Φίλε δε σε ξέρω προσωπικά, αλλά αν τα λες σοβαρά αυτά δεν πρέπει να βλέπεις Ολυμπιακό τα τελευταία 5 χρόνια.Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 6:20 pmθελει διετες ο μακ και μεις ενα χρονο. ακομα ειναι στη συναντηση.
αυτον δεν τον νοιαζει να παιζει. μπεριλ σεφ διαρκειας και διακοπαρες.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 196
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 196
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24
- Reactions: 2540
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν μείνει ο Μακίσικ δεν χρειάζεται ο Λι.
Βασικά αν πιστεύουν ότι ο Έβανς θα μπορεί να παίζει, οχι να είναι ο γνωστός Έβανς αλλά έστω να παίζει 10-15 λεπτά όπως ο Βιλντόζα δεν χρειάζεται ο Λι ανεξάρτητα του Μακίσικ.
Αλλά δεν το βλέπω τόσο τραγικό γενικά και ας φαίνονται οι ξένοι πολλοί.
Δηλαδή αν ο Μακίσικ μένει θα είναι περισσότερο τιμής ένεκεν να κλείσει την καριέρα του και να δώσει λίγο χρόνο αν υπάρχουν τραυματισμοί χωρίς ούτε αυτός να έχει απαιτήσεις για χρόνο ούτε η ομάδα να έχει απαιτήσεις από αυτόν.
Αν φύγει ο Λι πας στους 9.
Μετά έχεις και την πιθανότητα αντι για 4 ξένους στο 4-5 να έχεις 3 αν αντί για Πίτερς και άλλα 2 ξένα 5αρια έχεις ένα 5αρι και ένα 4-5αρι ή αντι για άλλους 2 ξένους στο 5 πάρεις έναν πολύ καλό και έναν συμπληρωματικό Έλληνα για Α1.
0
-
- Reactions: 1231
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
δεν βλεπω φιλε. και ποια 5 χρονια; εχω να δω ολυμπιακο απο τοτε που επαιζε ο Γιατζογλου.FabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 6:24 pmΦίλε δε σε ξέρω προσωπικά, αλλά αν τα λες σοβαρά αυτά δεν πρέπει να βλέπεις Ολυμπιακό τα τελευταία 5 χρόνια.Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 6:20 pmθελει διετες ο μακ και μεις ενα χρονο. ακομα ειναι στη συναντηση.
αυτον δεν τον νοιαζει να παιζει. μπεριλ σεφ διαρκειας και διακοπαρες.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεκτή η ειρωνία. Καταλαβαίνω λοιπόν πως ως Ολυμπιακός το έλεγες σοβαρά το παραπάνω το οποίο μπορώ να χαρακτηρίσω μόνο με μια λέξη: αχαριστίαHeisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 7:23 pmδεν βλεπω φιλε. και ποια 5 χρονια; εχω να δω ολυμπιακο απο τοτε που επαιζε ο Γιατζογλου.FabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 6:24 pm
Φίλε δε σε ξέρω προσωπικά, αλλά αν τα λες σοβαρά αυτά δεν πρέπει να βλέπεις Ολυμπιακό τα τελευταία 5 χρόνια.
Ο Σακ έχει προσφέρει άπειρα στον Ολυμπιακό με χρήματα σχεδόν ίσα ή και λιγότερα από αυτά που παίρνει ο Λάρι και θα μείνει στην ιστορία του Θρύλου δίπλα σε ονόματα όπως του Μίλαν Τόμιτς και του Ντράγκαν Τάρλατς.
0
- karamelitsa
- Reactions: 1097
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Κάνεις δεν αμφισβητεί τον Μακισικ και συμφωνώ ότι έχει προσφέρει πολύ περισσότερα από τον Λάρι που ίσως να παίρνει και πιο πολλά λεφτά….αλλα τα χρόνια περνάνε, επειδή είναι αγαπητός και πρόσφερε πολλά δεν σημαίνει ότι θα τον έχουμε για πάντα…τους τελευταίους 2-3 μήνες δεν πρόσφερε τίποτα και ήταν για φευγιό, τον έσωσαν 2-3 ματς στα τελικά με τον Παναθηναϊκό……ας μείνει αφού το θέλει η ομάδα αλλά μόνο με λίγα χρήματα και καθαρά συμπληρωματικά για Ευρώπη σαν 11ος-12ος παίκτης. Το θέμα μου είναι ότι μπουκώνουμε άσχημα στις θέσεις 1-3 αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι θα έρθει βασικό 3αρι και ίσως πάρουμε και 2 Guards….θα έχουμε σχεδόν 15 παίκτες για 3 θέσεις!!!FabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 7:29 pmΔεκτή η ειρωνία. Καταλαβαίνω λοιπόν πως ως Ολυμπιακός το έλεγες σοβαρά το παραπάνω το οποίο μπορώ να χαρακτηρίσω μόνο με μια λέξη: αχαριστίαHeisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 7:23 pm
δεν βλεπω φιλε. και ποια 5 χρονια; εχω να δω ολυμπιακο απο τοτε που επαιζε ο Γιατζογλου.
