Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6555
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 13, 2025 1:09 pm

μανατζερ του μισιτς ειναι ενας ισπανος,ο κρεσπο..που ειναι και του μιροτιτς .....

στις 2 εχει συνεντευξη στο σπορτ24 ο μπαρτζωκας οποτε στανταρ θα τον ρωτησουν για τον σχεδιασμο και τον σερβο.

το ρεπορταζ του ζερβα ειναι να βγαινει να λεει τις ειδησεις του στεφανου χωρις να τον αναφερει οπως σημερα με τον μπαμπ..παει καπως ετσι

πολλα λεφτα για μισιτς δεν το βλεπω
βεβαια τιποτα δεν μπορεις να αποκλεισεις..
κοιταμε τον Χ ξεχαστε τον μισιτς
βγαινει στεφανου τον ανακοινωνει
Οπως πρωτοι σας ειχαμε ενημερωσει στον σπορτ φμ και ηταν ξεκαθαρο οτι δεν μπορουσες να το αποκλεισεις
οι αγγελοπουλοι τα δωσαν ολα και τον φεραν στο λιμανι

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

junior
Reactions: 170
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 13, 2025 1:13 pm

Delpo1987 έγραψε:
Παρ Ιουν 13, 2025 1:06 pm
Είπε ο Ζέρβας ότι δεν υπάρχει κάτι με Μίσιτς, λογικά έκλεισε :roofl:
Ναι αλλά όποιος άκουγε προσεκτικά bwin sport-fm το είχε πει από την αρχή για Micic ο Νικόλας. Μήπως δεν άκουσες προσεκτικά;

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 782
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 13, 2025 1:15 pm

georbap έγραψε:
Παρ Ιουν 13, 2025 8:12 am
forest79 έγραψε:
Παρ Ιουν 13, 2025 3:40 am
🏆Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα. Όχι όμως με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, ούτε με βάση τον προπονητικό ορίζοντα της σεζόν. Το τρόπαιο ήρθε από τους παίκτες που ο ίδιος ο Μπαρτζώκας είχε βγάλει εκτός πλάνου. Αυτή είναι η ουσία. Και αυτό, τον εκθέτει ανεπανόρθωτα προπονητικά.

🚨Οι «κομμένοι» έγιναν οι πρωταγωνιστές
Η πιο χαρακτηριστική φράση δεν ειπώθηκε από κάποιον δημοσιογράφο ή αναλυτή ή το SDNA . Τη διατύπωσε ο ίδιος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ:

«Συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ»

Μια δήλωση-καρφί που αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη: ο Ολυμπιακός χρειάστηκε αναγκαστικά να ξαναβάλει στο rotation τον Ντόρσεϊ και τον ΜακΚίσικ και αυτοί οι δύο του έδωσαν τον τίτλο!
▪️Ο Ντόρσεϊ, ξεγραμμένος μέχρι πριν 20 μέρες, ήταν ο πιο impactful παίκτης των τελικών.
▪️Ο ΜακΚίσικ, που είχε ανακοινώσει (ούτε λίγο ούτε πολύ) ότι αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς, όχι μόνο αναθεώρησε, αλλά έγινε καθοριστικός και μένει αλλά ίσως όχι στο Πειραιά .
▪️Ο Μιλουτίνοβ, φευγάτος και φανερά απογοητευμένος, είχε σχεδόν υπογράψει στο Μιλανο , αναβαθμίστηκε αναγκαστικά μόνο λόγω τραυματισμού του Φαλ. Να θυμίσουμε το βλέμμα-σχόλιο αγανάκτησης στον πάγκο στον πρώτο τελικό, όταν αντικαταστάθηκε πρόωρα από τον προπονητή του (και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού)

🚨Δεν ήταν επιλογή του προπονητή. Ήταν υποχρέωση λόγω τραυματισμών. Οι απουσίες των:
▪️Γκος (τραυματισμός)
▪️Βιλντόζα (τραυματισμός )
▪️Φαλ (τραυματισμός στους τελικούς),

άνοιξαν παράθυρο ζωής σε όσους είχαν τεθεί στο περιθώριο. Οι «κομμένοι» αναγκάστηκαν να παίξουν ,περισσότερο για τον εαυτό τους , και όχι απλώς ανταποκρίθηκαν, κουβάλησαν την ομάδα ως τον τίτλο.

