Είναι σίγουρο!! Και δεν έχω διάθεση ούτε να το παίξω δικαιωμένος, ούτε να κάνω τον πονηρό. Μεταφέρω αυτό που γνωρίζω και είναι βέβαιο.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:23 amΔεν είναι καθόλου τυπικό το θέμα. Ο Μίσιτς δεν έχει απλώς συμβόλαιο που λήγει σε λίγο καιρό, έχει συμβόλαιο ως την επόμενη χρονιά που απλώς δεν είναι εγγυημένο και μπορεί να μην τον θέλει η ομάδα ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε trade.mia sin mia έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:15 am
Τώρα αυτό τι ερώτηση είναι; λέω ότι ο Μίσιτς είναι από χτες βράδυ παίχτης του Ολυμπιακού!! Κ με ρωτάς για τα τυπικά.
Ακόμα και την ημέρα που όλοι έγραψαν ότι πάει στην Φενερ ΣΊΓΟΥΡΑ, είπα ότι δεν πάει σε καμία Φενερ. Το θέμα είναι να αμφισβητείτε τον όποιον λέει κάτι που γνωρίζει; Ε δεν θα μπω σ αυτό το τρυπάκι.. Και κακώς απαντώ και τώρα δηλαδή.
Επαναλαμβάνω ότι ο Βασίλιε Μίσιτς είναι παίχτης του Ολυμπιακού!
Όσο για τα ποστ σου μπορεί να ισχύσει και όντως να το ξέρεις, μπορεί να ισχύσει απλώς επειδή έτυχε τελικά και να το παίζεις δικαιωμένος, μπορεί να γνωρίζεις, μπορεί το πιθανότερο όχι. Κι εγώ μπορεί να βγω να πω ότι ξέρω σίγουρα ότι ο Βαλαντσιούνας τελικά θα είναι το δεύτερο σέντερ μας. Τι αξιοπιστία έχουν τα λεγόμενα μας; Καμία. Γι' αυτό παρακαλώ όχι μόνο εσένα αλλά γενικά να δείχνουμε λίγο αυτοσυγκράτηση στο τι μεταφέρουμε ως γεγονότα και ειδικά όταν τα παρουσιάζουμε ως κάτι σίγουρο και όχι φήμες.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 7
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 1092
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Μακάρι να ισχύει φίλε μου, αλλά μέχρι να το δούμε κάπου επίσημα να αναφέρεται σε sites κλπ. Κρατάω μικρό καλάθι, και πέρυσι με τον James κλεισμένο τον είχαμε αλλά στο τέλος Μονακό έμεινε.mia sin mia έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:34 amΕίναι σίγουρο!! Και δεν έχω διάθεση ούτε να το παίξω δικαιωμένος, ούτε να κάνω τον πονηρό. Μεταφέρω αυτό που γνωρίζω και είναι βέβαιο.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:23 am
Δεν είναι καθόλου τυπικό το θέμα. Ο Μίσιτς δεν έχει απλώς συμβόλαιο που λήγει σε λίγο καιρό, έχει συμβόλαιο ως την επόμενη χρονιά που απλώς δεν είναι εγγυημένο και μπορεί να μην τον θέλει η ομάδα ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε trade.
