Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιουν 11, 2025 4:53 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:48 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:28 pm
να ο νασιδης εφτιαξε ομοιομορφο ροστερ..φτωχο στα γκαρντ φτωχο στους ψηλους,δεν μαρεσει καθολου αλλα το δεχομαι σαν λογικη :D
Το σασα πιτερς μιλου μπουκερ με πονεσε στην ψυχη παντως..πιο αεροδρομιο περαστε ελευθερα δεν θα χει υπαρξει ευρωλιγκα.

παιδια ο χολ εχει συμβολαιο με τον κερεχετα που ζηταει 1-1.5εκ για τον ρογκα.ξεχαστε τον.
Τα παραπάνω 5άρια τώρα να χαρακτηρίζεις αεροδρόμιο.
Λίγο πιό πάνω τους έλεγες τουμπανάτους σέντερ και αλλού "να φάνε κι οι κότες" (δηλαδή, πολύ πλούσιο ρόστερ).
Νομίζω πως είναι λίγο αντιφατικά όλα αυτά.
εννοω πρωτοκλασσατους παικτες που θελουν πολυ χρονο..αυτο δεν τους κανει καλους αμυντικους.
στο σασα πιτερς μιλου μπουκερ κυριολεκτικα ο μονος που κοβει κατι ειναι ο μιλου.
Αν καποιος ειναι ακριβος δεν παει να πει οτι ειναι και καλος αμυντικος

0
Dante's Inferno

sophomore
Reactions: 47
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
Προειδοποιήσεις: 0

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 8:31 am
Dante's Inferno έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 8:22 am

Κάτσε να δούμε πόση υπεραξία θα πληρώσετε εσείς τον Μητογλου (μην τον χάσετε κιόλας...)
ειστε γεματοι στο 4 εσεις δεν τον χρειαζεστε :welcome:
τωρα να τον ζητησει η φενερ και η ρεαλ δεν το κοβω πιθανο
αν κανει και του χρονου την ιδια χρονια οπως φετος που αυτην θα κανει γιατι αυτο ειναι η κανονικοτητα του δεν θα αξιζει ουτε 500κ
Με παρεξηγησες. Δεν εννοώ εμάς αλλά την Αρμάνι που ακούγεται ότι του ετοιμάζει πρόταση.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 935

Τετ Ιουν 11, 2025 4:54 pm

Heisenberg έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:50 pm
Αν θελουμε να αξιοποιηθει 100% ο Μιλου παντως ο Μισιτς ειναι οτι καλυτερο σε πικ εν ρολ γκαρντ (περα ολων των αλλων) και θα μπορουσε να αξιoποιησει ακομα και παικτες τυπου Ταιρικ τζοουνς σε οχι σεταρισμένα παιχνιδια αλλα σε lob plays.
ΝΑΙ

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754

Τετ Ιουν 11, 2025 4:55 pm

Ο Λι ειπώθηκε κατηγορηματικά ότι δεν θα είναι στο ρόστερ του χρόνου στην εκπομπή του Συρίγου.

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 207
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιουν 11, 2025 4:56 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:35 pm
SteveNashidis έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:24 pm
Πάμε ροστεράκι!!

PG: Babb, Walkup, Lee
SG: Fournier, Evans, Dorsey, Larentzakis
SF: Ward, Papanikolaou, McKissic
PF: Sasha, Peters,
C: Miloutinov, Booker*, Day'Ron Sharpe **, (Καραγιαννίδης)

*Booker κατεβαίνει και στο PF νομίζω.