🏆Ένα τρόπαιο που εκθέτει τον σχεδιασμό
Αυτός ο τίτλος δεν αποτελεί επιβράβευση του προπονητικού έργου. Αντίθετα, αναδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη λανθασμένη διαχείριση του ρόστερ:
▪️Παίκτες όπως ο Ντόρσεϊ και ο ΜακΚίσικ έπρεπε να είναι σταθερά στον κορμό.
▪️Ο Μιλουτίνοβ ήταν στο περιθώριο και τελικά πήρε αύξηση 35% και νέο συμβόλαιο 2,3 εκατ. ευρώ/χρόνο, ενώ πριν τον τραυματισμό του Φαλ θεωρούνταν τελειωμένος.
▪️Ο Γκος, ο πιο σταθερός γκαρντ φέτος και τρίτος επιθετικός πόλος πίσω από Βεζένκοφ – Φουρνιέ, είναι ήδη παρελθόν!

🚨Χτίσιμο μέσα από μπάλωμα ;;;
Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά είναι ήδη εκτός τροχιάς κατά την ταπεινή μου γνώμη . Ο Μπαρτζώκας δεν δικαιούται να παρουσιάζει το αποτέλεσμα των τελικών ως δικό του επίτευγμα ,οι συγκυρίες τον οδήγησαν να επιστρατεύσει τους «ξεχασμένους», και αυτοί του ΕΣΩΣΑΝ τη χρονιά, με την πολύτιμη συμβολή του DPG και …

✅Το ρόστερ διαμορφώνεται (;) ως εξής:

Περιφερειακή γραμμή:
• Walkup
• Evans (μάλλον παραμένει στην ομάδα)
• Vildoza (? Εχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο)
• Lee (υπέγραψε πριν 4 μήνες 3ετες συμβόλαιο)
• Dorsey
• Larentzakis
• Fournier
• (+1 αν υπάρξει αποδέσμευση πχ Vildoza έχει συμβόλαιο Micic ?)
• Netzipoglou (;)

Forward positions:
• Ward (νέος) – Papanikolaou- McKissic;
• Vezenkov – Peters- Spartalis

Center:
• Milutinov
• Fall (σοβαρός τραυματισμός )
• (+1 προσθήκη, πιθανή επιστροφή Πετρούσεφ; ή κάποιο αθλητικό πεντάρι)
• (+1 Έλληνας – Καραγιαννίδης ή Παπαγιαννης )

🚨Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα όχι επειδή δούλεψε σωστά ο σχεδιασμός, αλλά επειδή αυτός κατέρρευσε και κάποιοι ξεχασμένοι βγήκαν μπροστά. Αυτό το πρωτάθλημα εκθέτει και δεν δικαιώνει τον προπονητή κατά την γνώμη μου ,μιλώντας καθαρά αγωνιστικά χωρίς να σταθώ καθόλου σε οτιδήποτε αλλο μη αγωνιστικό .
Φρονώ πως το σχόλιο έπρεπε να είναι στο topic που συζητούσαμε για το αν έκλεισε ο κύκλος του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό.
Όσο για τα υπόλοιπα, θα ήθελα πραγματικά να γνώριζα που αποσκοπεί όλος αυτός ο κόπος που έκανες για να γράψεις όλα όσα έγραψες, αλλά ας το κρίνουν αυτοί που είναι αρμόδιοι.

Τέλος υπάρχει και η ανάγνωση που λέει ότι δεν είναι τιμητικό για τον ΠΑΟ , αν θεωρείς ότι έχασε τον τίτλο από κάτι ξεχασμένους και μια ομάδα υπό κατάρρευση.
To που αποσκοπεί είναι προφανές……..δεν χρειαζόταν κατά την γνώμη μου να του απαντήσεις πάντως!!! Υπάρχουν όπως είπες αρμόδιοι να κρίνουν και να αποφασίσουν για πολλά από αυτά που αναφέρει!! Το οφθαλμοφανές πάντως στο σχόλιο αυτό είναι κάτι άλλο, αλλά …….δεν έχω όρεξη για προειδοποιήσεις κτλ…….άσε που έχει και ζέστη!!!

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1067

Παρ Ιουν 13, 2025 1:18 pm

Stam Tziant έγραψε:
Παρ Ιουν 13, 2025 1:13 pm
Delpo1987 έγραψε:
Παρ Ιουν 13, 2025 1:06 pm
Είπε ο Ζέρβας ότι δεν υπάρχει κάτι με Μίσιτς, λογικά έκλεισε :roofl:
Ναι αλλά όποιος άκουγε προσεκτικά bwin sport-fm το είχε πει από την αρχή για Micic ο Νικόλας. Μήπως δεν άκουσες προσεκτικά;
ηθελε να πει δεν υπαρχει κατι ΑΛΛΟ με μισιτς (και καλα ο,τι ηταν να γινει εγινε...ειδες μια λεξουλα πως μπορει να σε βγαλει απο τη δυσκολη θεση?) ειτε ετσι ειτε αλλιως μοναζυγα δικα μας.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 13, 2025 1:23 pm

