Εναν αστερίσκο μόνο. Στα παραπάνω πέντε ονόματα οι τρεις παίζανε από λίγο έως ποτε.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 9:26 amΕντωμεταξύ έχουμε πολύ καλύτερους σουτέρ από τον ΠΑΟ από το τρίποντο άμα το καλοσκεφτείς. Απλά δεν μας κάνουν αυτοί που έχουμε και θέλουμε να φέρουμε τον κλώνο του Ναν.Stam Tziant έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:49 am
Το σουτ στο μπάσκετ τείνει να γίνει σαν το εύκολο γκολ στο ποδόσφαιρο. Όταν κάτι λείπει σε μια ομάδα μπάσκετ, είναι πάντα "ένας να τα στάζει". Στο ποδόσφαιρο είναι πάντα "ένας φορ να χει το εύκολο γκολ".
Πέρα από την πλάκα με Φουρνιέ, Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ, Έβανς, Πίτερς, δε θα έλεγα ότι λείπει το σουτ. Δε βάζω Γουόρντ, Παπανικολάου. Αλλά με 5 καλούς στο κομμάτι του σουτ και 3-4 αξιοπρεπείς μια χαρά είσαι.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- coach blue
- Reactions: 1361
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Conan1982
- Reactions: 3551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάμε να δούμε την κατάσταση όπως είμαστε τώρα;
1. Γουόκαπ-Έβανς, Βιλντόζα
2. Φουρνιέ-Ντόρσεϊ, Λι, Λαρεντζάκης
3. Παπανικολάου-Γουόρντ (τον θεωρώ κλεισμένο), McKissic.
4. Σάσα-Πίτερς
5. Μιλού
Και δεν είμαι σίγουρος ότι θα φύγει ο McKissic τελικά αν κρίνουμε από τις δηλώσεις Μπαρτζώκα.
Από το 1 έως το 3 που είναι και λίγο ρευστές οι θέσεις ειδικά όπως παίζουμε (που π.χ. ο McKissic παίζει ως τριάρι)
Βγαίνουμε οριακά με 6 παίκτες που θέλουν χρόνο, (Γουοκάπ, Έβανς, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, Γουόρντ) και αν θεωρήσουμε ότι ο Βιλντόζα έχει φύγει. ο McKissic πάει απλώς για υποστηριτικό ρόλο και ο Λι συμβιβάζεται να είναι ο γκαρντ που θα συμπληρώνει απλώς τις θέσεις.
Αν πάμε για Μίσιτς θα έχουμε:
1. Γουόκαπ- Μίσιτς-Έβανς
2. Φουρνιέ, Ντόρσεϊ
3, Παπανικολάου, Γουόρντ.
Οπότε έχει μια λογική που δεν πήγαμε για Μπαμπ ,γιατί Οκ, μπορεί να είναι ένα εν δυνάμει βελτιωμένος Γουόκαπ, αλλά εμείς έχουμε ήδη τον Γουόκαπ και δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να είναι τόσο επιδραστικός, δεν είναι ιδιαίτερα επιθετικογενής, και αν πάμε για έναν γκάρντ (δεν χωράει και άλλος) μάλλον αυτός δεν έπρεπε να είναι ο Μπαμπ.
Στο 4, δεδομένου ότι ο Πετρούσεφ δεν πρόκειται να πάρει ...τηλέφωνο να παρακαλέσει το πιο λογικό μου φαίνεται να μείνουμε με το δίδυμο Σάσα, Πίτερς και μένουν οι 2 θέσεις στα σέντερ,
1. Γουόκαπ-Έβανς, Βιλντόζα
2. Φουρνιέ-Ντόρσεϊ, Λι, Λαρεντζάκης
3. Παπανικολάου-Γουόρντ (τον θεωρώ κλεισμένο), McKissic.
4. Σάσα-Πίτερς
5. Μιλού
Και δεν είμαι σίγουρος ότι θα φύγει ο McKissic τελικά αν κρίνουμε από τις δηλώσεις Μπαρτζώκα.