**Προτασούλα. Φτηνός. Τίμιος. Αλτικός. Mobile.

Ερώτηση: Υπέρβαση με Misic ή τριαδούλα Booker, Sharpe, Babb με τον Έβανς να μπαίνει σε παπούτσια closer ;;;
Άψογος!! Είχα γράψει αυτολεξεί…… « Προτάσεις για point guard free agent από NBA……Ευρώπη την δουλειά μας την κάνει μονο ο Βάσα και ο Karlic Jones πλέον…οι άλλοι όλοι έχουν κλείσει. Έχουμε λοιπόν
Dante Exum
Keon Ellis
Monte Morris
Kαι για πεντάρια…..
Day’Ron Sharpe
Paul Reed
Sandro Mamukelashvili
Mo Bamba
Και φυσικά ο υποτιμημένος James Wiseman

Ως πρός την τελευταία σου ερώτηση, διαλέγω το 2ο, αρκεί να είναι οκ από το PTSD o Keenan!
Ο Day'Ron Sharpe είναι περιπτωσαρα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4411
Προειδοποιήσεις: 3

Dante's Inferno έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 8:31 am

ειστε γεματοι στο 4 εσεις δεν τον χρειαζεστε :welcome:
τωρα να τον ζητησει η φενερ και η ρεαλ δεν το κοβω πιθανο
αν κανει και του χρονου την ιδια χρονια οπως φετος που αυτην θα κανει γιατι αυτο ειναι η κανονικοτητα του δεν θα αξιζει ουτε 500κ
Με παρεξηγησες. Δεν εννοώ εμάς αλλά την Αρμάνι που ακούγεται ότι του ετοιμάζει πρόταση.
δηλαδη τον ειδαν απτην αρμανι και ειπαν πωπω τι παιχταρας μην χασουμε αυτο το λαβρακι?
τωρα θα μου πεις ετσι επαιζε και την προηγουμενη φορα που τον ειχαν παρει
μπορει να ειναι ερωτευμενοι μαζι του
προσωπικα ο μητογλου της κανονικοτητας δηλαδη ο φετινος που αυτο ειναι το κανονικο του δεν θα μου λειψει καθολου

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 11, 2025 4:57 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:55 pm
Ο Λι ειπώθηκε κατηγορηματικά ότι δεν θα είναι στο ρόστερ του χρόνου στην εκπομπή του Συρίγου.
αλλος αξιοπιστος και αυτος σαν τον μελαγιες.. :D

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Ιουν 11, 2025 4:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1876
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιουν 11, 2025 4:58 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:49 pm
Εμένα αυτή είναι η δικιά μου πρόταση :

Babb , Evans , Walkup
Fournier , Dorsey , Larentzakis
Ward , Papanikolaou , McKissic
Vezenkov , Petrusev , Spartalis
Milutinov , Fernando , Karagiannidis

Στη γιουρολιγκ δεν θα παίζουν οι Λαρεντζάκης, Σπαρταλης, Καραγιαννιδης (εκτός αν υπάρχουν τραυματισμοί), ενώ στην Α1 θα μένουν εκτός 2 ξένοι, ο Μακισικ θα είναι ο 8ος ξένος και θα κόβεται ένας ακόμη ανάλογα το ματς. 8 ξένοι και 7 Έλληνες είναι η ιδανική αναλογία, δεν γίνεται ένα ροστερ να ξεκινάει τον Οκτώβρη με πάνω από 15 παίχτες.

ΥΓ. Το ακούω και με Peters αντί για Petrusev, αλλά εκεί θα θέλει και έναν ακόμα ξένο σεντερ.

Επειδή Πετρούσεφ μάλλον δεν έρχεται με την καμμία, τότε βάλε Λεντέι στη θέση του, ή Πίτερς και Μπούκερ για το 5 (αφού θέλεις σαν πρωτοδεύτερο τον Φερνάντο -εγώ θα διάλεγα τον Ταϊρίκ).

