
Μα δεν έδωσε και τίποτα παραπάνω. 2,2 το χρόνο για 2+1. Ούτε καν κλειστό 3ετές. Και την Αρμάνι να χε να ανταγωνιστεί ο Ολυμπιακός, τόσα θα έδινε. Μιλάμε για τον ορισμό του επικοινωνιακού αυτογκόλ :lol:
η προσφορα σας πριν ηταν μικροτερη οποτε για αυτον ειναι κερδος

και για τον βεζενκοφ εστω και 100κ θα χρειαστηκε να ανεβειτε γιαυτον ειναι νικη

το ακριβες ποσο θα τον μαθουμε στις επομενες μερες
στορ σπορ24 διαβασα για 7 εκατ αρα σιγουρα ειναι 2.3

το προηγουμενο συμβολαιο του συμφωνα με μερικους που εγραφαν και εδω ειναι 1.3 οποτε ειναι πολυ αυξηση :welcome:

2
2 Εικόνα
Dante's Inferno

sophomore
Reactions: 46
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Τετ Ιουν 11, 2025 4:30 am

BillyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 3:08 am
Dante's Inferno έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 3:05 am

Όντως! Μας την έφερε ξεκάθαρα ο πρόεδρας!
:roofl:
Εντάξει, αν είναι εγώ να γράφω τη γνώμη μου και εσύ να ειρωνεύεσαι, κακώς σου απάντησα.
Χαβαλε κάνουμε, φίλος! Δε χρειάζεται να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοις! :wink:

0
since1925

junior
Reactions: 89
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 11, 2025 5:15 am

Ο Ολυμπιακός αν δεν είχε προηγηθεί ο τραυματισμός του φαλ δεν θα έφτανε τόσο ψηλά.

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε την ομάδα να ματσαρει την πρόταση που είχε από την Αρμάνι.

0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Christofis

euroleague
Reactions: 1281

Τετ Ιουν 11, 2025 7:16 am

Stam Tziant έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 1:53 am
Ward, Milutinov [check]
Γκαρντ, Αθλητικός ψηλός βασικοί και μετά αρχίζουμε να είμαστε πιο ήρεμοι
Ο ασθενης μου τελικα ειναι λιγουλακι εγκυρος τελικα απο οτι φαινεται. Οποτε κρατηστε τον μπαμπ ή κορντινιε +1 γκαρντ και τον Λεντει.

0
Christofis

euroleague

Τετ Ιουν 11, 2025 7:21 am

Coach Periklis έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 2:43 am
Μιλου με Ταιρικ Τζοουνς που έγραψε ο slow horses μου φαίνεται πολύ ωραίο γαμώτο , μη με μπριζώνετε

Εγώ χαίρομαι πολύ για Μιλου *, είναι φανταστικός χαρακτήρας αγαπητός στα αποδυτήρια και στον κόσμο, μετρημένος στα λόγια του . Ήρθε νεαρούλης και με ταλέντο και πολλή δουλειά έφτασε να θεωρείται τοπ κλας σεντερ

και τέλος, είναι συναισθηματικός . Αυτά που είπε ότι του μίλησε ο Παπ και τον άγγιξε συνθηματικά και σκύλιασε να παίξει καλά , τα πιστεύω ότι τα εννοεί

* στον αντίποδα χαίρεται και το φαντασία και η μισή παραλιακή αλλά τον Μιλού τον αγαπάμε όπως είναι, Σερβος που δεν πίνει δεν κάνει :lol:
το Σασα Λεντει, Μιλουτινοφ Ταιρικ ή Μπρουνο ειναι πιο κοντα απο οσο πιστευα χθες

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1142
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιουν 11, 2025 7:48 am

Καλημέρα παιδιά. Μόλις διάβασα ότι συμφώνησε ο Μιλου για 2+1. Πολύ καλή εξέλιξη! Απλά με το μαλακό τα γυρόνια παικτρόνι!!

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
since1925

junior
Reactions: 89

Τετ Ιουν 11, 2025 7:53 am

Christofis έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 2:43 am
Μιλου με Ταιρικ Τζοουνς που έγραψε ο slow horses μου φαίνεται πολύ ωραίο γαμώτο , μη με μπριζώνετε

Εγώ χαίρομαι πολύ για Μιλου *, είναι φανταστικός χαρακτήρας αγαπητός στα αποδυτήρια και στον κόσμο, μετρημένος στα λόγια του . Ήρθε νεαρούλης και με ταλέντο και πολλή δουλειά έφτασε να θεωρείται τοπ κλας σεντερ

και τέλος, είναι συναισθηματικός . Αυτά που είπε ότι του μίλησε ο Παπ και τον άγγιξε συνθηματικά και σκύλιασε να παίξει καλά , τα πιστεύω ότι τα εννοεί

* στον αντίποδα χαίρεται και το φαντασία και η μισή παραλιακή αλλά τον Μιλού τον αγαπάμε όπως είναι, Σερβος που δεν πίνει δεν κάνει :lol:
το Σασα Λεντει, Μιλουτινοφ Ταιρικ ή Μπρουνο ειναι πιο κοντα απο οσο πιστευα χθες
Εγώ προτιμώ Ταιρικ από Μπρούνο, λογικά ο Μπρούνο είναι plan b.