Ο Σακ έχει προσφέρει άπειρα στον Ολυμπιακό με χρήματα σχεδόν ίσα ή και λιγότερα από αυτά που παίρνει ο Λάρι και θα μείνει στην ιστορία του Θρύλου δίπλα σε ονόματα όπως του Μίλαν Τόμιτς και του Ντράγκαν Τάρλατς.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι άλλο πράγμα το πως βλέπει καθένας μας τις ιδανικές (κατά τον ίδιο) κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα και άλλο μορφές προς ένα παίκτη σαν τον Σακ.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 7:46 pmΚάνεις δεν αμφισβητεί τον Μακισικ και συμφωνώ ότι έχει προσφέρει πολύ περισσότερα από τον Λάρι που ίσως να παίρνει και πιο πολλά λεφτά….αλλα τα χρόνια περνάνε, επειδή είναι αγαπητός και πρόσφερε πολλά δεν σημαίνει ότι θα τον έχουμε για πάντα…τους τελευταίους 2-3 μήνες δεν πρόσφερε τίποτα και ήταν για φευγιό, τον έσωσαν 2-3 ματς στα τελικά με τον Παναθηναϊκό……ας μείνει αφού το θέλει η ομάδα αλλά μόνο με λίγα χρήματα και καθαρά συμπληρωματικά για Ευρώπη σαν 11ος-12ος παίκτης. Το θέμα μου είναι ότι μπουκώνουμε άσχημα στις θέσεις 1-3 αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι θα έρθει βασικό 3αρι και ίσως πάρουμε και 2 Guards….θα έχουμε σχεδόν 15 παίκτες για 3 θέσεις!!!FabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 7:29 pm
Δεκτή η ειρωνία. Καταλαβαίνω λοιπόν πως ως Ολυμπιακός το έλεγες σοβαρά το παραπάνω το οποίο μπορώ να χαρακτηρίσω μόνο με μια λέξη: αχαριστία
Σε κάθε περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω το φίλο, αλλά αν φτάσουμε να απαξιώνουμε έτσι τον Μακ τι ακολουθεί μετά; Ο Παπ; Ο Τζόλε; Ο Πρίντεζης; Ο Σερ Τάκης;
0
- montechristo
- Reactions: 1889
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Παπούα κι εσύ;Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 7:23 pmδεν βλεπω φιλε. και ποια 5 χρονια; εχω να δω ολυμπιακο απο τοτε που επαιζε ο Γιατζογλου.FabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 6:24 pm
Φίλε δε σε ξέρω προσωπικά, αλλά αν τα λες σοβαρά αυτά δεν πρέπει να βλέπεις Ολυμπιακό τα τελευταία 5 χρόνια.
0
- karamelitsa
- Reactions: 1097
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είναι θέμα απαξίωσης, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι η ομάδα είναι πάνω από παίκτες, αυτή την στιγμή ξεκάθαρα ο Μακισικ δεν χρειάζεται να μείνει, μενει λόγω του τι έχει προσφέρει σαν δώρο. Σε καθε περίπτωση πάμε παρακάτω..FabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 7:56 pmΕίναι άλλο πράγμα το πως βλέπει καθένας μας τις ιδανικές (κατά τον ίδιο) κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα και άλλο μορφές προς ένα παίκτη σαν τον Σακ.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 7:46 pm
Κάνεις δεν αμφισβητεί τον Μακισικ και συμφωνώ ότι έχει προσφέρει πολύ περισσότερα από τον Λάρι που ίσως να παίρνει και πιο πολλά λεφτά….αλλα τα χρόνια περνάνε, επειδή είναι αγαπητός και πρόσφερε πολλά δεν σημαίνει ότι θα τον έχουμε για πάντα…τους τελευταίους 2-3 μήνες δεν πρόσφερε τίποτα και ήταν για φευγιό, τον έσωσαν 2-3 ματς στα τελικά με τον Παναθηναϊκό……ας μείνει αφού το θέλει η ομάδα αλλά μόνο με λίγα χρήματα και καθαρά συμπληρωματικά για Ευρώπη σαν 11ος-12ος παίκτης. Το θέμα μου είναι ότι μπουκώνουμε άσχημα στις θέσεις 1-3 αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι θα έρθει βασικό 3αρι και ίσως πάρουμε και 2 Guards….θα έχουμε σχεδόν 15 παίκτες για 3 θέσεις!!!
Σε κάθε περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω το φίλο, αλλά αν φτάσουμε να απαξιώνουμε έτσι τον Μακ τι ακολουθεί μετά; Ο Παπ; Ο Τζόλε; Ο Πρίντεζης; Ο Σερ Τάκης;
0
- eddiedimitris
- Reactions: 669
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1