Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 177
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 1:03 pm

Φιλε Heisenberg
Αναμενουμε μηπως εχει φρεσκα κουλουρια σημερα :D

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 1:11 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:50 pm
ο καλκαβουρας ειπε οτι μιας και χωθηκε το ΝΒΑ στην μεση και με τον φοβο να πεσει η ανταγωνιστικοτητα μαλλον θα παει πισω το πλανο του σαλαρι καπ η θα αλλαξει η εφαρμογη του..οποτε γιαυτο μαλλον ολοι ψωνιζουν αβερτα..
Ποιος είχε γράψει και για την συμφωνία με την BC Partners ο Souliss; Ότι για να επένδυαν στην Euroleague έπρεπε τα οικονομικά στοιχεία να είναι υγιή; Οπότε αν η συμφωνία ναυάγησε μήπως ξεχνάμε και το σάλαρυ με αυτήν την αυστηρή μορφή που είχε ανακοινωθεί; Αν ισχύεσει κάτι τέτοιο αλλάζουν τα δεδομένα για τις ομάδες κατά πολύ.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1361

Δευ Μάιος 26, 2025 1:11 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:55 pm
εγω επειδη τα ξερω καλυτερα απο τους ρεπορτερ μου φαινεται..

ο γουορντ ειχε αφησει νβα αουτ αλλα ο ισαλο προτιμησε τον μπιμπεροβιτς...αλλη ομαδα δεν φαινεται να ενδιαφερεται οποτε θα ειναι παικτης μας.

ο μισιτς στην χαποελ ζηταγε 8 για να παει :roofl: δεν θελει ομως να παει σε τετοια ομαδα για αυτο και ζηταγε τετοια ποσα..
σε μας ξεκινησε με 5..τα 4 που λεει ειναι μετα απο συζητηση οτι δεν γινεται να παρει πανω απο τον σασα..Οποτε αν τελικα κλεισει θα ειναι καπου στα 3.7 ποσα παιρνει ο βουλγαρος..Δεν ειναι παντως οτι ειμαστε κοντα,ενα δειπνο εγινε και ανοιξαν τα χαρτια τους.

Για τον εβανς δεν εχω πληροφορια αλλα εικαζω οτι θα μεινει μονο με νεο συμβολαιο και αλλες απολαβες.
Α τον ταισαμε κι ολας !!! :D
Αλλος γκουλιοτα μας βρηκε :D

2
2 Εικόνα
Erether

junior
Reactions: 72
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Δευ Μάιος 26, 2025 1:13 pm

H διαχείριση που έχει γίνει με τον Γκος κλωτσαει πολύ άσχημα. Πολύ πιθανό να συνέβη κάτι αντίστοιχο και με τον Μιλουτινοφ. Του ζήτησαν, λέει, να περιμένει να τα πουν στο τέλος της σεζόν και να τον πληρώσουν ανάλογα με το τι θα καταφέρει φέτος. Δεν είναι προγραμματισμός σοβαρης ομαδας αυτός. Ή πιστεύω καποιον ή όχι. Ή τον θέλεις ή οχι.

Ανανέωσαν τόσα συμβόλαιο πέρυσι και πρόπερσυ. Τώρα δεν ξέρω τι τους έπιασε.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 26, 2025 1:17 pm

Εγώ πάντως θα σας το χαλάσω λίγο …….Με ξέρετε ότι δεν ανήκω ούτε στους insiders , ούτε στους Σταλεγάκηδες!!! Όταν κάτι είναι guarantee όμως, σας το λέω:
1) Σας είχα πει εδώ και ένα δίμηνο για Ward??? Έγινε…..
2) Σας έχω πει για το Σεφ??? Θα είχε γίνει εδώ και ένα δίμηνο, αλλά ο Μεγάλος θέλει και την ΚΑΕ και με μπροστάρη τον γνωστό αυτοδιοικητικό κάνει να μην πω τι…..θα γίνει όμως η παραχώρηση και μάλιστα σύντομα!!!!
Να ξέρετε λοιπόν ότι με τον Μίσιτς το θέμα δεν είναι ούτε καν σε φιλολογικό επίπεδο, διότι ο ΜΠΙ έχει υποβάλλει ήδη την παραίτηση του αλλά προσπαθούν οι πρόεδροι να του αλλάξουν άποψη!!! Φαβορί μέχρι στιγμής για τον Βάσα είναι πρώτα η Φενερμπαχτσέ και μετά η Παρτίζαν, πράγματα που είμαι σίγουρος δεν τα διαβάσατε από κανέναν!!! Ο ίδιος όμως σε ένα κουαρτέτο κολοτούμπας και αλισβερισίου που έγινε στα Η.Α.Ε μεταξύ των ατζέντηδων, είπε μπροστά σε πράσινους δημοσιογράφους, που ως συνήθως κάνουν επιλεκτική ενημέρωση, ότι επιθυμεί η νέα του ομάδα να φοράει ΚΟΚΚΙΝΑ!!! Τα συμπεράσματα δικά σας……..

