Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3261
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 774
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Κανένα χάος…..αθλητικούς ψηλούς βρίσκεις!! Άσχετα αν ο Hayes ήτανε ταμάμ, αλλά ΜΑΛΛΟΝ όπως προείπα το πρωΐ αργήσαμε!! Δες αυτόν που είπαμε και ο NASHIDIS και εγώ παλαιότερα!!! Πραγματικά ταμάμ για Ευρώπη και οικονομικότατος…… Day’Ron Sharpe λέγεται!!!Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 3:50 pmΦαίνεται να έχει δίκιο ο slow horses. Κρίμα! Μετά τον Χέιζ το χάος..shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 3:39 pmΣύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες του eReportaz οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν κυκλώσει το όνομα του αθλητικού ψηλού της Παρί, Κεβάριους Χέιζ, ο οποίος συνδυάζει τα στοιχεία (αθλητικότητά, κτλ) τα οποία ήθελε ο Γιώργος Μπαρτζωκας.
Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται πιο κοντά στη Μονακό με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να στρέφονται σε άλλη λύση.
Αναφορικά με τους χρόνους..ότι ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε να εγγυηθεί λεπτά συμμετοχής στον Σλούκα, και το έκανε με τον Μιλουτίνοφ;
Για Σάσα, επιμένω, δεν μιλάω για playoffs και f4, αλλά για ρέγκουλαρ. Χέστηκε ο Μπαρτζώκας αν ο Σάσα κυνηγάει το MVP ή όχι. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να κερδίζει η ομάδα.
Πέρυσι ο Σάσα έπαιζε 30+, γιατί είχε χτίσει όλο το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας πάνω σε αυτόν και τον Φουρνιέ, η ομάδα δεν πάταγε καλά μέσα στην σεζόν και πήραμε πολλά οριακά ματς.
Είμαι σίγουρος ότι θεωρουσε ότι χωρίς τον Σάσα μέσα δεν κερδίζουμε το οριακό ματς. Γι αυτό λέω να φύγει ο Πίτερς, γιατί φαίνεται να μην τον εμπιστεύεται ως back up. Με Πίτερς πάλι 30 λεπτά θα παίζει ο Σάσα, αν έρθει ο Πετρούσεφ αυτό το νούμερο θα πέσει αναγκαστικά στα 25.
Νομίζω και ο ίδιος ο Μπι το κατάλαβε μετά τον ημιτελικό ότι δεν γίνεται να βασίζεσαι αποκλειστικά σε έναν παίκτη, ακόμα και αν είναι ο Dirk Nowitski, γιατί αν πάθει κοκομπλοκο, τραυματιστεί ή πέσουν πάνω του δυο μαύροι παπαλα.
Θεωρώ φέτος ότι μετά περισσότερα παιχνίδια, θα δούμε περισσότερο εξελάκι από ποτέ, που φέτος δεν το θεωρώ αρνητικό σενάριο.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
3
1
2

- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 6546
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εγω το σκεφτηκα πρωτος οποτε περιμενω ποσοστοSteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 4:26 pmΝα το κάνουμε συνδρομητικό αν έχετε τόσο καλές άκρες![]()

ο σολουκος ειναι ρεπορτερ της νοβα..δεν νομιζω οτι εχει βγαλει ποτε ειδηση για κατι για να ξερουμε την αξιοπιστια του..μακαρι να ξεκινησε δυναμικα

2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Tουλάχιστον βρε αρχηγέ, για εμένα προσωπικά δεν νομίζω να σας έχω πετάξει τόσο καιρό καμία ΠΑΠΑΤΖΑ!!! Σε λίγο θα ενημερώσω αν ισχύει και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύει ( αν ισχύει)SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 4:26 pmΝα το κάνουμε συνδρομητικό αν έχετε τόσο καλές άκρες![]()
0
- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Soloukos vs Slow Horses 7.Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 4:29 pmTουλάχιστον βρε αρχηγέ, για εμένα προσωπικά δεν νομίζω να σας έχω πετάξει τόσο καιρό καμία ΠΑΠΑΤΖΑ!!! Σε λίγο θα ενημερώσω αν ισχύει και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύει ( αν ισχύει)SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 4:26 pm
Να το κάνουμε συνδρομητικό αν έχετε τόσο καλές άκρες![]()
Λέτε να είναι το ίδιο πρόσωπο;;;
Ποιος θα δικαιωθεί;;;
(χωρίς παρεξήγηση

Shaq πόσο να βάλουμε την συνδρομή;

