Ρε slow τι είναι τα fake actions το γκουγκλαρουμε, πες μας για Μισιτς !Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 5:09 pm1) Ακριβώς…..τα ίδια λέμε!!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 4:46 pm
Τα γράφεις καλά. Στο μόνο στο οποίο έχω ένσταση είναι το fake action που αναφέρεις γιατί εγώ δεν έχω τρόπο να το ξεχωρίσω. Τι θέλω να πω: Οκ, πολλά spot σουτ. Το πρόβλημα είναι πώς δίνονται αυτά. Το pick and roll, είτε ως πραγματική δράση είτε ως fake για να ανοίξει η weak side, διαβάζει τα πόδια. Αν δεν υπάρχει καλή πρώτη slide αντίδραση, δεν υπάρχει σωστή γωνία στο hedge ή στο drop, αυτό θα δημιουργήσει μια αλυσίδα προβλημάτων. Στο short roll αν δεν υπάρχει έγκαιρη απόφαση από τον low θα έχεις 4v3 καταστάσεις και πάσες έξω.
Σε όλο αυτό δεν μπορώ να ξεχωρίσω πότε είναι fake action και πότε απλά είναι η αντίδραση στο τι δίνει η άμυνα.
2) Ο σκοπός του fake action είναι προφανώς να μην το καταλάβει ο αντίπαλος…..αλλιώς δεν θα ήταν και fake!!! Πόσο μάλλον δύσκολο να το ξεχωρίσει η μεγάλη πλειοψηφία από εμάς , ειδικά αν στο παρελθόν δεν έχουμε ασχοληθεί ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ!!
————— ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ—————![]()