Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 783
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ακούω απόψεις περί μίας μουρλής ιδέας που μου έχει κάτσει……
Το Μιλουτίνοφ -Πετρούσεφ ως tweener 4αρο5άρι - Sako της ASVEL με εναλλακτική τον Gabriel για τρίτο- δεύτερος και Καραγιαννίδης ή Κώστας Αντετοκούμπο για διαβατήριο και Ελληνικό πρωτάθλημα……..το αγοράζατε, ναι ή όχι??
Εξοικονόμηση χρημάτων λέγεται……….που ξέρεις μπορεί να χρειαστεί αν το ρημάδι το pg κοστίζει!!!
Το Μιλουτίνοφ -Πετρούσεφ ως tweener 4αρο5άρι - Sako της ASVEL με εναλλακτική τον Gabriel για τρίτο- δεύτερος και Καραγιαννίδης ή Κώστας Αντετοκούμπο για διαβατήριο και Ελληνικό πρωτάθλημα……..το αγοράζατε, ναι ή όχι??
Εξοικονόμηση χρημάτων λέγεται……….που ξέρεις μπορεί να χρειαστεί αν το ρημάδι το pg κοστίζει!!!
0
-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μόλις άκουσα Ζέρβα, ο οποίος δήλωσε ότι και ο Μίλου αλλά και ο Μπι (!!) θέλουν τον Πετρούσεφ πίσω στο λιμάνιSlow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:09 pmΑκούω απόψεις περί μίας μουρλής ιδέας που μου έχει κάτσει……

Μάλιστα είπε ότι το σενάριο ανταλλαγής με Μπρούνο είναι παπάτζα.
Δεν γίνεται να πάμε μόνο με Ουόκαπ στα γκάρντ που θα παίζει άμυνα. Γι αυτό ακούγεται και νομίζω ότι ισχύει ότι θα πάμε για Μπαμπ + άλλο έναν.
0
- georbap
- Reactions: 1027
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με κάλυψες απόλυτα!!!mixalisgate7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 9:35 pmΗ δική μου άποψη είναι πως πρέπει να πάρουμε PG και ας έχουμε τους Walkup και Έβανς γιατί δεν υπάρχει εγγύηση πως και οι δυο δεν θα βγάλουν τραυματισμούς. Ο Τόμας έπαιζε non-stop και έβγαλε θέμα στη μέση του και ο Έβανς προέρχεται από μεγάλη αποχή από αρκετά σοβαρό τραυματισμό. Τον Nick Weiler-Babb πρέπει να τον πάρουμε αντί του Λι που είναι αναβάθμιση. Είναι two-way 2/3αρι με καλό χειρισμό και δημιουργία, έχει και ανώτερο σουτ από τον Λι. Κανένας από τους δυο δεν είναι άσος. Ο Babb ήταν σκόρερ και έγινε στη Μπάγερν ένα χρήσιμο εργαλείο και ο Λι κατεξοχήν σκόρερ είναι και ο κόουτς προσπάθησε να τον κάνει combo guard λόγω των τραυματισμών.
Επίσης ο Έβανς (μεγάλη μου καψούρα) είναι κλασικό compo και μπορεί άνετα να παίζει και στο 2.