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 165
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πφφ... έχει και ζέστη θα με σκάσετεSlow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 4:14 pmΒρε γίγαντα…..πολλά από αυτά που γράφεις ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ όντως ισχύουν!! Όμως υπάρχουν κάποιες παράμετροι στο μπάσκετ που δεν προσμετρώνται όπως θα έπρεπε ή καλύτερα ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ο καθένας που παρακολουθεί το άθλημα!!! Παρά πολλές από τις spot up δράσεις που δεχτήκαμε που όπως όλοι μας συμφωνούμε υστερήσαμε υπερβολικά στη σεζόν , προήλθαν από την ΕΜΦΑΝΗ ΜΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΑΓΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΙΣ P’N. ROLL ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ!!! Το ότι η πικ εν ρολ δράση του αντιπάλου χρησιμοποιήθηκε ενίοτε εναντίον μας ως fake action , με πραγματική στόχευση την δημιουργία σποτ απ δράσης , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΙΚ ΕΝ ΡΟΛ!!! Ακόμα και στην αντιμετώπιση των short roll ( που φυσικά γνωρίζεις πως είναι μια από τις χιλιάδες παραλλαγές μιας πικ εν ρολ δράσης) , είχαμε σημαντικό πρόβλημα, άσχετα αν ούτε αυτό αποτυπώνεται στους αριθμούς, διότι είναι συνήθως μή αποδεκτά μετρήσιμο, ως προς την μέθοδο, στα εξειδικευμένα analytics !!!Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 3:51 pm
Αδερφέ ποιον Carsen Edwards αναστήσαμε; 20 πόντους μέσο όρο έχει. Δηλαδή εσύ περιμένεις σε μια ολόκληρη σεζόν να μη σου βάλει κανένα γκαρντ πόντους; Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω μας. Τρώνε κι οι άλλες ομάδες πόντους και μάλιστα περισσότερους, τι να κάνουμε; Σου παρέθεσα τα νούμερα που το αποδεικνύουν και μου λες σαν επιχείρημα το "εμείς γκρινιάζαμε όλο το χειμώνα". Ε, ας γκρινιάζατε τι να κάνω;![]()
Το 5ο καλύτερο defensive rating στην Ευρωλιγκα είχε ο Ολυμπιακός. 2ο ανάμεσα στις ομάδες που μπήκαν στα playoff. Ήταν η καλύτερη άμυνα στο pick n' roll και στο iso σε όλη τη λίγκα. Τώρα το ότι εμείς έχουμε τη γκρίνια μέσα μας και δε μπορούμε να δεχτούμε ότι παίζει κι ο αντίπαλος (και ναι θα σκοράρει κάποιες φορές) είναι άλλο θέμα.
Αν θυμόσουν τα παιχνίδια των 7 πόντων του Nunn, των 0 πόντων του Edwards και τα λοιπά, όσο θυμάσαι τις 30αρες θα καταλάβαινες τι εννοώ. Αν το μυαλό όμως κρατάει μόνο τα αρνητικά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Παραθέτω τους αριθμούς και από κει και πέρα, τους κάνεις ό,τι θες.![]()

Συμφωνούμε, δε τα λέει όλα η στατιστική για την pick n' roll άμυνα. Από το πρώτο κιόλας σχόλιο το έχω αναφέρει. Συμφωνούμε, αφήνεις ελεύθερα σουτ τα οποία σε κάποιο βαθμό πληγώνουν (αλλά όχι σε τεράστιο, όπως αναφέρθηκε).
Το ότι αμυντικά (στο σύνολο - p n' r, transition, spot-up, κοψίματα, τα πάντα) ήταν 5ος στη λίγκα, πίσω από Ρεάλ, Ζαλγκίρις, Ερυθρό και Φενέρ κατά σειρά, είναι κάτι αντικειμενικό.
Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω είναι το ότι επειδή είμαστε ΟΠΑΔΟΙ, το eye-test δεν μπορεί να είναι αντικειμενικό. Θα δεις το ματς θα εκνευριστείς που έφαγες καλάθι, θα πεις δε έχουμε άμυνα. Αλλά αυτό δεν ισχύει τι να κάνουμε; ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με τις υπόλοιπες ομάδες, ο Ολυμπιακός ήταν στις καλές άμυνες της λίγκας. Δεν ήταν τοπ. Δεν ήταν Ρεάλ, δεν ήταν Ζάλγκιρις. Ήταν στο δεύτερο tier με Eρυθρό, Φενέρ και Μονακό. Άφηνε αρκετά ελεύθερα σουτ, από επιλογή. Θα μπορούσε να είχε πιο αθλητικά φτερά να είναι ακόμα καλύτερος. Αλλά στο ότι είχε πρόβλημα στην άμυνα και ειδικά στο pick n' roll, μπορούμε να διαφωνούμε όλη μέρα.
0
-
- Reactions: 165
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 6546
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
παντως η νοβα ΚΑΘΕ χρονο κλεινει μια μουφα βομβα..τον λαρκιν συνηθως
τωρα μπορει να βαλαν τον σολουκο..
παντως οπως πρωτοι μαθατε απο τον σακ7 απο χτες το βραδυ ο μισιτς προβαρει τα ερυθρολευκα..μπροστα στο ραντεβου δεν ημουν αλλα εχω την αισθηση,την εκτη αισθηση..
κοιτα θα την βαλουμε 9,99..και θα παιρνουμε ο καθενας απο 3