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 96

Δευ Μάιος 26, 2025 1:20 pm

Erether έγραψε:
H διαχείριση που έχει γίνει με τον Γκος κλωτσαει πολύ άσχημα. Πολύ πιθανό να συνέβη κάτι αντίστοιχο και με τον Μιλουτινοφ. Του ζήτησαν, λέει, να περιμένει να τα πουν στο τέλος της σεζόν και να τον πληρώσουν ανάλογα με το τι θα καταφέρει φέτος. Δεν είναι προγραμματισμός σοβαρης ομαδας αυτός. Ή πιστεύω καποιον ή όχι. Ή τον θέλεις ή οχι.

Ηταν κάπου λογική αντιδραση αυτή. Με τον Φαλ την πατησαν πανηγυρικα. Επισης αν ο Ολυμπιακος δεν κατακτησει απολυτως τιποτα φετος ειναι λογικο πως θα πανε σε πιο εκτεταμενο λιφτινγκ. Ο Γκος δεν θα επρεπε να ανανεωθει και ας παει στο καλο. Το 1/3 της σεζον τραυματιας, το αλλο 1/3 αναζητουνταν και μονο ενα 3μηνο τον ειδαμε να παιζει μπασκετ. Ο Μιλουτινοφ απο την αλλη ειναι levels καλυτερος του Φαλ αλλα δεν φαινεται να κολλαει πολυ σε αυτο που θελει να παιξει ο Μπαρτζωκας και πιθανον γι αυτο παιζει περισσοτερο ο Φαλ. Ο Μιλουτινοφ θεωρω οπου κι αν παει του χρονου θα κανει πολυ δυνατη χρονια γιατι εχει το potential. Και το σωμα και οι συνηθειες του θα βελτιωθουν εκτιμω αν γινει σεντερ του 25λεπτου.

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528

Δευ Μάιος 26, 2025 1:22 pm

Erether έγραψε:

ως διαχείριση ειδικών περιστάσεων εγώ τη βρίσκω ολόσωστη, ως γενικότερη φιλοσοφία ενός οργανισμού όχι.

φέτος βρισκόμαστε σε ειδική περίσταση. πέρυσι τους ανανεώσαμε όλους γρήγορα αλλά τίτλοι δεν ήρθαν και να μη ξεχνάμε και το πώς χάθηκε το πρωτάθλημα πέρα από την Ευρωλίγκα.

νομίζω αυτό που γίνεται τώρα, το "οικογένεια και στήριξη και LFE αλλά φέρτε και κάνα τίτλο" είναι πιο ταιριαστό για τις συνθήκες και πιο βολικό κιόλας, αν χάσουμε το πρωτάθλημα λογικά θα πέσει βόμβα στο ρόστερ και άντε να τη ρίξεις αν τους έχεις ανανεώσει όλους από πριν.

0
Erether

junior
Reactions: 72
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Δευ Μάιος 26, 2025 1:33 pm

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:22 pm
Erether έγραψε:

ως διαχείριση ειδικών περιστάσεων εγώ τη βρίσκω ολόσωστη, ως γενικότερη φιλοσοφία ενός οργανισμού όχι.

φέτος βρισκόμαστε σε ειδική περίσταση. πέρυσι τους ανανεώσαμε όλους γρήγορα αλλά τίτλοι δεν ήρθαν και να μη ξεχνάμε και το πώς χάθηκε το πρωτάθλημα πέρα από την Ευρωλίγκα.