Καθαρό playmaker με μεγάλη έφεση στην πάσα αλλά και επιθετικό ταλέντο που δεν θα επιτρέπει να τον παίζουν under στα 2 μέτρα δεν έχουμε και αυτό στο δίνει με τον καλύτερο τρόπο ο Μίσιτς.
Αν μπορείς τον παίρνεις με κλειστά μάτια.
Αν όχι , δεν χάθηκε και ο κόσμος.
Αυτή είναι η άποψή μου.
0
- berry
- Reactions: 1730
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτα τα ο Μιλου θέλει Πέτρου θυμίζουν εσπρέσο μακελειό κλπDimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:15 pmΜόλις άκουσα Ζέρβα, ο οποίος δήλωσε ότι και ο Μίλου αλλά και ο Μπι (!!) θέλουν τον Πετρούσεφ πίσω στο λιμάνιSlow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:09 pmΑκούω απόψεις περί μίας μουρλής ιδέας που μου έχει κάτσει……
Εξοικονόμηση χρημάτων λέγεται……….που ξέρεις μπορεί να χρειαστεί αν το ρημάδι το pg κοστίζει!!!![]()
Δεν γίνεται να πάμε μόνο με Ουόκαπ στα γκάρντ που θα παίζει άμυνα. Γι αυτό ακούγεται και νομίζω ότι ισχύει ότι θα πάμε για Μπαμπ + άλλο έναν.
Ζέρβας κλικμπεϊτ παρατράγουδος και αυτός μου φαινεται
3
1
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η ανταλλαγή δεν αφορά τον Πετρούσεφ…..και άλλος τελειώνει το συμβόλαιο του το 2026…….ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ!Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:15 pmΜόλις άκουσα Ζέρβα, ο οποίος δήλωσε ότι και ο Μίλου αλλά και ο Μπι (!!) θέλουν τον Πετρούσεφ πίσω στο λιμάνιSlow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:09 pmΑκούω απόψεις περί μίας μουρλής ιδέας που μου έχει κάτσει……
Εξοικονόμηση χρημάτων λέγεται……….που ξέρεις μπορεί να χρειαστεί αν το ρημάδι το pg κοστίζει!!!![]()
0
Αν πάει σε ομάδα που θα παίζει 20-25 λ ,θα ήταν ο σέντερ που θα ποντάριζα ότι θα έκανε του χρόνου το step up,στη Ρεάλ ψιλοχάθηκε με Ταβαρες,Γκαρούμπα,Ιμπάκα
0
-
- Reactions: 175
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άρα εν ολίγοις, ο Μίλου και ο Μπι δε θέλουν καν να βλέπουν τον ΠετρούσεφDimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:15 pmΜόλις άκουσα Ζέρβα, ο οποίος δήλωσε ότι και ο Μίλου αλλά και ο Μπι (!!) θέλουν τον Πετρούσεφ πίσω στο λιμάνιSlow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:09 pmΑκούω απόψεις περί μίας μουρλής ιδέας που μου έχει κάτσει……
Μάλιστα θα τον δώσουμε ανταλλαγή με Μπρούνο
Ευχαριστούμε Νικόλα, καλή συνέχεια!