Όσο για τα ποστ σου μπορεί να ισχύσει και όντως να το ξέρεις, μπορεί να ισχύσει απλώς επειδή έτυχε τελικά και να το παίζεις δικαιωμένος, μπορεί να γνωρίζεις, μπορεί το πιθανότερο όχι. Κι εγώ μπορεί να βγω να πω ότι ξέρω σίγουρα ότι ο Βαλαντσιούνας τελικά θα είναι το δεύτερο σέντερ μας. Τι αξιοπιστία έχουν τα λεγόμενα μας; Καμία. Γι' αυτό παρακαλώ όχι μόνο εσένα αλλά γενικά να δείχνουμε λίγο αυτοσυγκράτηση στο τι μεταφέρουμε ως γεγονότα και ειδικά όταν τα παρουσιάζουμε ως κάτι σίγουρο και όχι φήμες.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2244
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1283
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν δεν το πει ο Ζερβας αφου το εχει πει ηδη ο Στεφανου ή απλα να εχει πει ο Μελαγιες και ο Παπαθεοδωρου οτι δεν θα ερθει εγω δεν πιστευω τίποταCoach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:50 amΑν δεν το πει Ζέρβας Μελάγιες Παπαθεοδώρου δεν πιστεύω τίποτα![]()

2
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 1092
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Πέρα από την πλάκα θεωρώ ότι του έχει γίνει πρόταση επίσημα και σίγουρα το εξετάζει, αλλά δεν θεωρώ ότι έχει τελειώσει το θέμα, θα είχε μαθευτεί κάτι τέτοιο, συν ότι επίσημα δεν είναι ελεύθερος ακόμα από το NBA, τώρα αν έχει γίνει συμφωνία στο προφορικό, καθώς επίσημα γραπτώς δεν μπορούν να το κάνουν ακόμα, δεν το ξέρουμε, αλλά και να έχει γίνει δεν λέει κάτι, και ο Μιλου κλεισμένος στο Μιλανο ήταν και έμεινε σε εμάς…οπότε περιμένουμε να δούμε…
Υ.Γ. Το κακό είναι αν κλείσει γρήγορα δεν θα φτάσουμε τις 1.000 σελίδες στο νήμα που τόσο περίμενα να βγουν μέχρι τέλος καλοκαιριού…..οπότε βάλτε όλοι τα δυνατά σας με ρόστερ, insides, προτάσεις κλπ. Να φτάσουμε τον στόχο…
Υ.Γ. Το κακό είναι αν κλείσει γρήγορα δεν θα φτάσουμε τις 1.000 σελίδες στο νήμα που τόσο περίμενα να βγουν μέχρι τέλος καλοκαιριού…..οπότε βάλτε όλοι τα δυνατά σας με ρόστερ, insides, προτάσεις κλπ. Να φτάσουμε τον στόχο…
0
-
- Reactions: 1056
- Προειδοποιήσεις:
1
o shorts πως θα ματσαρει το διμετρο μισιτς και τον διμετρο φουρνιε? οσα βαλει μπρος θα τα φαει πισω . και στην τελικη αναλυση δεν παιζουμε μονο με τον παναθηναικο πρωτον και δεν νικαιε αυτο τον ολυμπιακο ενας παικτης μονος του . Ας αμυνθουμε καλα σε ολους τους υποποιπους παικτες του αντιπαλου , ασ κλεισουμε τους διαδρομους στη ρακετα και ας αφησουμε το σορτς να βαραει τριποντα (ωχωχωχ!)Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 1:52 amΣκέψη για του χρόνου. Στο καλό σενάριο που παίρνουμε Micic και κατεβάζουμε
Micic
Fournier
Ward
Vezenkov
Milutinov
Πως ματσάρεις Shorts, Nunn αμυντικά;
Άντε πες Ward στον Nunn, τον Shorts ποιος τον μαρκάρει; Τρομάζω λίγο στη σκέψη.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
μεθυσμενοι ?tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 11:52 pmΝαι, θα περάσει να πάρει και Πετρουσεφ από Βελιγράδι και φτάνουν το πρωί![]()
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
οκ αλλα ο σακ ειναι 196 197 και ντουκι δεν ειναι σαν εμενα στο μποι .Dante's Inferno έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 3:19 amΚι ο Σακ ως ένα ασουτο δυάρι αλλά με μπόλικη αθλητικότητα είχε έρθει και τελικά έγινε το βασικό μας τριαριStam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 2:34 am
17 αλλά με 3 τερματοφυλακες κάνει για τον Μεντιλίμπαρ αυτό. Ο Λι είναι 1,88, τι να αναλύσουμε; Πότε έπαιξε στο 3 στην καριέρα του;
0
- coach blue
- Reactions: 1359
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να μην έχετε αγωνία αν κλείσει μισιτς, επιστρέψει Πέτρουσεφ κλπ θα το καταλάβετε από τα πυροτεχνήματα που θα ρίχνουν οι μαγαζάτορες στην παραλιακή.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 9:25 amμεθυσμενοι ?tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 11:52 pm
Ναι, θα περάσει να πάρει και Πετρουσεφ από Βελιγράδι και φτάνουν το πρωί![]()
Κινεζικη πρωτοχρονιά θα το κάνουν.