Από το 1 έως το 3 που είναι και λίγο ρευστές οι θέσεις ειδικά όπως παίζουμε (που π.χ. ο McKissic παίζει ως τριάρι)
Βγαίνουμε οριακά με 6 παίκτες που θέλουν χρόνο, (Γουοκάπ, Έβανς, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, Γουόρντ) και αν θεωρήσουμε ότι ο Βιλντόζα έχει φύγει. ο McKissic πάει απλώς για υποστηριτικό ρόλο και ο Λι συμβιβάζεται να είναι ο γκαρντ που θα συμπληρώνει απλώς τις θέσεις.
Αν πάμε για Μίσιτς θα έχουμε:
1. Γουόκαπ- Μίσιτς-Έβανς
2. Φουρνιέ, Ντόρσεϊ
3, Παπανικολάου, Γουόρντ.
Οπότε έχει μια λογική που δεν πήγαμε για Μπαμπ ,γιατί Οκ, μπορεί να είναι ένα εν δυνάμει βελτιωμένος Γουόκαπ, αλλά εμείς έχουμε ήδη τον Γουόκαπ και δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να είναι τόσο επιδραστικός, δεν είναι ιδιαίτερα επιθετικογενής, και αν πάμε για έναν γκάρντ (δεν χωράει και άλλος) μάλλον αυτός δεν έπρεπε να είναι ο Μπαμπ.
Στο 4, δεδομένου ότι ο Πετρούσεφ δεν πρόκειται να πάρει ...τηλέφωνο να παρακαλέσει το πιο λογικό μου φαίνεται να μείνουμε με το δίδυμο Σάσα, Πίτερς και μένουν οι 2 θέσεις στα σέντερ,
2
2

-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 270
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο 5 θέλουμε κάτι καλύτερο από Οντιασε και Αλεξαντερ για δεύτερο . Ο τρίτος ας είναι κάποιος από αυτούς ή ίσως και κάποιο πραγματικό στοίχημα από g league (κανονικός μπασκετμπολίστας του μπάσκετ που έλεγε και ο Μάκης ,όχι τύπου Μενσα )Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 11:25 amΤι θα λεγατε για ενα ροστερακι:
1. Μισιτς/Τζειμς, Γουοκαπ, Λι
2. Εβανς, Ντορσει, ( Λαρεντζακης)
3. Φουρνιε, Γουορντ ( Μακκισικ μονο αν θελει)
4. Σασα, Πιτερς (Παπανικολαου
5. Μιλουτινοφ, Οντιασε, Καιλ Αλεξαντερ(Καραγιαννιδης)
0
-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιον ομως για δευτερο;Delpo1987 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 11:40 amΣτο 5 θέλουμε κάτι καλύτερο από Οντιασε και Αλεξαντερ για δεύτερο . Ο τρίτος ας είναι κάποιος από αυτούς ή ίσως και κάποιο πραγματικό στοίχημα από g league (κανονικός μπασκετμπολίστας του μπάσκετ που έλεγε και ο Μάκης ,όχι τύπου Μενσα )Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 11:25 am
Τι θα λεγατε για ενα ροστερακι:
0
-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλουμε παίκτη που να μπορεί να παίξει στο τέσσερα για 10 λεπτά σε επίπεδο blossomgame και 2ο πεντάρι αν όχι ισάξιο με Μίλου, τουλάχιστον πολύ κοντά. Επιπέδου Ταιρίκ.