0
- shaq7
- Reactions: 6562
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο ζερβας δεν πετυχαινει βαλσαμωμενο πουλι ...απλα μολις βγαλει ο στεφανου την ειδηση βγαινει και λεει ειχα και εγω τις πληροφοριες μου αλλα δεν ηθελα να τις πω
Η αν πετυχει κανα αυτονοητο στυλ η βρεξει η χιονισει η θαχει λιακαδα λεει ΄΄οπως πρωτος σαν ειχε ενημερωσει ο σπορτ φμ΄΄
εμενα θα μαρεσε ενα βεζε πετρουσεφ
μιλου τζοουνς/χειζ
αλλα νομιζω δεν θα ρεσε στον πετρουσεφ

εμενα θα μαρεσε ενα βεζε πετρουσεφ
μιλου τζοουνς/χειζ
αλλα νομιζω δεν θα ρεσε στον πετρουσεφ

1
1

- yawn.brigade
- Reactions: 527
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue
- Reactions: 1359
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα σας ξενερώσω αρκετά τώρα αλλά ...
Προσωπικά είμαι κατά των μεταγραφών που ακούγονται για τους εξής λόγους
1. Τα μπάτζετ έχουν ξεφύγει και για με να η κατάσταση είναι μη διατηρησιμη.
2. Ελληνικές ομάδες που προσπαθούν αν ανταγωνιστούν Μονακό, τουρκικές, ισπανικές dubai κλπ σε βάθος χρόνου θα χάνουν τα μεγάλα ονόματα και θα πέφτουν σε συνεχής "λουμπές"
4. Λόγω της τρελής αύξησης του budget παίχτες μένουν τραγικά πίσω οικονομικά και άλλοι περνούν τρελά λεφτά - ακούω ο μιτογλου ζητάει 2 εκ€. Αυτό θα δημιουργήσει νεύρα σε βάθος χρόνου. Επίσης στη πρώτη στραβή , οι "αδικοιμενοι" θα την κάνουν με ελαφρά - δες Ράιτ, Γκος κλπ
3. Μην ξεχνάμε από που ήρθαν οι dorsey, fall, walkup, mak, sasa που αυτή τη στιγμή είναι ο κορμός της ομάδας. Σε κανέναν δεν κάναμε πλειστηριασμό.
4. Χάνεται το πλεονέκτημα που είχε διαχρονικά ο Ολυμπιακός με τις δεμένες ομάδες από χαμηλής προέλευσης παίκτες.
Δεν λέω ... Να κάνουμε σε εξαιρετικές περιπτώσεις κάποια υπέρβαση ... Αλλά πλέον θα έχουμε καμία 7αρια παίκτες με συμβόλαια άνω των 2εκ€ ...
Μην ακούσω περί ... στις τσέπες των αφων είσαι ... Και ... για λογιστή σε βάλαμε ...
Λέω ότι με πλειστηριασμούς ... Θα βγούμε χαμένοι ....
2. Ελληνικές ομάδες που προσπαθούν αν ανταγωνιστούν Μονακό, τουρκικές, ισπανικές dubai κλπ σε βάθος χρόνου θα χάνουν τα μεγάλα ονόματα και θα πέφτουν σε συνεχής "λουμπές"
4. Λόγω της τρελής αύξησης του budget παίχτες μένουν τραγικά πίσω οικονομικά και άλλοι περνούν τρελά λεφτά - ακούω ο μιτογλου ζητάει 2 εκ€. Αυτό θα δημιουργήσει νεύρα σε βάθος χρόνου. Επίσης στη πρώτη στραβή , οι "αδικοιμενοι" θα την κάνουν με ελαφρά - δες Ράιτ, Γκος κλπ
3. Μην ξεχνάμε από που ήρθαν οι dorsey, fall, walkup, mak, sasa που αυτή τη στιγμή είναι ο κορμός της ομάδας. Σε κανέναν δεν κάναμε πλειστηριασμό.
4. Χάνεται το πλεονέκτημα που είχε διαχρονικά ο Ολυμπιακός με τις δεμένες ομάδες από χαμηλής προέλευσης παίκτες.
Δεν λέω ... Να κάνουμε σε εξαιρετικές περιπτώσεις κάποια υπέρβαση ... Αλλά πλέον θα έχουμε καμία 7αρια παίκτες με συμβόλαια άνω των 2εκ€ ...
Μην ακούσω περί ... στις τσέπες των αφων είσαι ... Και ... για λογιστή σε βάλαμε ...
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Reactions: 6562
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο παο ηδη εδω και 2 χρονια δεν βαζει λεφτα και εχει 20εκ μπατζετmodernam έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:30 pmΘα σας ξενερώσω αρκετά τώρα αλλά ...
εμεις αφου παρουμε το γηπεδο τα ιδια..
αλλα ετσι και αλλιως δεν γινεται ο αντιπαλος σου να αγοραζει οτι καλυτερο κινειται και εσυ να ψαχνεις τα πανερια για λαυρακια..οταν το εκανες ειχε και ο παο ιδιο μπατζετ
το μοντελο του my way δεν εφερε κουπες..βεβαια για να πηγαινεις φ4 βγηκε τρομερο πλανο.
Αν ο πιτερς δεν θελει να παει καπου να παιζει νομιζω μας δυσκολευει τον σχεδιασμο..να τον διωξουν δεν το βλεπω.
οποτε αν μεινει παλι στο 4 θα χουμε θεμα με τους μπλοσομγκειμ.
0