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754

Τετ Ιουν 11, 2025 4:59 pm

τουλουμπα έγραψε:
Dante's Inferno έγραψε:

δηλαδη τον ειδαν απτην αρμανι και ειπαν πωπω τι παιχταρας μην χασουμε αυτο το λαβρακι?
τωρα θα μου πεις ετσι επαιζε και την προηγουμενη φορα που τον ειχαν παρει
μπορει να ειναι ερωτευμενοι μαζι του
προσωπικα ο μητογλου της κανονικοτητας δηλαδη ο φετινος που αυτο ειναι το κανονικο του δεν θα μου λειψει καθολου
Ότι είδαν και στον Παπαγιάννη στην Εφές :welcome:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3271
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τετ Ιουν 11, 2025 5:04 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:52 pm
SteveNashidis έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:47 pm

Μακίσικ όχι ενεργό ρόλο ως βετεράνος στα δύσκολα όταν όλοι θα τραυματίζονται, όποτε 9 ξένοι σταθεροί για Euroleague σκέφτομαι.

Ολυμπιακός και Παναθηναικός σίγουρα θα ξαναφτάσουν στο φετινό επίπεδο ξένων γιατί Euroleague με +4 παιχνίδια και Ελλάδα με ανεβασμένα budget των υπολοίπων + έξτρα 2 παιχνίδια (ή και 4 εάν βάλουν 14η ομάδα) θέλουν 15άδα παικτών. 9 ξένοι και 6 έλληνες
7 πρέπει να είναι οι Έλληνες, ώστε ακόμη και με τραυματισμό κάποιου να μην κατεβάζεις 11αδα στην Α1. Επίσης αν βασίζεσαι σε 9-10 ξένους μετά θα έχεις σοβαρό μειονέκτημα στους ελληνικούς τελικούς. Σκέψου να μην είχατε τον Dorsey φέτος, ο οποίος δεν πρόκειται να δεχθεί να μείνει αν κρατήσετε τον Lee, άλλο να κάτσει σαν 5ος, άλλο σαν 6ος. Από την άλλη αν θεωρείς τον Lee τον 6ο γκαρντ σας ούτε για αυτόν έχει νόημα να μείνει.
Είχε γράψει ένας (εδώ στο φόρουμ νομίζω) ότι οι τελικοί είναι 5 παιχνίδια μετά το Final 4. Οπότε δεν περιμένω o παίκτης ή η ομάδα στην συζήτηση ρόλων και συμβολαίων να μιλάνε για αυτά τα 5 παιχνίδια. Ο ποιο έτοιμος μπαίνει παίζει. Νομίζω του χρόνου η Α1 θα έχει 7 ενεργών ξένων χωρίς αλλαγές με τους 6 να δηλώνονται σε φύλλο αγώνος.

Προβλέπω όλες οι ομάδες θα πάνε με το σκεπτικό να έχουν παίκτες να αντέξουν την χρονιά που θα έχει και παράθυρα και Ευρωμπάσκετ με 15άδα.

Ο Ντόρσει αλλάζει το μομέντουμ στους τελικούς συμφωνώ. Ε του χρόνου θα τα βρει και με τον εαυτό του ή τον Μπαρτζώκα , ελπίζω να γίνει σταθερός και να παίζει Euroleague. Αν όχι φεύγει και έρχεται ο Νετζήπογλου. Ο Lee θα αντικαταστήσει τον φετινό ρόλο του Μακίσικ πιστεύω και δε θα φύγει γιατί έχει φτιάξει 2,5 χρόνια συμβόλαιο.

Εικασίες όλα αυτά που κάνω Johnny.

@Shaq7 έκλαψα με το αεροδρόμιο που ανέφερες. Θα προσαρμοστεί ο κόουτς Β γιατί έχασε τον αγαπημένο του αμυντικό Φαλ. Ψηλός με καλή άμυνα που να μην είναι Mitchell Robinson 35% στις βολές υπάρχει στην αγορά;; Για ρώτα και τι τραβάνε οι Knicks :D :D ;;;

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4411
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 11, 2025 5:13 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:59 pm