Εμένα πιο πολύ με καίει το τι θα γίνει στις θέσεις των ψηλών πάρα στα γκάρντ. Στα γκάρντ κουτσα στραβά κάποιον θα πάρουμε και θα είμαστε πλήρεις. Στους ψηλούς;
Εμένα πιο πολύ με καίει το τι θα γίνει στις θέσεις των ψηλών πάρα στα γκάρντ. Στα γκάρντ κουτσα στραβά κάποιον θα πάρουμε και θα είμαστε πλήρεις. Στους ψηλούς;
0
-
- Reactions: 270
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ ότι ιδανικός για δεύτερος θα ήταν ένας παίχτης τύπου Μπολομποι, τώρα ποιος δεν ξέρω όνομα να σου πω , αλλά το προπονητικό σταφ θα πρέπει να μπορεί να βρει κάποιον . Επισης θα μου άρεσε πολύ και ο Μπρούνο της Ρεάλ αλλά έχει συμβόλαιο . Ο Οντιασε λίγο τον έχω παρακολουθήσει κτήνος αλλά επιθετικά μου φαίνεται ελάχιστα καλύτερος του Γκαμπριέλ .
0
- montechristo
- Reactions: 1874
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μου αρέσει το Φουρνιέ στο 3 (ξεμπλοκάρει και το 1/2).Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 11:25 amΤι θα λεγατε για ενα ροστερακι:
Το αγοράζω (αν και δεν θέλω ούτε Μίσιτς ούτε -πολύ περισσότερο- Τζέιμς).
Ο κόουτς ξέρει καλύτερα.
0
- Airman
- Reactions: 832
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου, καταρχήν δεν αμφιβάλλω ότι ο κόουτς είναι μεγάλος γνώστης του αθλήματος και μπορεί να προσαρμόζεται σε καταστάσεις, όπως αντίστοιχα και ο Μίσιτς μεγάλος παίχτης και πιθανότατα να μπορεί να κάνει το ίδιο.Erether έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:52 amΔε φαίνεται να έχεις παρακολουθήσει πολύ Ολυμπιακό με Σλουκυ Λουκ. Ή ξεχνάς εύκολα. Όσο βρισκόταν ο Σλουκας στο παρκέ, παίζαμε αποκλειστικά PNR και είχε το ελεύθερο να μπισταει όσο θελει. Ειδικά στις κρίσιμες στιγμές, που τα ματς καταφεύγουν στο ένστικτο των παικτών. Στη δεύτερη περίοδο βλέπαμε μοσιον και με Σλουκα, οκ.Airman έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 12:40 amΕν τω μεταξύ ενδεχόμενη μεταγραφή Βάσια (Χατζηπαναγή) στον ΟΣΦΠ, θα πρέπει να διαφοροποιήσει κάπως την κατάσταση σε ένα εκ των δύο που ακολουθούν :
- Ο Βάσια αφήνει το πολύ ντάμπα ντούμπα και γίνεται στα 32 του (ή όσο μας πει το sport24 ότι είναι) μέρος μίας motion επίθεσης, όπου δεν υπάρχουν ηγέτες κτλ κτλ.
- Ο Βάσια ωσάν άλλος Σλούκι Σλουκ (σουτάρει και πασάρει πιο γρήγορα και από τη σκιά του που θα΄έλεγε και μια χοντροψυχή) δέχεται διαβεβαιώσεις ότι η ομάδα θα έχει πολλές PNR δράσεις, θα είναι ο κουμανταδόρος της ομάδας και δεν θα δέχεται ΧΠΓ από τον κόουτς αν μπιστίξει τη μπάλα καμιά 100αριά φορές παραπάνω.
Ο Ολυμπιακός ειδικά την τελευταία του σεζόν , ήταν σαν να παιζει 2 διαφορετικά ειδη μπάσκετ. Ένα με Σλουκα και ένα χωρίς.
Αμφιβάλλεις ότι αν δεν άρεσε στον Μπαρτζωκα το παιχνίδι του Σλουκα, θα τον έκανε αλλαγη ακόμα και στο τέλος του ματς;
Υ.Γ. Αφού δεν υπάρχουν ηγέτες στον Ολυμπιακό, πες μας πώς έβαλε τόσα μπαζερ μπιτερ ο Σλουκυ Λουκ με την ομάδα. Απειρως περισσότερα απ'οτι με τον Παναθηναϊκο. Και πως βαράει 5-6 σουτ εκτός συστήματος ο Φουρνιέ σε κάθε ματς.
