Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

steph.larry

senior
Reactions: 266
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 11, 2025 11:57 pm

qspock έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 11:50 pm
Το deal με Μιλουτινοφ τον φερνει να παιρνει περιπου 2,2 ετησιως.

Το θεμα δηλαδη ηταν η Αμρναι με τα 2, ποσο που ματσαρισε και ξεπερασε ο Ολυμπιακος.

Και επισης, δεν υπηρξε σοβαρο ενδιαφερον απο ΠΑΟ, απο καπου βγηκε η βρωμα οτι δινει 3, αλλα ηταν μουφα.

Το mafic Euroleague δεν εδωσε πολυ σημασια σε αυτη την προταση του ΠΑΟ, κι ας τo εγραψε και το sdna.
Ηταν μια ειδηση για να ταραξει τα νερα χωρις ομως να επαληθευεται κατα πως φαινεται.

Επιστροφη στην πραγματικοτητα...

Το αλλο με τον Πετρουσεφ ειναι οτι ο Ολυμπιακος ζηταει πολλα και ο Ερυθρος δε τα δινει.
Αρα πιθανως να επιστρεψει. Τωρα αμα δε θελει, τι να πω, ας πληρωσει απο την τσεπη του για να παιζει στα πλει ιν.
Ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος είπε ότι "κάναμε την προσπάθεια μας για τον παίχτη". Ο παίχτης έριξε άκυρο σε ΠΑΟ και έκανε την επιλογή του να μείνει στον Ολυμπιακό. And life goes on.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν λόγοι να γίνει τώρα εποικοινωνιακό συμμάζεμα, αλλά να μη λέμε και ό,τι να ναι ρε παιδιά.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6552
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:02 am

qspock έγραψε:

Και επισης, δεν υπηρξε σοβαρο ενδιαφερον απο ΠΑΟ, απο καπου βγηκε η βρωμα οτι δινει 3, αλλα ηταν μουφα.

Το mafic Euroleague δεν εδωσε πολυ σημασια σε αυτη την προταση του ΠΑΟ, κι ας τo εγραψε και το sdna.
Ηταν μια ειδηση για να ταραξει τα νερα χωρις ομως να επαληθευεται κατα πως φαινεται.
βρε συ την ειδηση την εβγαλε ο ζακκας του σδνα..ενω την παραδεχτηκε ο δπγ..πως εβγαλες εσυ τετοια συμπερασματα :lol:

0
Dante's Inferno

sophomore
Reactions: 47
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:02 am

Αρχικά να τονίσουμε ότι ο Μπαρτζώκας έχει μετατρέψει τον Πητερς, από εκεί που ήταν ένα 4αρι με πολύ καλό σουτ, σε ένα χρήσιμο πολυεργαλείο που μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις θέσεις(3,4,5).
Ειναι εντυπωσιακή η μεταμόρφωση του Αμερικανού όσον αφορά την φυσική του κατάσταση. Πιθανόν να προσέξατε ότι ο παίκτης έχει "στεγνώσει" σε βαθμό που η φλέβα στα μπράτσα του είναι έτοιμη να σκάσει.
Αυτό προϋποθέτει ώρες ατελείωτες στην προπόνηση και ειδική διατροφή και έχει ως αποτέλεσμα σούπερ φυσική κατάσταση και τεράστιες αντοχές.
Από την στιγμή λοιπόν, που έχει αποδείξει ότι μπορεί να καλύψει τουλάχιστον τις δύο από τις τρεις θέσεις με επιτυχία(4,5) δεν βλέπω τον λόγο να αποδεσμευτεί ο Αμερικανός, ειδικά όταν τιμά και ιδρώνει την φανέλα, για να έρθει ένας Σέρβος που στην πρώτη στραβή θα μας κάνει μουτρακια.
Επίσης, όταν ο κοουτς επέστρεψε στο λιμάνι, έφερε ως πρώτη μεταγραφή έναν αμερικανό χωρίς ιδιαίτερα καλό σουτ από απόσταση, που αγωνιζόταν κατά κύριο λόγο στην θέση δύο, με βασικό χαρακτηριστικό την αθλητικότητα του, χωρίς ιδιαίτερες ικανότητες οργάνωσης του παιχνιδιού και χειρισμού της μπάλας.
Μιλάω φυσικά για τον Σακ, τον οποίο κατάφερε με αρκετή δουλειά, να μετατρέψει σε ένα πυραυλοκινητο τριάρι με εμφανές βελτιωμένο σουτ από απόσταση και αρκετή πρόοδο στον χειρισμό της μπάλας.
Σας θυμίζει κάποιον που ήρθε πρόσφατα στην ομάδα; Ναι, για τον Σειμπεν Λι λέω.
Οι ομοιότητες με την περίπτωση του Μακισικ είναι μεγάλες αλλά οι περισσότεροι δεν το βλέπουν γιατί παίκτης μέχρι τώρα χρησιμοποιείται σε λάθος θέση(γκαρντ).
Πιστεύω πως ο κοουτς έχει σκοπό να δουλέψει μαζί του, όπως δούλεψε και με τον Μακισικ. Αν ο παίκτης έχει την ίδια διάθεση για δουλειά, πιστέψτε με, με τον καιρό θα δούμε μεγάλα πράγματα από αυτόν.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dante's Inferno την Πέμ Ιουν 12, 2025 12:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2971
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:03 am