4
4

-
- Reactions: 1224
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 158
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Micic είναι 1,91. Και ξαναλέω το όσα βάλουμε όσα φάμε δε θα βόλευε με τίποτα τον Ολυμπιακό, όταν ο αντίπαλος έχει δύο από τους καλύτερους τρανζισιον παίκτες στην Ευρώπη.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 9:11 amo shorts πως θα ματσαρει το διμετρο μισιτς και τον διμετρο φουρνιε? οσα βαλει μπρος θα τα φαει πισω . και στην τελικη αναλυση δεν παιζουμε μονο με τον παναθηναικο πρωτον και δεν νικαιε αυτο τον ολυμπιακο ενας παικτης μονος του . Ας αμυνθουμε καλα σε ολους τους υποποιπους παικτες του αντιπαλου , ασ κλεισουμε τους διαδρομους στη ρακετα και ας αφησουμε το σορτς να βαραει τριποντα (ωχωχωχ!)Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 1:52 amΣκέψη για του χρόνου. Στο καλό σενάριο που παίρνουμε Micic και κατεβάζουμε
Micic
Fournier
Ward
Vezenkov
Milutinov
Προφανώς δεν παίζουμε μόνο με τον Παναθηναϊκό. Αλλά με τον Παναθηναϊκό θα παιξουμε σίγουρα από 8 έως 16 παιχνίδια. Δυο τίτλοι σίγουρα (μπορεί και τρεις) θα κριθούν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις σοβαρό σχεδιασμό αψηφώντας έναν αντίπαλο με τον οποίον θα δώσεις το 10-20% των αγώνων σου (και θα κριθούν τα 2/3 ή 3/3 των στόχων σου).
Τώρα κι εγώ θεωρώ ότι θα παιξουμε pack the paint, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Ο Shorts μπορεί να μην είναι μεγάλη απειλή στο τρίποντο, αλλά έχει ίσως το καλύτερο mid range στην Ευρώπη.
Προσωπική άποψη, δύσκολα ματσάρεται αμυντικά ο Παναθηναϊκός όταν έχεις μόνο 1 αθλητικό παίκτη που είναι καλός αμυντικός στην πεντάδα σου. Και δε σε συμφέρει να το πας στο όσα βάλουμε, όσα φάμε όταν έχουν τόσο μεγάλο αβαντάζ στην αθλητικότητα και το τρανζίσιον.
0
-
- Reactions: 158
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λες να πιάσανε τα μάγια; Δύο φορές έχω κάνει, για αυτόν και τον Weiler-Babb. Μακάρι!Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 10:40 amΓια το νο13 της Παρι κινούμαστε για ψηλο μου μεταφερθηκε
Για να δούμε.
0
-
- Reactions: 745
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάρα πολύ καλό ερώτημα. Αυτό το ρόστερ έχει τρομερή έλλειψη αθλητικοτητας. Φοβάμαι μήπως μέσα στην χρόνια χτυπάμε το κεφάλι μας που δεν κάναμε χώρο στο ρόστερ για αθλητικούς παίκτες.Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 1:52 amΣκέψη για του χρόνου. Στο καλό σενάριο που παίρνουμε Micic και κατεβάζουμε
Micic
Fournier
Ward
Vezenkov
Milutinov
Γι αυτό ήμουν κατά τόσο της παραμονής Μίλου όσο και της απόκτησης Μισιτς αρχικά. Όχι λόγω της ατομικής τους αξίας, αλλά επειδή δεν ταιριάζουν ανά μεταξύ τους (πχ Σάσα με Μίλου). Τώρα τι αλχημείες θα σκεφτεί ο Μπαρτζώκας για να δώσει two way χαρακτήρα στην ομάδα, ένας θεός ξέρει. Θεωρώ ότι θα έχει πιο δύσκολο έργο από φέτος, και όπως έχουμε δει άμα δεν έχεις two-way χαρακτήρα δεν παίρνεις Ευρωλίγκα.
