Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1067
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 12, 2025 8:24 pm

Jeight έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 6:19 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 6:10 pm

γουστο θα εχει να κλεισει το ροστερ 30 Ιουνιου και να πρεπει να ασχολουμαι μονο με το φαρμακειο ολο το καλοκαιρι
Γινε και εσυ insider!!! Πες τι παυσιπονα παιρνει ο Γουοκαπ για την μεση!!
κοιτα φιλε απο εδω που ειμαι μπορω να σου πω τι παιρνει ο Πρι οταν εχει συναχι , αν τον ψησει ο γιωργαρος να ερθει καλοκαιρι Συρο και χρειαστει κανα παυσιπονο (φτου φτου μακρυα ) ο Θωμας οπως δηποτε θα το μοιραστω μαζι σας .

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4399
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιουν 12, 2025 8:26 pm

ετσι παιζει μπαλα ο σωστος ινσαιντερ γατακια

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6552
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 12, 2025 8:32 pm

με απολυτη βεβαιαοτητα μπορω να σας πω οτι ο μισιτς του χρονου θα παιζει σε ομαδα μπασκετ

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1718
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 12, 2025 8:34 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 8:11 pm
Υπαρχει υπαρκτο ενδιαφερον για Μισιτς, εχει γινει ραντεβου αλλα δεν εχει κλεισει αυτα ξερω και εγω. Η χαποελ εχει βγει απο την εξισωση εκει τα ξερω απο μεσα σαν το slow. Ελεος να εχω πηγες στη διοικηση της Χαποελ(ο πρωην διευθυντης μου ειναι μελος του διοικητικου συμβουλιου) και το σταφ υης Μακαμπι (ο γαμπρος του κολλητου μου εκει ειναι ο γυμναστης στη μακαμπι) και να μην εχω ακρες πλην του συναδελφου στον Ολυμπιακο.
Ε μαθε που πάει ο χορντ .

Δεν ξέρεις μπορεί από σπόντα να μάθουμε ότι έρχεται σε εμάς :banana: :hoho:

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Ιουν 12, 2025 8:35 pm

shaq7 έγραψε:
με απολυτη βεβαιαοτητα μπορω να σας πω οτι ο μισιτς του χρονου θα παιζει σε ομαδα μπασκετ
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι ο Μισιτς θα πάει στην Φενερ….οπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι!!!

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1331
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιουν 12, 2025 8:39 pm

Christofis έγραψε:
Υπαρχει υπαρκτο ενδιαφερον για Μισιτς, εχει γινει ραντεβου αλλα δεν εχει κλεισει αυτα ξερω και εγω. Η χαποελ εχει βγει απο την εξισωση εκει τα ξερω απο μεσα σαν το slow. Ελεος να εχω πηγες στη διοικηση της Χαποελ(ο πρωην διευθυντης μου ειναι μελος του διοικητικου συμβουλιου) και το σταφ υης Μακαμπι (ο γαμπρος του κολλητου μου εκει ειναι ο γυμναστης στη μακαμπι) και να μην εχω ακρες πλην του συναδελφου στον Ολυμπιακο.
Να αλλά η καε είπε να σιωπησεις :D

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 782
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry

Πέμ Ιουν 12, 2025 8:42 pm

karamelitsa έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 8:35 pm
shaq7 έγραψε:
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι ο Μισιτς θα πάει στην Φενερ….οπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι!!!
Μα μετά την Χάποελ, έχει κάνει την υψηλότερη προσφορά!

0
Stam Tziant

junior
Reactions: 170

Πέμ Ιουν 12, 2025 8:42 pm

Christofis έγραψε:
Δε με λυπάται κανένας... :D Φιλέ μήπως είσαι ο Σωτήρης; Του κολλητού του Τάκη, ο κολλητός;

1
1 Εικόνα
manos_89

senior
Reactions: 147

Πέμ Ιουν 12, 2025 8:43 pm

Πάντως το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ο Μίσιτς μπορεί να βρει πολύ ευνοϊκά περιβάλλοντα. Τι εννοώ:
1) Φενέρ, πρωταθλήτρια Ευρώπης και με τον προπονητή που πίστεψε σε αυτόν πρώτος
2) Ολυμπιακός, τρομερό ρόστερ και θα βρει τον φίλο του τον Μίλου
3) Εφές, η οποία περιέργως δεν έχει μπει στο χορό ακόμα, αλλά είναι η ομάδα που τον ανέδειξε, με γνώριμα πρόσωπα και με την εγγύηση ότι θα είναι βασιλιάς εκεί.
4) Ντουμπάι, και εκεί θα είναι βασιλιάς σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, χωρίς τοξικότητες και πιέσεις.

Όποια από τις παραπάνω επιλογές κάνει βγάζει νόημα. Βάση των χρημάτων που ακούγονται (3 ο Ολυμπιακός, 3.3 η Φενέρ και 4 η Ντουμπάι) νομίζω ότι θα πάει στον πρώτο που θα πλησιάσει τα 4 εκατομμύρια από Φενέρ και Ολυμπιακό.
Αν τελικά μπει και η Εφές στο κόλπο νομίζω θα καταλήξει εκεί. Όπως και ο Βεζένκοφ πέρυσι θα κατέληγε στον Ολυμπιακό έτσι και ο Μίσιτς θα επιστρέψει να διαδεχτεί τον Λάρκιν στην Εφές.