qspock έγραψε:
Τι εννοείς; Είπαν ακριβώς αυτά που ακούστηκαν αλλά και επιπλέον δήλωσαν είναι πολύ δύσκολη περίπτωση γιατί γιατί για κάποιους αθλητές δεν μετράνε μόνο τα λεφτά. Τι διάολο; Διαφορετικά πράγματα ακούμε;

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:04 am

Εγω πλεον το χω σιγουρο παντως οτι ειμαστε μια ανασα απο μισιτς..Για να δουμε αν θα πεσω μεσα,ετσι ημουν με σλουκα τοτε απο φενερ,ετσι ημουν με μιλου για μηνες απο τσσκα..ετσι και με φουρνιε..εχω 100% επιτυχια :D

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2429
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:05 am

assistant έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 11:07 pm
Εβανς--Ουοκαπ--Μπαμπ

Φουρνιε--Ντορσει--Λι

Γουορντ--Παπ-Λαρι

Σασα--Πητερς
Μπουκερ
Μιλου--Κεβαριους(+ 1 Ελληνας ψηλος)

στα ορια της λογικης ροστερ....

τωρα αν οι αφοι θελουν να δωσουν 4,5Μ στον Μισιτς ή 25Μ στο Λεμπρον για να κλεισει την καριερα του στην ομαδα της καρδιας του με γεια τους με χαρα τους....δε θα πω οχι....
Βάλε Μακισικ αντί για Λι και είσαι κομπλέ. Το ροστερ σου προσεγγίζει πλήρως τη πραγματικότητα και αν κάνεις και την αλλαγή που σου έγραψα, μάλλον αυτό θα δούμε στο τέλος. Η μόνη μου ένασταση πως ο Μπουκερ μετά από τόσο καλή χρονιά δεν νομίζω να δεχθεί ρόλο 5ου ψηλού.

0
Dante's Inferno

sophomore
Reactions: 47
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:15 am

AO DAFNIS έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 9:06 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Ιουν 11, 2025 8:49 pm
Παίδες……εχθές έγινε και η πρώτη μας πρόταση ( διερευνητική την κόβω) για τον Βάσα!!! Απέχει 600 χιλ. λιγότερα σε βάθος τριετίας από της αντίστοιχης της Φενέρμπαχτσε!! 3,8 εκ το έτος για 3 έτη δίνει η Φενέρμπαχτσε (11,4 εκ) και 3,6 εκ ( 10,8 εκ η δικιά μας) !!…
1. Η Χάποελ δίνει 4,8 πάντως ακόμα τον χρόνο και τριετές!
2. Μην αμελήσει κάποιος την καψούρα του Μπι με τον Μιχαλάκη……..τα κολλήματα του κόουτς μας τα τρώμε στην μάπα τόσο καιρό!! Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι!!!
Υγ……ΚΑΚΩΣ ΒΟΥΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ!!!
Υγ2…….ΜΟΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ για τα εντός ΚΑΙ URBONAS για τα εκτός να πιστεύετε, κανέναν άλλο!!
Εάν ισχύει ότι μιλάμε για αυτά τα ποσά τότε σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα οικονομικό οπότε μακάρι να δούμε Μίσιτς και όχι James!