παντως οπως πρωτοι μαθατε απο τον σακ7 απο χτες το βραδυ ο μισιτς προβαρει τα ερυθρολευκα..μπροστα στο ραντεβου δεν ημουν αλλα εχω την αισθηση,την εκτη αισθηση..
κοιτα θα την βαλουμε 9,99..και θα παιρνουμε ο καθενας απο 3

1
1

-
- Reactions: 746
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Slow Horses ειναι ενας απο τους δυο Αγγελοπουλους.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 4:32 pmSoloukos vs Slow Horses 7.Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 4:29 pm
Tουλάχιστον βρε αρχηγέ, για εμένα προσωπικά δεν νομίζω να σας έχω πετάξει τόσο καιρό καμία ΠΑΠΑΤΖΑ!!! Σε λίγο θα ενημερώσω αν ισχύει και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύει ( αν ισχύει)
Ποιος θα δικαιωθεί;;;
(χωρίς παρεξήγηση)
Shaq πόσο να βάλουμε την συνδρομή;![]()
Τωρα κανει οτι παιρνει τηλεφωνο για το ξεκάρφωμα.
Πρωτοι εδω.
11
3
8

- nikolas_asteri
- Reactions: 2966
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα γράφεις καλά. Στο μόνο στο οποίο έχω ένσταση είναι το fake action που αναφέρεις γιατί εγώ δεν έχω τρόπο να το ξεχωρίσω. Τι θέλω να πω: Οκ, πολλά spot σουτ. Το πρόβλημα είναι πώς δίνονται αυτά. Το pick and roll, είτε ως πραγματική δράση είτε ως fake για να ανοίξει η weak side, διαβάζει τα πόδια. Αν δεν υπάρχει καλή πρώτη slide αντίδραση, δεν υπάρχει σωστή γωνία στο hedge ή στο drop, αυτό θα δημιουργήσει μια αλυσίδα προβλημάτων. Στο short roll αν δεν υπάρχει έγκαιρη απόφαση από τον low θα έχεις 4v3 καταστάσεις και πάσες έξω.Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 4:14 pmΒρε γίγαντα…..πολλά από αυτά που γράφεις ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ όντως ισχύουν!! Όμως υπάρχουν κάποιες παράμετροι στο μπάσκετ που δεν προσμετρώνται όπως θα έπρεπε ή καλύτερα ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ο καθένας που παρακολουθεί το άθλημα!!! Παρά πολλές από τις spot up δράσεις που δεχτήκαμε που όπως όλοι μας συμφωνούμε υστερήσαμε υπερβολικά στη σεζόν , προήλθαν από την ΕΜΦΑΝΗ ΜΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΑΓΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΙΣ P’N. ROLL ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ!!! Το ότι η πικ εν ρολ δράση του αντιπάλου χρησιμοποιήθηκε ενίοτε εναντίον μας ως fake action , με πραγματική στόχευση την δημιουργία σποτ απ δράσης , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΙΚ ΕΝ ΡΟΛ!!! Ακόμα και στην αντιμετώπιση των short roll ( που φυσικά γνωρίζεις πως είναι μια από τις χιλιάδες παραλλαγές μιας πικ εν ρολ δράσης) , είχαμε σημαντικό πρόβλημα, άσχετα αν ούτε αυτό αποτυπώνεται στους αριθμούς, διότι είναι συνήθως μή αποδεκτά μετρήσιμο, ως προς την μέθοδο, στα εξειδικευμένα analytics !!!
Σε όλο αυτό δεν μπορώ να ξεχωρίσω πότε είναι fake action και πότε απλά είναι η αντίδραση στο τι δίνει η άμυνα.
2
2

-
- Reactions: 266
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ήρεμα παιδιά με τις αποκαλύψεις όμως γιατί η φάση μας θα εξελιχθεί σε επίπεδο "ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ!11!!1" στο τέλοςredcard έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 4:41 pmO Slow Horses ειναι ενας απο τους δυο Αγγελοπουλους.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 4:32 pm
Soloukos vs Slow Horses 7.
Ποιος θα δικαιωθεί;;;
(χωρίς παρεξήγηση)
Shaq πόσο να βάλουμε την συνδρομή;![]()
Τωρα κανει οτι παιρνει τηλεφωνο για το ξεκάρφωμα.
Πρωτοι εδω.

0