για να ξερετε τι γινεται.. οι αφοι επειδη οι ρεπορτερ του ολυμπιακου φοβουνται να μιλησουν για δπγ δεν τους δινουν ειδησεις..ο στεφανου επειδη μενει ισπανια δεν τον φοβαται και ετσι εχει την ευννοια τους..δεν ειναι βεβαια μονο αυτο,παντα ηταν ο καλυτερος ρεπορτερ μας.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1067

Παρ Ιουν 13, 2025 1:23 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιουν 13, 2025 12:37 pm
Delpo1987 έγραψε:
Παρ Ιουν 13, 2025 12:33 pm
Αν γράφεις ότι ήταν κακός ο Μπαρτζώκας στο κοουτσάρισμα σκέψου τι ήταν ο προπονητής σου που με μικρότερο ρόστερ κατάφερε να να μετατρέψει έναν all euroleague play maker στον καλύτερο κάτοχο διαρκείας court seats σε όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα και όταν τον χρειάστηκε στον 4ο τελικό για να ανακατέψει λίγο την τράπουλα, αυτός μπήκε και δεν ίδρωσε καν, λέγε με Λορέντζο.
Είμαστε οφφτοπικ αλλά εγώ δεν μπορώ να ρίξω φταίξιμο στον προπονητή όταν ο παίκτης είναι τόσο τουρίστας, συγγνώμη.
ε ρε φιλε ολη τη χρονια ομως ακουμε ο αταμαν ο ψυχολογος , ο αταμαν που ξερει να μπουσταρει τους παικτες του , ο αταμαν που βρισκει τον τροπο να τους ξυπναει ολους , ο αταμαν που ξερει να ανοιγει το πιο λεπτο και τραγανο φυλλο μπακλαβα της ανατολης( ουπς οχι αυτος ηταν ο καχραμαν) κι αλλα ε καποια στιγμη το οτι εξαφανισε τον μπαραουν του χρεωνεται

0
Slow horses 7

a1greece

Παρ Ιουν 13, 2025 1:26 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Ιουν 13, 2025 12:00 pm
Αρα με την απωλεια του Μπαμπ και λογικα του Χειζ εγω βλεπω ενα ροστερακι:

1. Leading Guard, Εβανς, Γουοκαπ
2. Φουρνιε, Ντορσει, (Νετζηπογλου)
3. Γουορντ, Κορτνινιε ή Λι(Να πηγαινει στο 2 και τον Φουρνιε στο 3), (Λαρεντζακης)
4.Σασα, Tweener/ Πιτερς (Παπανικολαου)
5. Μιλουτινοφ, ΜΑΠ (Καραγιαννιδης) (Φτηνο ΜΑΠ αν μεινει ο Πιτερς)
Λογικά θα κρατήσει τον Λι…..αλλιώς δεν έχει λογική το να μην πάρει τον Μπαμπ!!! Ο Κορντινιέ μόνο χειριστής δεν είναι , συν ότι συνολικά θα κόστιζε τα διπλά από τον Μπαμπ!!!

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2248
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιουν 13, 2025 1:30 pm

Εγώ επιμένω ότι μετά τον Μιροτιτς κρατάω μικρό καλάθι για όλα

Το ότι η ΚΑΕ δεν διαρρέει εύκολα ειδήσεις είναι επίσης γνωστό

Το να έγινε συνάντηση το πιστεύω αλλά δεν λέει κάτι ακόμα

Θεωρώ παράλογο να ξέρουμε κάτι για Μισιτς πριν την 1η Ιουλίου, ακόμα κι αν έχει ήδη επιλέξει

Δεν δίνω σημασία σε κανένα ρεπόρτερ, άντε ίσως δώσω σε στεφάνου μεγαλύτερη προσοχή άλλη φορά αλλά αποδεδειγμένα πλέον όλοι ανεξαιρέτως δεν έχουν ιδέα , παράδειγμα για να σπάσεις οθόνες ο Παπαθεοδώρου που έλεγε ο Μιλου δεν θέλει να μείνει λόγω ρόλου κλπ και ο ΟΣΦΠ έχει 0% πιθανότητες που έγινε 1% μετά τους τελικούς. Και Μελαγιες που έλεγε κατηγορηματικά για Μιλάνο

Ξυδακι κύριοι....