Το αν άρεσε στον Μπαρτζώκα ή όχι το παιχνίδι του Σλούκα νομίζω φάνηκε από την εν τέλει μη ανανέωση του Σλούκα και κυρίως από την αντικατάστασή του μετέπειτα από παίχτες που δεν έπαιζαν με τον ίδιο τρόπο. Αν δηλαδή έρθει ο Μίσιτς και παίζει 20 λεπτά, δεν ξέρω αν στην τελική αυτό είναι που θα έχει στο μυαλό του ο παίχτης. Η περίπτωση Φουρνιέ που περιγράφεις σαφως δεν είναι η ίδια. Ο Φουρνιέ δεν απαιτεί να έχει τη μπάλα 15 δευτερόλεπτα και να επιλέγει αυτός την κατάληξή της. Αυτό που κάνει είναι να ορίζει την έκβαση της επίθεσης σε σουτ που φαινομενικά μοιάζουν out of the box επιλογές που όμως για αυτόν δεν είναι. Το εκτός συστήματος σουτ του Φουρνιέ είναι διαφορετικό σε σχέση με το εκτός συστήματος σουτ του Πίτερς ή του Λαρετζάκη, δηλαδή η κλάση στο σουτ του είναι τέτοια που μία out of the box επιλογή για άλλον, για εκείνον είναι απλά μία ΟΚ ημέρα στη δουλειά. Από τις 2 καταστάσεις που περιέγραψες πάντως, μπάσκετ Σλούκα και mοtιοn, προσωπικά θα πόνταρα ότι ο κόουτς αρέσκεται περισσότερο στο δεύτερο.
ΥΓ. ..βλέπω τόσο ΟΣΦΠ όσο και ΠΑΟ και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο τους στηρίζω και τους δύο στα ευρωπαϊκά ματς ...I love this game

1
1

- shaq7
- Reactions: 6566
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
λογικα στα γκαρντ ετσι θα παμε,δεν βλεπω ποιον αλλον μπορουν να φερουν εκτος απο μισιτς/τζειμς..βεβαια αν ο μισιτς θελει 4.5εκ και του τα δωσει η φενερ τον ξεχναμε..εμεις πανω απο 3.7-4 δεν νομιζω να δωσουμε..Τον τζειμς παλι δεν νομιζω οτι θα τον αφησουν..το επομενο δευτερολεπτο τον εχουμε κλεισει παντως αν κανουν κανα αστειο..Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 11:25 amΤι θα λεγατε για ενα ροστερακι:
Στα πολυ θετικα οτι ο εβανς υπολογιζεται να παιξει σοβαρα του χρονου..οποτε αν πεσει ο μπαρτζωκας μεσα και ο μισιτς να μην ερθει δεν ηρθε και η συντελεια του κοσμου..βεβαια αν παθει κατι η δεν αποδωσει στο μαξ την κατσαμε..
δεν τον ξερω τον οντιασε,ο αλεξαντερ για 3ος οκ αν και δεν παταει 4ρα καθολου..Για τα 5ρια δεν ανησυχω τοσο αφου εμεινε ο μιλου.. Ψαχνουμε απλα εναν αθλητικο να παιζει αμυνα και μπροστα να μην ειναι τελειως αμπαλος..και τον τζεκιρι να φερουμε γινεται δουλεια..Υπαρχει και εκεινος ο τσιμπουκουε πως διαολο λεγεται..Πιστευω θα βρουμε στα 5ρια καλους παικτες αν ασχοληθει ο μπαρτζωκας και οχι ο καραφλας.Στο 5 και απο ΝΒΑ μπορεις να φερεις μεσα στην χρονια,σωζεται η φαση.. Γκαρντ ειναι που πρεπει να βρουμε οπωσδηποτε..