νομίζω αυτό που γίνεται τώρα, το "οικογένεια και στήριξη και LFE αλλά φέρτε και κάνα τίτλο" είναι πιο ταιριαστό για τις συνθήκες και πιο βολικό κιόλας, αν χάσουμε το πρωτάθλημα λογικά θα πέσει βόμβα στο ρόστερ και άντε να τη ρίξεις αν τους έχεις ανανεώσει όλους από πριν.
Ναι οκ. Στο τελος της ημερας ομως δεν μπορεις να περιμενεις κατι διαφορετικο απο αυτο που συνεβη. Ο παικτης απλως υπεγραψε αλλου. Δε θα κατσει καποιος να αφησει τα κοκκαλα του στο παρκε, απλα για να φιλοτιμηθοuν οι Αγγελοπουλοι να του δωσουν λεφτα. Εχουν επιλογες.

Η διαχειριση αυτη προδιαθετει την αποτυχια ουσιαστικα. Δειχνουν ολοι οτι θεωρουν πιο πιθανο να μην ερθουν τιτλοι και να γινει μια προταση με μειωμενες αποδοχες το καλοκαιρι, παρα το αντιθετο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4406
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 26, 2025 1:33 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Εγώ πάντως θα σας το χαλάσω λίγο …….Με ξέρετε ότι δεν ανήκω ούτε στους insiders , ούτε στους Σταλεγάκηδες!!! Όταν κάτι είναι guarantee όμως, σας το λέω:
2) Σας έχω πει για το Σεφ??? Θα είχε γίνει εδώ και ένα δίμηνο, αλλά ο Μεγάλος θέλει και την ΚΑΕ και με μπροστάρη τον γνωστό αυτοδιοικητικό κάνει να μην πω τι…..θα γίνει όμως η παραχώρηση και μάλιστα σύντομα!!!!
Να ξέρετε λοιπόν ότι με τον Μίσιτς το θέμα δεν είναι ούτε καν σε φιλολογικό επίπεδο, διότι ο ΜΠΙ έχει υποβάλλει ήδη την παραίτηση του αλλά προσπαθούν οι πρόεδροι να του αλλάξουν άποψη!!! Φαβορί μέχρι στιγμής για τον Βάσα είναι πρώτα η Φενερμπαχτσέ και μετά η Παρτίζαν, πράγματα που είμαι σίγουρος δεν τα διαβάσατε από κανέναν!!! Ο ίδιος όμως σε ένα κουαρτέτο κολοτούμπας και αλισβερισίου που έγινε στα Η.Α.Ε μεταξύ των ατζέντηδων, είπε μπροστά σε πράσινους δημοσιογράφους, που ως συνήθως κάνουν επιλεκτική ενημέρωση, ότι επιθυμεί η νέα του ομάδα να φοράει ΚΟΚΚΙΝΑ!!! Τα συμπεράσματα δικά σας……..
δηλαδη η παρτιζαν θα δωσει 4+εκατ τον χρονο στο μισιτς?
η θα κανει εκτωση κανα 2.5 για να παιξει τα συστηματα του ζελικο?

1
1 Εικόνα
steph.larry

senior
Reactions: 267
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Δευ Μάιος 26, 2025 1:34 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Καλά, δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση να είναι έτσι, χωρίς προφανώς να ξέρω που το άκουσες. Έχω αηδιάσει από εχθές πραγματικά από οχετούς που διαβάζω στα social από Ολυμπιακές και καλά σελίδες κατά του Μπαρτζώκα. Καταλαβαίνω την κριτική και την αγανάκτηση κι όλα, όπως άλλωστε και εγώ ασκώ κριτική. Αυτός ο κανιβαλίσμος σε στυλ σδνα δεν αξίζει σε κανέναν, πόσο μάλλον στον Μπαρτζώκα που μας έχει προσφέρει τα μέγιστα, με όλα τα συν και τα πλην εννοείται. Το βρίσκω λογικό οπότε να θέλει και να απεμπλακεί για να διασφαλίσει την υγεία του, πιθανόν και το οικογενειακό του περιβάλλον αυτό να του λέει να κάνει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4406
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 26, 2025 1:35 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:55 pm
εγω επειδη τα ξερω καλυτερα απο τους ρεπορτερ μου φαινεται..

ο γουορντ ειχε αφησει νβα αουτ αλλα ο ισαλο προτιμησε τον μπιμπεροβιτς...αλλη ομαδα δεν φαινεται να ενδιαφερεται οποτε θα ειναι παικτης μας.