Τελευταία φορά που έδωσα σε σημασία σε τικ τακ και βόμβες ήρθε ο.....Σικμα

Πολύ μικρό καλάθι

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Παρ Ιουν 13, 2025 1:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Slow horses 7

a1greece

Παρ Ιουν 13, 2025 1:30 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιουν 13, 2025 12:19 pm
Coach Periklis έγραψε:
Παρ Ιουν 13, 2025 12:08 pm
Κι εγώ ξενερώνω με την είδηση για Βαιλερ-Μπαμπ

Κορτινιε είναι καθαρό 2-3 και έχουμε παίκτες εκεί

Άσσο θέλουμε να πλαισιώσει Γουοκαπ
Θεώρησε η ομάδα ότι ίσως δεν τα αξίζει τα λεφτά, άκουσα για 700Κ buy out και ότι ο παίκτης ζητάει 1,3εκ. Τον χρόνο, ε δεν τα λες και λίγα χρήματα που μην κοροϊδευόμαστε μέτριος παίκτης είναι ο Μπαμπ. Ίσως έχουμε κάτι άλλο στα σκαριά πιο μεγάλο και θα ρίξουμε κει τα χρήματα!!! :wink:
Η ανάγκη όμως δεν παύει να είναι για 2 γκάρντ!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 13, 2025 1:34 pm

οτι αφησαμε τον μπαμπ ισως σημαινει και οτι μαζευουμε μπατζετ για τον μισιτς..λογικα θα παμε καπως ετσι στα γκαρντ.
μισιτς γουοκαπ λι
φουρνιε ντορσει εβανς

εγω ειμαι ευχαριστημενος..απλα στον ασσο θελει στην χειροτερη τον τζειμς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 524

Παρ Ιουν 13, 2025 1:38 pm

καλά δε "τον αφήσαμε" απαραίτητα, έχουν και οι άλλες ομάδες λεφτά και στόχους, ειδικά η Εφές. :P

2
2 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Παρ Ιουν 13, 2025 1:42 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 13, 2025 1:34 pm
οτι αφησαμε τον μπαμπ ισως σημαινει και οτι μαζευουμε μπατζετ για τον μισιτς..λογικα θα παμε καπως ετσι στα γκαρντ.
μισιτς γουοκαπ λι
φουρνιε ντορσει εβανς

εγω ειμαι ευχαριστημενος..απλα στον ασσο θελει στην χειροτερη τον τζειμς.
Θέλεις οπωσδήποτε και δεύτερο defensive stopper περιφερειακό ( λόγω επιβάρυνσης Θωμά) με αξιοπρεπές spot up shoot!! Ο Μπαμπ ήταν πολύ καλή περίπτωση διότι είχε και ΜΕΓΕΘΟΣ!!!

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1874
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 13, 2025 1:44 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Ιουν 13, 2025 12:54 pm
Πάντως εγώ τέτοιο ποστ για τον Παναθηναϊκό δεν θα έγραφα ποτέ , οπότε κατά μία έννοια ρισπεκτ στα παιδιά που υποστηρίζουν ΠΑΟ και κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων για τον Ολυμπιακό

Εδώ για τον Ολυμπιακό και γράφω μικρά κείμενα :mrgreen:
Κι εγώ, άμα έχω κίνητρο γράφω και εγκυκλοπαίδεια!! :hoho: :hoho: :hoho:

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Παρ Ιουν 13, 2025 1:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 13, 2025 1:45 pm

ειναι και παικτης του ραζνατοβιτς που εχει τον πετρουσεφ..θεωρω πως αν θελαμε να τον παρουμε και να δωσουμε τα λεφτα που ζηταγαν θα τον παιρναμε..υποθετω οτι δεν καιγομασταν αλλα ποτε δεν ξερεις..

εγω δεν βρισκω απαραιτητο να ρθει και αλλος αμυντικος,ο λι εδειξε οτι μπορει να μαρκαρει καλα..οκ 3ποντερ δεν ειναι αλλα ειναι πολλα τα λεφτα να τον δωσεις να φερεις αλλον ευρωλιγκατο καλο..δεν μου ερχεται και καποιος διαθεσιμος..
Ενω και ο γουοκαπ φανηκε οτι το ξεπερασε το προβλημα,δεν νομιζω να παιζει κατω απο 25λ του χρονου.

0
Stam Tziant

junior
Reactions: 170

Παρ Ιουν 13, 2025 1:45 pm

Επειδή το βλέπω σε αρκετά ρόστερ, ο Παπ δεν πρόκειται να εξαφανιστεί από το ροτέισον παιδιά. Ναι λογικά θα ξεκινάει ο Ward, αλλά ένα 10λεπτο θα το βρίσκει σίγουρα σαν δεύτερο 3άρι. Θα υπάρχουν και σχήματα με 3 γκαρντ για αρκετή ώρα στο παρκέ, αλλά αυτό που εμφανίζεται ο Παπ, μεταξύ εξέδρας και 12άδας δε μου φαίνεται πιθανό.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”