Ήμουν κατά της παραμονής Μίλου, αλλά δεν μπορώ να μην βγάλω το καπέλο στον παίχτη γιατί είναι ψυχάρα - Ολυμπιακάρα και την πονάει την ομάδα.
Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες στην ομάδα, ειδικά από την στιγμή που ο Παπ είναι στα τελευταία του. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΘΩΦΟΡΟΥΣ.
Θεωρώ ότι πέραν του οικονομικού, θα έχει γίνει συζήτηση και για τον ρόλο του στην ομάδα. Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι ο Μπι θα αλλάξει λίγο προσέγγιση με το γύρω γύρω όλοι και θα ακουμπάει πιο πολύ την μπάλα στο ζωγραφιστό.
Επιτακτική ανάγκη να αποκτηθεί ένας pnr κοντός τύπου Μισιτς. Άμα πάρουμε πάλι γκάρντ τύπου Γκός θα έχουμε τα γνωστά φετινά προβλήματα.
Αίσθηση μου ότι θα γίνει προσπάθεια και για επιστροφή Πετρούσεφ . Με Πίτερς δεν έχω ιδέα τι θα γίνει.
Θεωρώ δύσκολο να πάμε για παίκτη τύπου Μπρούνο ή Τζόουνς τώρα. Δλδ θα πάρουμε Τζόουνς, θα καταργήσουμε τελείως την μότιον και θα παίζουμε μόνο pnr; Το θεωρείτε εφικτό;
Θέση τέσσερα: Σασα 25-Πετρούσεφ 15
Θέση πέντε: Μίλου 20-Πετρούσεφ 5-ΜΑΠ 15
Όπου Πετρούσεφ βάλτε Λεντέι ή Μπούκερ.
Αν μειωθεί ο χρόνος του Σάσα στα 25 λεπτά αυστηρά (τουλάχιστον στην ρέγκουλαρ) βγαίνουν οι χρόνοι.
Ο ΜΑΠ που θα αποκτηθεί πρέπει να είναι κάποιος νέος με potential, που θα είναι οκ με τα 15 λεπτά, αλλά θα μπορεί να παίξει και 25 αν είναι τραυματίας ο Μίλου.