0
assistant

nba
Reactions: 1698
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Ιουν 12, 2025 8:47 pm

Περα απ την πλακα τωρα θα πω οτι αν οι Φοινιξ 29/6 παρουν τον Μισιτς και του πουν ΄΄ακου να δεις Βασιλακη,εκτιμησαμε τον τροπο με τον οποιο μας σκουπιζες τον παγκο και με 8Μ δεν βρισκουμε καποιον καλυτερο οποτε κατα το Σεπτεμβρη σε περιμενουμε....παπαλα΄΄....ολα τ αλλα εναι να χαμε να λεγαμε......υπομονη λοιπον.

2
2 Εικόνα
Jeight

junior
Reactions: 121
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιουν 12, 2025 9:11 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 8:24 pm
Jeight έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 6:19 pm

Γινε και εσυ insider!!! Πες τι παυσιπονα παιρνει ο Γουοκαπ για την μεση!!
κοιτα φιλε απο εδω που ειμαι μπορω να σου πω τι παιρνει ο Πρι οταν εχει συναχι , αν τον ψησει ο γιωργαρος να ερθει καλοκαιρι Συρο και χρειαστει κανα παυσιπονο (φτου φτου μακρυα ) ο Θωμας οπως δηποτε θα το μοιραστω μαζι σας .
Ε τοτε πες του γιωργου να κουρευτει γιατι το μαλλι τσουκνιδα δεν του παει

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3262
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Πέμ Ιουν 12, 2025 9:18 pm

assistant έγραψε:
Περα απ την πλακα τωρα θα πω οτι αν οι Φοινιξ 29/6 παρουν τον Μισιτς και του πουν ΄΄ακου να δεις Βασιλακη,εκτιμησαμε τον τροπο με τον οποιο μας σκουπιζες τον παγκο και με 8Μ δεν βρισκουμε καποιον καλυτερο οποτε κατα το Σεπτεμβρη σε περιμενουμε....παπαλα΄΄....ολα τ αλλα εναι να χαμε να λεγαμε......υπομονη λοιπον.
Επειδή είμαι insider της Αριζόνα, αυτό το σενάριο είναι απίθανο καθώς ο πρόεδρος θα καθαρίσει τον στάβλο του Αυγεία και πως τα οκτώ μύρια του Μισιτς στην πραγματικότητα κοστίζουν τα τριπλάσια λόγω 2nd apron.

Έχει φύγει με τις παντοφλιτσες του και δύο σουβενίρ κακτακια από τον Μάιο, όπως με ενημέρωσαν από το Airbnb του Φοίνιξ.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Jamesharden13

senior
Reactions: 226
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Πέμ Ιουν 12, 2025 9:20 pm

manos_89 έγραψε:
Πάντως το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ο Μίσιτς μπορεί να βρει πολύ ευνοϊκά περιβάλλοντα. Τι εννοώ:
3) Εφές, η οποία περιέργως δεν έχει μπει στο χορό ακόμα, αλλά είναι η ομάδα που τον ανέδειξε, με γνώριμα πρόσωπα και με την εγγύηση ότι θα είναι βασιλιάς εκεί.
4) Ντουμπάι, και εκεί θα είναι βασιλιάς σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, χωρίς τοξικότητες και πιέσεις.

Όποια από τις παραπάνω επιλογές κάνει βγάζει νόημα. Βάση των χρημάτων που ακούγονται (3 ο Ολυμπιακός, 3.3 η Φενέρ και 4 η Ντουμπάι) νομίζω ότι θα πάει στον πρώτο που θα πλησιάσει τα 4 εκατομμύρια από Φενέρ και Ολυμπιακό.
Αν τελικά μπει και η Εφές στο κόλπο νομίζω θα καταλήξει εκεί. Όπως και ο Βεζένκοφ πέρυσι θα κατέληγε στον Ολυμπιακό έτσι και ο Μίσιτς θα επιστρέψει να διαδεχτεί τον Λάρκιν στην Εφές.
χαχαχα καλα εδω που τα λεμε σε οποια ομαδα και να πηγαινε εκτος την χαποελ ευνοικο περιβαλλον θα ηταν.Τι θα αλλαζε στην ρεαλ, στην μονακο, στη μπαρτσελονα και στη σερβια?

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 782
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry

Πέμ Ιουν 12, 2025 9:21 pm

manos_89 έγραψε:

3,6 εμείς, 3,8 η Φενερμπαχτσέ και 4,5 η Χάποελ , όχι η Ντουμπάϊ!!! Όλοι για τριετές……

0
assistant

nba
Reactions: 1698
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Ιουν 12, 2025 9:27 pm

SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 9:18 pm
assistant έγραψε:
Επειδή είμαι insider της Αριζόνα, αυτό το σενάριο είναι απίθανο καθώς ο πρόεδρος θα καθαρίσει τον στάβλο του Αυγεία και πως τα οκτώ μύρια του Μισιτς στην πραγματικότητα κοστίζουν τα τριπλάσια λόγω 2nd apron.

Έχει φύγει με τις παντοφλιτσες του και δύο σουβενίρ κακτακια από τον Μάιο, όπως με ενημέρωσαν από το Airbnb του Φοίνιξ.
το κυκλωνετε απ ολη την υφηλιο εσεις οι insiders.......τιποτα δε σας ξεφευγει....

ΥΓ παλι καλα που εφυγε ο (ατσαλινος παντως φετος) Γκος γιατι ηταν ικανος να πατησει τα κακτακια στο σπιτι του Μισιτς και να μεινει 3 μηνες εξω.........

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”