Παιχταράς και ο Mike σαφέστατα αλλά ο coach δήλωσε πολύ πρόσφατα ότι ένας αδύναμος κρίκος να υπάρχει τότε χαλάει όλη η ενότητα της ομάδας και πρέπει να απομακρύνεται. Και με το αδύναμος δεν αναφέρεται στο αγωνιστικό προφανώς.

Υπάρχει κάπου που να έχει αγωνιστεί ο James και να μην έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα? O τύπος είναι κινητή βόμβα.
Στον Παναθηναικό στις πολύ αρχές κιόλας βάραγε τζαμαρίες , στην ΤΣΣΚΑ σκοτώθηκε με τον Ιτούδη. Με τον Ομπράντοβιτς στην Μονακό πρέπει να τα είχε σπάσει 3-4 φορές ενώ κάτι είχε γραφτεί και για το πέρασμα του από του Suns.

Xαρακτηριστικό στιγμιότυπο που μου έχει μείνει από time out της Mονακό : Είναι πίσω για 2π και έχει την τελευταία επίθεση. Ο Ομπράντοβιτς τους λέει να δείξουν υπομονή και ότι δεν χρειάζονται 3π οπωσδήποτε. Επαναφορά. Ο Τζειμς με το που πιάνει την μπάλα σουτάρει 3π ... :D
Ναι, αλλά το έβαλε ή το έχασε;

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1288
Προειδοποιήσεις: 1

Ημουν απνευστι στη δουλεια για 6 ωρες σερι και ειχαμε 15 σελιδες σχολια σε αυτο το διαστημα. Καποιες δικες μου σκεψεις:

Παιδια δεν θελω να σας το χαλασω αλλα δεν υπαρχει χρονοδιοαγραμμα για το PTSD. Μπορει να του παρει δυο μηνες συμβουλευτικη και σε καποιες περιπτωσεις να μην υποχωρησει ποτε C(chronic)PTSD. Ο εβανς μπορει να μπει να παιξει αυριο ή και ποτε ξανα. Το λεω οσο πιο κομψα το λεω. Η πηγη μου λεει οτι εκτιμανε οτι με την νεα σεζον θα ειναι οκ αλλα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος με αυτα. Ο παικτης θα μεινει απο ανθρωπιστικης πλευρας καθως δεν τον αφησαμε να ανανεωσει στη ζαλγκιρις και να ασχοληθουν αυτοι με αυτα.

Θα αποκτηθουν δυο γκαρντ. Αυτο ειναι σιγουρο. Ο ενας θα ειναι ασσοδυο και ο αλλος 2-3(και ο Μπαμπ ως τετοιος ξεκινησε). Ο ενας πολυ πιθανον να ειναι ο Μισιτς χωρις αυτο να σημαινει κατι. Θα το παλεψουμε αλλα αν δεν κατσει θα παμε για αλλον ΝΒΑer. Ο αλλος θα ειναι ή ο μπαμπ ή ο κορντινιε εκτος και αν παρουμε εξουμ οποτε ο δευτερος μπορει να ειναι περισσοτερο 3 παρα 2-3.

Ο Πετρουσεφ θα γινει προσπαθεια να επιστρεψει και για αυτο θα αποκτηθει ενα πενταρι σκυλι που θα ειναι ικανοποιημενος με 15-16 λεπτα. Αν δεν επιστρεψει ο Πετρουσεφ η σειρα προτεραιοτητας για τον tweener ειναι ο Λεντει και μετα ο Μπουκερ. Αν δεν ερθει καποιος απο αυτους θα μεινει ο Πιτερς και θα αποκτηθουν 2 ψηλοι ενας ακριβος και ενας οικονομικος ξενος.

Στο 5 ο ψηλος που θα ερθει ή θα ειναι με συμβολαιο για αγορα ή απο ΝΒΑ αλλα αυτο μπορει να παρει καιρο να γινει.