ο μισιτς στην χαποελ ζηταγε 8 για να παει :roofl: δεν θελει ομως να παει σε τετοια ομαδα για αυτο και ζηταγε τετοια ποσα..
σε μας ξεκινησε με 5..τα 4 που λεει ειναι μετα απο συζητηση οτι δεν γινεται να παρει πανω απο τον σασα..Οποτε αν τελικα κλεισει θα ειναι καπου στα 3.7 ποσα παιρνει ο βουλγαρος..Δεν ειναι παντως οτι ειμαστε κοντα,ενα δειπνο εγινε και ανοιξαν τα χαρτια τους.

Για τον εβανς δεν εχω πληροφορια αλλα εικαζω οτι θα μεινει μονο με νεο συμβολαιο και αλλες απολαβες.
γυρω στα 4 παιρνει ο βεζενκοφ τοσα ειναι τα ελαχιστα που θα ζητησει ο μισιτς για να υπογραψει σε οποια ομαδα παει

αυτο το κλασσικο θα παρεις 1 ευρω λιγοτερο απτο μεγαλυτερο συμβολαιο μας η το αντιστροφη ειναι αστειο

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528

Δευ Μάιος 26, 2025 1:36 pm

Slow horses 7 έγραψε:
είπε μπροστά σε πράσινους δημοσιογράφους, που ως συνήθως κάνουν επιλεκτική ενημέρωση, ότι επιθυμεί η νέα του ομάδα να φοράει ΚΟΚΚΙΝΑ!!!
Αρμάνι λοιπόν :P

γκρίνιαξα και χθες για τον Μίσιτς αλλά είναι αλήθεια ότι τον βλέπω με κακό μάτι, η όλη πορεία του μου θυμίζει Τεόντοσιτς. δε το βρίσκω απίθανο να πάει 2-3 χρόνια σε καμιά ομάδα σαν την Αρμάνι και μετά πατρίδα για το σβήσιμο.

και για τον Φουρνιέ είχα επιφυλάξεις και διαψεύστηκα πλήρως αλλά για τον Μίσιτς έχω ακόμα περισσότερες, δεν είναι καν καλός αθλητής όπως ο Φουρνιέ και συνέχεια έβγαζε μικροτραυματισμούς ακόμα και στα καλά του.

ο Ελάιζα μας χαλούσε;

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754

Δευ Μάιος 26, 2025 1:40 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:48 pm
Dimmitz έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:40 am

Φίλε Shaq με όλο το σεβασμό υπάρχει και άλλη οπτική γωνία στο ζήτημα προπονητή. Αν ο Μπαρτζώκας έχει προαποφασίσει να τελειώσει την καριέρα του το 2026 ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων (ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα μείνει μέχρι το 2026), τότε δεν τίθεται θέμα δίωξίματος ή ότι απλά θα κοουτσάρει μεταβατικά μια σεζόν για να έρθει ο Σπανουλης. Αντίθετα, αν το ανακοινώσει στους παιχτες ότι θα είναι η τελευταία του χρόνια στον Ολυμπιακό μπορεί να δημιουργηθεί μια τεράστια συσπείρωση και οι παίκτες να τα δωσουν όλα για τον κόουτς του χρόνου. Παίκτες όπως ο Ουόκαπ, ο Φαλ, ο Παπ (που θα είναι η τελευταία του χρόνια), ακόμα και ο Φουρνιέ που φαίνεται να έχει πολύ καλή σχέση με τον κόουτς είναι δεμένοι μαζί του, έχουν περάσει πολλά και θα θέλουν να παίξουν για τον προπονητή τους.

Βλέπω δλδ κάτι παρομοιο με αυτό που έγινε με τον Κλοπ στην Liverpool. Αν ξέρεις ότι έχεις μια τελευταία ευκαιρία και ότι θα αποσυρθείς το 26´, ότι και να γίνει, δεν έχεις τόσο την πίεση των αποτελεσμάτων να κρέμεται από πάνω σου. Αντίθετα, ξέροντας ότι είναι η τελευταία σου σεζόν αφενός θέλεις να αφήσεις μια κληρονομιά για τον επόμενο και αφετέρου το απολαμβάνεις περισσότερο χωρίς το ίδιο άγχος.
χτες μου ελεγες οτι δεν παω καλα και δεν εχω @@..σημερα φιλε σακ με ολο το σεβασμο??? Τεσπα ας κανω πως δεν συνεβει το χτεσινο...