1
1 Εικόνα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
todorris

senior
Reactions: 131

Τετ Ιουν 11, 2025 7:57 am

Christofis έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 1:53 am
Ward, Milutinov [check]
Γκαρντ, Αθλητικός ψηλός βασικοί και μετά αρχίζουμε να είμαστε πιο ήρεμοι
Ο ασθενης μου τελικα ειναι λιγουλακι εγκυρος τελικα απο οτι φαινεται. Οποτε κρατηστε τον μπαμπ ή κορντινιε +1 γκαρντ και τον Λεντει.
ο αθλητικός ψηλός που είναι,ο Λεντέι?κάτι πιο αθλητικό θέλουμε κ οι 2 και πιστεύω θα χρυσοπληρωθεί κ θα λέμε ο Μίλου κ λίγα πήρε(όσα κ αν πήρε τελικά) :roulette:
Εσείς μπορεί να κοιτάξετε και Φερνάντο,ανταλλαγή με Πίτερς που τον θέλουν

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος todorris την Τετ Ιουν 11, 2025 8:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Christofis

euroleague

Τετ Ιουν 11, 2025 7:59 am

since1925 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Εγω προτιμω Μπρουνο. Ο παικτης ειναι πολυ καλυτερος απο οτι εχουμε δει φετος με τη Ρεαλ. Ο ταιρικ απλα περασε απο το μεγαλο σχολειο που λεγεται Ζοτς. Αυτο απο μονο του ειναι ενα μεγαλο συν και ας μην ειναι ο Ζοτς του παρελθοντος. Οποιος απο τους δυο να ερθει με Μιλουτινοφ, Σασα και εναν καλο Tweener ειτε αυτος ειναινο Πετεουσεφ ειτε ο Λεντει φετοσβθα ειμαστε πολυ καλυτεροι εχοντας προσθεσει και αθλητικοτητα στο 3 με Γουορντ και ισως στα γκαρντ με μπαμπ ή κορντινιε

0
Christofis

euroleague

Τετ Ιουν 11, 2025 8:01 am

todorris έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 7:57 am
Christofis έγραψε:

ο αθλητικός ψηλός που είναι,ο Λεντέι?κάτι πιο αθλητικό θέλουμε κ οι 2 και πιστεύω θα χρυσοπληρωθεί κ θα λέμε ο Μίλου κ λίγα πήρε(όσα κ αν πήρε τελικά) :roulette:
Αυτα μου ειπε ο ανθρωπος με ονοματα οτι κινουμαστε , δεν ειπε οτι δεν θα παρουμε αθλητικο ψηλο

0
todorris

senior
Reactions: 131

Τετ Ιουν 11, 2025 8:05 am

Christofis έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 7:59 am
since1925 έγραψε:

Εγω προτιμω Μπρουνο. Ο παικτης ειναι πολυ καλυτερος απο οτι εχουμε δει φετος με τη Ρεαλ. Ο ταιρικ απλα περασε απο το μεγαλο σχολειο που λεγεται Ζοτς. Αυτο απο μονο του ειναι ενα μεγαλο συν και ας μην ειναι ο Ζοτς του παρελθοντος. Οποιος απο τους δυο να ερθει με Μιλουτινοφ, Σασα και εναν καλο Tweener ειτε αυτος ειναινο Πετεουσεφ ειτε ο Λεντει φετοσβθα ειμαστε πολυ καλυτεροι εχοντας προσθεσει και αθλητικοτητα στο 3 με Γουορντ και ισως στα γκαρντ με μπαμπ ή κορντινιε
Συμφωνούμε απόλυτα για Μπρούνο κ ταυρί είναι κ ποιότητα,απλά δεν πολυταίριαξε στην Ρεάλ

0
Dante's Inferno

sophomore
Reactions: 46
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Τετ Ιουν 11, 2025 8:22 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:18 am
Stam Tziant έγραψε:

η προσφορα σας πριν ηταν μικροτερη οποτε για αυτον ειναι κερδος

και για τον βεζενκοφ εστω και 100κ θα χρειαστηκε να ανεβειτε γιαυτον ειναι νικη

το ακριβες ποσο θα τον μαθουμε στις επομενες μερες
στορ σπορ24 διαβασα για 7 εκατ αρα σιγουρα ειναι 2.3

το προηγουμενο συμβολαιο του συμφωνα με μερικους που εγραφαν και εδω ειναι 1.3 οποτε ειναι πολυ αυξηση :welcome:
Κάτσε να δούμε πόση υπεραξία θα πληρώσετε εσείς τον Μητογλου (μην τον χάσετε κιόλας...)

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”