Εγω το ροστερ το βλεπω ετσι:

1. Μισιτς/ΝBAer, Γουοκαπ, Λι
2. Φουρνιε, Εβανς, Ντορσει, ( Νετζηπογλου)
3. Γουορντ, Κορντινιε/Μπαμπ, (Λαρεντζακης)
4. Βεζενκοφ, Λεντει/Πετρουσεφ/Μπούκερ (Παπανικολαου)
5. Μιλουτινοφ, Χειζ/Ταιρικ/Μπρουνο, (Καραγιαννιδης)

Για ευρωλιγκα:
Μισιτς, Γουοκαπ, Εβανς
Φουρνιε, Ντορσει,Λι
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Λεντει
Μιλουτινοφ, Ταιρικ

Για Α1
Μισιτς, Γουοκαπ,
Φουρνιε, Ντορσει, Νετζηπογλου
Γουορντ(ή Εβανς), Λαρεντζακης
Σασα, Λεντει, Παπανικολαου
Μιλουτινοφ, Ταιρικ

Ή το αλλο σεναριο
4. Βεζενκοφ, Πίτερς(Παπανικολαου)
5. Μιλουτινοφ, Χειζ/Ταιρικ/Μπρουνο, Ρενφρο ή Νοκο (Καραγιαννιδης)

Για ευρωλιγκα:
Μισιτς, Γουοκαπ, Εβανς ή Εβανς
Φουρνιε, Ντορσει,
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Πιτερς
Μιλουτινοφ, Ταιρικ, Ρενφρο ή Νοκο

Για Α1
Μισιτς, Γουοκαπ,
Φουρνιε, Ντορσει, Νετζηπογλου ή Λαρεντζακης
Γουορντ(ή Εβανς), Παπανικολαου
Σασα, Πιτερς
Μιλουτινοφ, Ταιρικ, Καραγιαννιδης

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1227
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:18 am

τικ τοκ τικ τοκ

εκ του γραφειου

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1331
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:20 am

Christofis έγραψε:
Ημουν απνευστι στη δουλεια για 6 ωρες σερι και ειχαμε 15 σελιδες σχολια σε αυτο το διαστημα. Καποιες δικες μου σκεψεις:

Παιδια δεν θελω να σας το χαλασω αλλα δεν υπαρχει χρονοδιοαγραμμα για το PTSD. Μπορει να του παρει δυο μηνες συμβουλευτικη και σε καποιες περιπτωσεις να μην υποχωρησει ποτε C(chronic)PTSD. Ο εβανς μπορει να μπει να παιξει αυριο ή και ποτε ξανα. Το λεω οσο πιο κομψα το λεω. Η πηγη μου λεει οτι εκτιμανε οτι με την νεα σεζον θα ειναι οκ αλλα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος με αυτα. Ο παικτης θα μεινει απο ανθρωπιστικης πλευρας καθως δεν τον αφησαμε να ανανεωσει στη ζαλγκιρις και να ασχοληθουν αυτοι με αυτα.

Θα αποκτηθουν δυο γκαρντ. Αυτο ειναι σιγουρο. Ο ενας θα ειναι ασσοδυο και ο αλλος 2-3(και ο Μπαμπ ως τετοιος ξεκινησε). Ο ενας πολυ πιθανον να ειναι ο Μισιτς χωρις αυτο να σημαινει κατι. Θα το παλεψουμε αλλα αν δεν κατσει θα παμε για αλλον ΝΒΑer. Ο αλλος θα ειναι ή ο μπαμπ ή ο κορντινιε εκτος και αν παρουμε εξουμ οποτε ο δευτερος μπορει να ειναι περισσοτερο 3 παρα 2-3.

Ο Πετρουσεφ θα γινει προσπαθεια να επιστρεψει και για αυτο θα αποκτηθει ενα πενταρι σκυλι που θα ειναι ικανοποιημενος με 15-16 λεπτα. Αν δεν επιστρεψει ο Πετρουσεφ η σειρα προτεραιοτητας για τον tweener ειναι ο Λεντει και μετα ο Μπουκερ. Αν δεν ερθει καποιος απο αυτους θα μεινει ο Πιτερς και θα αποκτηθουν 2 ψηλοι ενας ακριβος και ενας οικονομικος ξενος.