Το να πει ο μπαρτζωκας οτι σταματαω του χρονου ενω θα φτιαξει ροστερ με 6 νεους παικτες ,ενω θα ειναι στην φιλοσοφια της μοσιον που οπως ειπε δεν αλλαζει παλι δεν ειναι καλο σεναριο..γιατι δεν σταματαει φετος δηλαδη?Οι παικτες που πανε τον μπαρτζωκα αν ειναι ο γουοκαπ που θα πρεπει να παιζει 10λ ο φαλ που πρεπει να παρει δρομο,ο παπ που μεγαλωσε και να συσπειρωθουν κατι εγινε... βεβαια απο αυτους που θα μεινουν δεν νομιζω να τον αντιπαθει κανεις απλα δεν ξερω κατα ποσο τον πιστευουν πλεον..ισως ο σασα να θελει αλλαγη πχ.

H διαφορα με την κλοπ στην λιβερπουλ ειναι οτι κανενας δεν ηθελε να φυγει,ειχε παρει τσαμπιονς λινγκ ,πρωταθλημα κτλ..απλα ο ιδιος ο κλοπ αποφασισε οτι θελει να σταματησει..εδω μιλαμε οτι μπαρτζω απετυχε παταγωδως και αν τον κρατησουμε ειναι γιατι δεν κυκλοφορει κατι καλο στην αγορα η επειδη ειναι οπαδος του ολυμπιακου και τον σεβομαστε.
Είχα πιει τα τσιπούρα μου, αλλά και εσύ στο θέμα Πίτερς το ξεφτιλίζεις το θέμα. Παρένθεση, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να βάζει ένας παίκτης 32 πόντους ακόμα και σε αδιάφορο ματς και εδώ μέσα να μιλάμε γι αυτόν σαν να είναι ο Λαρετζάκης. Τουλάχιστον οι οπαδοί στην κερκίδα έχουν μάτια και βλέπουν και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του.

Συμφωνώ σε αυτό που γράφεις ότι από τους παλιούς έχουν μείνει πλέον λίγοι στα τελειώματα τους, αλλά δεν παύει να είναι ο κορμός της ομάδας. Φαλ, Ουόκαπ, Παπ, Σάσα και Πίτερς είναι παίκτες του προπονητή (και ας έχει ο τελευταίος παράπονα). Και ο Φουρνιέ τον πάει από ότι φαίνεται.

Και εγώ είμαι υπέρ της άποψης να φύγει, αλλά εφόσον λήγει το συμβόλαιο του το 26’, οι Αγγελόπουλοι δεν θα τον διώξουν, εφόσον υπάρχει έτοιμος και ο αντικαταστάτης. Ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ήδη γίνει για του χρόνου και έχει παρθεί η απόφαση να γίνει rebuilding του ρόστερ με αυτόν προπονητή.

Ο Σπανουλης παιδί του Μπαρτζώκα είναι, του αρέσει η κίνηση με την μπάλα, στο Περιστέρι είχε φτιάξει ένα μικρό Ολυμπιακό, οκ δεν θα είναι το ιδανικό να έρθει και να φάει στην μούρη επιλογές του προηγούμενου, αλλά θα μπορέσει να βάλει και αυτός τις πινελιές του. Δλδ δεν είναι ότι ο επόμενος προπονητής που θέλουμε είναι στυλ Άταμαν για να σου πω ότι είναι άκυρο να φτιάξει το ρόστερ της νέας χρονιάς ο Μπαρτζώκας.

Έτσι και αλλιώς φαίνεται ότι θα πάμε σε δυναμίτη στα γκάρντ και ο Σπανουλης είναι φαν των ΜΑΠ ψηλών.

0
Rice

senior
Reactions: 341

Δευ Μάιος 26, 2025 1:50 pm

Εμένα τα 4-5m για τον Μισιτς μου φαίνονται υπερβολικά τώρα άλλοι τα δίνουν και αυτοί θα αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Με τις ανανεώσεις εγώ πιστεύω ότι καλά κάνουν και περιμένουν το τέλος της χρονιάς.Πέρσι που βιαστήκαμε να ανανεώσουμε Φαλ και Πίτερς την πατήσαμε.Τον Πίτερς όχι αγωνιστικά αλλά γιατί ήρθε ο Σασα και γιατί είχαμε και Πετρουσεφ που μετά δεν χωρούσε.

Μόνο εγώ ήθελα να παραμείνει ο Ράιτ για τρίτος σέντερ?

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2110

Δευ Μάιος 26, 2025 1:54 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τον ερυθρό αστέρα ή τη μπάγερν εννοούσε :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”