κοιτα φιλε απο εδω που ειμαι μπορω να σου πω τι παιρνει ο Πρι οταν εχει συναχι , αν τον ψησει ο γιωργαρος να ερθει καλοκαιρι Συρο και χρειαστει κανα παυσιπονο (φτου φτου μακρυα ) ο Θωμας οπως δηποτε θα το μοιραστω μαζι σας .Jeight έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 6:19 pmΓινε και εσυ insider!!! Πες τι παυσιπονα παιρνει ο Γουοκαπ για την μεση!!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 6:10 pm
γουστο θα εχει να κλεισει το ροστερ 30 Ιουνιου και να πρεπει να ασχολουμαι μονο με το φαρμακειο ολο το καλοκαιρι
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1067
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- berry
- Reactions: 1718
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε μαθε που πάει ο χορντ .Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:11 pmΥπαρχει υπαρκτο ενδιαφερον για Μισιτς, εχει γινει ραντεβου αλλα δεν εχει κλεισει αυτα ξερω και εγω. Η χαποελ εχει βγει απο την εξισωση εκει τα ξερω απο μεσα σαν το slow. Ελεος να εχω πηγες στη διοικηση της Χαποελ(ο πρωην διευθυντης μου ειναι μελος του διοικητικου συμβουλιου) και το σταφ υης Μακαμπι (ο γαμπρος του κολλητου μου εκει ειναι ο γυμναστης στη μακαμπι) και να μην εχω ακρες πλην του συναδελφου στον Ολυμπιακο.
Δεν ξέρεις μπορεί από σπόντα να μάθουμε ότι έρχεται σε εμάς

0
- karamelitsa
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1331
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Να αλλά η καε είπε να σιωπησειςChristofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:11 pmΥπαρχει υπαρκτο ενδιαφερον για Μισιτς, εχει γινει ραντεβου αλλα δεν εχει κλεισει αυτα ξερω και εγω. Η χαποελ εχει βγει απο την εξισωση εκει τα ξερω απο μεσα σαν το slow. Ελεος να εχω πηγες στη διοικηση της Χαποελ(ο πρωην διευθυντης μου ειναι μελος του διοικητικου συμβουλιου) και το σταφ υης Μακαμπι (ο γαμπρος του κολλητου μου εκει ειναι ο γυμναστης στη μακαμπι) και να μην εχω ακρες πλην του συναδελφου στον Ολυμπιακο.

0
-
- Reactions: 782
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μα μετά την Χάποελ, έχει κάνει την υψηλότερη προσφορά!karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:35 pmΕγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι ο Μισιτς θα πάει στην Φενερ….οπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι!!!
0
-
- Reactions: 170
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε με λυπάται κανένας...Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:11 pmΥπαρχει υπαρκτο ενδιαφερον για Μισιτς, εχει γινει ραντεβου αλλα δεν εχει κλεισει αυτα ξερω και εγω. Η χαποελ εχει βγει απο την εξισωση εκει τα ξερω απο μεσα σαν το slow. Ελεος να εχω πηγες στη διοικηση της Χαποελ(ο πρωην διευθυντης μου ειναι μελος του διοικητικου συμβουλιου) και το σταφ υης Μακαμπι (ο γαμπρος του κολλητου μου εκει ειναι ο γυμναστης στη μακαμπι) και να μην εχω ακρες πλην του συναδελφου στον Ολυμπιακο.

1
1

Πάντως το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ο Μίσιτς μπορεί να βρει πολύ ευνοϊκά περιβάλλοντα. Τι εννοώ:
1) Φενέρ, πρωταθλήτρια Ευρώπης και με τον προπονητή που πίστεψε σε αυτόν πρώτος
2) Ολυμπιακός, τρομερό ρόστερ και θα βρει τον φίλο του τον Μίλου
3) Εφές, η οποία περιέργως δεν έχει μπει στο χορό ακόμα, αλλά είναι η ομάδα που τον ανέδειξε, με γνώριμα πρόσωπα και με την εγγύηση ότι θα είναι βασιλιάς εκεί.
4) Ντουμπάι, και εκεί θα είναι βασιλιάς σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, χωρίς τοξικότητες και πιέσεις.
Όποια από τις παραπάνω επιλογές κάνει βγάζει νόημα. Βάση των χρημάτων που ακούγονται (3 ο Ολυμπιακός, 3.3 η Φενέρ και 4 η Ντουμπάι) νομίζω ότι θα πάει στον πρώτο που θα πλησιάσει τα 4 εκατομμύρια από Φενέρ και Ολυμπιακό.
Αν τελικά μπει και η Εφές στο κόλπο νομίζω θα καταλήξει εκεί. Όπως και ο Βεζένκοφ πέρυσι θα κατέληγε στον Ολυμπιακό έτσι και ο Μίσιτς θα επιστρέψει να διαδεχτεί τον Λάρκιν στην Εφές.
3) Εφές, η οποία περιέργως δεν έχει μπει στο χορό ακόμα, αλλά είναι η ομάδα που τον ανέδειξε, με γνώριμα πρόσωπα και με την εγγύηση ότι θα είναι βασιλιάς εκεί.
4) Ντουμπάι, και εκεί θα είναι βασιλιάς σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, χωρίς τοξικότητες και πιέσεις.
Όποια από τις παραπάνω επιλογές κάνει βγάζει νόημα. Βάση των χρημάτων που ακούγονται (3 ο Ολυμπιακός, 3.3 η Φενέρ και 4 η Ντουμπάι) νομίζω ότι θα πάει στον πρώτο που θα πλησιάσει τα 4 εκατομμύρια από Φενέρ και Ολυμπιακό.
Αν τελικά μπει και η Εφές στο κόλπο νομίζω θα καταλήξει εκεί. Όπως και ο Βεζένκοφ πέρυσι θα κατέληγε στον Ολυμπιακό έτσι και ο Μίσιτς θα επιστρέψει να διαδεχτεί τον Λάρκιν στην Εφές.
0
-
- Reactions: 1698
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Περα απ την πλακα τωρα θα πω οτι αν οι Φοινιξ 29/6 παρουν τον Μισιτς και του πουν ΄΄ακου να δεις Βασιλακη,εκτιμησαμε τον τροπο με τον οποιο μας σκουπιζες τον παγκο και με 8Μ δεν βρισκουμε καποιον καλυτερο οποτε κατα το Σεπτεμβρη σε περιμενουμε....παπαλα΄΄....ολα τ αλλα εναι να χαμε να λεγαμε......υπομονη λοιπον.
2
2