Ότι είδαν και στον Παπαγιάννη στην Εφές :welcome:
σωστα

Εικόνα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 11, 2025 5:14 pm

o κεβαριους εχει 80% ο τζοουνς 66.Μου φαινεται ακραιο αν τουλαχιστον ενας ψηλος αν οχι και ο δευτερος δεν ειναι ανω του μετριου αμυντικοι και αθλητικοι.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2437
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τετ Ιουν 11, 2025 5:17 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:58 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:49 pm
Εμένα αυτή είναι η δικιά μου πρόταση :

Babb , Evans , Walkup
Fournier , Dorsey , Larentzakis
Ward , Papanikolaou , McKissic
Vezenkov , Petrusev , Spartalis
Milutinov , Fernando , Karagiannidis

Στη γιουρολιγκ δεν θα παίζουν οι Λαρεντζάκης, Σπαρταλης, Καραγιαννιδης (εκτός αν υπάρχουν τραυματισμοί), ενώ στην Α1 θα μένουν εκτός 2 ξένοι, ο Μακισικ θα είναι ο 8ος ξένος και θα κόβεται ένας ακόμη ανάλογα το ματς. 8 ξένοι και 7 Έλληνες είναι η ιδανική αναλογία, δεν γίνεται ένα ροστερ να ξεκινάει τον Οκτώβρη με πάνω από 15 παίχτες.

ΥΓ. Το ακούω και με Peters αντί για Petrusev, αλλά εκεί θα θέλει και έναν ακόμα ξένο σεντερ.

Επειδή Πετρούσεφ μάλλον δεν έρχεται με την καμμία, τότε βάλε Λεντέι στη θέση του, ή Πίτερς και Μπούκερ για το 5 (αφού θέλεις σαν πρωτοδεύτερο τον Φερνάντο -εγώ θα διάλεγα τον Ταϊρίκ).
Δεν νομίζω πως ο Μπουκερ μετά από τέτοια σεζόν θα ερχόταν ως 5ος.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 11, 2025 5:19 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 4:24 pm
Ο Ντόντα Χολ είναι είναι καλή πρώτη ύλη να παίρνει τις πάρε βάλε ασίστ και να καρφώνει σε χρόνο dt ή να κάνει το αμυντικό σκιάχτρο μέσα στο ζωγραφιστό για κανένα 15λεπτο πίσω από Μιλουτίνοφ. Βάζει και τις βολές (σε σχέση με τον Φαλ είναι δεινός εκτελεστής)... Φαίνεται πιο εύκολο να τον δώσει -στη σωστή τιμή πάντα- η Μπασκόνια, παρά να κάνει το ίδιο η Παρτίζαν με τον Τζόουνς.
Είναι όμως…….πως να το πω πιο εύπεπτα………πιο κουτός από ελενίτ ρε αδερφέ!! Ειδάλλως με τα αθλητικά προσόντα που διαθέτει, θα ήταν σε άλλες ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ (ΗΝΩΜΕΝΕΣ)

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1824
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 11, 2025 5:21 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 3:35 pm
Με Μιλού, Ταϊρίκ και Μπούκερ (για 3ο λόγω ηλικίας) στα 5άρια, και Σάσα, Πίτερς (ή ακόμα καλύτερα Λεντέι) στο 4, είμαστε δυό χαρές στους ψηλούς.
Προσθήκη Γουώρντ στο 3 και Μπαμπ στο 1, μαζί με την ενσωμάτωση του Έβανς, είμαστε φιτ γενικώς.
Δεν μου αρέσει. Ο μόνος tweener είναι ο .... Πίτερς.

Χρειαζόμαστε 4-5άρι να μασάει σίδερα, ίσως χρειαστεί να ξανάπαίξουμε φάπες. Εγώ θα πήγαινα ακριβώς όπως το έφτιαξες αλλά αντί για την αργοκαρούτα τον Μπούκερ θα πήγαινα με τον Τάισον Πέρεζ που είναι 5άρι σε σώμα 4ριου. Θέλουμε νιάτα και όρεξη για ξύλο και τσαμπουκάδες, όχι άλλους βουτηράτους στο 4-5.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”