Προσωπικα εγω θα εκανα τα παντα να κλεισει ο μισιτς..στους ψηλους δεν αγχωνομαι ενω εχουμε μιλου σασα πιτερς.
0
-
- Reactions: 96
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομιζω πως ο Σλουκας εφυγε γιατι δεν αρεσε το παιχνιδι του στον Μπι. Ηταν αλλα πραγματα κυριως που ειχαν να κανουν με συμπεριφορες εκατερωθεν που οδηγησαν εκει την κατασταση. Ο Μπι ηξερε πολυ καλα το παιχνιδι του Σλουκα οταν τον πηρε και επαιζε μεσο ορο 22-23 λεπτα, δεν ηταν παραγκωνισμενος. Ο Γκος φετος 22 λεπτα μεσο ορο επαιξε και 21 λεπτα μεσο ορο ο Γουοκαπ και γενικα ο Μπι αρεσκεται να μοιραζει το χρονο στα γκαρντ και να μην γραφουν κατα μεσο ορο πανω απο 23-24 λεπτα max για λογους καταπονησης.Airman έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 12:20 pmΦίλε μου, καταρχήν δεν αμφιβάλλω ότι ο κόουτς είναι μεγάλος γνώστης του αθλήματος και μπορεί να προσαρμόζεται σε καταστάσεις, όπως αντίστοιχα και ο Μίσιτς μεγάλος παίχτης και πιθανότατα να μπορεί να κάνει το ίδιο.Erether έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:52 am
Δε φαίνεται να έχεις παρακολουθήσει πολύ Ολυμπιακό με Σλουκυ Λουκ. Ή ξεχνάς εύκολα. Όσο βρισκόταν ο Σλουκας στο παρκέ, παίζαμε αποκλειστικά PNR και είχε το ελεύθερο να μπισταει όσο θελει. Ειδικά στις κρίσιμες στιγμές, που τα ματς καταφεύγουν στο ένστικτο των παικτών. Στη δεύτερη περίοδο βλέπαμε μοσιον και με Σλουκα, οκ.
Ο Ολυμπιακός ειδικά την τελευταία του σεζόν , ήταν σαν να παιζει 2 διαφορετικά ειδη μπάσκετ. Ένα με Σλουκα και ένα χωρίς.
Αμφιβάλλεις ότι αν δεν άρεσε στον Μπαρτζωκα το παιχνίδι του Σλουκα, θα τον έκανε αλλαγη ακόμα και στο τέλος του ματς;
Υ.Γ. Αφού δεν υπάρχουν ηγέτες στον Ολυμπιακό, πες μας πώς έβαλε τόσα μπαζερ μπιτερ ο Σλουκυ Λουκ με την ομάδα. Απειρως περισσότερα απ'οτι με τον Παναθηναϊκο. Και πως βαράει 5-6 σουτ εκτός συστήματος ο Φουρνιέ σε κάθε ματς.
Το αν άρεσε στον Μπαρτζώκα ή όχι το παιχνίδι του Σλούκα νομίζω φάνηκε από την εν τέλει μη ανανέωση του Σλούκα και κυρίως από την αντικατάστασή του μετέπειτα από παίχτες που δεν έπαιζαν με τον ίδιο τρόπο. Αν δηλαδή έρθει ο Μίσιτς και παίζει 20 λεπτά, δεν ξέρω αν στην τελική αυτό είναι που θα έχει στο μυαλό του ο παίχτης. Η περίπτωση Φουρνιέ που περιγράφεις σαφως δεν είναι η ίδια. Ο Φουρνιέ δεν απαιτεί να έχει τη μπάλα 15 δευτερόλεπτα και να επιλέγει αυτός την κατάληξή της. Αυτό που κάνει είναι να ορίζει την έκβαση της επίθεσης σε σουτ που φαινομενικά μοιάζουν out of the box επιλογές που όμως για αυτόν δεν είναι. Το εκτός συστήματος σουτ του Φουρνιέ είναι διαφορετικό σε σχέση με το εκτός συστήματος σουτ του Πίτερς ή του Λαρετζάκη, δηλαδή η κλάση στο σουτ του είναι τέτοια που μία out of the box επιλογή για άλλον, για εκείνον είναι απλά μία ΟΚ ημέρα στη δουλειά. Από τις 2 καταστάσεις που περιέγραψες πάντως, μπάσκετ Σλούκα και mοtιοn, προσωπικά θα πόνταρα ότι ο κόουτς αρέσκεται περισσότερο στο δεύτερο.