Ο ΠΑΟ έχει και αυτός θεματάκια στην άμυνα, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο αθλητικός από την πεντάδα που ανάφερες. Θα φάμε πολύ ξύλο από Λεσόρ, Γκράντ, Οσμάν και Χουάντσο.
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η παραπάνω πεντάδα πάντως. Αλλά εφόσον κράτησες Μίλου, πρέπει να πάρεις Μισιτς.
Μια σκέψη για το πως μπορεί να διορθωθεί αυτό το χαλί με την μη αθλητικοτητα είναι να μην παίζουν όλοι αυτοί μαζί, παρά μόνο στα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα.
Δλδ θα μπορούσε να είναι η first unit Μισιτς, Ουόκαπ, Ward, Σάσα, Μίλου και η second unit Μπαμπ, Φουρνιέ, Παπ, 4αρι, αθλητικός ψηλός. Ή Μπαμπ, Ντόρσει, Φουρνιέ, τεσσάρι, αθλητικός ψηλός.
Θεωρώ απίθανο από αυτά που έχουμε δει από τον coach να τους ξεκινάει όλους μαζί πάντως.
0
Μίσιτς 1,96 -1,97 είναι ,πάχυνε είπαμε δεν κόντυνεStam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 10:42 amMicic είναι 1,91. Και ξαναλέω το όσα βάλουμε όσα φάμε δε θα βόλευε με τίποτα τον Ολυμπιακό, όταν ο αντίπαλος έχει δύο από τους καλύτερους τρανζισιον παίκτες στην Ευρώπη.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 9:11 am
o shorts πως θα ματσαρει το διμετρο μισιτς και τον διμετρο φουρνιε? οσα βαλει μπρος θα τα φαει πισω . και στην τελικη αναλυση δεν παιζουμε μονο με τον παναθηναικο πρωτον και δεν νικαιε αυτο τον ολυμπιακο ενας παικτης μονος του . Ας αμυνθουμε καλα σε ολους τους υποποιπους παικτες του αντιπαλου , ασ κλεισουμε τους διαδρομους στη ρακετα και ας αφησουμε το σορτς να βαραει τριποντα (ωχωχωχ!)
Προφανώς δεν παίζουμε μόνο με τον Παναθηναϊκό. Αλλά με τον Παναθηναϊκό θα παιξουμε σίγουρα από 8 έως 16 παιχνίδια. Δυο τίτλοι σίγουρα (μπορεί και τρεις) θα κριθούν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις σοβαρό σχεδιασμό αψηφώντας έναν αντίπαλο με τον οποίον θα δώσεις το 10-20% των αγώνων σου (και θα κριθούν τα 2/3 ή 3/3 των στόχων σου).
Τώρα κι εγώ θεωρώ ότι θα παιξουμε pack the paint, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Ο Shorts μπορεί να μην είναι μεγάλη απειλή στο τρίποντο, αλλά έχει ίσως το καλύτερο mid range στην Ευρώπη.
Προσωπική άποψη, δύσκολα ματσάρεται αμυντικά ο Παναθηναϊκός όταν έχεις μόνο 1 αθλητικό παίκτη που είναι καλός αμυντικός στην πεντάδα σου. Και δε σε συμφέρει να το πας στο όσα βάλουμε, όσα φάμε όταν έχουν τόσο μεγάλο αβαντάζ στην αθλητικότητα και το τρανζίσιον.

1
1