-
- Reactions: 121
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε τοτε πες του γιωργου να κουρευτει γιατι το μαλλι τσουκνιδα δεν του παειfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:24 pmκοιτα φιλε απο εδω που ειμαι μπορω να σου πω τι παιρνει ο Πρι οταν εχει συναχι , αν τον ψησει ο γιωργαρος να ερθει καλοκαιρι Συρο και χρειαστει κανα παυσιπονο (φτου φτου μακρυα ) ο Θωμας οπως δηποτε θα το μοιραστω μαζι σας .
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3262
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή είμαι insider της Αριζόνα, αυτό το σενάριο είναι απίθανο καθώς ο πρόεδρος θα καθαρίσει τον στάβλο του Αυγεία και πως τα οκτώ μύρια του Μισιτς στην πραγματικότητα κοστίζουν τα τριπλάσια λόγω 2nd apron.assistant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:47 pmΠερα απ την πλακα τωρα θα πω οτι αν οι Φοινιξ 29/6 παρουν τον Μισιτς και του πουν ΄΄ακου να δεις Βασιλακη,εκτιμησαμε τον τροπο με τον οποιο μας σκουπιζες τον παγκο και με 8Μ δεν βρισκουμε καποιον καλυτερο οποτε κατα το Σεπτεμβρη σε περιμενουμε....παπαλα΄΄....ολα τ αλλα εναι να χαμε να λεγαμε......υπομονη λοιπον.
Έχει φύγει με τις παντοφλιτσες του και δύο σουβενίρ κακτακια από τον Μάιο, όπως με ενημέρωσαν από το Airbnb του Φοίνιξ.
4
3
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 226
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
χαχαχα καλα εδω που τα λεμε σε οποια ομαδα και να πηγαινε εκτος την χαποελ ευνοικο περιβαλλον θα ηταν.Τι θα αλλαζε στην ρεαλ, στην μονακο, στη μπαρτσελονα και στη σερβια?manos_89 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:43 pmΠάντως το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ο Μίσιτς μπορεί να βρει πολύ ευνοϊκά περιβάλλοντα. Τι εννοώ:
0
-
- Reactions: 782
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
3,6 εμείς, 3,8 η Φενερμπαχτσέ και 4,5 η Χάποελ , όχι η Ντουμπάϊ!!! Όλοι για τριετές……manos_89 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:43 pmΠάντως το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ο Μίσιτς μπορεί να βρει πολύ ευνοϊκά περιβάλλοντα. Τι εννοώ:
0
-
- Reactions: 1698
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
το κυκλωνετε απ ολη την υφηλιο εσεις οι insiders.......τιποτα δε σας ξεφευγει....SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 9:18 pmΕπειδή είμαι insider της Αριζόνα, αυτό το σενάριο είναι απίθανο καθώς ο πρόεδρος θα καθαρίσει τον στάβλο του Αυγεία και πως τα οκτώ μύρια του Μισιτς στην πραγματικότητα κοστίζουν τα τριπλάσια λόγω 2nd apron.assistant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:47 pmΠερα απ την πλακα τωρα θα πω οτι αν οι Φοινιξ 29/6 παρουν τον Μισιτς και του πουν ΄΄ακου να δεις Βασιλακη,εκτιμησαμε τον τροπο με τον οποιο μας σκουπιζες τον παγκο και με 8Μ δεν βρισκουμε καποιον καλυτερο οποτε κατα το Σεπτεμβρη σε περιμενουμε....παπαλα΄΄....ολα τ αλλα εναι να χαμε να λεγαμε......υπομονη λοιπον.
Έχει φύγει με τις παντοφλιτσες του και δύο σουβενίρ κακτακια από τον Μάιο, όπως με ενημέρωσαν από το Airbnb του Φοίνιξ.
ΥΓ παλι καλα που εφυγε ο (ατσαλινος παντως φετος) Γκος γιατι ηταν ικανος να πατησει τα κακτακια στο σπιτι του Μισιτς και να μεινει 3 μηνες εξω.........
1
1