ΥΓ. ..βλέπω τόσο ΟΣΦΠ όσο και ΠΑΟ και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο τους στηρίζω και τους δύο στα ευρωπαϊκά ματς ...I love this game![]()
1
1

-
- Reactions: 127
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Η μη ανανεωση του Σλουκα εχει να κανει με τον ρολο που θεωρουσε ο σλουκας οτι αξιζει στον ολυμπιακο οχι με το πως επαιζει οσο επαιζεAirman έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 12:20 pmΦίλε μου, καταρχήν δεν αμφιβάλλω ότι ο κόουτς είναι μεγάλος γνώστης του αθλήματος και μπορεί να προσαρμόζεται σε καταστάσεις, όπως αντίστοιχα και ο Μίσιτς μεγάλος παίχτης και πιθανότατα να μπορεί να κάνει το ίδιο.Erether έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:52 am
Δε φαίνεται να έχεις παρακολουθήσει πολύ Ολυμπιακό με Σλουκυ Λουκ. Ή ξεχνάς εύκολα. Όσο βρισκόταν ο Σλουκας στο παρκέ, παίζαμε αποκλειστικά PNR και είχε το ελεύθερο να μπισταει όσο θελει. Ειδικά στις κρίσιμες στιγμές, που τα ματς καταφεύγουν στο ένστικτο των παικτών. Στη δεύτερη περίοδο βλέπαμε μοσιον και με Σλουκα, οκ.
ΥΓ. ..βλέπω τόσο ΟΣΦΠ όσο και ΠΑΟ και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο τους στηρίζω και τους δύο στα ευρωπαϊκά ματς ...I love this game![]()
0
-
- Reactions: 176
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταρχάς το πρόβλημα με τον Σλούκα δε θεωρώ ότι ήταν αγωνιστικό. Και στο ερώτημα, γιατί τότε δεν αποκτήθηκε παρόμοιος παίκτης, η απάντηση είναι Mike James. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού εκείνο το καλοκαίρι, άσχετα αν δεν έκατσε. Δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοιους παίκτες, δεν είναι πολλοί. Νομίζω ότι η δεξαμενή παικτών στην Euroleague, είναι τόσο περιορισμένη που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων προσαρμόζεις το στυλ παιχνιδιού σου στους παίκτες που έχεις (ή στους ποιοτικούς παίκτες που μπορείς να πάρεις) και όχι το αντίθετο. Αν η αγορά σου δώσει Micic πχ., θα προσαρμόσεις το παιχνίδι σου ανάλογα. Προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι θα παίζεις 40 λεπτά pick n' roll με 3 παίκτες ακροβολισμένους στις γωνίες να κάθονται. Θα διατηρήσεις τις αρχές σου, κάνοντας επιθετικές και αμυντικές προσαρμογές ώστε να πάρεις το μάξιμουμ από το ρόστερ που έχεις. Γιατί υπάρχει μια σύγχυση σε αυτό, λες και motion και pick n' roll είναι έννοιες ασύμβατες.Airman έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 12:20 pmΦίλε μου, καταρχήν δεν αμφιβάλλω ότι ο κόουτς είναι μεγάλος γνώστης του αθλήματος και μπορεί να προσαρμόζεται σε καταστάσεις, όπως αντίστοιχα και ο Μίσιτς μεγάλος παίχτης και πιθανότατα να μπορεί να κάνει το ίδιο.Erether έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:52 am
1
1