Στο 5 ο ψηλος που θα ερθει ή θα ειναι με συμβολαιο για αγορα ή απο ΝΒΑ αλλα αυτο μπορει να παρει καιρο να γινει.

Για ευρωλιγκα:
Μισιτς, Γουοκαπ, Εβανς
Φουρνιε, Ντορσει,Λι
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Λεντει
Μιλουτινοφ, Ταιρικ

Για Α1
Μισιτς, Γουοκαπ,
Μιλουτινοφ, Ταιρικ

Ή το αλλο σεναριο

Για ευρωλιγκα:
Φουρνιε, Ντορσει,
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Πιτερς

Για Α1
Μισιτς, Γουοκαπ,
Σασα, Πιτερς
Ρε συ εμένα κατηγορούσαν για υπερφόρτωση στο 1-3 αλλά εσύ του άλλαξες τα φώτα :D
Μου θυμίζει κάτι ρόστερ που φτιαχναν οι παναθηναϊκοί πέρυσι με Μισιτς Μπογκντάνοβιτς Ντουράντ λεμπρον :D

1
1 Εικόνα
John15

Reactions: 0

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:21 am

Heisenberg έγραψε:
τικ τοκ τικ τοκ

εκ του γραφειου
Έκλεισε;
Έμαθα ότι είναι πάρα πολύ κοντά..

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:23 am

Heisenberg έγραψε:
τικ τοκ τικ τοκ

εκ του γραφειου
Ο ρεντ ινσαιντερ και ο φορ φαν που και τους δυο τους κατηγορούσε το σδνα ότι είναι άνθρωποι του ολυμπιακού λένε για μισιτς την ίδια ώρα .. έχει ανάψει το φιτίλι λέμε

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1822
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:24 am

Τον Babb τον πετύχαμε σε μια παιδικα χαρά εδώ στο Μόναχο. Ο γιος του μανουριαζε λίγο με τον δικό μου, ετοιμαστείτε για καινούριο γκοσακι. Ωραίος τύπος φαίνεται μακάρι να έρθει.
Για Κορντινιε που λέτε πως θα γίνει ρε μάγκες αφού έχει συμβόλαιο με Βιρτους. Αν θυμάμαι καλά και η Ρεάλ το προσπάθησε μέσα στη χρονιά και έφαγε άκυρο. Εχει κανα opt out και δεν το ξέρω;

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2429
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:24 am

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 12:20 am
Christofis έγραψε:

Για ευρωλιγκα:
Μισιτς, Γουοκαπ, Εβανς
Φουρνιε, Ντορσει,Λι
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Λεντει
Μιλουτινοφ, Ταιρικ

Για Α1
Μισιτς, Γουοκαπ,
Μιλουτινοφ, Ταιρικ

Ή το αλλο σεναριο

Για ευρωλιγκα:
Φουρνιε, Ντορσει,
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Πιτερς

Για Α1
Μισιτς, Γουοκαπ,
Σασα, Πιτερς
Ρε συ εμένα κατηγορούσαν για υπερφόρτωση στο 1-3 αλλά εσύ του άλλαξες τα φώτα :D
Μου θυμίζει κάτι ρόστερ που φτιαχναν οι παναθηναϊκοί πέρυσι με Μισιτς Μπογκντάνοβιτς Ντουράντ λεμπρον :D
Χαχαχα πραγματικά κι εμένα αυτό μου θύμισε. Ο Λεμπρον Τζειμς χωράει νομίζω.

Παπανικολάου εκτός 12αδας... για να μπει ο Λι.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1227
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Πέμ Ιουν 12, 2025 12:33 am

John15 έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 12:21 am
Heisenberg έγραψε:
τικ τοκ τικ τοκ

εκ του γραφειου
Έκλεισε;
Έμαθα ότι είναι πάρα πολύ κοντά..
Ετσι μου μεταφέρθηκε. ελπιζω να μην παμε ολοι κουβα.
και ενας ψηλος ειναι κοντα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”